2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Ölçümleri çok çıktı diye mi iğne yaptılar ki. Benim 33 + larda 100 üstü bi sancım çıkmıştı doktor normal demişti. Ben de iğne oldum ama su azlığından kaynaklı. Ben bi farklılık farkedemedim bebeğimde sadece bi gün sonra hareketleri azalmıştı. 1 1.5 gün civarı çok az hareket etti sonra düzeldi.

Panik yapma canım. Benim de bi gün çok nazlıydı hareket ederken sonra düzeldi. Eğer ufakta olsa 10 15 hareket saydıysan normaldir ama sen artık doğum yapma evresindesin doktora gitmende de fayda var.

Panik yapma canım. Benim de bi gün çok nazlıydı hareket ederken sonra düzeldi. Eğer ufakta olsa 10 15 hareket saydıysan normaldir ama sen artık doğum yapma evresindesin doktora gitmende de fayda var.
Yok hareket var şükür uzandım dinliyorum onu ama o kadar kıpır kıpırdı ki yemek yiyince fln ama bugün yok yani o kadar az ve nazlı hareket etti ki sancım vs de yok bugün

Evet canım ölçümleri fazla diye

Sağlıkla gelsin, çok az kalmış, heyecanlı olmalısınız
Tam olarak hangi semtlerde aradığınızı söylerseniz ona göre yardımcı olabiliriz. İstanbul’dan birçok arkadaş var ama mesela ben Ümraniye Ataşehir tarafındayım. Karşıdaysanız burası zor olur.
Korkma belki de duracak daha. Benim de kasılmalarım oluyor ama hala nst ye girmedim. Girsem belki bende de çıkacak.
Doktora yazdım ya gideceğim acile heralde acayip korktum, ağlamamak paniklememek için zor tutuyorum kendimi
Panik yapma, git bir gör bebeğini için rahatlar

Bir acile gidip rahatlasan keşke

Doktora yazdım ya gideceğim acile heralde acayip korktum, ağlamamak paniklememek için zor tutuyorum kendimi
Canım git içinde kalmasın. Tüm gece aklını kurcalayacaksa eğer için rahat olur. Hem de emin olmuş olursun bir sıkıntı olmadığından. Eminim ki tembellik yapıyordur içeride ama tedbirli olmak her zaman en iyisi. Haberdar et bizi de.

Dün benimde oyleydi canim panik yapma ne zaman daha cok hareket eder mesela onlari yapmayi dene. Dun ben sirf hareket etsin diye dusa girdim mesela baktim hemen kiprasti. Sende sakin ol allahin izniyle birseyi yoktur

Canım korkma benim de erken dpgum riskim var bana da yaptılar. Bebeğin hareketleri azalıyor biraz bi kaç gün o kadar bide doktor bana sende eklem agrısı yada ateş basması yapabilir demişti biraz sırt agrıö falan oldu bacak ağrım ama üstüne ben grip oldum belki de onun ağrısıydı korkma birsürü insana yapıyorlar bişey olmuyor bebeklerimiz için değer ☺

Selamlar tekrar İstanbul beşiktaştayım ben Beşiktaş Şişli karşı tarafta maltepe Kartal Ataşehir Üsküdar buralar olabilir

Ban
bana yaptılar canım hastaneye yatınca. Geceden 1 doz, 12 saat sonra 2. Doz. Ondan 2 saat sonra da sezaryene aldılar zaten. Hiç yan etki görmedim. Kortizonlu bişi sanırım. Covidden kalma öksürüğüm vardı, onu geçirdi biraz bence
Erken de gelse üzülme bak burada bir sürü kişi erken doğum yaptı. Ben de 34+5 te doğurdum. Benim kız da hep 1-2 hafta önden gidiyordu. Küveze bile girmedi bu sayede. Gönlünü ferah tut

Ne kadar süredir

Bugün bende nst ye girdim ve kasılma hissetmedigim halde 40 ila 50 arasında değişti daha düşük hiç olmadı çok hareketliydi kalp atışlarını yakalamakta zorlandılar.. normalde yaşadığım kasilmalarda kaça çıkacaktı cok merak ediyorum ama biraz yurusem direk aşağıya baskı ve kasılma giriyor. Erken mi gelir yoksa yanıltır mi bilemiyorum

Canım 30 dk emen bir bebeğe neden mama veriyordun doktor mu söylemişti? Aç değilse memeyi almıyor ordan anlıyorum ben Hazır sağdığımı veriyorum onu da almıyor o zaman anlıyorum ki karnı tok
Prematüre ya yaşıtlarını yakalaması gerekiyor dedi. 1 ay sadece mama verecekmişim, sonra memeye devam. Dün sağlık ocağına götürüp boyuna kilosuna baktırdım. 48 cm 2605 doğan bebe 16 günde 50 cm, 3150 gr geldi. Bunu doktoruma söylesem belki şimdi bıraktırır mamayı

Ben ne zaman versem memeyi alıyo ya. Aynı anasıyla babasına çekmiş; her daim aç, yemeğe asla hayır diyemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…