2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Yaklaşık 2 aydır benim de bu şekilde, neden oldu bilmiyorum kabuklanma, 1-2 kere atletimde ıslaklık olmuştu aynı tarafta, ama bu sarı kabuklar epeydir var.

Kızlar şimdi ben birde pompayı günlük aktif kullanıyorum ya iki memede de o ucu baya çıkarıp acıtıyor lansinoh ve gümüş kapağı hiç ayırmıyorum göğsümden. Yoksa kalkan aldım ama nasıl kullanacağımıda bilmiyorum gümüş kapağı çıkarırsam acır diye korkuyorum çıkaramıyorum. Çünkü oğlan memeyi aldığında bi ayy diyorum yani ama bunada şükür. Bak sabah taktığım emzirme sütyeni sağ meme sırılsıklam oldu yine kokucak neyse kalkanı bi deneyeyim. Vallahi bn rexona kullandım günde 1 kere ne yapayım zararlı mıdır düşünemedimm

Ayy ben 75 kg la hastaneye yttım ama hastanede bana sürekli serum iğne ilaç takviyeler yaptıkar benim ellerim ayaklarım kollarım hep şişmişti kocaman olmuştum orda kaça çıktım bilmiyorum yani. Eve ilk geldiğimde tartılınca 73 kg çıkmıştım cuma günü şuan 65 kg olmuşum. 58 le hamile kalmıştım zaten ayy 55 e düşsem ne güzell olur

Gözün aydın canım miss gibi bir koku saracak evini Sağlıkla büyüsün Hazar bebek

Kızlar doktor gel mutlaka bi bakalım dedi
Hemen geldim nst ye girdim
Hiç bi sıkıntı yok gayet hareketli
Bu nst ye bakan kimse birşey var demez dedi
Bu hareketleri hissetmiyon mu dedi
Ultrasonda da baktı
Suyuda iyi
Herşeyi iyi dedi
Ben niye evham yaptım böyle bilmem
Akıntıyıda söyledim, yavaş yavaş rahim ağzı yumuşuyor olabilir dedi.

MaşAllah canım

Ayakta yada otururken karnıni yumuşamayan varmı sürekli kasılmış halde.

Aynen doktor rahim ağzı yumuşuyor dedi canım helal doktor gibi kadınsın bu ara nst de sancı 0 çıktı
Doğurmak için doğmuş gibi hissediyorum kendimiDepresyona giriyorum bazen.Seninkinin keyfi yeronde ben yerinde dursun diye çabalıyorum sadece yattığımda arada yumuşuyor karnım suekli kasılmış halde hurma filan hicbirseye başlayamadım korkumdan

Rabbim sağlıkla huzurla kucağına almani nasip etsin.Kolayca kavuş yavruna inşaallah.

Canım bana da göğüs pedi kullan fazla sütü alsın yoksa kokar dediler.
Ama göğüs pedi kullansam gümüş kapağı nasıl takacağım. Anlamadım bu işi.
Süt gelişi azalana kadar göğüs pedi koyulabilir belki. Sonra da gümüş kapak koyulabilir.

Aminn cok tesekkur ederimm hepimizin bebisleri insallah

Bende de bayadır var o söylediğinden, duşta temizlerken de irite oluyorum ne o öyle ya sütüm de gelmiyo ki süt desem o da değil

Canım olabilir hormonlar çok sevindim herşeyin yolunda olmasına

Dilerim tüm zorluklar geride kalır harika bir doğumla yeni mis kokulu bi hayata başlarsınız güzel kızınla

Hayırlı olsun canım gözünüz Aydın olsun Allah analı babalı büyütsün ne güzel bir doğum olmuş darısı başımıza

Ter değil süt kokuyorsundur naturalive marka dene istersen. Temiz içeriği kokusuz ayrıca bebeği rahatsız etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…