- 20 Şubat 2010
- 33.247
- 6.496
- 773
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #32.161
Ya başka bir konuya yorum yapmıştım orada kullandığım bir kelimeye takılmışlar.
Canım benim doğuma giderken ayağımı sürüyeceğim ve seni anacağım ardımdan hemen gel diye. Sıramız daha da karışmasın
Normal durum bence ya ben de öyle kaya gibi bir karınla geziyorum , geçen aha bu gece doguruyorum hastane çantam bile yok diye telasa girdim hatta 3bucuga kadar çanta hazırladı annem korkudan ama gelen giden olmadıAz once annemlere gitmistik ablam 3 cocuk annesi o bile karnima dokundu tas gibi bu ya gece falan sancin gelirse ara bak kesin dedi. İyice paranoyak oldum o oyle deyince boyle sertlesmesi normalmi bilemedm
Sonra geçiyor evet ilkinde de olmuştu aslında, ama şimdi başka çocuk dusunmedigimden ekstra huzunledim , deliyim bence netİlk çocuğumu doğurduktan sonra keşke içimde kalsaydı diye ağlamıştım ben dedeli gibi bi korumaya aldım. Kayınvalidem evirip çevire seviyordu da o psikolojimi çok bozmuştu. sıkıntı yok Sonra geçiyor
Kızlar size bir soru aklıma asla yatmadı ama geçen hafta 36+2 de boyu 36+2 ile uyumluydu bu hafta gittik 37+2 de 36+1 ile uyumlu cıktı mumkun degıl dimi doktor yanlıs olcmuştur yoksa gerileme falan allah askna nasıl olcak dmi?
Ay ediyoruum etmez miyim, ultrason da yüzünü de goremedik hiç nerdeyse. Nasıl bir evimiz olacak neler yaşayacağız falan çok merak ediyorum . Amma bu hüzne engel olamıyorum . Git gellerdeyimCanım ama bi yandan da kavuşma ya yüzünü merak etmiyor musun, kucağına almayı kollamayı fln hayal et
Ya çok tatlı, orası öyle zaten o kısım bambaşka güzelYaaa aynen
Eşimle geçen gün arabada gidiyoruz diyor ki “eee hiç söylemiyorsun bi anda karnındaydı şimdi dışarıda. Karnında bişi yok. Bu his nasıl bişi? Alışbildin mi” diyor. Dedim istediğim anda öpebiliyorum, kollarımın arasında duruyor, seviyorum, bana gülüyor (farkında olmasa da), parmaklarıyla parmağımı sıkıyor daha ne olsun!
Aman sağlıklı olsun diye o kadar takıldık ki bunları hiç hayal etmemiştik. Doğunca nasıl olacak falan hiç düşünmemiştik. Keşke karnımda daha çok vakit geçirseydi, karnımdaki hareketlerini videoya bile çekememiştim hahahha. Sizler çekin bak ben çekemedim, hatıram yok
Ayy cok rahatlattınız teşekkğr ederim ben de imkan vermedm ama olurya … bu ıhtımaller zaten beni mahfedicek birgün bebişlerimşze sağlıkla kavuşalım arttıkkBende de öyle bir şey olmuştu. Hatta yazmıştım. hatırlamıyorum zamanını. 42 cm demişti. Sonra gittim 39 dedi. Ben de sordum ama 42 demiştiniz en son gelişimde, nasıl 39 oluyor boyu mu kısaldı diye.
Öyle bir şeyin imkanı yok yanlış baktım o zaman diyip yeniden hesaplamıştı.
Ve bana hep diyor o ultrason kağıdına hiç takılma diye. Bir sorun yoktur yani
Ayy cok rahatlattınız teşekkğr ederim ben de imkan vermedm ama olurya … bu ıhtımaller zaten beni mahfedicek birgün bebişlerimşze sağlıkla kavuşalım arttıkkBende de öyle bir şey olmuştu. Hatta yazmıştım. hatırlamıyorum zamanını. 42 cm demişti. Sonra gittim 39 dedi. Ben de sordum ama 42 demiştiniz en son gelişimde, nasıl 39 oluyor boyu mu kısaldı diye.
Öyle bir şeyin imkanı yok yanlış baktım o zaman diyip yeniden hesaplamıştı.
