2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Ben sanki ordan tekme yemişimde iki dudak morarmış yürüdükçe ya da ayaktayken öyle canım yanıyor. Kıyamam sana da çok yoruldun mu bugün? Benimki yorulmaksızın oluyor sanırım
Çok yorulmuyorum artık ablam iş bırakmıyor bana bende gizli gizli yardım etmeye çalışıyorum.Kac gündür burda ağlayıp sizladim bugün herşey geçti sadece ağırlık ve alttan baskı var fazla dinlendim herhalde İlkkez hurma yedim pilatese başladım ufaktan bı cesaret birde ahududu yaprağı ile ada çayı sipariş ettim haftaya birer fincan başlamayı düşünüyorum.

Benim kuzenimin de tersti dogum sancisiyla gittiginde ogrenmisti ters oldugunu istersen dondurmeye calisalim ama canin cok yanar demis az once konustuk hatta o da sezaryen oldu. Hayirlisi olsun insallah ya

Benim de hem şiş, hem ağrı var. Bebekler baskı yapıyormuş ondanmış. Doğumdan sonra geçermiş inşallah sabırsızlıkla bekliyorum .
Kızlar benim vajinam sanki biri vurmuş gibi kas ağrısı varmış gibi ağrıyor bunu yaşayan var mı ?

Bacım en elzemleri koy sen gerisi geliyor ben hazırladıysam herkes hazırlar ben çok minimal hazırladım sanırım insallah eksik gedik çok çıkmaz
Ben gün almadım henüz ama 15-20 Nisan arası demişti doktorum. Şimdi siz böyle 20 gün kaldı diyince ne kadar yaklaştığımı fark ettim halbuki hala hastane çantam bile hazır değil

Hay maşallah onu da mı kendin yaptın yetenekli kadının hali başka oluyor
Bu yaziyi televizyona yansittim beyaz kagida gecirdim, sonra kestim. Elimde boyle gold mobilya malzemesi vardi ince bisey onun ustune cizip kestim

Mecburiyetten oldu bu biraz isim bulamadik ne zamandir aksam sanci bel agrisi biseyler olunca oturdum yaptim yoksa hazir alcaktim hic aklimda yoktu

Yaa gıdım gıdım ilerliyorum resmen. Onu da anneme yaptırıyorum. Zûl olmaya başladı şu çanta işi. Bende erteleme problemi var ne yazık ki. Erteledikçe erteliyorum ama bir yandan içimi kemiriyor yapmadığım işler
Benimde o gunler arasiydi canim ama bayramdan once alalim taburcu edelim basimiz rahat etsin dedik
Ben de tarihe bakıyorum ama tam bayram öncesine geliyor. Sanırım benimki de 17-18’i gibi olur. Bayramdan önce olsun isterim ben de.

Canım lütfen böyle düşünme. İyi annelik/ kötü annelik diye bir şey yok. Elinden geleni yapan annelik var. Hiçbirimiz mükemmel değiliz ki!

Bebekler ilk zamanlarında çok uyuyorlar haklısın. Uyandırmak da xor oluyor. Şu anda benimki de uyanmadı ama orasını burasını mıncıklaya mıncıklaya meme veriyorum. Meme vermeden önce mutlaka altını değiştiriyorum ben. Biraz kendine gelsin diyr. Yine de gelmediyse ellerimi soğuk suyla yıkayıp bebeğe dokunuyorum. Ayaklarını gıdıklamaya başlıyorum falan. Göbeğinden huylanıyor mesela, göbeğinde tırnaklarımla geziyorum acıtmadan. Ağlıyor bazen, bırak ağlasın ki uykusu bölünsün

Valla normal doğum uzmanı sensin bu baskı başka bişey değildir umarım ay sen başladın harikaaaa

Kızlar benim suyum geldi sıraya kaynak yaptı oğluşlarım hastaneye geçiyoruz dua edin olur mu

Sağlıkla gelsinler hemencecik kucağına al yavrularınıninşallah hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz Canım

Seninle günümüz aynı sen böyle yazınca heyecanlandım bi an tabi ikiz olunca kuzucuklar değişiyor durumlar

Kızlar benim suyum geldi sıraya kaynak yaptı oğluşlarım hastaneye geçiyoruz dua edin olur mu
Sağlıkla gelsinler inşallah çok heyecanlandım haftalar aynı olunca

Pleksiyi ben çarşıda bir matbaa da yazdırdım. Hızlıca yazıp veriyorlar
Bugün dışarı çıkarsam bakayım ozaman bende iyi olur hemen kestirip alsam

Kızlar öğle saatlerinde sezaryenle dünyaya gelecek inşallah oğlum bize de dua edin olur mu? Sağlıkla atlatalım inşallah…
Sağlıkla gelsin inşallah oğluşlar daha çok aceleci gibi çıktı sanki hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…