2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Bende ankara medikal park batikentte doktorum

Hahhaha yeni okuyabiliyorum mesajları Kahkaha attım kız Allah seni ne yapmasın
Kiz sana squat yuruyus aban dedik bugun diyosun daha disari cikmicamm bekle 41ini sen
Heçç tembel yahu, ben bir gün yürüyüş yaptım gecesine geldi bebe
İçinde tutacak, çıkarmaya niyeti yok Papatya0593 huuu sana söylüyorum

Yaaa çok şaşırdımmm hayırlı olsunnn beraber çok çok güzel sağlıklı mutlu nice yıllarınız olsun inşallahhhh babasını göndermeden gelmek istedi miniş herhalde
Eveet gerçekten bence doğumu üzüntü başlattı. Çok üzülüyordum eşimden ayrılacağım diye. Adam işe döneceği gün babalık iznine ayrıldı He bir de doğuma girdi Doktorum çağırdı babayı alalım diye, adam şok
İnanmıyorum kız şok oldum
Ama çok Sevindim sağlıkla kucağına aldın, iyisiniz çok şükür nasıl oldu baştan anlat merak ettim daha vardı sankii
Ne anlatayım ki kuzum hamdolsun çok güzel geçti. Su geldi, iki saatte bir açılma oldu doktorum ıkın dedi bebiş geldi Zayıf bir bebekti hatırlarsınız hep üzülüyordum ama o zayıf bebek hop kollarıma kondu

Ben de bugün gönderdim eşimi baya ağladım ayrılırken ne dersin gelir mi benim kız da ama neyse benimki dursun daha erken.
Ayyy sen ne hissettin peki doğuma girincee. Güzel bişey mi sence

Okudukça içim gitti çok güzel maşallah inşallah bizde öyle sağlıkla alırız öyle iyi anlayışlı doktora denk geliriz
Amann zayıf kilolu hiç bakma sağlıklı olsun inşallah kilosunu da alır
Normal doğurmuş olmana da ayreten sevindim istediğin birşeydi.
Yukarıdaki arkadaşa yazdığına baktım da kaçırdığm şeyler mi olmuş yaa benim ev kalabalık düzgün bakamıyorum mesajlara.
Vaktin vardı daha benden 3 gün sonraydı doğumun ne oldu da doğum başladı diyecektim kötü şeyler varsada bir kenara bırak hepsini sadece miniğinle ilgilen Rabb'im büyük herşeye

Kuzum oğlumun adı Karan 35+3 te doğdu
MaşAllah güzel kuzuma
Emme biraz sıkıntılı ya. Çok küçük gücü yetmiyor bide göğüs ucum yok çok zorlanıyorum
Canım ucu olmayan göğsünü sağmayı denedin mi?
Bu grupta zaten ne töre kaldı ne sıra yaramaz bebeleriniz durmi durmi, benim ki yatıyo uslu uslu, Türkiye ye doğacam ne kadar annemin karnında kalsam iyi o kadar diyor
Hehhehee senin minnak işi biliyor
Maşallah çok güzel. Çok sevindim senin adına öyle rahatlattın ki beni inşallah ben de süreci güzelce atlatabilir dayanabilirim
Aminn canım inşAllah

Ben de bugün gönderdim eşimi baya ağladım ayrılırken ne dersin gelir mi benim kız da ama neyse benimki dursun daha erken.
Ayyy sen ne hissettin peki doğuma girincee. Güzel bişey mi sence
Kalsın kuzum ne kadar kalırsa o kadar iyi Ben de şok oldum. Doktorum babayı alalım doğuma dedi Eşim gelince ıkınırken kafasının altına elini koy destek ol dedi Çok güzel bir duyguydu eşimden de böylesine bir performans beklemiyordum
Bir ara bana şey diyordu sakin ol balım panik yapma Ben dedi şey dedim saçmalama
Kötü bir şey olmadı canım ben doğumu memlekette yaptım ama eşimle başka bir şehirde çalışıyoruz. O yüzden 37.haftada eşim beni annemlerde bırakıp dönecekti. Dönecek diye üzülüyordum
Bu arada doktor cidden çoook önemli

Oh maşallah ya çok güzel uf ben erken geldim galiba ya ben de mi 37de gelseydim. Sanki pat diye doğuracam hemen geldim korkumdan

Ha tamm tamam tövbe tövbe ben saçma seyler anladım
Çok şükür Canm
Evet önemli olan doktor işte sabırla beklemiş destek olmuş ne güzel

Oh maşallah ya çok güzel uf ben erken geldim galiba ya ben de mi 37de gelseydim. Sanki pat diye doğuracam hemen geldim korkumdan
Mesafeye göre değişir kuzum o durum. Biz bir buçuk saatlik uzaklıktayız. Bana kalsa bir hafta daha geç gelecektim
İyi bari canım çatı uygunsa vaktini bekliyor bebiş. Epey kaldı anne karnında, birçok şey kolay olacak senin için.
Benimki kendini hâlâ anne karnında hissediyor. Meme için dürtüklemem lazım.

Bende tam 1.5 saatlık yerdeyim erken gelmişimama senin zamanlama muhteşemAy inşallah canım benim bizi de ha bugün ha yarın derken ağrılar zorluyor, her ayağa kalktığımda ağrım var artık, olsun dürtükle miniki ay derken bile kıyamadım bide bol bol kokla annesi

Olur valla birbirimizi gaza getiririz. Hedef 52 kilo. Genç kızlığımıza dönsek çok iyi olmaz mı

Doğum yapanlara soruyorum bebeğe ilk genetik testleri doğumdan sonra alınan topuk kanıyla mı yapılıyor bilginiz var mı kızlar? Ben çok evhamlı bi tipim sağlıkla doğum olduktan sonra bile bu testlerin sonuçları temiz çıkmadan tam anlamıyla rahatlayamicam kesin

Hahahah anneannemin bi lafi vardir cok afedersin alismamis g*tte don durmaz diye senin ki o hesap olmus sasmis kalmis vucudun cok sukur saglikla aldin kucagina darisi hepimizin basinaaa

Kızlar size bir soru aklıma asla yatmadı ama geçen hafta 36+2 de boyu 36+2 ile uyumluydu bu hafta gittik 37+2 de 36+1 ile uyumlu cıktı mumkun degıl dimi doktor yanlıs olcmuştur yoksa gerileme falan allah askna nasıl olcak dmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…