Ve bana hep diyor o ultrason kağıdına hiç takılma diye. Bir sorun yoktur yani
Delirticekler sonundaİlk doğumda plasenta previaydım o yüzden zeynep kamile de gidiyordum. 2 dr kontrlündeydim yani. Bi gün zeynep kamil devlet hastanesinde asistan ölçüm aldı bebeğimin karnını büyük ölçtü. 1 gün hastanede yatırdılar beni zorla sonra ertesi gün perinatolojide baktılar hiç bi sıkıntı yoktu. Yani yanlış ölçüm yapabiliyorlar hiç kendini strese sokma.
Ben vallahi bir an önce artık doğsun istiyorum, aramıza katılsın, evin bireyi olsun :)Kizlaar, kaburgada batma, nefes almada zorluk, oturu kalkarken zorlanma , uyurken kırk takla atma, yemek yedikten sonra bin pisman olma ne ararsanız var. Amma gelin görün kiii doğum yaklaşıyor diye aldı beni bi Hüzün. Ayrilasim yok falan..saçma sapan bi ruh halindeyim. Cumartesi kontrolde 30unu seçtik tarih için diyeceğim ama yani sırf şu ruh halimden dolayi tarihi otelesem mi falan diyorum kendi kendime doktorun vereceği son tarihe kadar (en geç 3unde alalım demişti de ).
Velhasıl durumum bu zorlanıyorum ama bitiyor olması inanılmaz bir hüzün veriyo bana var mı böyle tuhaf bı ruh halinde olan ben gibii.
Tek miyim yoksa
Canım bana doktorum yazdı korseye artık başlayabilirsin m/L al sıkmasın dedi yarın benim kontrolüm var gidince konuşacağım onla. İz için krem vermedi yarın belki söyler. Benim bi sorunumda karnım dayak yrmiş gibi ağrıyor zaten çok zor çıkardılar çocuğu çok sarsıldım ben ve morluklar var karnımda diyorum ki onun ağrısı mı acaba ? Birde çişimi yaparken yanma var ilk kez sonda takıldı bana o mu hasar bıraktı diyorum srnde olmuş muydu bunlar ?Günde 10 saat max dediler. Gün içinde takılacak yani. Senin daha erken gibi sanki. Ben yeni başladım düşün; doğumdan 15 gün sonra. Yara iyice kendini hissettirmeyi bırakınca başladım. Şimdi acıtabilir seni sanki bilemedim. Yaranın tam yukarısına geliyor canım, değdirmemeye çalışıyorum. Ve aşırı sıktırmıyorum şu anda
Yara izi için comtractubex başladın mu?
Kuzum benim eve geldik bugün çok şükür uyandırmakta çok uğraşıyoruz emzirmek için. Sen nasılsın alıştın mı bebişinePapatya0593 hâlâ doğurmadın mı?
BUKITOKI canım nasılsınız, tedavi nasıl gidiyor?
@Bulut347 ikizlerin iyi mi kuzum?
Biz de alışmaya çalışıyoruz işte kuzumKuzum benim eve geldik bugün çok şükür uyandırmakta çok uğraşıyoruz emzirmek için. Sen nasılsın alıştın mı bebişine
Ben de aynıyım. Dokuz ay birlikte takılınca ayrılmak tuhaf gelecek. Hüzün kuşu modundayım biraz da bi daha doğuramam hamile kalamam ben diye galibaKizlaar, kaburgada batma, nefes almada zorluk, oturu kalkarken zorlanma , uyurken kırk takla atma, yemek yedikten sonra bin pisman olma ne ararsanız var. Amma gelin görün kiii doğum yaklaşıyor diye aldı beni bi Hüzün. Ayrilasim yok falan..saçma sapan bi ruh halindeyim. Cumartesi kontrolde 30unu seçtik tarih için diyeceğim ama yani sırf şu ruh halimden dolayi tarihi otelesem mi falan diyorum kendi kendime doktorun vereceği son tarihe kadar (en geç 3unde alalım demişti de ).
Velhasıl durumum bu zorlanıyorum ama bitiyor olması inanılmaz bir hüzün veriyo bana var mı böyle tuhaf bı ruh halinde olan ben gibii.
