2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Rahim toparlanması oluyormuş sanırım sezaryende mart annelerinde okumuştum öyle bişey mi ki acaba karnının ağrıması.
Sonda biraz tahriş edebiliyor laparoskopide takılmıştı bana da çok canım yanmıştı hala hatırladıkça kötü hissediyorum. Bol bol su içmiştim sürekli tuvalete çıkıyordum her çıkıştan sonra azalıyordu. Öyle geçirmiştim o yanma hissini.

Çok geçmiş olsun bende daha yeni atlattım çok zor oluyor. Bol sıvı tüket vitamin al canım

Ben de öyleyim kendim çok farkedemiyorum sadece göbek deliğim daha gergin artık eskiden oyuk duruyordu hala. Ama dün arkadaşım geldi inanamadı nasıl büyümüş karnın dedi pazar beraberdik üstelik.

Kızlar iki sorum var ikiside bacakla ilgili uyurken bacaklarınızın başladığı yer dibi yani ağrıyor mu ay tam neresi olduğunu böyle mi tarif etmeliyim bacağımın kökü ağrıyor ne tarafa dönsem oranın agrısı ile uyanıyorum.leğen kemiği mi orası acaba. Bi de ağırlığı bi tarafta daha cok hissediyor musunuz? Ben sol bacağımın üzerine basamıyorum ciddi bi baskı var bacağımın başladığı yerde kasık bacak komple agrıyo. Yürüyüş yapamıyorum bu yüzden iki üç gündür. 36+5 im 40 ı görenleri ayakta alkışlayıp düğme ilikliyorum

ben de 35+2 yim ve tam bahsettiğin noktada inanılmaz ağrım var hatta artık daha fazla dayanamayıp analık iznine ayrılacağım çok bile durdum

28 Mart a gün verdi doktorum. 38+4 oluyor. İlki sezeryan olunca. Ben de açıkçası beklemek istemiyorum artık hayırlısı ile. Kafa yapısı ile ilgili ince uzun vs bir şeyler dedi ki iki haftadır diyor öncesinde asla böyle bir şey denilmemişti. Nst aç gitmiştim tahlil filan yapılır diye , zaten sabahlwrı uyur uyanmadı 2 defa çektirmek zorunda kaldım. Anestezi uzmanı ile de görüştük. Artık beklemek kaldı

Günaydın bu arada kızlar neden doğuran yok ki grupta
Bana hep 40ı geçecekmiş gibi geliyor benimki. Ama artık gelsin istiyorum, hiç bir belirti yok… 10 gündür siyatik ağrısı çekiyorum, sağ ayağımın üzerine basamıyorum, evden çıkamıyorum.. hurma ananas squat pilates topu ne varsa yapmaya başladım bu hafta:)))

Equlaite canım nasılsın seni merak ettim sesin çıkmayınca
İki günde bir hava almaya çıkıyorum sıkılınca aşırı ağrım oluyor belim ve kasıklarımda, iki kez kaçırdım altıma çok kötüydü zor yetiştim sanırım çok assagida su haftayı geçirmek için sürekli dinleniyorum.Ebem sol tarafına yat dedi.Ayakta olmak ve oturmak kasilma yapıyormuş.Dun de ablam bebisimin eşyalarını yıkadı

Bacım gel sarılalım. Dünden beri hormonlarında verdiği etkiye dayanarak bi gülüyorum bi ağlıyorum halime. Bende bu durum 2-3 haftadır var düşün daha 35+2’yim önümde belki var 4-5 hafta daha. Ve bu siyatik ağrı beni mahvetti. Doktorum da normal doğumu etkilemez diyor ama ben bazen bacağımı oynatamıyorum bile djdhdjjd nasıl etkilemez aklım almıyor. Uyuyamıyorum, evin içinde hareket edemiyorum deliricem. Eğer hafifleten bir önerin varsa yaz kurbanın olayım, dayanamıyorum artık.

Hadi hayırlısıyla al canım kucağına , yapısaldır ya hiç takılma amma takılıyor bu doktorlar kafaya

Benimde fitiktan dolayı sağ bacağımi kaldıramıyorum

Merhaba 35+5 haftaliginiz doktorun yanından çıktım bebeğin zayıf çok önemli değil ama dikkat et dedi bu konu burda çok konuşuldu önerileriniz var mı 1 hafta içinde kilo alması için

Canım benim:)) ahh keşke hafifleten bi şey bulabilsem.. yapmadığım esneme hareketi kalmadı, duşta sıcak su tutuyorum faydası yok. Her sabah bi ümit uyanıyorum belki geçmiştir diye yine geçmemiş. Bacağımı kaldıramıyorum ki doğumda ne yapacağım ben de anlamadım. Ben çok aktif bi gebelik geçirdim, şimdi yürüyüş bile yapamamak çok etkiliyor vücudumu:/ neyse sağlıkla gelsinler de minnoşlar dayanacağız artık. Senin de daha vaktin varmış, umarım doğuma kadar sürmez seninki…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…