- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #32.201
Hadi hayırlısıyla al canım kucağına , yapısaldır ya hiç takılma amma takılıyor bu doktorlar kafaya
Kaç gr çıktı bebeğiniz? Muz, ceviz, tahin pekmez, et balık tavuk yumurta gibi hayvansal proteinler, kaşar peyniri. Bunları bolca tüketmeye çalışın.Merhaba 35+5 haftaliginiz doktorun yanından çıktım bebeğin zayıf çok önemli değil ama dikkat et dedi bu konu burda çok konuşuldu önerileriniz var mı 1 hafta içinde kilo alması için
Benim 20’li haftalarda ağrıyordu o şekilde, geçti sonra. Kalsiyum değerim düşmüştü, ben ondan diye düşündüm.Kızlar iki sorum var ikiside bacakla ilgiliuyurken bacaklarınızın başladığı yer dibi yani ağrıyor mu ay tam neresi olduğunu böyle mi tarif etmeliyim bacağımın kökü ağrıyor ne tarafa dönsem oranın agrısı ile uyanıyorum.leğen kemiği mi orası acaba. Bi de ağırlığı bi tarafta daha cok hissediyor musunuz? Ben sol bacağımın üzerine basamıyorum ciddi bi baskı var bacağımın başladığı yerde kasık bacak komple agrıyo. Yürüyüş yapamıyorum bu yüzden iki üç gündür. 36+5 im 40 ı görenleri ayakta alkışlayıp düğme ilikliyorum
Nasıl duruyor öyle yaaAy birde benim bebem döneydi kurtulcam vallahi. Cocugum yere paralel olarak duruyor sigamiyormu napiyorsa tüm gece mahvoldum. Ayaklarini oyle bir uzatiyorki karnimin yanlarinda bi kafa bi ayakla geziyorum. Gece yana yatabilmem mumkun degil bu yuzden makat gelis olsa tamam dicem ama benimki yan
Sağlıkla doğsun, su gibi geçsinBizim de bugün son kontrolümüz vardı. Cumartesi tam 37’de doğuma gireceğiz gebelik zehirlenmesi nedeniyle. Bebiş 50.5 cm, 3170 g görünüyor, inşallah doğduğunda da yakın çıkar ölçümler.
Yagli beslen canim ama saglikli yag tabiki tahin, findik, fistik,ceviz kasar peyniri bende cok etki ettiMerhaba 35+5 haftaliginiz doktorun yanından çıktım bebeğin zayıf çok önemli değil ama dikkat et dedi bu konu burda çok konuşuldu önerileriniz var mı 1 hafta içinde kilo alması için
Doktorda guluyor bu neden boyle diye bildigin sag tarafimda kafa solda ayaklar varNasıl duruyor öyle yaaben bazen yanlarda hissediyorum acı veriyor o hareketleri, doktor ne diyor duruşuna
Amin teşekkür ederiz. Evet protein çıkmıştı idrarda. Tansiyonlarım 12-8 ila 15-10 arası oynuyor. Öncesinde hep 10-6 seviyelerinde olduğundan 12-8 bile bana rahatsızlık hissi veriyorSağlıkla doğsun, su gibi geçsinsizin idrarda protein çıkmaya başlamıştı değil mi yanılmıyorsam? Tansiyon kaç çıkıyor?
