- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #32.141
Oyum 23.04.23 eKızlar doğum için sizde
23.04.23 mü
24.04.23 mü
Vaktinden önce kendi gelmezse küçük bey ikisinden birini seçeceğim.
23 nisan bayramın son gününe denk geliyor ama sorun olmaz dedi doktorum
Riskli gebelik oldugum icin olabilir belki canim. Normalde sizler 1 ayda bi giderken bile ben maksimum 2 haftda bir gidiyorduk cunkuHadi ya beni hala 2 haftada 1 çağırıyor. Yarınki kontrolde bi söyleyim ne zaman düşecek haftada bire diye
Durum aynen bu fazlası var eksiği yok ama dogurasim da hiç yok ben deliyim bence şuan tastikledimSon 3-4 gunde karnimda inanilmaz bi buyume var benimde iceride neler oluyor bilmiyorum ama artik asiri rahatsiz olmaya basladim karnim resmen tas gibi gram yer kalmadi sanki. Asiri gerilmis durumdayim gunde 3 kere yaglaniyorum bana misin demiyor. Suan bi igne dokundursaniz patlayacagim sanki daha min 2 hafta daha duracak dedi doktor vallahi nasil dayanicam bilmiyorum. Sizde durumlar nasil kizlar
Benimki o trihe olmaz demisti. Hem bayram hem resmi tatil hem pazar gunune denk geliyor 23.04.23 cunku. Acil bisey olursa tamam ama planli o gune zor demislerdiKızlar doğum için sizde
23.04.23 mü
24.04.23 mü
Beni bu hafta ilk kez haftaya gel diye yolladı ama 38 deyim yani o kadar da normal heraldeHadi ya beni hala 2 haftada 1 çağırıyor. Yarınki kontrolde bi söyleyim ne zaman düşecek haftada bire diye
Az once annemlere gitmistik ablam 3 cocuk annesi o bile karnima dokundu tas gibi bu ya gece falan sancin gelirse ara bak kesin dedi. İyice paranoyak oldum o oyle deyince boyle sertlesmesi normalmi bilemedmDurum aynen bu fazlası var eksiği yok ama dogurasim da hiç yok ben deliyim bence şuan tastikledim
Asiri gergin yirtilcak gibi bir his..Son 3-4 gunde karnimda inanilmaz bi buyume var benimde iceride neler oluyor bilmiyorum ama artik asiri rahatsiz olmaya basladim karnim resmen tas gibi gram yer kalmadi sanki. Asiri gerilmis durumdayim gunde 3 kere yaglaniyorum bana misin demiyor. Suan bi igne dokundursaniz patlayacagim sanki daha min 2 hafta daha duracak dedi doktor vallahi nasil dayanicam bilmiyorum. Sizde durumlar nasil kizlar
Canım ama bi yandan da kavuşma ya yüzünü merak etmiyor musun, kucağına almayı kollamayı fln hayal etKizlaar, kaburgada batma, nefes almada zorluk, oturu kalkarken zorlanma , uyurken kırk takla atma, yemek yedikten sonra bin pisman olma ne ararsanız var. Amma gelin görün kiii doğum yaklaşıyor diye aldı beni bi Hüzün. Ayrilasim yok falan..saçma sapan bi ruh halindeyim. Cumartesi kontrolde 30unu seçtik tarih için diyeceğim ama yani sırf şu ruh halimden dolayi tarihi otelesem mi falan diyorum kendi kendime doktorun vereceği son tarihe kadar (en geç 3unde alalım demişti de ).
Velhasıl durumum bu zorlanıyorum ama bitiyor olması inanılmaz bir hüzün veriyo bana var mı böyle tuhaf bı ruh halinde olan ben gibii.
Tek miyim yoksa
Normal canım ya yer mi kaldı benim de taş gibi önce derdik aa şurda bak aa burda sertlik diye şimdi heryer sertAz once annemlere gitmistik ablam 3 cocuk annesi o bile karnima dokundu tas gibi bu ya gece falan sancin gelirse ara bak kesin dedi. İyice paranoyak oldum o oyle deyince boyle sertlesmesi normalmi bilemedm
Bu hafta hep taş gibiydi benimde karnım. Gün içinde sürekli o sertlik oluşuyoAz once annemlere gitmistik ablam 3 cocuk annesi o bile karnima dokundu tas gibi bu ya gece falan sancin gelirse ara bak kesin dedi. İyice paranoyak oldum o oyle deyince boyle sertlesmesi normalmi bilemedm
İlk doğumda plasenta previaydım o yüzden zeynep kamile de gidiyordum. 2 dr kontrlündeydim yani. Bi gün zeynep kamil devlet hastanesinde asistan ölçüm aldı bebeğimin karnını büyük ölçtü. 1 gün hastanede yatırdılar beni zorla sonra ertesi gün perinatolojide baktılar hiç bi sıkıntı yoktu. Yani yanlış ölçüm yapabiliyorlar hiç kendini strese sokma.Kızlar size bir soru aklıma asla yatmadı ama geçen hafta 36+2 de boyu 36+2 ile uyumluydu bu hafta gittik 37+2 de 36+1 ile uyumlu cıktı mumkun degıl dimi doktor yanlıs olcmuştur yoksa gerileme falan allah askna nasıl olcak dmi?
