2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Oyyy Allah sağlıkla, mutlulukla kucağa almayı nasip etsin inşallah. Dualarımız sizinle, güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Sağlıkla kucağına al canım

Bugun itibariyle 15 kg almisim bu son ayimda 5 kilosunu aldim zaten psikolocim cok bozuk bunu okuyunca bi ferahladim demekki veriliyo….
Of hadi artik ama valla ben kendimden zaten darlandim senin dogurmamandan ayri darlandim artik saglikla gelsin bebe

Çık artık içimden diye bağırasın geliyo demiii

40 a hatta 41 e kadar hakları var teyzeleri öyle demeyin şu kadar tuttuk azcık daha sabredelim(kendimi motive ediyorum) biz de bi acayibiz erken doğsa erken doğmasın aman diyoruz geç doğsa aman yeter doğ diyoruz, yavrular da şaştı kaldı, 50 hafta duran yok elbet gelecekler Türkiye ye inşallah sağlıkla

Kızlar bende bugün tekrar gittim sancıdan dolayı nstye girdim sancı çıktı ama doktorum çok değil dedi plasenta yaşlanmasından dolayı gelişimi biraz geride çıktı Nisan 3 te gel dedi aç karnına kan tahlili ve anestezi uzmanının onayını istedi sonra doğum tarihi verecek hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağıma almak istiyorum artık inşallah sizlerde sıkıntısız doğum yaparsınız

Deotakın krem deodorantını öneririm ter kokusuna uzun süre etkili

Canım hayırla, sağlıcakla kucağına al Çok güzel zamanlar seni bekliyor ay kendi doğumum aklıma geldi

İlk doğumumda ben de çok anlamamıştım. Ama bunda çok korkmaya başladım. Kalbim dünden beri çok heyecanlı... İçim içime sığmıyor ama aynı zamanda ruhum da daralıyor lohusalık yükleniyor
28 marta gün aldik sezaryen olcak benden kan falan alinmadi ekg de cekilmedi belki ameliyat gunj yaoilacaktir sabah 6.30 da gel dediler oh sonunda doguracam cok mutluyum
Yaa aynı gün olacaklar inşallah. Ben kanı taa geçen hafta verdim. Neden öyle yaptı bilmiyorum ki. Bu haftada gittim anestezi uzmanı ile görüştüm.

Ayyy inşallah bana da verirler ondan. İlkinde bana çok iyi gelmişit. Gitsem şimdi de verseler
Yaaa aslında ne güzel olmuş hemen hayırlısı ile kavuşacaksun öyle düşün. Ay benim de şimdi olsa hemen

Çok teşekkür ederim bunu deniycem. Birde benim bebeğim uyanmıyor sıklıkla bekleyemiyorum kendimi çok yetersiz hissediyorum her ac kaldığında kafayi yiycek gibi oluyorum. Sürekli uyuyor Sürekli yani uyandığında da az besleniyor gelişmez demi böyle ya ben iyi bi anne olamadim bebeğime bakamıyorum

Çok güzel yazmışsınız. Tam olarak böyle düşünüyorum ve doğumdan nedense korkmuyorum. Umarım korkmadigim kadardır

Hepimizde aynı korkular. Sırayla atlatıcaz, yapacak bir şey yok
Ay çok heyecanlı. Sağlıkla gelsin zor zamanlarınız bitiyor, güzellikler karşılasın sizi artık

Ben ilişkiden korkuyorum biraz bu aylarda. Bebek enfeksiyon kapar diye. Doktoruma da soramiyorum. Sizinki ne diyor
Doktorum dün olabildiğincr ilişkiye girin deedi ama bugün ailem geldi malesef kapandı yollar

Yaaa bunların hepsi çok çok normal. Belli saat aralıklarında kalıdırıp uyandırıp emzirmeye çalış canım. Çorap filan çıkar. Ten tene temas çok iyidir , soyunun dökülünün emzirin. İyi anne olamadım ı 7 senedir bunu sık sık ara ara derim kendime ama hepimiz iyi anneyiz bunu bil canım. Kendine güven.

Canım çocuk doktoruna gittiniz mi? Sarılık nedeniyle halsiz ve güçsüz oluyorlar. Emmeye mecali olmuyor, uyanamıyor. Lütfen bu şekilde düşünme hemen doktora götür test yapsınlar.
Emerken sürekli çene altını gıdıkla, dürtükle. Emmediği zaman sarılık olur

Sağlıkla kavuşun çok az kaldı bol şans güzel bir doğum olsun

Sağlıkla gelsin inşallah
Ben ilişkiden korkuyorum biraz bu aylarda. Bebek enfeksiyon kapar diye. Doktoruma da soramiyorum. Sizinki ne diyor
Ben sordum olursa daha iyi dedi doğumu kolaylaştırır.
Nasıl enfeksiyon kapr ki bebek rahim ağzı kapalı zaten bebeğe giden birşey yok. İlişkide pelvik kasları hareketlenir sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…