- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #32.281
Ölçümleri çok çıktı diye mi iğne yaptılar ki. Benim 33 + larda 100 üstü bi sancım çıkmıştı doktor normal demişti. Ben de iğne oldum ama su azlığından kaynaklı. Ben bi farklılık farkedemedim bebeğimde sadece bi gün sonra hareketleri azalmıştı. 1 1.5 gün civarı çok az hareket etti sonra düzeldi.Ayy kızlar doktordan çıktık bana da erken doğum riskin var dedi. Bebek normalde 34+3, ama ölçümleri 36 çıktı. Bi de nst'de 40 üzeri bikaç kez sancı çıktı. Hemen 2 doz ciğer geliştirici iğne yaptılar, yarın da aynı saatte yine 2 doz iğne daha yapacaklar. Bu iğneden yaptıran var mı hiç aranızda? Yan etkisi oluyor mu bilginiz var mı? İnşallah erken gelmez bebeğim
Panik yapma canım. Benim de bi gün çok nazlıydı hareket ederken sonra düzeldi. Eğer ufakta olsa 10 15 hareket saydıysan normaldir ama sen artık doğum yapma evresindesin doktora gitmende de fayda var.Kızlar bugün bebeğin hareketi zayıf ya , akşama kadar durdum şimdi iyice kafama takılıyor, 0 değil hareket öyle olsa giderdim ama düne göre bariz az , dün nst de doktor dedi ki güze hareketli bir bebek, bugün düne göre niye bu kadar azaldı ya, hiçbişeyim de yok
Yok hareket var şükür uzandım dinliyorum onu ama o kadar kıpır kıpırdı ki yemek yiyince fln ama bugün yok yani o kadar az ve nazlı hareket etti ki sancım vs de yok bugünPanik yapma canım. Benim de bi gün çok nazlıydı hareket ederken sonra düzeldi. Eğer ufakta olsa 10 15 hareket saydıysan normaldir ama sen artık doğum yapma evresindesin doktora gitmende de fayda var.
Evet canım ölçümleri fazla diyeÖlçümleri çok çıktı diye mi iğne yaptılar ki. Benim 33 + larda 100 üstü bi sancım çıkmıştı doktor normal demişti. Ben de iğne oldum ama su azlığından kaynaklı. Ben bi farklılık farkedemedim bebeğimde sadece bi gün sonra hareketleri azalmıştı. 1 1.5 gün civarı çok az hareket etti sonra düzeldi.
Sağlıkla gelsin, çok az kalmış, heyecanlı olmalısınız28 Mart a gün verdi doktorum. 38+4 oluyor. İlki sezeryan olunca. Ben de açıkçası beklemek istemiyorum artık hayırlısı ile. Kafa yapısı ile ilgili ince uzun vs bir şeyler dedi ki iki haftadır diyor öncesinde asla böyle bir şey denilmemişti. Nst aç gitmiştim tahlil filan yapılır diye , zaten sabahlwrı uyur uyanmadı2 defa çektirmek zorunda kaldım. Anestezi uzmanı ile de görüştük. Artık beklemek kaldı
Tam olarak hangi semtlerde aradığınızı söylerseniz ona göre yardımcı olabiliriz. İstanbul’dan birçok arkadaş var ama mesela ben Ümraniye Ataşehir tarafındayım. Karşıdaysanız burası zor olur.Kimse yokmu
Korkma belki de duracak daha. Benim de kasılmalarım oluyor ama hala nst ye girmedim. Girsem belki bende de çıkacak.Ayy kızlar doktordan çıktık bana da erken doğum riskin var dedi. Bebek normalde 34+3, ama ölçümleri 36 çıktı. Bi de nst'de 40 üzeri bikaç kez sancı çıktı. Hemen 2 doz ciğer geliştirici iğne yaptılar, yarın da aynı saatte yine 2 doz iğne daha yapacaklar. Bu iğneden yaptıran var mı hiç aranızda? Yan etkisi oluyor mu bilginiz var mı? İnşallah erken gelmez bebeğim
Panik yapma, git bir gör bebeğini için rahatlarDoktora yazdım ya gideceğim acile heralde acayip korktum, ağlamamak paniklememek için zor tutuyorum kendimi
Bir acile gidip rahatlasan keşkeKızlar bugün bebeğin hareketi zayıf ya , akşama kadar durdum şimdi iyice kafama takılıyor, 0 değil hareket öyle olsa giderdim ama düne göre bariz az , dün nst de doktor dedi ki güze hareketli bir bebek, bugün düne göre niye bu kadar azaldı ya, hiçbişeyim de
Bence durur, rahat olun önlem alınmış ne güzelEvet canım ölçümleri fazla diye
Doktoruma yazdım canım, soluma da uzandım en az bi 5 hareketini hissettim , rahatladım biraz, doktor git derse giderim hemenBir acile gidip rahatlasan keşke
Canım git içinde kalmasın. Tüm gece aklını kurcalayacaksa eğer için rahat olur. Hem de emin olmuş olursun bir sıkıntı olmadığından.Doktora yazdım ya gideceğim acile heralde acayip korktum, ağlamamak paniklememek için zor tutuyorum kendimi
Dün benimde oyleydi canim panik yapma ne zaman daha cok hareket eder mesela onlari yapmayi dene. Dun ben sirf hareket etsin diye dusa girdim mesela baktim hemen kiprasti. Sende sakin ol allahin izniyle birseyi yokturDoktora yazdım ya gideceğim acile heralde acayip korktum, ağlamamak paniklememek için zor tutuyorum kendimi
Bebeğin hareketlerinde azalma olabilir dedi de doktor, ondan evham yaptım ben de biraz. 3 kg olmuş ağırlığı ama haftası daha çok küçük doğmak için yavrumun... Senin ne güzel 37'ye kadar durmuştu dimi yanlış hatırlamıyorsam
Selamlar tekrar İstanbul beşiktaştayım ben Beşiktaş Şişli karşı tarafta maltepe Kartal Ataşehir Üsküdar buralar olabilirSağlıkla gelsin, çok az kalmış, heyecanlı olmalısınız
Tam olarak hangi semtlerde aradığınızı söylerseniz ona göre yardımcı olabiliriz. İstanbul’dan birçok arkadaş var ama mesela ben Ümraniye Ataşehir tarafındayım. Karşıdaysanız burası zor olur.
