- 21 Mart 2014
- 1.824
- 1.949
- 333
- 28
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #32.481
Çok yorulmuyorum artık ablam iş bırakmıyor bana bende gizli gizli yardım etmeye çalışıyorum.Kac gündür burda ağlayıp sizladim bugün herşey geçti sadece ağırlık ve alttan baskı var fazla dinlendim herhaldeBen sanki ordan tekme yemişimde iki dudak morarmış yürüdükçe ya da ayaktayken öyle canım yanıyor.Kıyamam sana da çok yoruldun mu bugün? Benimki yorulmaksızın oluyor sanırım
Benim kuzenimin de tersti dogum sancisiyla gittiginde ogrenmisti ters oldugunu istersen dondurmeye calisalim ama canin cok yanar demis az once konustuk hatta o da sezaryen oldu. Hayirlisi olsun insallah yaCanım yenidoğan sarılığı olabilir hafif derecede olsa da uyku yapıyor zamanında kızımda ben de yaşadım pek çok anne yaşıyor bunu.iyi bi anne olamadım kaygısını taşıyan birisinin kötü bi anne olma ihtimali yok, eminim harika bi annesin sen. Sadece bebekler halsiz oluyor zaten çabuk da yoruluyor emerken sürekli uyarıp uyandırmak, emzirmeye teşvik etmek gerek.
Ben de ilk doğumumda korkmuyordum, hala da normalden korkmuyorum, sezeryanda sürece dahil olamamak elimin kolumun bağlı olması garip geliyor sadece o yüzden çekincem var. İnsanlar milyar milyor yıldır mağarada bile doğurmuşlar Allah bize de yardım edecek elbet güzel hikayelerimiz olacak insallah
Canım ben o topa girmezdim riskli bi işlem. benim doktorum inanılmaz normal doğum yanlısıdır. düşün ikizler için normal doğum planlıyoruz ama ikisi de baş pozisyonda gelirse, biri ters olursa direk sezeryan diyor, kızım da son haftaya kadar tersti ona da sezeryan demişti. Pek çok doktor bunu artık yapmıyorsa vardır bi sebebi diye düşünüyorum çok da zorlamamak gerek normal olsun diye.
Kızlar benim vajinam sanki biri vurmuş gibi kas ağrısı varmış gibi ağrıyor bunu yaşayan var mı ?
Ben gün almadım henüz ama 15-20 Nisan arası demişti doktorum. Şimdi siz böyle 20 gün kaldı diyince ne kadar yaklaştığımı fark ettimhalbuki hala hastane çantam bile hazır değil
Bu yaziyi televizyona yansittim beyaz kagida gecirdim, sonra kestim. Elimde boyle gold mobilya malzemesi vardi ince bisey onun ustune cizip kestim
Mecburiyetten oldu bu birazBenim de hem şiş, hem ağrı var. Bebekler baskı yapıyormuş ondanmış. Doğumdan sonra geçermiş inşallah sabırsızlıkla bekliyorum .
Bacım en elzemleri koy sen gerisi geliyor ben hazırladıysam herkes hazırlarben çok minimal hazırladım sanırım insallah eksik gedik çok çıkmaz
Hay maşallah onu da mı kendin yaptınyetenekli kadının hali başka oluyor
İnsallah dayaniriz o gunlere kadarGözün aydınKader arkadaşım demiştim ya benim de yolunda giderse 14ü olacak, hadi bakalım son 20 gün
Benimde o gunler arasiydi canim ama bayramdan once alalim taburcu edelim basimiz rahat etsin dedikBen gün almadım henüz ama 15-20 Nisan arası demişti doktorum. Şimdi siz böyle 20 gün kaldı diyince ne kadar yaklaştığımı fark ettimhalbuki hala hastane çantam bile hazır değil
Evet tam 38+0 oluyorumGeçer canım inşallah daha var vakit geçmezse de zaten saflıkla gelsin yeter 38 oluyosun sanırım önerdiğin tarihte.
