2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Merhaba 35+5 haftaliginiz doktorun yanından çıktım bebeğin zayıf çok önemli değil ama dikkat et dedi bu konu burda çok konuşuldu önerileriniz var mı 1 hafta içinde kilo alması için
Kaç gr çıktı bebeğiniz? Muz, ceviz, tahin pekmez, et balık tavuk yumurta gibi hayvansal proteinler, kaşar peyniri. Bunları bolca tüketmeye çalışın.

Benim 20’li haftalarda ağrıyordu o şekilde, geçti sonra. Kalsiyum değerim düşmüştü, ben ondan diye düşündüm.

Nasıl duruyor öyle yaa ben bazen yanlarda hissediyorum acı veriyor o hareketleri, doktor ne diyor duruşuna

Bizim de bugün son kontrolümüz vardı. Cumartesi tam 37’de doğuma gireceğiz gebelik zehirlenmesi nedeniyle. Bebiş 50.5 cm, 3170 g görünüyor, inşallah doğduğunda da yakın çıkar ölçümler.
Sağlıkla doğsun, su gibi geçsin sizin idrarda protein çıkmaya başlamıştı değil mi yanılmıyorsam? Tansiyon kaç çıkıyor?

Sağlıkla doğsun, su gibi geçsin sizin idrarda protein çıkmaya başlamıştı değil mi yanılmıyorsam? Tansiyon kaç çıkıyor?
Amin teşekkür ederiz. Evet protein çıkmıştı idrarda. Tansiyonlarım 12-8 ila 15-10 arası oynuyor. Öncesinde hep 10-6 seviyelerinde olduğundan 12-8 bile bana rahatsızlık hissi veriyor

Merhaba 35+5 haftaliginiz doktorun yanından çıktım bebeğin zayıf çok önemli değil ama dikkat et dedi bu konu burda çok konuşuldu önerileriniz var mı 1 hafta içinde kilo alması için
Tatlım 34. Haftada bana da aynısını söylediler, 2 hafta geri çıktı ölçümler.. öncelikle ölçümlerdeki yanılma payı çok fazla sakın kafana takma. Doktorların bu noktada tek istediği bebeğin kilo alıyor olduğunu görmek, kaç kiloda olduğundan çok gelişimin durmamış olması önemli.
Ben kırmızı et tüketimini arttırdım ve kaşar yedim bol bol. İşe yaradı ama yediklerimden mi yaradı yoksa ölçüm hatası mı vardı bilemiyorum.

İnşallah ben de her şeyi denedim pilates topunda hareketler, sıcak su torbasıyla kalçama sıcak kompres vs hiçbir etkisi olmadı. Doktoruma magnezyum sorucam ben hiç magnezyum almadım hamileliğimin başından beri, umutsuzca her yolu deniyorum. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız siz de, sayılı gün kalmış sizin.

Benim doktorum bayram seyran tatil hep burda. Adamın hiç özel hayatı yok galiba
Bebiş kendinden gelirse ssvd de deneyebilirim bilmiyorum. Suan hala makat geliş zaten dönmez artık belki ama bakalım yani beklerse eğer o tarihlerde doğururum heralde

Ya çok geçmiş çok olsun. İnşallah hızlı başladı sekilde Toparlarsin bu defa hizkica c vitaminleri çorbalar falan müdahale edin inşallah hemen etki eder :/
Ya çok güldüm Allah iyiliğini versin ahah. Biz de zorladik bı göz gördük anca o da değişik bı goruntuydu dediğin gibi ahshs bakalım artık kendilerini göreceğiz direkt yapacak bişey yok
O ağrı bende de var aynı şekilde . Yürüyüş zaten zorlaştı kısa sürede tirtliyorum halbuki izne ayrılınca gezip dolaşacağım falan sanmıştım
Hahah benimki de mi öyle duruyo acaba ya aynı şekilde sağdan soldan bi çıkıntılar oluyo çok komik, sigamayip ittiriyo resmen. İkimiz de sıkıştık kaldık farkındayım durumun

Yaaa evet ben de meraktayim. M mariatheresia
Ay tarihin belli olması aşırı heyecanlı, benden 3 gün önce doğuma gireceksin yani. Haydi bakalim hayırlısıyla sağlıkla.kavusun

Canım o kremi soracağım birde idrar yanmasını aklımda umarım enfeksiyon flan değildir. Korseyide tam anlamıyla takamıyorum zaten dediğin gibi göbek kısmım ağrıyor çıkarıncada ağrıyor yani baya dövülmüş darbe almış gibi ağrım var. Bugün doktorumla bi konuşayımda uzatabilirim süreyi.
İnşallah toplanmadan dolayıdır ağrı. Yani dayanılmaz çok değilde rahatsız edici yavaş hareket ediyorsun. Çişteki yanma kötü ama her seferinde sonuna gelince ayyyyy diye kendimi sıkıyorum canım yanıyor.
Ben 39 oldum resmen son haftadayım Kızlar bu hafta gelir değil mi
Maşallah canım ya vallahi özledim mi desem ne desem son uykulu günlerinizin tadını çıkarın doğurduktan sonra başka dertler çıkıyor ama hepsine değer diyorsun. Ben çok merak ederdim 38-39 haftalarımı ve suyum nasıl gelicek acaba nerde yakalanıcam eşime ne diyeceğim falan ama nasip böyleymiş

İsmiyle yaşasın inşallah canım. Biz ilk kızımda 1 haftalıkken götürmüştük diye hatırlıyorum ama gidince doktorum ile netleştiririz artık Daha konuşmadık doktorumla

Kizlar benim bebe tamamen kafayi kanala verdi sanirim artik.Dun inanilmaz hareketliydi bugun uyandigimdan beri ayaklari sanki agzimin icinde kafasida asagiya dogru agirlik yapiyo legen kemiklerim kaburgalarim bitik durumda bogazimdan bir lokma yemek geciremiyorum ayni durumda olan var mi normal heralde artik

Yaaa evet ben de meraktayim. M mariatheresia

Ay tarihin belli olması aşırı heyecanlı, benden 3 gün önce doğuma gireceksin yani. Haydi bakalim hayırlısıyla sağlıkla.kavusun

Amin cümlemiz inşallah. Tarih belli olunca zaman daha zor geçiyor sanki. Evde oğlum da olunca onu bırakıp gitmek da yorucu geliyor bana. 2 gün evden uzak olma fikri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…