- 6 Aralık 2022
- 389
- 675
- 18
- 30
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #32.241
Bebeğin hareketiyle göbeğimde bi yükselme oldu100 luk sanci nasildi yani nasil hissettin
Kuzum 1.5 saatte de emiyor 2 saatte de 2.5 saatte oluyor gece özellikle uykudan uyandırmak çok zor birde benimki çok küçük ya hemen yoruluyormuşBUKITOKI canım kaç saatte bir emziriyorsun, mama takviyesi vermiş miydin hiç?
Amin canım
sinop_e çok geçmiş olsun insallah holter sonuçları iyi çıkmıştır
Papatya0593 oh ne güzel açılma da başlamış artık haftanın da maşallahı var gelsin bebiş acaba beklediği bişi mi var? Benim akıllı kızım babası doğum hediyesini alana kadar doğmamıştı (40+6) mesela hediyeyi aldı 4,5 saat sonra suyunu patlattı
@MelodiminEsi ne güzel bi doğum hikayen oldu maşallah, Allah gönlüne göre verdi. Eşin de girdi demek ne güzelbence duygusal açıdan bambaşka bi yakınlık katıyor ilişkiye.
@didi91 Bebeğin duruşuna göre ölçümler çok değişiyor canım yoksa sıcak suyla yıkayıp çekecek hali yok ya bebişlerin, aynı muayenede bile farklı farklı çıktığı olabiliyor.
@csa17 ah canııım al benden de o kadar, kızımda son haftalarda bebeğim bi anda halka arz olacak şimdi bi tek benimdi diye üzülüyodum ama bu gebeliğimde göz kapağımdaki damarların şişmesinden dudağımın uyuşmasına kadar ne kadar absürdlük varsa yaşadığımdan bitince üzülmem, bu gebeliğimi özlemem diyodum. Bir de bu son artık kısmetse daha çocuk düşünmüyoruz. Ama akşamları minik beylerle oynaştıkça ağlayasım geliyo bu analık valla delilik
@pank @csa17 benim karnım da öyle ya, Diyarbakır karpuzu gibiyim bi iğne değse karnım baştan aşağı yarılacak gibi geliyo
@virgovirgo maşallah çok güzel büyümüş bebek haftası da gayet yerinde, hersey su gibi rast gitsin sağlıkla kavuşun insallah
Çok canım acıyor ama dayanıyorum mecbur. 5.haftadan beri yatıyorum. Ben, eşim ve doktorum çok emek verdik. İnşallah en hayırlı vakitte gelir kızım.
Kuzum 1.5 saatte de emiyor 2 saatte de 2.5 saatte oluyor gece özellikle uykudan uyandırmak çok zor birde benimki çok küçük ya hemen yoruluyormuşmama hiç vermedik doktorda verme dedi çünkü sütüm fazla yeterli şükür tek sorun bebişimin de merken uyuması ve yorulması. 50-60 cc de mmesi gerekiyor her seferinde o sebeple önce emziriyorum ne kadar emdiğini kafama göre ayarlayıp üstüne pompayla çekip biberonla miktarı görerek veriyorum işte. Ah biraz büyüse oğluşum sorunsuz emse ne güzel olucak üzülmicem böyle yoksa arada ağlıyorum
Canım hiç vajinal muayene oldun mu gebelik öncesi işte yumurtalık fln baktırdın mıBizde bugün tam 37 haftalığız teyzoşlarbugün alttan muayene olcaktı benimde ama benden kaynaklı yapılamadı doktor vazgeçti yapmaktan haftaya 30 unda 38 haftalık olcaz o zaman bakalım dedi. Eğer bakamazsak sezeryanı planlarız dedi. Benimde nst de bir tane 100 bir tane 50 lik kasılma vardı
Canım ne zormuş , Allah Yardımcın olsun, doktorun dediği doğru bence artık gelişti bebiş sen doktorunu dinle ne zaman diyorsa aldır dikişiniÇok canım acıyor ama dayanıyorum mecbur. 5.haftadan beri yatıyorum. Ben, eşim ve doktorum çok emek verdik. İnşallah en hayırlı vakitte gelir kızım.
