2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Kızlar kontrolden geldim. 35+4 ama 2 hafta geri. Kilosu 2100. Dikişim var. Almaya çalıştı canım yanınca bıraktı. Haftaya alalım dedi. Haftaya alırsa doğum başlayabilir ve ben tırsıyorum. Araştırma hastanesine gidiyorum. Direkt normal doğum der diyordum. Ama bana bıraktı. Haftaya konuşalım sezaryen tarihini, eğer istiyorsan dedi. 9 yıldır beklenen bebek napsam bilemedim. Normal doğum yaptım ama 21 haftalık küçücüktü.
Bir yanım haftaya gitme dikiş 1 hafta daha dursun diyor.
Kasılma yaptı zaten dikişi alacağım diye uğraşması doktorun.
En hayırlı zamanda doğum olur inşallah hepimizin

Kafanıza göre yapmayın bence kasılmalar başlar ise dikiş rahim agzina zarar verebilir o yüzden alıyor doktorlar sezeryan ya da normal tamamen size kalmış ama dikiş konusunda muhakkak doktorun dediğine uyun

Arkadaşlar merhabalar ben yemi katıldım aranıza 6 haftalık hamileyim bugün keseyi gördük tüp bebek sonucu oldu çok şükür. Tüp benek merkezinde kalp atışını duyduktan sonra doğum vs ve kontrollerim için bir hastane ve doktor bulmam gerekiyor. İstanbuldayım Avrupa yakasında oturuyorum Anadolu da olur aslında maltepe Kartal vs önerebileceğinşz doktor hastane var mı yardımınıza ihtiyacım var

sinop_e çok geçmiş olsun insallah holter sonuçları iyi çıkmıştır

Papatya0593 oh ne güzel açılma da başlamış artık haftanın da maşallahı var gelsin bebiş acaba beklediği bişi mi var? Benim akıllı kızım babası doğum hediyesini alana kadar doğmamıştı (40+6) mesela hediyeyi aldı 4,5 saat sonra suyunu patlattı

MelodiminEsi ne güzel bi doğum hikayen oldu maşallah, Allah gönlüne göre verdi. Eşin de girdi demek ne güzel bence duygusal açıdan bambaşka bi yakınlık katıyor ilişkiye.

D didi91 Bebeğin duruşuna göre ölçümler çok değişiyor canım yoksa sıcak suyla yıkayıp çekecek hali yok ya bebişlerin, aynı muayenede bile farklı farklı çıktığı olabiliyor.

csa17 ah canııım al benden de o kadar, kızımda son haftalarda bebeğim bi anda halka arz olacak şimdi bi tek benimdi diye üzülüyodum ama bu gebeliğimde göz kapağımdaki damarların şişmesinden dudağımın uyuşmasına kadar ne kadar absürdlük varsa yaşadığımdan bitince üzülmem, bu gebeliğimi özlemem diyodum. Bir de bu son artık kısmetse daha çocuk düşünmüyoruz. Ama akşamları minik beylerle oynaştıkça ağlayasım geliyo bu analık valla delilik

pank csa17 benim karnım da öyle ya, Diyarbakır karpuzu gibiyim bi iğne değse karnım baştan aşağı yarılacak gibi geliyo

virgovirgo maşallah çok güzel büyümüş bebek haftası da gayet yerinde, hersey su gibi rast gitsin sağlıkla kavuşun insallah

9 yıldır beklenen bir bebekse doktorun dediğinden gram uzaklaşmamak gerek nacizane düşüncem. dikişi neden almak istedi bi sebep söyledi mi? Bence haftaya doktora git ve aklındaki herseyi açık açık kendisine söyle birlikte bir ortak nokta bulunur elbet.

Bugun kontrolümüz vardı tam 37 haftalik olduk. Haftasiyla uyumlu dedi gün konusunu yine netlestirmedi nisanın ilk haftasi olur aliriz dedi. 29 u testler için gideceğim. Nst de bir tane 100 luk sanci cikti ama ben sanci gibi hissetmedim onu bebek sert bir tekme attı gibi hissettim. Nst de uyuyordu görevli karnımı durtukledi uyansin diye pek uyanmadı. Gecen bahsettiğim o sert bebek hareketleri ve vajinaya iğne batması gibi hissettiklerim nst te olsa ne çıkardı Allah bilir artık.
Nst yi doktora gösterdiğinde 100 luk sanci çıkmış dedim önemli değil o karnın tas gibi sertleşip gevsiyecek sık aralikla o önemli dedi
Böyle böyle normal doğuracağım galiba diye korkuyorum ilki sezeryan ama 11 sene geçti üstünden. Rabbım hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah.

Çok teşekkür ederim holter sonucu için yarın gideceğim, yarın nst de var inşallah iyi çıkar

Günümüz aynı. bana da dr nisanın ilk haftası en ideal zaman dedi. Tabii sezaryen için öyle konuştuk. Normal olsa daha beklenebilir.
Ben de 28inde son kontrol için gideceğim.

Ne testleri yapılacakmış peki?

Günümüz aynı. bana da dr nisanın ilk haftası en ideal zaman dedi. Tabii sezaryen için öyle konuştuk. Normal olsa daha beklenebilir.

Aç karnına gel dedi sezeryan icin testler yapılacak dedi. Anestezi ile ilgili dedi. Tam ne testleri yapacak bilmiyorum. İlki planlı sezeryan değildi normale diye gidip sezeryana alinmistim test filan yaptılar mı o zaman da hiç hatırlamıyorum.

Dikiş sürekli enfeksiyon yapıyor bende. Her hafta çağırıyor batikonla temizliyor vajina içini. Artık doğsa da yaşar. Enfeksiyon olma dikişi alalım diyor.

Bizde bugün tam 37 haftalığız teyzoşlar bugün alttan muayene olcaktı benimde ama benden kaynaklı yapılamadı doktor vazgeçti yapmaktan haftaya 30 unda 38 haftalık olcaz o zaman bakalım dedi. Eğer bakamazsak sezeryanı planlarız dedi. Benimde nst de bir tane 100 bir tane 50 lik kasılma vardı

100 luk sanci nasildi yani nasil hissettin

Kafanıza göre yapmayın bence kasılmalar başlar ise dikiş rahim agzina zarar verebilir o yüzden alıyor doktorlar sezeryan ya da normal tamamen size kalmış ama dikiş konusunda muhakkak doktorun dediğine uyun
Teşekkür ederim cevabınız için. Gideceğim haftaya bakalım ne diyecek?

Benim testlerim yapildi canim. Anestezi icin 5 tup falan kan aldilar galiba baya biseylere baktilar. Bi de ekg cekildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…