- 7 Aralık 2021
- 252
- 815
- 53
- 30
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #32.421
Oyyy Allah sağlıkla, mutlulukla kucağa almayı nasip etsin inşallah. Dualarımız sizinle, güzel haberlerinizi bekliyoruz.Merhaba, 4 Nisan’da doğum yapacaktım ama benim minik kızım sabırsız çıktı. Bugun akşam sezaryen olacağım. Şuan 37+0. Çok zor bir hamilelik yaşadım, benim için dua edin lütfen sağlıkla kavuşayım kızıma.çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum
Sağlıkla kucağına al canımMerhaba, 4 Nisan’da doğum yapacaktım ama benim minik kızım sabırsız çıktı. Bugun akşam sezaryen olacağım. Şuan 37+0. Çok zor bir hamilelik yaşadım, benim için dua edin lütfen sağlıkla kavuşayım kızıma.çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum
Çık artık içimden diye bağırasın geliyo demiiiAynen doktor rahim ağzı yumuşuyor dedi canım helal doktor gibi kadınsınbu ara nst de sancı 0 çıktı
Bugun itibariyle 15 kg almisim bu son ayimda 5 kilosunu aldim zaten psikolocim cok bozukAyy ben 75 kg la hastaneye yttım ama hastanede bana sürekli serum iğne ilaç takviyeler yaptıkar benim ellerim ayaklarım kollarım hep şişmişti kocaman olmuştum orda kaça çıktım bilmiyorum yani. Eve ilk geldiğimde tartılınca 73 kg çıkmıştım cuma günüşuan 65 kg olmuşum. 58 le hamile kalmıştım zaten ayy 55 e düşsem ne güzell olur
Of hadi artik ama valla ben kendimden zaten darlandim senin dogurmamandan ayri darlandim artik saglikla gelsin bebeKızlar doktor gel mutlaka bi bakalım dedi
Hemen geldim nst ye girdim
Hiç bi sıkıntı yok gayet hareketli
Bu nst ye bakan kimse birşey var demez dedi
Bu hareketleri hissetmiyon mu dedi
Ultrasonda da baktı
Suyuda iyi
Herşeyi iyi dedi
Ben niye evham yaptım böyle bilmem
Akıntıyıda söyledim, yavaş yavaş rahim ağzı yumuşuyor olabilir dedi.
190 görmedim ama eğer ben çok heyecanlanırsam bebeğin kalp atışlarıda 175-180’leri görüyor, ben sakinleşince 150-160 seviyesine iniyorNstde kalp atışları 190lari bulan var mi
Çık artık içimden diye bağırasın geliyo demiii
40 a hatta 41 e kadar hakları var teyzeleri öyle demeyinBugun itibariyle 15 kg almisim bu son ayimda 5 kilosunu aldim zaten psikolocim cok bozukbunu okuyunca bi ferahladim demekki veriliyo….
Of hadi artik ama valla ben kendimden zaten darlandim senin dogurmamandan ayri darlandim artik saglikla gelsin bebe
Deotakın krem deodorantını öneririm ter kokusuna uzun süre etkiliDoğum yapanlara soruyorum; ter kokusuyla nasıl baş ediyorsunuz? Ben kendimden iğreniyorum. Duşa giriyorum, çıktıktan yarım saat sonra leş gibi kokuyorum. Her sabah da duş alıyorum ama yetmiyor resmen. Hamileliğimin başından beri yves rocher in roll on deodorantlarından kullanıyordum. Hala ona devam ediyorum emzirirken falan kızı çok rahatsız etmesin diye. Ama hiç işlevi yok bence. Bu durumu ne yapacağız? Öneriniz var mı?