Korkma belki de duracak daha. Benim de kasılmalarım oluyor ama hala nst ye girmedim. Girsem belki bende de çıkacak.
Panik yapma, git bir gör bebeğini için rahatlar
Vardır o zaman doktorun bi bildiği. Bi yan etkisi yok canım bebeğe zaten şifa olur inşallahEvet canım ölçümleri fazla diye
bana yaptılar canım hastaneye yatınca. Geceden 1 doz, 12 saat sonra 2. Doz. Ondan 2 saat sonra da sezaryene aldılar zaten. Hiç yan etki görmedim. Kortizonlu bişi sanırım. Covidden kalma öksürüğüm vardı, onu geçirdi biraz benceAyy kızlar doktordan çıktık bana da erken doğum riskin var dedi. Bebek normalde 34+3, ama ölçümleri 36 çıktı. Bi de nst'de 40 üzeri bikaç kez sancı çıktı. Hemen 2 doz ciğer geliştirici iğne yaptılar, yarın da aynı saatte yine 2 doz iğne daha yapacaklar. Bu iğneden yaptıran var mı hiç aranızda? Yan etkisi oluyor mu bilginiz var mı? İnşallah erken gelmez bebeğim
Valla korkutmayayim sizi kizlar hepsinde ayni midir bilmiyorum ama benim oyle oldu isterseniz sorun once doktorunuza
Ben de sezeryan için 5 tüp kan verdim sanki. EKG de çekildi bugün
Ne kadar süredirKızlar bugün bebeğin hareketi zayıf ya , akşama kadar durdum şimdi iyice kafama takılıyor, 0 değil hareket öyle olsa giderdim ama düne göre bariz az , dün nst de doktor dedi ki güze hareketli bir bebek, bugün düne göre niye bu kadar azaldı ya, hiçbişeyim de yok
Doktoruma yazdım canım, soluma da uzandım en az bi 5 hareketini hissettim , rahatladım biraz, doktor git derse giderim hemen
Bugün bende nst ye girdim ve kasılma hissetmedigim halde 40 ila 50 arasında değişti daha düşük hiç olmadı çok hareketliydi kalp atışlarını yakalamakta zorlandılar.. normalde yaşadığım kasilmalarda kaça çıkacaktı cok merak ediyorum ama biraz yurusem direk aşağıya baskı ve kasılma giriyor. Erken mi gelir yoksa yanıltır mi bilemiyorumAyy kızlar doktordan çıktık bana da erken doğum riskin var dedi. Bebek normalde 34+3, ama ölçümleri 36 çıktı. Bi de nst'de 40 üzeri bikaç kez sancı çıktı. Hemen 2 doz ciğer geliştirici iğne yaptılar, yarın da aynı saatte yine 2 doz iğne daha yapacaklar. Bu iğneden yaptıran var mı hiç aranızda? Yan etkisi oluyor mu bilginiz var mı? İnşallah erken gelmez bebeğim
Prematüre ya yaşıtlarını yakalaması gerekiyor dedi. 1 ay sadece mama verecekmişim, sonra memeye devam. Dün sağlık ocağına götürüp boyuna kilosuna baktırdım. 48 cm 2605 doğan bebe 16 günde 50 cm, 3150 gr geldi. Bunu doktoruma söylesem belki şimdi bıraktırır mamayıCanım 30 dk emen bir bebeğe neden mama veriyordun doktor mu söylemişti?Aç değilse memeyi almıyor ordan anlıyorum ben Hazır sağdığımı veriyorum onu da almıyor o zaman anlıyorum ki karnı tok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?