Bende özellikle sordum hocam hem 23 nisan hem pazar hemde bayramın son günü diye. Hastanenin anestezistini de aradı tamam sorun yok yapabiliriz ogün dedi. Beklerse ozmana kadar 23 nisanı seçeceğim sanırımBenimki o trihe olmaz demisti. Hem bayram hem resmi tatil hem pazar gunune denk geliyor 23.04.23 cunku. Acil bisey olursa tamam ama planli o gune zor demislerdi
Aynen katılıyorum yanlış ölçüm olabiliyor. Şimdiye kadar kendi doktorumdan ya da gittiğim perinatologdan başının büyük olmasıyla ilgili hiç bir şey duymadım. Geöen hafta acildeki doktor başı büyük dendi mi hiç diye sorduİlk doğumda plasenta previaydım o yüzden zeynep kamile de gidiyordum. 2 dr kontrlündeydim yani. Bi gün zeynep kamil devlet hastanesinde asistan ölçüm aldı bebeğimin karnını büyük ölçtü. 1 gün hastanede yatırdılar beni zorla sonra ertesi gün perinatolojide baktılar hiç bi sıkıntı yoktu. Yani yanlış ölçüm yapabiliyorlar hiç kendini strese sokma.
İlk çocuğumu doğurduktan sonra keşke içimde kalsaydı diye ağlamıştım ben deKizlaar, kaburgada batma, nefes almada zorluk, oturu kalkarken zorlanma , uyurken kırk takla atma, yemek yedikten sonra bin pisman olma ne ararsanız var. Amma gelin görün kiii doğum yaklaşıyor diye aldı beni bi Hüzün. Ayrilasim yok falan..saçma sapan bi ruh halindeyim. Cumartesi kontrolde 30unu seçtik tarih için diyeceğim ama yani sırf şu ruh halimden dolayi tarihi otelesem mi falan diyorum kendi kendime doktorun vereceği son tarihe kadar (en geç 3unde alalım demişti de ).
Velhasıl durumum bu zorlanıyorum ama bitiyor olması inanılmaz bir hüzün veriyo bana var mı böyle tuhaf bı ruh halinde olan ben gibii.
Tek miyim yoksa
Evet topuk kanıyla bakıyorlar. Sağlık bakanlığına gidiyormuş alınan kan. Ancak eğer ki bir sorun varsa seni arıyorlar, yoksa aramıyorlar.Doğum yapanlara soruyorum bebeğe ilk genetik testleri doğumdan sonra alınan topuk kanıyla mı yapılıyor bilginiz var mı kızlar? Ben çok evhamlı bi tipim sağlıkla doğum olduktan sonra bile bu testlerin sonuçları temiz çıkmadan tam anlamıyla rahatlayamicam kesin
23 nisanlar hep tatil old için ben olsam 24ü seçerdim. Doğum gününü kutlamak istediğinde arkadaşları yanında olmayacak falan. Yazın doğanlara da üzülürüm hep bu yüzdenKızlar doğum için sizde
23.04.23 mü
24.04.23 mü
Az once annemlere gitmistik ablam 3 cocuk annesi o bile karnima dokundu tas gibi bu ya gece falan sancin gelirse ara bak kesin dedi. İyice paranoyak oldum o oyle deyince boyle sertlesmesi normalmi bilemedm
Aynen katılıyorum yanlış ölçüm olabiliyor. Şimdiye kadar kendi doktorumdan ya da gittiğim perinatologdan başının büyük olmasıyla ilgili hiç bir şey duymadım. Geöen hafta acildeki doktor başı büyük dendi mi hiç diye sorduben de hayır şimdiye kadar böyle bişey denmedi dedim hıı peki dedi. Nasıl kötü oldum anlatamam
Yani bende öyle düşündüm ama acildeki doktoru çok ciddiye almadım açıkcası. Aylardır gittiğim doktora daha çok güveniyorum. Öyle bişey olsa söylerdiBenim de taş gibi uzun zamandır.
Ya ben de arda 2 doktora gittim. Arada başka doktor gördü. Ayrıntılıya gittim. Geçen hafta kafa yapısı ince uzun gibi bir şey dedi ki şimdiye kadar kendi kaç kez baktı. İnsanın aklına korku geliyor ama bir şey olsa şimdiye kadar demezler miydi
Yaaa aynenCanım ama bi yandan da kavuşma ya yüzünü merak etmiyor musun, kucağına almayı kollamayı fln hayal et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?