2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Sezeryana özenir oldum ya normal beklemek zormuş Kızlar valla neredeyse pişman olmak üzereyim
Öyle düşünme canım.
Beklemesi zor olabilir ama sonuçta en doğal şekliyle bebeği kucaklamak var.
Keşke herkese nasip olabilse.

Bugün nstye girdim. Her seferinde farklı bir ebe geliyor. Normal doğum yapacağımı düşünüyorlar. Ben de bir şey demiyorum.
Sancının olmaması çok güzel.
Sonuçların çok iyi falan diyorlar. Yaşadığın iyi bir şey yani.
bu zamana kadar gelmişsin.
Ne güzel işte bebeğin en güzel yerde gelişiyor büyüyor şu an. Annesinin içinde.
Şu haftayı da bi atlat bakalım. Her şey güzel olacak senin için bence.

Sezaryen sırasında miyomlarını da aldırmış olan var mı aranızda?

Bugün sordum doktoruma. Miyomları alırım dedi. Onlardan da kurtulsam çok iyi olacak.

Ay inşallah canım benim Allah razı olsun valla iyi geldi yazdıkların

Sezeryana özenir oldum ya normal beklemek zormuş Kızlar valla neredeyse pişman olmak üzereyim
Aa hayır deme öyle her şey çok güzel olacak bu minnak bebişler bize sabrı da öğretiyor bak. Hem karnımızda durdukları her gün onlar için daha iyi öyle düşün. Demek ki hazır değil daha miniş. En güzel zamanda en güzel şekilde olacak merak etme

Alttan muayene de hiç sıkıntı çıkmadı mı yani ben grimeye korkuyorum ya nişanım gelir ya kan gelir diye hepsinde böyle böyle başladı çünkü

Kızlar benim hamileliğim boyunca resmen hiç mide bulantım olmadı. Ama son 1 haftadır ince ince midem bulanıyor size de oluyor mu ? Ne yapsam acaba ? Yarın sabah kontrolüm var
Dün gece acayip derecede yaşadım birkaç gündür yaşıyordum dün gece çekilmeyecek bişeydi 35+3

Alttan muayene de hiç sıkıntı çıkmadı mı yani ben grimeye korkuyorum ya nişanım gelir ya kan gelir diye hepsinde böyle böyle başladı çünkü
Yok canım doktor hafif kanadı , kanayabilir korkma dedi, o gün ara ara kan vardı, ertesi gün geçti, sonrasında da bi sıkıntı olmadı

Kizlaaar yarin sabah 8 de doguma gidiyorum nasipse dualariniza talibim Karmakarisik duygular icerisindeyim hem kizimi cok merak ediyorum hem karnimdaki varligina cok alistim. Hem korkuyorum hem de asiri heyecanliyim
Sağlıkla hayırlıca kucağınıza alın inşallah bende artık hayırlısıyla doğsun istiyorum az kaldı heyecan herkeste var ve korku

Merhaba, düzelmiş olmasına sevindim. Benim de düzelir inşallah. Beni bugün yatırdı doktorum, 35+1 deyim. Tansiyon takibi, şeker takibi ve nst takibi yapılacak 2 gün sanırım. 14 10 ölçülmüştü öyle olunca yakın takip yapalım dedi...4x1 e geçtim doz olarak..bugün miniğimi de ölçtü, 2970 ölçtü, bakalım tarihi 10 nisana çekti, umarım daha erken olmaz

Bende normal istiyorum ama doktorum neden bilmem riske atmak istemiyor tüp bebek olduğundan diyor 38+3 üz bugün dün kilosu 3500 dedi kilosu haftasına göre geride kalırsa doğurturum diyor bende normal olsun istiyorum ama artık gelmezse fazla beklemeyip sezeryana alacak galiba

Allah yardımcınız olsun biran önce kucağınıza alın inşallah bütün sıkıntıları geçsin

Umarım en kısa sürede düzene girer değerler ve sağlıkla doğum olur .dua ediyorum

Allah yardımcınız olsun şifalar diliyorum en kısa zamanda kavuşun bebişinize

Sağlıkla biran önce yanınıza gelmesi dileğiyle, sağlıkla mutlulukla büyüsün bebeğiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…