Tatlım 34. Haftada bana da aynısını söylediler, 2 hafta geri çıktı ölçümler.. öncelikle ölçümlerdeki yanılma payı çok fazla sakın kafana takma. Doktorların bu noktada tek istediği bebeğin kilo alıyor olduğunu görmek, kaç kiloda olduğundan çok gelişimin durmamış olması önemli.Merhaba 35+5 haftaliginiz doktorun yanından çıktım bebeğin zayıf çok önemli değil ama dikkat et dedi bu konu burda çok konuşuldu önerileriniz var mı 1 hafta içinde kilo alması için
Çok zor ya, sen yazınca gülesim geldi zaten, ben odadan tuvalete giderken kaçırıcam altıma diye daha çişimin gelme düşüncesi aklıma düşünce, ben de tuvalet yoluna düşüyorumBenimde fitiktan dolayı sağ bacağımi kaldıramıyorum
İnşallah ben de her şeyi denedim pilates topunda hareketler, sıcak su torbasıyla kalçama sıcak kompres vs hiçbir etkisi olmadı. Doktoruma magnezyum sorucam ben hiç magnezyum almadım hamileliğimin başından beri, umutsuzca her yolu deniyorum.Canım benim:)) ahh keşke hafifleten bi şey bulabilsem.. yapmadığım esneme hareketi kalmadı, duşta sıcak su tutuyorum faydası yok. Her sabah bi ümit uyanıyorum belki geçmiştir diye yine geçmemiş. Bacağımı kaldıramıyorum ki doğumda ne yapacağım ben de anlamadım. Ben çok aktif bi gebelik geçirdim, şimdi yürüyüş bile yapamamak çok etkiliyor vücudumu:/ neyse sağlıkla gelsinler de minnoşlar dayanacağız artık. Senin de daha vaktin varmış, umarım doğuma kadar sürmez seninki…
Benim doktorum bayram seyran tatil hep burda. Adamın hiç özel hayatı yok galibaAyy sizle haftamız aynıymış ama ben asla bayram sonrasına bırakmak istemiyorum. Durur durur bayramda geleceği tutar filan sonra herkes şehir dışında orda burda, nöbetçi doktorun eline filan kalırım mazallah diye bayramdan önceki hafta doğurmak istiyorum. Zaten bebeğim de büyük, istesem de o kadar tutmaz doktor beni. Sezeryanda 40ı pek görmüyorlar sizin doktorun olur demesine şaşırdım valla
Ya çok geçmiş çok olsun. İnşallah hızlı başladı sekilde Toparlarsin bu defa hizkica c vitaminleri çorbalar falan müdahale edin inşallah hemen etki eder :/Kızlar şifayı kaptım ben çok kötüyüm yaa gece belim bacaklarım kalçam ağrılarından uyuyamadım klrona zamanı ağrıları gibi aynı burnum akıyor tıkanıyor. İki üç ay önce yine hastalanmıştım 1 ay sürmüştü nerdeyse bu o kadar sürmez inşallah
Ya çok güldüm Allah iyiliğini versin ahah. Biz de zorladik bı göz gördük anca o da değişik bı goruntuydu dediğin gibi ahshs bakalım artık kendilerini göreceğiz direkt yapacak bişey yokBiz de hiç göremedik en son 28’de görmüştük. Geçen gittiğimizde suyu artınca az biraz şansımı denedim yüzünü görebilir miyiz hocam dedim gösterdi göstermez olaydıbelli belirsiz uzaylıyla kurbağa arası bişey
O ağrı bende de var aynı şekilde . Yürüyüş zaten zorlaştı kısa sürede tirtliyorum halbuki izne ayrılınca gezip dolaşacağım falan sanmıştımKızlar iki sorum var ikiside bacakla ilgiliuyurken bacaklarınızın başladığı yer dibi yani ağrıyor mu ay tam neresi olduğunu böyle mi tarif etmeliyim bacağımın kökü ağrıyor ne tarafa dönsem oranın agrısı ile uyanıyorum.leğen kemiği mi orası acaba. Bi de ağırlığı bi tarafta daha cok hissediyor musunuz? Ben sol bacağımın üzerine basamıyorum ciddi bi baskı var bacağımın başladığı yerde kasık bacak komple agrıyo. Yürüyüş yapamıyorum bu yüzden iki üç gündür. 36+5 im 40 ı görenleri ayakta alkışlayıp düğme ilikliyorum
Hahah benimki de mi öyle duruyo acaba ya aynı şekilde sağdan soldan bi çıkıntılar oluyo çok komik, sigamayip ittiriyo resmen. İkimiz de sıkıştık kaldık farkındayım durumunAy birde benim bebem döneydi kurtulcam vallahi. Cocugum yere paralel olarak duruyor sigamiyormu napiyorsa tüm gece mahvoldum. Ayaklarini oyle bir uzatiyorki karnimin yanlarinda bi kafa bi ayakla geziyorum. Gece yana yatabilmem mumkun degil bu yuzden makat gelis olsa tamam dicem ama benimki yan
Yaa maşallah, hadi hayirlisiyla sağlıkla kavusun inşallahBizim de bugün son kontrolümüz vardı. Cumartesi tam 37’de doğuma gireceğiz gebelik zehirlenmesi nedeniyle. Bebiş 50.5 cm, 3170 g görünüyor, inşallah doğduğunda da yakın çıkar ölçümler.
Yaaa evet ben de meraktayim.
