- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #32.181
Rahim toparlanması oluyormuş sanırım sezaryende mart annelerinde okumuştum öyle bişey mi ki acaba karnının ağrıması.Canım bana doktorum yazdı korseye artık başlayabilirsin m/L al sıkmasın dedi yarın benim kontrolüm var gidince konuşacağım onla. İz için krem vermedi yarın belki söyler. Benim bi sorunumda karnım dayak yrmiş gibi ağrıyor zaten çok zor çıkardılar çocuğu çok sarsıldım ben ve morluklar var karnımda diyorum ki onun ağrısı mı acaba ? Birde çişimi yaparken yanma var ilk kez sonda takıldı bana o mu hasar bıraktı diyorum srnde olmuş muydu bunlar
Çok geçmiş olsunKızlar şifayı kaptım ben çok kötüyüm yaa gece belim bacaklarım kalçam ağrılarından uyuyamadım klrona zamanı ağrıları gibi aynı burnum akıyor tıkanıyor. İki üç ay önce yine hastalanmıştım 1 ay sürmüştü nerdeyse bu o kadar sürmez inşallah
Ben de öyleyim kendim çok farkedemiyorum sadece göbek deliğim daha gergin artık eskiden oyuk duruyordu hala. Ama dün arkadaşım geldi inanamadı nasıl büyümüş karnın dedi pazar beraberdik üstelik.Son 3-4 gunde karnimda inanilmaz bi buyume var benimde iceride neler oluyor bilmiyorum ama artik asiri rahatsiz olmaya basladim karnim resmen tas gibi gram yer kalmadi sanki. Asiri gerilmis durumdayim gunde 3 kere yaglaniyorum bana misin demiyor. Suan bi igne dokundursaniz patlayacagim sanki daha min 2 hafta daha duracak dedi doktor vallahi nasil dayanicam bilmiyorum. Sizde durumlar nasil kizlar
ben de 35+2 yim ve tam bahsettiğin noktada inanılmaz ağrım var hatta artık daha fazla dayanamayıp analık iznine ayrılacağım çok bile durdumKızlar iki sorum var ikiside bacakla ilgiliuyurken bacaklarınızın başladığı yer dibi yani ağrıyor mu ay tam neresi olduğunu böyle mi tarif etmeliyim bacağımın kökü ağrıyor ne tarafa dönsem oranın agrısı ile uyanıyorum.leğen kemiği mi orası acaba. Bi de ağırlığı bi tarafta daha cok hissediyor musunuz? Ben sol bacağımın üzerine basamıyorum ciddi bi baskı var bacağımın başladığı yerde kasık bacak komple agrıyo. Yürüyüş yapamıyorum bu yüzden iki üç gündür. 36+5 im 40 ı görenleri ayakta alkışlayıp düğme ilikliyorum
Bana hep 40ı geçecekmiş gibi geliyor benimki. Ama artık gelsin istiyorum, hiç bir belirti yok… 10 gündür siyatik ağrısı çekiyorum, sağ ayağımın üzerine basamıyorum, evden çıkamıyorum.. hurma ananas squat pilates topu ne varsa yapmaya başladım bu hafta:)))Günaydın bu arada kızlar neden doğuran yok ki grupta
İki günde bir hava almaya çıkıyorum sıkılınca aşırı ağrım oluyor belim ve kasıklarımda, iki kez kaçırdım altıma çok kötüydüEqulaite canım nasılsın seni merak ettim sesin çıkmayınca
Bacım gel sarılalım. Dünden beri hormonlarında verdiği etkiye dayanarak bi gülüyorum bi ağlıyorum halime.Bana hep 40ı geçecekmiş gibi geliyor benimki. Ama artık gelsin istiyorum, hiç bir belirti yok… 10 gündür siyatik ağrısı çekiyorum, sağ ayağımın üzerine basamıyorum, evden çıkamıyorum.. hurma ananas squat pilates topu ne varsa yapmaya başladım bu hafta:)))
Hadi hayırlısıyla al canım kucağına , yapısaldır ya hiç takılma amma takılıyor bu doktorlar kafaya28 Mart a gün verdi doktorum. 38+4 oluyor. İlki sezeryan olunca. Ben de açıkçası beklemek istemiyorum artık hayırlısı ile. Kafa yapısı ile ilgili ince uzun vs bir şeyler dedi ki iki haftadır diyor öncesinde asla böyle bir şey denilmemişti. Nst aç gitmiştim tahlil filan yapılır diye , zaten sabahlwrı uyur uyanmadı2 defa çektirmek zorunda kaldım. Anestezi uzmanı ile de görüştük. Artık beklemek kaldı
Maşallah çok iyi kilosu boyu canımBizim de bugün son kontrolümüz vardı. Cumartesi tam 37’de doğuma gireceğiz gebelik zehirlenmesi nedeniyle. Bebiş 50.5 cm, 3170 g görünüyor, inşallah doğduğunda da yakın çıkar ölçümler.
Benimde fitiktan dolayı sağ bacağımi kaldıramıyorumBacım gel sarılalım. Dünden beri hormonlarında verdiği etkiye dayanarak bi gülüyorum bi ağlıyorum halime.Bende bu durum 2-3 haftadır var düşün daha 35+2’yim önümde belki var 4-5 hafta daha. Ve bu siyatik ağrı beni mahvetti. Doktorum da normal doğumu etkilemez diyor ama ben bazen bacağımı oynatamıyorum bile djdhdjjd nasıl etkilemez aklım almıyor. Uyuyamıyorum, evin içinde hareket edemiyorum deliricem. Eğer hafifleten bir önerin varsa yaz kurbanın olayım, dayanamıyorum artık.
Canım benim:)) ahh keşke hafifleten bi şey bulabilsem.. yapmadığım esneme hareketi kalmadı, duşta sıcak su tutuyorum faydası yok. Her sabah bi ümit uyanıyorum belki geçmiştir diye yine geçmemiş. Bacağımı kaldıramıyorum ki doğumda ne yapacağım ben de anlamadım. Ben çok aktif bi gebelik geçirdim, şimdi yürüyüş bile yapamamak çok etkiliyor vücudumu:/ neyse sağlıkla gelsinler de minnoşlar dayanacağız artık. Senin de daha vaktin varmış, umarım doğuma kadar sürmez seninki…Bacım gel sarılalım. Dünden beri hormonlarında verdiği etkiye dayanarak bi gülüyorum bi ağlıyorum halime.Bende bu durum 2-3 haftadır var düşün daha 35+2’yim önümde belki var 4-5 hafta daha. Ve bu siyatik ağrı beni mahvetti. Doktorum da normal doğumu etkilemez diyor ama ben bazen bacağımı oynatamıyorum bile djdhdjjd nasıl etkilemez aklım almıyor. Uyuyamıyorum, evin içinde hareket edemiyorum deliricem. Eğer hafifleten bir önerin varsa yaz kurbanın olayım, dayanamıyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?