Yaa gıdım gıdım ilerliyorum resmen. Onu da anneme yaptırıyorum. Zûl olmaya başladı şu çanta işi. Bende erteleme problemi var ne yazık ki. Erteledikçe erteliyorum ama bir yandan içimi kemiriyor yapmadığım işlerBenim de hem şiş, hem ağrı var. Bebekler baskı yapıyormuş ondanmış. Doğumdan sonra geçermiş inşallah sabırsızlıkla bekliyorum .
Bacım en elzemleri koy sen gerisi geliyor ben hazırladıysam herkes hazırlarben çok minimal hazırladım sanırım insallah eksik gedik çok çıkmaz
Hay maşallah onu da mı kendin yaptınyetenekli kadının hali başka oluyor
Ben de tarihe bakıyorum ama tam bayram öncesine geliyor. Sanırım benimki de 17-18’i gibi olur. Bayramdan önce olsun isterim ben de.Benimde o gunler arasiydi canim ama bayramdan once alalim taburcu edelim basimiz rahat etsin dedik
Canım lütfen böyle düşünme. İyi annelik/ kötü annelik diye bir şey yok. Elinden geleni yapan annelik var. Hiçbirimiz mükemmel değiliz ki!Çok teşekkür ederim bunu deniycem. Birde benim bebeğim uyanmıyor sıklıkla bekleyemiyorum kendimi çok yetersiz hissediyorum her ac kaldığında kafayi yiycek gibi oluyorum. Sürekli uyuyor Sürekli yani uyandığında da az besleniyor gelişmez demi böyle ya ben iyi bi anne olamadim bebeğime bakamıyorum
34+0da 2500 gr dı, 1 hafta önde demişti doktorumİnsallah dayaniriz o gunlere kadarseninkinin kilosu nasil canim
Valla normal doğum uzmanı sensin bu baskı başka bişey değildir umarımÇok yorulmuyorum artık ablam iş bırakmıyor bana bende gizli gizli yardım etmeye çalışıyorum.Kac gündür burda ağlayıp sizladim bugün herşey geçti sadece ağırlık ve alttan baskı var fazla dinlendim herhaldeİlkkez hurma yedim pilatese başladım ufaktan bı cesaret birde ahududu yaprağı ile ada çayı sipariş ettim haftaya birer fincan başlamayı düşünüyorum.
Kızlar benim suyum geldi sıraya kaynak yaptı oğluşlarım hastaneye geçiyoruz dua edin olur mu
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah kolay doğumlar diliyorum ay böyle mesajlar görünce sıranın bana da geldiği düşüncesi heyecanlandırıyorKızlar benim suyum geldi sıraya kaynak yaptı oğluşlarım hastaneye geçiyoruz dua edin olur mu
Kızlar benim suyum geldi sıraya kaynak yaptı oğluşlarım hastaneye geçiyoruz dua edin olur mu
Pleksiyi ben çarşıda bir matbaa da yazdırdım. Hızlıca yazıp veriyorlarYastıktaki pleksi el yazısı ismi nerede yaptırmıştın canım çok güzeller
Saglıcakla kavuşun inşallahKızlar benim suyum geldi sıraya kaynak yaptı oğluşlarım hastaneye geçiyoruz dua edin olur mu
Ayy hadi hayırlısıKızlar benim suyum geldi sıraya kaynak yaptı oğluşlarım hastaneye geçiyoruz dua edin olur mu
Sağlıkla gelsinler inşallahKızlar benim suyum geldi sıraya kaynak yaptı oğluşlarım hastaneye geçiyoruz dua edin olur mu
Bugün dışarı çıkarsam bakayım ozaman bende iyi olur hemen kestirip alsamPleksiyi ben çarşıda bir matbaa da yazdırdım. Hızlıca yazıp veriyorlar
Sağlıkla gelsin inşallahKızlar öğle saatlerinde sezaryenle dünyaya gelecek inşallah oğlum bize de dua edin olur mu? Sağlıkla atlatalım inşallah…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?