Canım hayırla, sağlıcakla kucağına alMerhaba, 4 Nisan’da doğum yapacaktım ama benim minik kızım sabırsız çıktı. Bugun akşam sezaryen olacağım. Şuan 37+0. Çok zor bir hamilelik yaşadım, benim için dua edin lütfen sağlıkla kavuşayım kızıma.çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum
Ben ilişkiden korkuyorum biraz bu aylarda. Bebek enfeksiyon kapar diye. Doktoruma da soramiyorum. Sizinki ne diyorAy hiç onu demeyin zaten doktor ilişki ilişki deyip duruyornormal doğum için şart diyor ramazan geldi zaten nasıl olacak bilmiyorum valla
@mariatheresia canım hayırlı olsun sağlıkla büyüsün bebeişin geçmiş olsun sana da umarım en yakın zamanda toparlarsın kendni
Kızlar bu sezeryan olayı beni gitgide daha korkutmaya başladıstres oldum resmen, ilk dogum acil genel anesteziydi cok anlamamıstm meseleyi, ama bu sefer spinal olcak ve o anlardan korkuyorum, bel iğnesinden de sonrasında bel agrısı kalırmı korkusundan, sezeryan asamasında o sarsılmalardan cok korkuyorum ben ya nolcak nerdeyse beni genel anestezi yapın diycem doktora ama bebeğimn ilk dünyaya geliş anını görmek de güzel olmalı diye düşünüyorum
Yaa aynı gün olacaklar inşallah. Ben kanı taa geçen hafta verdim. Neden öyle yaptı bilmiyorum ki. Bu haftada gittim anestezi uzmanı ile görüştüm.28 marta gün aldik sezaryen olcak benden kan falan alinmadi ekg de cekilmedi belki ameliyat gunj yaoilacaktir sabah 6.30 da gel dediler oh sonunda doguracam cok mutluyum
Ben söylemiştim ekledik demişlerdi . Kafam hafif kıyaktı hatırlıyorum da.en yakın arkadaşım doğumdan hemen sonra aramış konuşmuşuz ona sitem ettim beni aramadın sen diye ertesi gün . Diyor konuştuk ya şu şu saatte. Yani benim kafa hafif uçmuş herşeyi net hatırlayamadım birkaç saat.
Yine söyleyeceğim cesaretlendirici ekleyebiliyolarsa eklesinler
Yaaa aslında ne güzel olmuş hemen hayırlısı ile kavuşacaksun öyle düşün. Ay benim de şimdi olsa hemenMerhaba, 4 Nisan’da doğum yapacaktım ama benim minik kızım sabırsız çıktı. Bugun akşam sezaryen olacağım. Şuan 37+0. Çok zor bir hamilelik yaşadım, benim için dua edin lütfen sağlıkla kavuşayım kızıma.çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum
Çok teşekkür ederim bunu deniycem. Birde benim bebeğim uyanmıyor sıklıkla bekleyemiyorum kendimi çok yetersiz hissediyorum her ac kaldığında kafayi yiycek gibi oluyorum. Sürekli uyuyor Sürekli yani uyandığında da az besleniyor gelişmez demi böyle ya ben iyi bi anne olamadim bebeğime bakamıyorumCanım benim de bir göğüs ucum yok gibi. Kimle konuştuysam birinin olmaması çok normal dedi. Diğer göğsümü çok güzel kavrıyor ama bunda zorlanıyor. Büyüdükçe daha iyi kavrayacak, inan geçecek bu günler.
Süt için lütfen hiç üşenme sıcağa yakın ılık duş al. Banyoda duşun başlığını göğüslerine masaj uygular şeklinde kullan. Sonrasında gelen süte sen kendin bile inanamayacaksın.
Duş, uyku ve su süt için en kesin çözüm. Mutlaka kafan rahat olup uyumalısın.
Elektrikli makine ile de sağım yaparsan sütün gitmez artar hiç endişelenme.
Silikon göğüs ucunu da deneyebilirsin.
Bir de ucu olmayan göğsünü emzirmeden önce beş dk sağ. Sağınca hem ucu çıkmış oluyor hem de süt kenarlarına değiyor böylece ıslakken bebek daha güzel kavrıyor.
Rabbim yardımcın olsun canım
Çok güzel yazmışsınız. Tam olarak böyle düşünüyorum ve doğumdan nedense korkmuyorum. Umarım korkmadigim kadardırKızlar ben kendimi korkularım ve kaygılarım arttığında telkin eden kişiyim. Kimseyle paylaşmıyorum içimden geçenleri genelde. Hep şöyle düşünüyorum ne ilk doğuran kişiyim, ne son. Ve düşünsenize doğada hayvanların doğum videolarını izlediğiniz zaman bile o hayvanlar tek başlarına doğumu yapıp, o kadar hızlı toparlanıyorlar ki, inanamıyorum. Muazzam geliyor bana o annelik içgüdüsüyle sergiledikleri davranışlar. Beni kötü dinlediğim doğum hikayeleri de etkilemiyor açıkçası. Çünkü hamileliğimiz bile hepimizin ne kadar farklı düşününce. Bu bebekler bu vücutlardan öyle ya da böyle çıkacak.Bir de şöyle bir şey var aslında bedenimiz o bebeği tek başına çıkarabilecek güçte. Yani yolda, uçakta, hatta tuvalette doğum yapan insanlar var belki binlerce. Ki biz hastanelerin, doktorların, ebelerin emin ellerine emanetiz. O an ters giden bir şey bile olsa yanımızda müdahale edebilecek insanlar olacak. Hep güzele odaklanırsak, sonunda bebişimizi göreceğimize, ona kavuşacağımıza odaklanırsak yapacakmışız gibi geliyor bana. Çoğu şey zihnimizde bitiyor. Offf tabi şu Tlc’de yayınlanan bir program vardı, kadınlar hamile olduklarını doğurana kadar anlamıyorlar, garip garip yerlerde doğuruyorlar kakaları geldi sanıp sjdhdj. İnşallah öyle hop diye çıkar bizimkiler de. İnanın benim de tek temennim o yönde.