Ay tarihin belli olması aşırı heyecanlı, benden 3 gün önce doğuma gireceksin yani. Haydi bakalim hayırlısıyla sağlıkla.kavusun28 Mart a gün verdi doktorum. 38+4 oluyor. İlki sezeryan olunca. Ben de açıkçası beklemek istemiyorum artık hayırlısı ile. Kafa yapısı ile ilgili ince uzun vs bir şeyler dedi ki iki haftadır diyor öncesinde asla böyle bir şey denilmemişti. Nst aç gitmiştim tahlil filan yapılır diye , zaten sabahlwrı uyur uyanmadı2 defa çektirmek zorunda kaldım. Anestezi uzmanı ile de görüştük. Artık beklemek kaldı
Canım o kremi soracağım birde idrar yanmasını aklımda umarım enfeksiyon flan değildir. Korseyide tam anlamıyla takamıyorum zaten dediğin gibi göbek kısmım ağrıyor çıkarıncada ağrıyor yani baya dövülmüş darbe almış gibi ağrım var. Bugün doktorumla bi konuşayımda uzatabilirim süreyi.Bende 1 tane morluk vardı o da dediğin gibi aşırı acıyordu. Ben korseyi biraz da onun yüzünden beklettim. Hem dikiş yeri kendini hissettirmeyi bıraksın hem de morluk geçsin diye. O yüzden 2. Hafta sonunda başladım. Biraz da bende kilo, göbek falan kalmadı. Onun rahatlığından takmadım. Korseyi biraz takmış olmak için takıcam yani. Yine de senin yerinde olsam 1 hafta falan daha beklerdim. Morluklar acıyacak. Gerek var mı onu çekmeye?
Çişte yanma bende olmadı canım. Dediğin gibi sondadan olmuş olabilir belki. Kontrolde mutlaka sor bunu da. Ve de kremi de sor. Sezaryen izi kalmasın diye veriyorlar herkese. Contraxtubex veriyorlar ama piyasada ondan kalmamış, no scar aldım eczaneden. Onu da 10. Gün başlıyorsun sürmeye. Benim dikişin en başında hafif iltihaplanma vardo ben henüz başlamadım. Bu hafta sonuna geçer o, o zaman başlarım diyorum
İnşallah toplanmadan dolayıdır ağrı. Yani dayanılmaz çok değilde rahatsız edici yavaş hareket ediyorsun. Çişteki yanma kötü ama her seferinde sonuna gelince ayyyyy diye kendimi sıkıyorum canım yanıyor.Rahim toparlanması oluyormuş sanırım sezaryende mart annelerinde okumuştum öyle bişey mi ki acaba karnının ağrıması.
Sonda biraz tahriş edebiliyorlaparoskopide takılmıştı bana da çok canım yanmıştı hala hatırladıkça kötü hissediyorum. Bol bol su içmiştim sürekli tuvalete çıkıyordum her çıkıştan sonra azalıyordu. Öyle geçirmiştim o yanma hissini.
Maşallah canım ya vallahi özledim mi desem ne desem son uykulu günlerinizin tadını çıkarınBen 39 oldum resmen son haftadayım Kızlarbu hafta gelir değil mi
İsmiyle yaşasın inşallah canım. Biz ilk kızımda 1 haftalıkken götürmüştük diye hatırlıyorum ama gidince doktorum ile netleştiririz artıkCanım tarih belirlerken şuna dikkat edilmeliymiş; çocuk doğduktan sonraki ilk muayenesi 5. günde oluyormuş. O muayenenin bayrama denk gelmemesi iyi olur. Bu yıl arife 20sinde, dolayısıyla en geç tarih olarak 14 Nisan Cumayı düşünüyoruz biz senin de aklında olsun. İsmi Asya düşündük Allah izin verirse :)
Benimde kafamda 24.04.23 var hayırlısı olsun kuzum kaç haftaliksinKızlar doğum için sizde
23.04.23 mü
24.04.23 mü
Vaktinden önce kendi gelmezse küçük bey ikisinden birini seçeceğim.
23 nisan bayramın son gününe denk geliyor ama sorun olmaz dedi doktorum
Yaaa evet ben de meraktayim.M mariatheresia
Ay tarihin belli olması aşırı heyecanlı, benden 3 gün önce doğuma gireceksin yani. Haydi bakalim hayırlısıyla sağlıkla.kavusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?