- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #32.101
Bende ankara medikal park batikentte doktorumarkadaşlar merhaba, ben yeni katılıyorum aranıza 35+1 günlük benim minik kızım en son kontrolüm 33+3 de oldu boyu 45 kilosu 2850 gr idi doktorum hep iri bir bebek diyor nasıl doğuracağım bilmiyorumherkese kolaylık diliyorum ankara'da doğum yapacak olan var mı acaba
Hahhaha yeni okuyabiliyorum mesajlarıAy valla benim Bebe erken döllenme sanarken geç döllenme falan mı kiama bakın bu grupta en istikrarlı MelodiminEsi dir baktım kız yazmış sancılarım var saygılar demiş bir kaç güne doğurmuş, ben de anca Ağrı giriyor Ağrı gidiyor, gelen giden yok ama
Heçç tembel yahu, ben bir gün yürüyüş yaptım gecesine geldi bebeKiz sana squat yuruyus aban dedik bugun diyosun daha disari cikmicammbekle 41ini sen
Eveet gerçekten bence doğumu üzüntü başlattı. Çok üzülüyordum eşimden ayrılacağım diye. Adam işe döneceği gün babalık iznine ayrıldıYaaa çok şaşırdımmmhayırlı olsunnn beraber çok çok güzel sağlıklı mutlu nice yıllarınız olsun inşallahhhh babasını göndermeden gelmek istedi miniş herhalde
Ne anlatayım ki kuzum hamdolsun çok güzel geçti. Su geldi, iki saatte bir açılma oldu doktorum ıkın dedi bebiş geldiİnanmıyorumkız şok oldum
Ama çok Sevindim sağlıkla kucağına aldın, iyisiniz çok şükürnasıl oldu baştan anlat merak ettim daha vardı sankii
Ben de bugün gönderdim eşimi baya ağladım ayrılırken ne dersin gelir mi benim kız daEveet gerçekten bence doğumu üzüntü başlattı. Çok üzülüyordum eşimden ayrılacağım diye. Adam işe döneceği gün babalık iznine ayrıldıHe bir de doğuma girdi Doktorum çağırdı babayı alalım diye, adam şok
Ne anlatayım ki kuzum hamdolsun çok güzel geçti. Su geldi, iki saatte bir açılma oldu doktorum ıkın dedi bebiş geldiZayıf bir bebekti hatırlarsınız hep üzülüyordum ama o zayıf bebek hop kollarıma kondu
Okudukça içim gitti çok güzel maşallahEveet gerçekten bence doğumu üzüntü başlattı. Çok üzülüyordum eşimden ayrılacağım diye. Adam işe döneceği gün babalık iznine ayrıldıHe bir de doğuma girdi Doktorum çağırdı babayı alalım diye, adam şok
Ne anlatayım ki kuzum hamdolsun çok güzel geçti. Su geldi, iki saatte bir açılma oldu doktorum ıkın dedi bebiş geldiZayıf bir bebekti hatırlarsınız hep üzülüyordum ama o zayıf bebek hop kollarıma kondu
MaşAllah güzel kuzumaKuzum oğlumun adı Karan 35+3 te doğdu
Canım ucu olmayan göğsünü sağmayı denedin mi?Emme biraz sıkıntılı ya. Çok küçük gücü yetmiyor bide göğüs ucum yok çok zorlanıyorum
Hehhehee senin minnak işi biliyorBu grupta zaten ne töre kaldı ne sırayaramaz bebeleriniz durmi durmi, benim ki yatıyo uslu uslu, Türkiye ye doğacam ne kadar annemin karnında kalsam iyi o kadar diyor
Aminn canım inşAllahMaşallah çok güzel. Çok sevindim senin adına öyle rahatlattın ki beni inşallah ben de süreci güzelce atlatabilir dayanabilirim
Kalsın kuzum ne kadar kalırsa o kadar iyiBen de bugün gönderdim eşimi baya ağladım ayrılırken ne dersin gelir mi benim kız daama neyse benimki dursun daha erken.
Ayyy sen ne hissettin peki doğuma girincee. Güzel bişey mi sence
Kötü bir şey olmadı canım ben doğumu memlekette yaptım ama eşimle başka bir şehirde çalışıyoruz. O yüzden 37.haftada eşim beni annemlerde bırakıp dönecekti. Dönecek diye üzülüyordumOkudukça içim gitti çok güzel maşallahinşallah bizde öyle sağlıkla alırız öyle iyi anlayışlı doktora denk geliriz
Amann zayıf kilolu hiç bakma sağlıklı olsun inşallah kilosunu da alır
Normal doğurmuş olmana da ayreten sevindim istediğin birşeydi.
