- 18 Ekim 2022
- 2.019
- 2.742
- 63
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #32.461
Randevum vardi bugun kizlar nst de max 40 lari gordum ondada hic bisey hissetmiyordum zaten sorun yok dedi doktorum. Hersey normal giderse 14 veya 15 nisanda alacagim dedi. Bi heyecan basti vallahi tarih duyunca umarim o zamana kadar bisey olmazda durur yavrusum. 34+6 da 2400 kg geldi 4-5 gun geriden geliyor hala artik takmiyoruk kafama umarim dogana kadar 3 u gecer
Ben gün almadım henüz ama 15-20 Nisan arası demişti doktorum. Şimdi siz böyle 20 gün kaldı diyince ne kadar yaklaştığımı fark ettimGözün aydınKader arkadaşım demiştim ya benim de yolunda giderse 14ü olacak, hadi bakalım son 20 gün
Ayy aynen iyi bari yalnız olmamak çok güzel bir duyguBen yaşıyorum özellikle yürürken dudak kısımları sanki morarmış gibi acıyor. Doktorum bunun kafa baskısından dolayı olabileceğini söylemişti.
Ne güzel canım maşallah kuzuyaYok çok şükür sarılık testi yaptık çok az çıktı
Yastıktaki pleksi el yazısı ismi nerede yaptırmıştın canım çok güzellerSon hazirliklarr
Ben gün almadım henüz ama 15-20 Nisan arası demişti doktorum. Şimdi siz böyle 20 gün kaldı diyince ne kadar yaklaştığımı fark ettimhalbuki hala hastane çantam bile hazır değil
Çok kötü bi his amaAyy aynen iyi bari yalnız olmamak çok güzel bir duygu
Tesekkur ederim ben kendim yazdimYastıktaki pleksi el yazısı ismi nerede yaptırmıştın canım çok güzeller
Bu yaziyi televizyona yansittim beyaz kagida gecirdim, sonra kestim. Elimde boyle gold mobilya malzemesi vardi ince bisey onun ustune cizip kestimYastıktaki pleksi el yazısı ismi nerede yaptırmıştın canım çok güzeller
Hic bahsetmedi oyle biseyden ama arastirayim biEvet tıptaki adı masaj yapıyorlar birkaç dk içinde döndürüyorlar.Youtube da videoları var
Ayni his mi bilmiyorum hani balon gibi şişer sonra ağrır ya onun gibi bir ağrı var bende.Ben yaşıyorum özellikle yürürken dudak kısımları sanki morarmış gibi acıyor. Doktorum bunun kafa baskısından dolayı olabileceğini söylemişti.
Geçer canım inşallah daha var vakit geçmezse de zaten saflıkla gelsin yeter 38 oluyosun sanırım önerdiğin tarihte.Randevum vardi bugun kizlar nst de max 40 lari gordum ondada hic bisey hissetmiyordum zaten sorun yok dedi doktorum. Hersey normal giderse 14 veya 15 nisanda alacagim dedi. Bi heyecan basti vallahi tarih duyunca umarim o zamana kadar bisey olmazda durur yavrusum. 34+6 da 2400 kg geldi 4-5 gun geriden geliyor hala artik takmiyoruk kafama umarim dogana kadar 3 u gecer
Ben sanki ordan tekme yemişimde iki dudak morarmış yürüdükçe ya da ayaktayken öyle canım yanıyor.Ayni his mi bilmiyorum hani balon gibi şişer sonra ağrır ya onun gibi bir ağrı var bende.
Benim de ağrıyor o şekilde. Ama özellikle ilişki yaşıyorsam aman allahım üç gün oturamıyorum bebek cıkınca nasıl agrı olacak merak ediyorumKızlar benim vajinam sanki biri vurmuş gibi kas ağrısı varmış gibi ağrıyor bunu yaşayan var mı ?
Öperim tabi. Iyi ki sizin gibi insanlar varHep mutlu olun inşallahbu minikler sünger gibi bütün duygularımızı emiyorlar sonrası malum o sebeple sen sürekli kendini telkin et. Aana iyi gelecek şeyler yapmaya çalış. Emin ol yetersiz değilsin. Sadece ne yapman gerektiğini iç güdülerinle bulacaksın. Mis kokulunu öp bizim için
Tesekkur ederim ben kendim yazdimbegenmene sasirdim biraz amatorce oldu aslinda yaptiricaktim ne zamandir isim bulamiyoduk aksam azcik sancilaninca bari kendim yapayim bos kalmasin dedim
Çok güzel olmuş ellerine sağlıkBu yaziyi televizyona yansittim beyaz kagida gecirdim, sonra kestim. Elimde boyle gold mobilya malzemesi vardi ince bisey onun ustune cizip kestim
Sagol canim ben cogu seyi kendim yaptim ama bos vaktim coktu ilk bebe oluncaÇok güzel olmuş ellerine sağlıkilk bebeğimde bende herşeyi kendim yapmıştım ama şuan hiç enerjim yok kapı süsünü aldım çiçeklerini kendim yapıştıracağım sadece o bile zor geliyor. Aynı çiçeklerden yastığada yaparım diyorumda ismi neyle yazsam bilemedim. Böyle hazır kesen biryer bakıp alayım onuda bari. Güzel olur inşallah
Çok teşekkür ederim bunu deniycem. Birde benim bebeğim uyanmıyor sıklıkla bekleyemiyorum kendimi çok yetersiz hissediyorum her ac kaldığında kafayi yiycek gibi oluyorum. Sürekli uyuyor Sürekli yani uyandığında da az besleniyor gelişmez demi böyle ya ben iyi bi anne olamadim bebeğime bakamıyorum
Çok güzel yazmışsınız. Tam olarak böyle düşünüyorum ve doğumdan nedense korkmuyorum. Umarım korkmadigim kadardır
Hic bahsetmedi oyle biseyden ama arastirayim bi
Ben trendyoldan yaptırdım pleksi isimlik. Çikolata kutusu için yaptırmıştım ben. Satıcı retro lazer. Bu nişan için ama benim bebeğin iki ismi olduğu için isimleri yazdırdım. Kalbin içine de hoşgeldin yazdırdım. Fikir olur belki size.Çok güzel olmuş ellerine sağlıkilk bebeğimde bende herşeyi kendim yapmıştım ama şuan hiç enerjim yok kapı süsünü aldım çiçeklerini kendim yapıştıracağım sadece o bile zor geliyor. Aynı çiçeklerden yastığada yaparım diyorumda ismi neyle yazsam bilemedim. Böyle hazır kesen biryer bakıp alayım onuda bari. Güzel olur inşallah
Ben trendyoldan yaptırdım pleksi isimlik. Çikolata kutusu için yaptırmıştım ben. Satıcı retro lazer. Bu nişan için ama benim bebeğin iki ismi olduğu için isimleri yazdırdım. Kalbin içine de hoşgeldin yazdırdım. Fikir olur belki size.
RetroLazer Nişan Tepsisi Pleksi Söz Isimlik El Yazısı A3 Gümüş - Fiyatı, Yorumları
RetroLazer Nişan Tepsisi Pleksi Söz Isimlik El Yazısı A3 Gümüş yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
İkisinede bakıyorum hemen teşekkürler kızlarSagol canim ben cogu seyi kendim yaptim ama bos vaktim coktu ilk bebe oluncaboyle parti malzemesi satan veya boyle suslemeler yapan yerler de satiyo aslinda. Mesela bunu begenmistim ben yazi tipi de hos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?