Hepimizde aynı korkular. Sırayla atlatıcaz, yapacak bir şey yok@mariatheresia canım hayırlı olsun sağlıkla büyüsün bebeişin geçmiş olsun sana da umarım en yakın zamanda toparlarsın kendni
Kızlar bu sezeryan olayı beni gitgide daha korkutmaya başladıstres oldum resmen, ilk dogum acil genel anesteziydi cok anlamamıstm meseleyi, ama bu sefer spinal olcak ve o anlardan korkuyorum, bel iğnesinden de sonrasında bel agrısı kalırmı korkusundan, sezeryan asamasında o sarsılmalardan cok korkuyorum ben ya nolcak nerdeyse beni genel anestezi yapın diycem doktora ama bebeğimn ilk dünyaya geliş anını görmek de güzel olmalı diye düşünüyorum
Ay çok heyecanlı. Sağlıkla gelsinMerhaba, 4 Nisan’da doğum yapacaktım ama benim minik kızım sabırsız çıktı. Bugun akşam sezaryen olacağım. Şuan 37+0. Çok zor bir hamilelik yaşadım, benim için dua edin lütfen sağlıkla kavuşayım kızıma.çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum
Doktorum dün olabildiğincr ilişkiye girin deediBen ilişkiden korkuyorum biraz bu aylarda. Bebek enfeksiyon kapar diye. Doktoruma da soramiyorum. Sizinki ne diyor
Çok teşekkür ederim bunu deniycem. Birde benim bebeğim uyanmıyor sıklıkla bekleyemiyorum kendimi çok yetersiz hissediyorum her ac kaldığında kafayi yiycek gibi oluyorum. Sürekli uyuyor Sürekli yani uyandığında da az besleniyor gelişmez demi böyle ya ben iyi bi anne olamadim bebeğime bakamıyorum
Sjhdjd kesin korkunç yönleri olacak ama çok kötü olsa kimse ikinci, üçüncü çocuk demezdi ya demek ki sonuç güzelÇok güzel yazmışsınız. Tam olarak böyle düşünüyorum ve doğumdan nedense korkmuyorum. Umarım korkmadigim kadardır
Canım çocuk doktoruna gittiniz mi? Sarılık nedeniyle halsiz ve güçsüz oluyorlar. Emmeye mecali olmuyor, uyanamıyor. Lütfen bu şekilde düşünme hemen doktora götür test yapsınlar.Çok teşekkür ederim bunu deniycem. Birde benim bebeğim uyanmıyor sıklıkla bekleyemiyorum kendimi çok yetersiz hissediyorum her ac kaldığında kafayi yiycek gibi oluyorum. Sürekli uyuyor Sürekli yani uyandığında da az besleniyor gelişmez demi böyle ya ben iyi bi anne olamadim bebeğime bakamıyorum
Sağlıkla kavuşun çok az kaldı bol şans güzel bir doğum olsunMerhaba, 4 Nisan’da doğum yapacaktım ama benim minik kızım sabırsız çıktı. Bugun akşam sezaryen olacağım. Şuan 37+0. Çok zor bir hamilelik yaşadım, benim için dua edin lütfen sağlıkla kavuşayım kızıma.çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum
Sağlıkla gelsin inşallahMerhaba, 4 Nisan’da doğum yapacaktım ama benim minik kızım sabırsız çıktı. Bugun akşam sezaryen olacağım. Şuan 37+0. Çok zor bir hamilelik yaşadım, benim için dua edin lütfen sağlıkla kavuşayım kızıma.çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum
Ben sordum olursa daha iyi dedi doğumu kolaylaştırır.Ben ilişkiden korkuyorum biraz bu aylarda. Bebek enfeksiyon kapar diye. Doktoruma da soramiyorum. Sizinki ne diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?