Yukarıdaki arkadaşa yazdığına baktım da kaçırdığm şeyler mi olmuş yaa benim ev kalabalık düzgün bakamıyorum mesajlara.
Vaktin vardı daha benden 3 gün sonraydı doğumun ne oldu da doğum başladı diyecektimkötü şeyler varsada bir kenara bırak hepsini sadece miniğinle ilgilen Rabb'im büyük herşeye
Oh maşallah ya çok güzelKalsın kuzum ne kadar kalırsa o kadar iyiBen de şok oldum. Doktorum babayı alalım doğuma dedi Eşim gelince ıkınırken kafasının altına elini koy destek ol dedi Çok güzel bir duyguydu eşimden de böylesine bir performans beklemiyordum
Bir ara bana şey diyordu sakin ol balım panik yapmaBen dedi şey dedim saçmalama
Kötü bir şey olmadı canım ben doğumu memlekette yaptım ama eşimle başka bir şehirde çalışıyoruz. O yüzden 37.haftada eşim beni annemlerde bırakıp dönecekti. Dönecek diye üzülüyordum
Bu arada doktor cidden çoook önemli
Ha tamm tamamKalsın kuzum ne kadar kalırsa o kadar iyiBen de şok oldum. Doktorum babayı alalım doğuma dedi Eşim gelince ıkınırken kafasının altına elini koy destek ol dedi Çok güzel bir duyguydu eşimden de böylesine bir performans beklemiyordum
Bir ara bana şey diyordu sakin ol balım panik yapmaBen dedi şey dedim saçmalama
Kötü bir şey olmadı canım ben doğumu memlekette yaptım ama eşimle başka bir şehirde çalışıyoruz. O yüzden 37.haftada eşim beni annemlerde bırakıp dönecekti. Dönecek diye üzülüyordum
Bu arada doktor cidden çoook önemli
Evet boy kilo sürpriz olacak Allah'tan cinsiyeti biliyorumAnladımsürpriz olcak o zaman bebiş
Mesafeye göre değişir kuzum o durum. Biz bir buçuk saatlik uzaklıktayız. Bana kalsa bir hafta daha geç gelecektimOh maşallah ya çok güzeluf ben erken geldim galiba ya ben de mi 37de gelseydim. Sanki pat diye doğuracam hemen geldim korkumdan
İyi bari canım çatı uygunsaMelodiminEsi canım bende gelen giden yok bugün kontrolüm vardı az bi sancı çıktı, yer sil doğur artık diyor doktorda ama çatıma baktı iyi dedi doğuma uygunmuş ona sevindim , bi gaza geldim bekliyorum, sen iyi misin minik kuş nasıl
Bende tam 1.5 saatlık yerdeyim erken gelmişimMesafeye göre değişir kuzum o durum. Biz bir buçuk saatlik uzaklıktayız. Bana kalsa bir hafta daha geç gelecektim
İyi bari canım çatı uygunsavaktini bekliyor bebiş. Epey kaldı anne karnında, birçok şey kolay olacak senin için.
Benimki kendini hâlâ anne karnında hissediyor. Meme için dürtüklemem lazım.
Bende ilk hamileliğimde 20 kg almıştım. Dedim bu sefer niye olmasın oğlunda aldın da kızın üvey evlat mışaka bi yana doğum sonrası bende süt olsun diye verdiklerimi bile almıştım. Bi şekilde vereceğiz hiç dert değil dediğin gibi ilk 2 ay bi geçsin yavaş yavaş başlarız beraber
Doktora her hafta mı gidiyorsunuz siz?Son 2 haftadir haftalik 200 gram aliyor benimki
Hahahah anneannemin bi lafi vardir cok afedersin alismamis g*tte don durmaz diye senin ki o hesap olmus sasmis kalmis vucudunHahhaha yeni okuyabiliyorum mesajlarıKahkaha attım kız Allah seni ne yapmasın
Heçç tembel yahu, ben bir gün yürüyüş yaptım gecesine geldi bebe
İçinde tutacak, çıkarmaya niyeti yokPapatya0593 huuu sana söylüyorum
Ben varım ve gerçekten doğum sonrası herkes 1-2 ay topladıktan sonra da güzel güzel başlarız birbirimizi motive ederiz.Olur valla birbirimizi gaza getiririz. Hedef 52 kilo. Genç kızlığımıza dönsek çok iyi olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?