Tek miyim yoksa
Bende 1 tane morluk vardı o da dediğin gibi aşırı acıyordu. Ben korseyi biraz da onun yüzünden beklettim. Hem dikiş yeri kendini hissettirmeyi bıraksın hem de morluk geçsin diye. O yüzden 2. Hafta sonunda başladım. Biraz da bende kilo, göbek falan kalmadı. Onun rahatlığından takmadım. Korseyi biraz takmış olmak için takıcam yani. Yine de senin yerinde olsam 1 hafta falan daha beklerdim. Morluklar acıyacak. Gerek var mı onu çekmeye?Canım bana doktorum yazdı korseye artık başlayabilirsin m/L al sıkmasın dedi yarın benim kontrolüm var gidince konuşacağım onla. İz için krem vermedi yarın belki söyler. Benim bi sorunumda karnım dayak yrmiş gibi ağrıyor zaten çok zor çıkardılar çocuğu çok sarsıldım ben ve morluklar var karnımda diyorum ki onun ağrısı mı acaba ? Birde çişimi yaparken yanma var ilk kez sonda takıldı bana o mu hasar bıraktı diyorum srnde olmuş muydu bunlar ?
Kuzum benim eve geldik bugün çok şükür uyandırmakta çok uğraşıyoruz emzirmek için. Sen nasılsın alıştın mı bebişine
Ayy sizle haftamız aynıymış ama ben asla bayram sonrasına bırakmak istemiyorum. Durur durur bayramda geleceği tutar filan sonra herkes şehir dışında orda burda, nöbetçi doktorun eline filan kalırım mazallah diye bayramdan önceki hafta doğurmak istiyorum. Zaten bebeğim de büyük, istesem de o kadar tutmaz doktor beni. Sezeryanda 40ı pek görmüyorlar sizin doktorun olur demesine şaşırdım vallaBende özellikle sordum hocam hem 23 nisan hem pazar hemde bayramın son günü diye. Hastanenin anestezistini de aradı tamam sorun yok yapabiliriz ogün dedi. Beklerse ozmana kadar 23 nisanı seçeceğim sanırım
Aynı durumdayım. Hatta ilaveten bi de bende acayip bi el ayak şişmesi var el parmaklarım ve özellikle ayak bileklerim kapkalın oldu gözlerime inanamıyorum görünce. Bi de artık hiçbi ayakkabım olmuyor normalde bol gelenler bile olmuyor normal mi bu kadar ödem yaSon 3-4 gunde karnimda inanilmaz bi buyume var benimde iceride neler oluyor bilmiyorum ama artik asiri rahatsiz olmaya basladim karnim resmen tas gibi gram yer kalmadi sanki. Asiri gerilmis durumdayim gunde 3 kere yaglaniyorum bana misin demiyor. Suan bi igne dokundursaniz patlayacagim sanki daha min 2 hafta daha duracak dedi doktor vallahi nasil dayanicam bilmiyorum. Sizde durumlar nasil kizlar
Benim de ayaklarımda ayak bileklerimde ödem var. Dün sordum doktora, idrar vs baktı, normal dedi, tuzu kesmek lazımmış ama çok tuzlu yemem zaten. Dün hastaneye giderken en geniş ayakkabım bile olmadı hatta.Aynı durumdayım. Hatta ilaveten bi de bende acayip bi el ayak şişmesi var el parmaklarım ve özellikle ayak bileklerim kapkalın oldu gözlerime inanamıyorum görünce. Bi de artık hiçbi ayakkabım olmuyor normalde bol gelenler bile olmuyor normal mi bu kadar ödem ya
Biz de hiç göremedik en son 28’de görmüştük. Geçen gittiğimizde suyu artınca az biraz şansımı denedim yüzünü görebilir miyiz hocam dedim gösterdi göstermez olaydıAy ediyoruum etmez miyim, ultrason da yüzünü de goremedik hiç nerdeyse. Nasıl bir evimiz olacak neler yaşayacağız falan çok merak ediyorum . Amma bu hüzne engel olamıyorum . Git gellerdeyim
Ayyy çok geçmiş olsun uzun sürmez inşallahKızlar şifayı kaptım ben çok kötüyüm yaa gece belim bacaklarım kalçam ağrılarından uyuyamadım klrona zamanı ağrıları gibi aynı burnum akıyor tıkanıyor. İki üç ay önce yine hastalanmıştım 1 ay sürmüştü nerdeyse bu o kadar sürmez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?