2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
BUKITOKI canım kaç saatte bir emziriyorsun, mama takviyesi vermiş miydin hiç?
Kuzum 1.5 saatte de emiyor 2 saatte de 2.5 saatte oluyor gece özellikle uykudan uyandırmak çok zor birde benimki çok küçük ya hemen yoruluyormuş mama hiç vermedik doktorda verme dedi çünkü sütüm fazla yeterli şükür tek sorun bebişimin de merken uyuması ve yorulması. 50-60 cc de mmesi gerekiyor her seferinde o sebeple önce emziriyorum ne kadar emdiğini kafama göre ayarlayıp üstüne pompayla çekip biberonla miktarı görerek veriyorum işte. Ah biraz büyüse oğluşum sorunsuz emse ne güzel olucak üzülmicem böyle yoksa arada ağlıyorum

sinop_e hadi güzel haberlerle dönersin insallah o zaman

ilsas anladım canım demek hem enfeksiyondan kurtul hem de bebek doğsun dışarda gelişsin diye öyle yapıyor. O batikonla temizleme işlemi her hafta zor olsa gerek Allah kolaylık versin. Hem yavrun hem senin için en iyisi hangisiyse o olsun

Amin canım

akıllı kız maşallah, bugün hiç sancımda yok en rahat günüm desem yeridir , iyice vazmı geçti doğmaktan baktı bu bebek bugün yer sildim valla çok zordu o karınla ama küçük bir odayı sildim Kızlar

Çok canım acıyor ama dayanıyorum mecbur. 5.haftadan beri yatıyorum. Ben, eşim ve doktorum çok emek verdik. İnşallah en hayırlı vakitte gelir kızım.
Allah hepimize güzel doğumlar nasip etsin

Canım kıyamam sana. arada ağlamak çok normal bi de ilk hafta bittikten sonra lohusa hüznü denen bişi oluyor, gebelikteki hormonlar değişiyor artık tam bir hormon çorbası oluyor insan. Bir de bebeğe adapte olma, bebeğin dünyaya alışması derken daha tam toparlanamamış bünye sarsılıyor ister istemez. Akşam hava kararınca gelen iç kararması, yalnızlık hissi, içimden sebepli-sebepsiz ağlamaklar geliyo hissi hepsi çok doğal, ağla rahatla gitsin. Bu geçici bir süreç. Sen de harika bi annesin

Canım hiç vajinal muayene oldun mu gebelik öncesi işte yumurtalık fln baktırdın mı

Çok canım acıyor ama dayanıyorum mecbur. 5.haftadan beri yatıyorum. Ben, eşim ve doktorum çok emek verdik. İnşallah en hayırlı vakitte gelir kızım.
Canım ne zormuş , Allah Yardımcın olsun, doktorun dediği doğru bence artık gelişti bebiş sen doktorunu dinle ne zaman diyorsa aldır dikişini

Çok iyi anlıyorum ben de 11. Haftadan beri yatıyorum, çok zor çok..ama bitiyor bakın ne güzel, sağlıkla kavuşacağız, inşallah güzel olacak herşey

Canım senin bu mesajını okuduktan sonra kendi şikayet etmelerimden utandım, Rabbim yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Fitiktan değil bence bebeği çok assagida hissediyorum iki gündür iki kez kaçırdım anlık oldu Cok utanç verici iyiki banyo yan tarafimdaydi.

Benim testlerim yapildi canim. Anestezi icin 5 tup falan kan aldilar galiba baya biseylere baktilar. Bi de ekg cekildim

5 tüp mü
Aç karnına mı peki? Herkeste aynı mı oluyor acaba.
Benim gözüm kararıyor çünkü.
Fenalaşıyorum. Açken nasıl kaldırabilirim ki.
Kan alındığı esnada vişne suyu içmem gerekiyor. O şekilde fenalaşmayı önlüyorum normalde.

Canım aynen öyle ben hamilelikte asla duygusal olmadım hormonel bişey yaşamadım ama bebeğim doğdu daha dokunamadan küveze gitti onu bekledim sonra geldi ben fenalaştım yine hastaneye yattık çıktık bebeğim sarılık oldu gittik yattık yani bunlarda ağlamamaya iyi olup bebeğime bakmaya odaklandım ya şimdi onun acısı çıkıyor herşeyde ağlamak geliyor içimden birikmişliğim çok var. Şimdi rşimin yanındayım dükkanda bebiş evde annemle çok güzel doyurmuş biberonla 60 cc emmiş çok mutlu oldum ona da ağladım çok şükür bu günler hızlıca geçsin bebeğim güzelce emsin istiyorum

Valla actim canim Kafami cevirdim bakmadim ama 5 tup vardi ya sanirim ama her hastane ayni midir bilmiyorum doktoruna sor istersen

Kızlar ben dikiş kontrolünden çıktım çok şükür çok güzel dedi kızarma şişme yok batikonla 3 gün daha temizle sonra bırak dedi. Hergün duşa giriyorum liflenmek yok. Demir hapına başla dedi. Folik asit devam d vitamini devam. Antibiyotik bitince bırak dedi. Basurda geçicek şuan rahmin göbek deliğinin orda onun sancıları normal dedi toparlanıyor dedi.ç ağrı olması çok normal kısa sürede toparlanıcak ve basur geri giricek baskı bitince dedi. Gazlı şeyler yemekler yasak ona dikkat ded ki ben zaten iştah konusunda açılamadım çok az yiyebiliyorum. Çişimin yanmasıda sondadan tahriş dedi o da geçicek ve bi toz vericem onu iç daha çabuk toparlanıcak dedi. Kremi sordum canım N nail art seninkinin aynısını verd bulursam alıcam yoksa senin bulduğundan alıcam. Şifa olsun inşallah ağrılarımız yaralarımız hemencik kapansın yaz da geliyor bebişlerimizle bol bol gezelim eğlenelim ya

Canım hiç vajinal muayene oldun mu gebelik öncesi işte yumurtalık fln baktırdın mı
Benim vajinusmus geçmişim var malesef. Önceden muayene olmadım ama geçen hafta acile gittiğimde yapmıştı hemşire. O zaman çok canım yanmıştı. O yüzden bugün biraz stres oldum doktorumda bunu anladı konuştuk haftaya erteledik o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…