2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244

Gözün aydın Kader arkadaşım demiştim ya benim de yolunda giderse 14ü olacak, hadi bakalım son 20 gün
Ben gün almadım henüz ama 15-20 Nisan arası demişti doktorum. Şimdi siz böyle 20 gün kaldı diyince ne kadar yaklaştığımı fark ettim halbuki hala hastane çantam bile hazır değil

Kızlar bana da doktorum 17 veya 18 inde sezeryan olabilirsin dedi. Ama şimdi bakıyorum 17 si kadir gecesi.acaba o günü çok tercih eden olur mu ve hastanede yoğunluk olurmu ki sizce?

Yastıktaki pleksi el yazısı ismi nerede yaptırmıştın canım çok güzeller
Bu yaziyi televizyona yansittim beyaz kagida gecirdim, sonra kestim. Elimde boyle gold mobilya malzemesi vardi ince bisey onun ustune cizip kestim

Eklentiler

• Screenshot_20230323_230638_Chrome.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 81
Ben yaşıyorum özellikle yürürken dudak kısımları sanki morarmış gibi acıyor. Doktorum bunun kafa baskısından dolayı olabileceğini söylemişti.
Ayni his mi bilmiyorum hani balon gibi şişer sonra ağrır ya onun gibi bir ağrı var bende.

Geçer canım inşallah daha var vakit geçmezse de zaten saflıkla gelsin yeter 38 oluyosun sanırım önerdiğin tarihte.

Öperim tabi. Iyi ki sizin gibi insanlar var

Tesekkur ederim ben kendim yazdim begenmene sasirdim biraz amatorce oldu aslinda yaptiricaktim ne zamandir isim bulamiyoduk aksam azcik sancilaninca bari kendim yapayim bos kalmasin dedim

Bu yaziyi televizyona yansittim beyaz kagida gecirdim, sonra kestim. Elimde boyle gold mobilya malzemesi vardi ince bisey onun ustune cizip kestim
Çok güzel olmuş ellerine sağlık ilk bebeğimde bende herşeyi kendim yapmıştım ama şuan hiç enerjim yok kapı süsünü aldım çiçeklerini kendim yapıştıracağım sadece o bile zor geliyor. Aynı çiçeklerden yastığada yaparım diyorumda ismi neyle yazsam bilemedim. Böyle hazır kesen biryer bakıp alayım onuda bari. Güzel olur inşallah

Sagol canim ben cogu seyi kendim yaptim ama bos vaktim coktu ilk bebe olunca boyle parti malzemesi satan veya boyle suslemeler yapan yerler de satiyo aslinda. Mesela bunu begenmistim ben yazi tipi de hos

Eklentiler

• Screenshot_20230324_113127_Chrome.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 71
Canım yenidoğan sarılığı olabilir hafif derecede olsa da uyku yapıyor zamanında kızımda ben de yaşadım pek çok anne yaşıyor bunu.iyi bi anne olamadım kaygısını taşıyan birisinin kötü bi anne olma ihtimali yok, eminim harika bi annesin sen. Sadece bebekler halsiz oluyor zaten çabuk da yoruluyor emerken sürekli uyarıp uyandırmak, emzirmeye teşvik etmek gerek.

Ben de ilk doğumumda korkmuyordum, hala da normalden korkmuyorum, sezeryanda sürece dahil olamamak elimin kolumun bağlı olması garip geliyor sadece o yüzden çekincem var. İnsanlar milyar milyor yıldır mağarada bile doğurmuşlar Allah bize de yardım edecek elbet güzel hikayelerimiz olacak insallah
Çok güzel yazmışsınız. Tam olarak böyle düşünüyorum ve doğumdan nedense korkmuyorum. Umarım korkmadigim kadardır

Canım ben o topa girmezdim riskli bi işlem. benim doktorum inanılmaz normal doğum yanlısıdır. düşün ikizler için normal doğum planlıyoruz ama ikisi de baş pozisyonda gelirse, biri ters olursa direk sezeryan diyor, kızım da son haftaya kadar tersti ona da sezeryan demişti. Pek çok doktor bunu artık yapmıyorsa vardır bi sebebi diye düşünüyorum çok da zorlamamak gerek normal olsun diye.
Hic bahsetmedi oyle biseyden ama arastirayim bi

Ben trendyoldan yaptırdım pleksi isimlik. Çikolata kutusu için yaptırmıştım ben. Satıcı retro lazer. Bu nişan için ama benim bebeğin iki ismi olduğu için isimleri yazdırdım. Kalbin içine de hoşgeldin yazdırdım. Fikir olur belki size.

Sagol canim ben cogu seyi kendim yaptim ama bos vaktim coktu ilk bebe olunca boyle parti malzemesi satan veya boyle suslemeler yapan yerler de satiyo aslinda. Mesela bunu begenmistim ben yazi tipi de hos
İkisinede bakıyorum hemen teşekkürler kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…