Allah hepimize güzel doğumlar nasip etsin
Çok iyi anlıyorum ben de 11. Haftadan beri yatıyorum, çok zor çok..ama bitiyor bakın ne güzel, sağlıkla kavuşacağız, inşallah güzel olacak herşeyÇok canım acıyor ama dayanıyorum mecbur. 5.haftadan beri yatıyorum. Ben, eşim ve doktorum çok emek verdik. İnşallah en hayırlı vakitte gelir kızım.
Canım senin bu mesajını okuduktan sonra kendi şikayet etmelerimden utandım, Rabbim yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsinÇok canım acıyor ama dayanıyorum mecbur. 5.haftadan beri yatıyorum. Ben, eşim ve doktorum çok emek verdik. İnşallah en hayırlı vakitte gelir kızım.
Fitiktan değil bence bebeği çok assagida hissediyorum iki gündür iki kez kaçırdım anlık olduÇok zor ya, sen yazınca gülesim geldi zaten, ben odadan tuvalete giderken kaçırıcam altıma diye daha çişimin gelme düşüncesi aklıma düşünce, ben de tuvalet yoluna düşüyorumbende de gizli fıtık mı vardır nedir djdhhd
Benim testlerim yapildi canim. Anestezi icin 5 tup falan kan aldilar galiba baya biseylere baktilar. Bi de ekg cekildim
Canım aynen öyle ben hamilelikte asla duygusal olmadım hormonel bişey yaşamadım ama bebeğim doğdu daha dokunamadan küveze gitti onu bekledim sonra geldi ben fenalaştım yine hastaneye yattık çıktık bebeğim sarılık oldu gittik yattık yani bunlarda ağlamamaya iyi olup bebeğime bakmaya odaklandım ya şimdi onun acısı çıkıyor herşeyde ağlamak geliyor içimden birikmişliğim çok var. Şimdi rşimin yanındayım dükkanda bebiş evde annemle çok güzel doyurmuş biberonla 60 cc emmiş çok mutlu oldum ona da ağladımCanım kıyamam sana. arada ağlamak çok normal bi de ilk hafta bittikten sonra lohusa hüznü denen bişi oluyor, gebelikteki hormonlar değişiyor artık tam bir hormon çorbası oluyor insan. Bir de bebeğe adapte olma, bebeğin dünyaya alışması derken daha tam toparlanamamış bünye sarsılıyor ister istemez. Akşam hava kararınca gelen iç kararması, yalnızlık hissi, içimden sebepli-sebepsiz ağlamaklar geliyo hissi hepsi çok doğal, ağla rahatla gitsin. Bu geçici bir süreç. Sen de harika bi annesin
Valla actim canim5 tüp mü
Aç karnına mı peki? Herkeste aynı mı oluyor acaba.
Benim gözüm kararıyor çünkü.
Fenalaşıyorum. Açken nasıl kaldırabilirim ki.
Kan alındığı esnada vişne suyu içmem gerekiyor. O şekilde fenalaşmayı önlüyorum normalde.
5 tüp müBenim testlerim yapildi canim. Anestezi icin 5 tup falan kan aldilar galiba baya biseylere baktilar. Bi de ekg cekildim
Valla korkutmayayim sizi kizlar hepsinde ayni midir bilmiyorum ama benim oyle oldu isterseniz sorun once doktorunuza5 tüp müben o gün yalnız gidecektim esim calisiyor diye yanıma birini bulayım aç karinla bayilmayayim bir de
Benim vajinusmus geçmişim var malesef. Önceden muayene olmadım ama geçen hafta acile gittiğimde yapmıştı hemşire. O zaman çok canım yanmıştı. O yüzden bugün biraz stres oldum doktorumda bunu anladı konuştuk haftaya erteledik o yüzdenCanım hiç vajinal muayene oldun mu gebelik öncesi işte yumurtalık fln baktırdın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?