- 13 Temmuz 2019
- 3.063
- 2.924
- 133
- 39
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #32.981
Gözünüz aydınKizlar ben dogurdum 38+6 2900 kg 49 cm spinal sezaryen . Hafif agrim var nebek henuz ememedi bakalim.
Hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün minnoş.Kizlar ben dogurdum 38+6 2900 kg 49 cm spinal sezaryen . Hafif agrim var nebek henuz ememedi bakalim.
Benimde problemim bu malesef. Geçen hafta çatı muayenesi yaptıramadım. Bu hafta tekrar deneyelim dediolmazsa sezeryan yaparız dedi
Ben doktora bu şekilde hastalariniz oldu mu normal doğuran ama muayeneden korkan diye sormuştum, evet dedi. Korkuyorum ama düşünmemeye çalışıyorum akışa bıraktım. Bu şekilde olup normal doğuran var mi aramızda acaba merak ediyorum
Harika bakayım hemen teşekkür ederimKızlar youtube'da Esra Küçükatalay isimli bir kullanıcının videoları vardı o da vajinusmus geçmişli, kendi deneyimlerini anlatıyordu. Bana iyi geldi izlemek, siz de izleyin mutlaka doğumuyla ilgili videolarıNormal doğuracaz korkmak yok vihuuuu
Ya hayırlı uğurlu olsun geçmişler olsunKizlar ben dogurdum 38+6 2900 kg 49 cm spinal sezaryen . Hafif agrim var nebek henuz ememedi bakalim.
Bende tedirgin oluyorum enfeksiyon mu var acaba dogumda sıkıntı olur mu diye boyle su gibi oluyor ortasında beyazlıklar oluyor ama kaşıntı yanma filan yok ins bebeğe geçecek bir şey değildırHafta büyüdükçe akıntı artıyor Kızlar, benim de var
Bende de oluyor bu tarz sulu akıntı ama hiç kaşıntı, yanma, idrar yaparken ağrı vs yaşamıyorum. Bugün doktoruma sorucam muayenede bende. Hepimiz aynı zamanlarda yaşıyorsak normaldir gibi.Bende tedirgin oluyorum enfeksiyon mu var acaba dogumda sıkıntı olur mu diye boyle su gibi oluyor ortasında beyazlıklar oluyor ama kaşıntı yanma filan yok ins bebeğe geçecek bir şey değildır
Bu hafta benimde çok fazla akıntım oldu anlattığın gibi bembeyaz. Gün içinde kaç kere çamaşır değiştiriyorum. Ama herhangi bi koku falan yokBende tedirgin oluyorum enfeksiyon mu var acaba dogumda sıkıntı olur mu diye boyle su gibi oluyor ortasında beyazlıklar oluyor ama kaşıntı yanma filan yok ins bebeğe geçecek bir şey değildır
Bende de kaşıntı agri yok inşallah normaldir bana da haber ver ben sezeryan olcam doktoruma sordum bebeğe sıkıntı olmaz dedi ama yine de evhamli yapımdan dolayı tedirginimBende de oluyor bu tarz sulu akıntı ama hiç kaşıntı, yanma, idrar yaparken ağrı vs yaşamıyorum. Bugün doktoruma sorucam muayenede bende. Hepimiz aynı zamanlarda yaşıyorsak normaldir gibi.
Bende sürekli çamaşır degistiriyorum bebekten kaynaklı sanırımBu hafta benimde çok fazla akıntım oldu anlattığın gibi bembeyaz. Gün içinde kaç kere çamaşır değiştiriyorum. Ama herhangi bi koku falan yok
Damla verdi canım 2 tane. Bir de günlük hareketler yapıyorum. Yine de oluyor. Sanırım damla olmasa daha kötü olacaktıBebeklerinizin gaz sancısıyla nasıl başa çıkıyorsunuz?
Her emme sonrası maceramız başlıyor, şu sıralar çok zorlanıyor benimki
Evet genel olarak çoğumuzda var demek ki normalBende sürekli çamaşır degistiriyorum bebekten kaynaklı sanırım
En sevdiğim şey hıçkırmasıKizlar son haftalarda bebeklerin hickirmasi arttimi sizdede gun icinde surekli hickiriyor yavrum gunde 3-4 kez kesin. Doktor guzel bisey cigerleri gelisiyor dedi sizlerinki ne durumda acaba bi sure sonra duruyormu doguma kadar boyle mi
Kizlar son haftalarda bebeklerin hickirmasi arttimi sizdede gun icinde surekli hickiriyor yavrum gunde 3-4 kez kesin. Doktor guzel bisey cigerleri gelisiyor dedi sizlerinki ne durumda acaba bi sure sonra duruyormu doguma kadar boyle mi
Ben de 3x1 aldım canım. Hatta bu yetmedi yanına bir de adalat eklendi 2x1 yine de yüksekti sezaryene aldılarKızlar, kullananlar alfameti kaç doz alıyorsunuz? Ben 3x1 alıyorum ama az önce öylesine bakayım dedim 148 95 ölçtüm, 15 dk sonra ölçüp doktorumu arayacağım
Benim de benzer şekilde, bu hafta doktoruma söyledim bebek aşağı inmiş olabilir bazı gebelerde görülebiliyor bebek aşağı indiğinde son dönemde dedi, ama ultrasonda hala yukarıdaydı. Doktorum içiniz rahat etsin diye karaciğer değerlerine baktırabilirsiniz dedi. Benim midem duygu durumumdan çok etkileniyor, ben vakit yaklaştıkça stres ve heyecan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.Kızlar benim hamileliğim boyunca resmen hiç mide bulantım olmadı. Ama son 1 haftadır ince ince midem bulanıyor size de oluyor mu ? Ne yapsam acaba ? Yarın sabah kontrolüm var
Doğurdum hala kaşınıyorumKarın bölgenizdeki kaşıntılar ne durumda kızlar ben o kadar çok kaşınıyorum ki yarım saatte bir yağ sürüyorum
Hayırlı evlat olsun inşallah aminKizlar ben dogurdum 38+6 2900 kg 49 cm spinal sezaryen . Hafif agrim var nebek henuz ememedi bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?