2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Gözün Aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah bebeğin

Çok şanslısın canım neyse ki ağrın sızın pek yok. Dikiş yeri ağrısı da geçecek, çok uzun sürmüyor o zaten. En kısa zamanda iyileşirsin umarım

Tabi dua ederiz canım benim sağlıkla al güzel kızını kucağına, tüm zorlukları unuttursun sana

Yaaaa minnoşummmm sen niye öyle dedin bakayımmm hiç olur mu öyle şey onun için en mükemmel anne sensin senin içinde en mükemmel bebek o bunu kimse değiştiremez. Sadece daha önce hiç bulunmadığın bir ortamda bulunmadığın duygularlasın. Eminim elinden geleni de fazlasınıda yapıyorsundur. Bol bol ten tene temas yapın kuzucuğunla. Mutlaka dürt ayak altını gıdıkla cimdikle mutlaka uyandır. Emsin ki memişler uyarılsın bol süt olsun emsin ki doysun çişli bezlerini de takip edersin 5-6 bez çişliyse oh mis. Sütün bol olsun. Sana kocaman sarılıyorum. Sen mükemmel bir iş çıkarıyorsun ve çıkaracaksın.

Teşekkür ederim canım açıklama için. Yarın kontrolüm var soracağım doktora. Sadede ağrıyan bacagımda ödem var mesela diğerinde yok belden başlıyor yarım bacağıma kadar yürürken de cok zorluyor beni

Mustafa hocayla daha once gorusmus muydun canim nasil bir doktor ben hic tanimiyorum aytac hocaya gidiyorum ama dogumum bayrama gelirse diye onla da tanismak istiyorum ne olur ne olmaz diye
Ben tesadüf bir gece gittiğimde nöbetçiydi o kadar ilgilendi ki sormadan elli tane bilgi verdi tek tek açıkladı ve cok sakin insanı panik yapmayan biri. Daha sonrasında gündüz kontrole gittiğimde de cok ilgiliydi. Kendi doktorum olmasa onla devam etmeyi düşünürdüm

Tüh kocayı da gönderdik böyle bi şansım kalmadı benim
Yav ramazan zaten bide bu karınla valla çok zor da benim doktor ısrarla beni yalnız bulduğu her fırsatta sorup duruyor , bide bayan böyle eşimin olmadığı an kollayıp konuştum senle demi ihmal etmiyorsun demi fln diyor

Randevum vardi bugun kizlar nst de max 40 lari gordum ondada hic bisey hissetmiyordum zaten sorun yok dedi doktorum. Hersey normal giderse 14 veya 15 nisanda alacagim dedi. Bi heyecan basti vallahi tarih duyunca umarim o zamana kadar bisey olmazda durur yavrusum. 34+6 da 2400 kg geldi 4-5 gun geriden geliyor hala artik takmiyoruk kafama umarim dogana kadar 3 u gecer

Gözün aydın Kader arkadaşım demiştim ya benim de yolunda giderse 14ü olacak, hadi bakalım son 20 gün

Yok çok şükür sarılık testi yaptık çok az çıktı

Yaaa çok teşekkür ederim. Lahusallik herhalde hep kendimi yetersiz hissediyorum

Çok teşekkür ederim bez takibi yapmiyordum yapicam bundan sonra. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim beni çok mutlu ettiniz

Çok teşekkür ederim bez takibi yapmiyordum yapicam bundan sonra. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim beni çok mutlu ettiniz
Hep mutlu olun inşallah bu minikler sünger gibi bütün duygularımızı emiyorlar sonrası malum o sebeple sen sürekli kendini telkin et. Aana iyi gelecek şeyler yapmaya çalış. Emin ol yetersiz değilsin. Sadece ne yapman gerektiğini iç güdülerinle bulacaksın. Mis kokulunu öp bizim için

Kızlar benim vajinam sanki biri vurmuş gibi kas ağrısı varmış gibi ağrıyor bunu yaşayan var mı ?
Ben yaşıyorum özellikle yürürken dudak kısımları sanki morarmış gibi acıyor. Doktorum bunun kafa baskısından dolayı olabileceğini söylemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…