2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Neden 35 te doğurdun kuzum özel deilse soylermisin

Bende tedirgin oluyorum enfeksiyon mu var acaba dogumda sıkıntı olur mu diye boyle su gibi oluyor ortasında beyazlıklar oluyor ama kaşıntı yanma filan yok ins bebeğe geçecek bir şey değildır
Benimde var ondan sağlık ocağında idrar tahlili vs aldılar geçen enfeksiyon çıkmadı. Vajinal enfeksiyonsa da idrarda çıkar mıydı bilemiyorum tabi. Doktorum da çok önemsemedi.

Kızlar ben hiç hamileliğim boyunca demir, kan ilacı kullanmadım. Doktorum vermedi yani. Sadece multivitamin şeklinde bi balık yağı verdi. Benim gibi kullanmayan var mı?

Kızlar benim hamileliğim boyunca resmen hiç mide bulantım olmadı. Ama son 1 haftadır ince ince midem bulanıyor size de oluyor mu ? Ne yapsam acaba ? Yarın sabah kontrolüm var
Bizdede oluyo canım benim içini ferah tut içtiğim ilaçtan sudan bile midem bulaniyo bazen öyle bi oluyo ki yemek yiyemiyorum

Kizlar son haftalarda bebeklerin hickirmasi arttimi sizdede gun icinde surekli hickiriyor yavrum gunde 3-4 kez kesin. Doktor guzel bisey cigerleri gelisiyor dedi sizlerinki ne durumda acaba bi sure sonra duruyormu doguma kadar boyle mi
Doğuma kadar ciğeri geliştirmek için doğumdan sonra da mideyi büyütmek için hıçkırıyorlar diye biliyorum Bir de kızıyorlar ya bitince sert bir tekme, gerilme falan çok tatlı oluyorlar

Kizlar son haftalarda bebeklerin hickirmasi arttimi sizdede gun icinde surekli hickiriyor yavrum gunde 3-4 kez kesin. Doktor guzel bisey cigerleri gelisiyor dedi sizlerinki ne durumda acaba bi sure sonra duruyormu doguma kadar boyle mi
Benimde öyle canim günde en az 3 defa hissediyorum hickirdigini dün kontrolüm vardı nefes alma egzersizleri başlamis karnının şişip indiğini gördük doktorumla

Kızlar ben hiç hamileliğim boyunca demir, kan ilacı kullanmadım. Doktorum vermedi yani. Sadece multivitamin şeklinde bi balık yağı verdi. Benim gibi kullanmayan var mı?
Hiç sordunuz mu peki doktora? Atlamış olabilir mi acaba? Verdim diye düşünüp, vermemiştir belki. Çünkü ben demir ilacının tadını hiç sevmiyorum benimkisi efervesan şeklinde, suya katıp içiyorum bana zulüm geliyor. O yüzden her ay gittiğinde yeniden alayım mı diye bi sorup şansımı denediğimde, kaçamazsın doğumdan sonra da devam edilecek diyor. Benim kan değerlerim iyi veya demir eksikliğim de yoktu. Ama zaten amaç annenin değerlerinin düşmemesini sağlamak zaten herhalde. O yüzden siz son ay filan demeyin gidince bir sorun. Doğum sonrası daha yorgun hissediyoruz kendimizi takviyeler iyi gelecektir.

Atlamış mıdır bilmiyorum sormadım ama bana her ay gittiğimde ben sana hangi ilacı vermiştim diye soruyordu ben de söylüyordum tamam diyordu benim de demir eksikliğim veya kan düşüklüğüm yok. Hatta son kan tahliliğinde kan değerim yükselmişti doktor biraz şaşırdı normalinde düşme eğiliminde olması lazım diye. Cumartesi randevum bi sorayım bakalım.

Bana da vermedi bu hamileliğimde iki kutu vitamin bir kutu magnezyum bitirdim sadece.

Kızlar benim hamileliğim boyunca resmen hiç mide bulantım olmadı. Ama son 1 haftadır ince ince midem bulanıyor size de oluyor mu ? Ne yapsam acaba ? Yarın sabah kontrolüm var
Benimde aynı canım ama benim gripten diye düşünüyorum bir şeyler yesem arkası tuvalet

Allah yardımcımız olsun kaşıntı uyutmuyor da insanı

Bende tedirgin oluyorum enfeksiyon mu var acaba dogumda sıkıntı olur mu diye boyle su gibi oluyor ortasında beyazlıklar oluyor ama kaşıntı yanma filan yok ins bebeğe geçecek bir şey değildır
Aynen öyle canım hatta nerde okudum bilmiyorum doğuma hazırlanıyormuş rahim Akıncı ile atıyormuş bazı şeyleri

Kizlaaar yarin sabah 8 de doguma gidiyorum nasipse dualariniza talibim Karmakarisik duygular icerisindeyim hem kizimi cok merak ediyorum hem karnimdaki varligina cok alistim. Hem korkuyorum hem de asiri heyecanliyim
Ayy canım benim sağlıkla kucağına al kokusunu duy inşallah

Kizlaaar yarin sabah 8 de doguma gidiyorum nasipse dualariniza talibim Karmakarisik duygular icerisindeyim hem kizimi cok merak ediyorum hem karnimdaki varligina cok alistim. Hem korkuyorum hem de asiri heyecanliyim

sağlıcakla doğur canım
Kaç hafta kaç gün olmuş oluyorsun
Benimki 38+4’te doğacak
Sen 39+ ya girdin sanırım di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…