2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Durum aynen bu fazlası var eksiği yok ama dogurasim da hiç yok ben deliyim bence şuan tastikledim

Kızlar doğum için sizde
23.04.23 mü
24.04.23 mü
Vaktinden önce kendi gelmezse küçük bey ikisinden birini seçeceğim.
23 nisan bayramın son gününe denk geliyor ama sorun olmaz dedi doktorum
Benimki o trihe olmaz demisti. Hem bayram hem resmi tatil hem pazar gunune denk geliyor 23.04.23 cunku. Acil bisey olursa tamam ama planli o gune zor demislerdi

Hadi ya beni hala 2 haftada 1 çağırıyor. Yarınki kontrolde bi söyleyim ne zaman düşecek haftada bire diye
Beni bu hafta ilk kez haftaya gel diye yolladı ama 38 deyim yani o kadar da normal heralde bi önceki randevum da 10 gündü ondan önceki 3 haftaydı

Durum aynen bu fazlası var eksiği yok ama dogurasim da hiç yok ben deliyim bence şuan tastikledim
Az once annemlere gitmistik ablam 3 cocuk annesi o bile karnima dokundu tas gibi bu ya gece falan sancin gelirse ara bak kesin dedi. İyice paranoyak oldum o oyle deyince boyle sertlesmesi normalmi bilemedm

Asiri gergin yirtilcak gibi bir his..

Canım ama bi yandan da kavuşma ya yüzünü merak etmiyor musun, kucağına almayı kollamayı fln hayal et

Az once annemlere gitmistik ablam 3 cocuk annesi o bile karnima dokundu tas gibi bu ya gece falan sancin gelirse ara bak kesin dedi. İyice paranoyak oldum o oyle deyince boyle sertlesmesi normalmi bilemedm
Normal canım ya yer mi kaldı benim de taş gibi önce derdik aa şurda bak aa burda sertlik diye şimdi heryer sert

Bu hafta hep taş gibiydi benimde karnım. Gün içinde sürekli o sertlik oluşuyo

İlk doğumda plasenta previaydım o yüzden zeynep kamile de gidiyordum. 2 dr kontrlündeydim yani. Bi gün zeynep kamil devlet hastanesinde asistan ölçüm aldı bebeğimin karnını büyük ölçtü. 1 gün hastanede yatırdılar beni zorla sonra ertesi gün perinatolojide baktılar hiç bi sıkıntı yoktu. Yani yanlış ölçüm yapabiliyorlar hiç kendini strese sokma.

Benimki o trihe olmaz demisti. Hem bayram hem resmi tatil hem pazar gunune denk geliyor 23.04.23 cunku. Acil bisey olursa tamam ama planli o gune zor demislerdi
Bende özellikle sordum hocam hem 23 nisan hem pazar hemde bayramın son günü diye. Hastanenin anestezistini de aradı tamam sorun yok yapabiliriz ogün dedi. Beklerse ozmana kadar 23 nisanı seçeceğim sanırım

Aynen katılıyorum yanlış ölçüm olabiliyor. Şimdiye kadar kendi doktorumdan ya da gittiğim perinatologdan başının büyük olmasıyla ilgili hiç bir şey duymadım. Geöen hafta acildeki doktor başı büyük dendi mi hiç diye sordu ben de hayır şimdiye kadar böyle bişey denmedi dedim hıı peki dedi. Nasıl kötü oldum anlatamam

İlk çocuğumu doğurduktan sonra keşke içimde kalsaydı diye ağlamıştım ben de deli gibi bi korumaya aldım. Kayınvalidem evirip çevire seviyordu da o psikolojimi çok bozmuştu. sıkıntı yok Sonra geçiyor

Evet topuk kanıyla bakıyorlar. Sağlık bakanlığına gidiyormuş alınan kan. Ancak eğer ki bir sorun varsa seni arıyorlar, yoksa aramıyorlar.

Ben doğumu acıbadem de yaptım. Acıbadem hem kendi için hem sağlık bakanlığı için topuk kanını aldı 5. Günde. Sağlık bakanlığı sonucunu beklememek için biz de bakıyoruz ve size söylüyoruz dedi. Çok şükür benim kızda bir sorun çıkmamış. 12. Gün kontrolünde doktoru söyledi, sağlık bakanlığını beklemek zorunda kalmadım

Kızlar doğum için sizde
23.04.23 mü
24.04.23 mü
Vaktinden önce kendi gelmezse küçük bey ikisinden birini seçeceğim.
23 nisan bayramın son gününe denk geliyor ama sorun olmaz dedi doktorum
23 nisanlar hep tatil old için ben olsam 24ü seçerdim. Doğum gününü kutlamak istediğinde arkadaşları yanında olmayacak falan. Yazın doğanlara da üzülürüm hep bu yüzden

Benim de taş gibi uzun zamandır.

Ya ben de arda 2 doktora gittim. Arada başka doktor gördü. Ayrıntılıya gittim. Geçen hafta kafa yapısı ince uzun gibi bir şey dedi ki şimdiye kadar kendi kaç kez baktı. İnsanın aklına korku geliyor ama bir şey olsa şimdiye kadar demezler miydi

Yani bende öyle düşündüm ama acildeki doktoru çok ciddiye almadım açıkcası. Aylardır gittiğim doktora daha çok güveniyorum. Öyle bişey olsa söylerdi

Belim çok ağrıyor 35. haftadayim ilk bebeğim. Çok korkuyorum erken doğar diye

Canım ama bi yandan da kavuşma ya yüzünü merak etmiyor musun, kucağına almayı kollamayı fln hayal et
Yaaa aynen

Eşimle geçen gün arabada gidiyoruz diyor ki “eee hiç söylemiyorsun bi anda karnındaydı şimdi dışarıda. Karnında bişi yok. Bu his nasıl bişi? Alışbildin mi” diyor. Dedim istediğim anda öpebiliyorum, kollarımın arasında duruyor, seviyorum, bana gülüyor (farkında olmasa da), parmaklarıyla parmağımı sıkıyor daha ne olsun!

Aman sağlıklı olsun diye o kadar takıldık ki bunları hiç hayal etmemiştik. Doğunca nasıl olacak falan hiç düşünmemiştik. Keşke karnımda daha çok vakit geçirseydi, karnımdaki hareketlerini videoya bile çekememiştim hahahha. Sizler çekin bak ben çekemedim, hatıram yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…