- 10 Ocak 2022
- 571
- 529
- 23
- 29
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #33.001
Gözün aydın olsun canım benim darısı başımıza inşallah çok çok sevindim o meleğin misss kokusunu bizim içinde kokla olur muKizlar ben dogurdum 38+6 2900 kg 49 cm spinal sezaryen . Hafif agrim var nebek henuz ememedi bakalim.
Neden 35 te doğurdun kuzum özel deilse soylermisinDoğurdum hala kaşınıyorumve ben çatlamadım. Çünkü 35 te doğum yaptığım için çatlayacak kadar kilo da alamamıştım
Şimdi hem sezaryen dikişinin olduğu yere krem sürüyorum o kaşındırıyor hem de sağ ve sol yanlarımda doğum öncesinden kalma yerler kaşınıyor
Benimde var ondanBende tedirgin oluyorum enfeksiyon mu var acaba dogumda sıkıntı olur mu diye boyle su gibi oluyor ortasında beyazlıklar oluyor ama kaşıntı yanma filan yok ins bebeğe geçecek bir şey değildır
Bizdede oluyo canım benim içini ferah tut içtiğim ilaçtan sudan bile midem bulaniyo bazen öyle bi oluyo ki yemek yiyemiyorumKızlar benim hamileliğim boyunca resmen hiç mide bulantım olmadı. Ama son 1 haftadır ince ince midem bulanıyor size de oluyor mu ? Ne yapsam acaba ? Yarın sabah kontrolüm var
Tansiyonum düşmedi. Preeklemsi şüphesiyle acilen doğuma aldılarNeden 35 te doğurdun kuzum özel deilse soylermisin
Doğuma kadar ciğeri geliştirmek için doğumdan sonra da mideyi büyütmek için hıçkırıyorlar diye biliyorumKizlar son haftalarda bebeklerin hickirmasi arttimi sizdede gun icinde surekli hickiriyor yavrum gunde 3-4 kez kesin. Doktor guzel bisey cigerleri gelisiyor dedi sizlerinki ne durumda acaba bi sure sonra duruyormu doguma kadar boyle mi
Anladım güzelim hayırlısı olsun sağ sağlim kavusmussunuz bin şükürTansiyonum düşmedi. Preeklemsi şüphesiyle acilen doğuma aldılar
Benimkide cok onemsemiyorBenimde var ondansağlık ocağında idrar tahlili vs aldılar geçen enfeksiyon çıkmadı. Vajinal enfeksiyonsa da idrarda çıkar mıydı bilemiyorum tabi. Doktorum da çok önemsemedi.
Benimde öyle canim günde en az 3 defa hissediyorum hickirdigini dün kontrolüm vardı nefes alma egzersizleri başlamis karnının şişip indiğini gördük doktorumlaKizlar son haftalarda bebeklerin hickirmasi arttimi sizdede gun icinde surekli hickiriyor yavrum gunde 3-4 kez kesin. Doktor guzel bisey cigerleri gelisiyor dedi sizlerinki ne durumda acaba bi sure sonra duruyormu doguma kadar boyle mi
Hiç sordunuz mu peki doktora? Atlamış olabilir mi acaba? Verdim diye düşünüp, vermemiştir belki.Kızlar ben hiç hamileliğim boyunca demir, kan ilacı kullanmadım. Doktorum vermedi yani. Sadece multivitamin şeklinde bi balık yağı verdi. Benim gibi kullanmayan var mı?
Atlamış mıdır bilmiyorum sormadım ama bana her ay gittiğimde ben sana hangi ilacı vermiştim diye soruyordu ben de söylüyordum tamam diyorduHiç sordunuz mu peki doktora? Atlamış olabilir mi acaba? Verdim diye düşünüp, vermemiştir belki.Çünkü ben demir ilacının tadını hiç sevmiyorum benimkisi efervesan şeklinde, suya katıp içiyorum bana zulüm geliyor. O yüzden her ay gittiğinde yeniden alayım mı diye bi sorup şansımı denediğimde, kaçamazsın doğumdan sonra da devam edilecek diyor. Benim kan değerlerim iyi veya demir eksikliğim de yoktu. Ama zaten amaç annenin değerlerinin düşmemesini sağlamak zaten herhalde. O yüzden siz son ay filan demeyin gidince bir sorun. Doğum sonrası daha yorgun hissediyoruz kendimizi takviyeler iyi gelecektir.
Bana da vermedi bu hamileliğimde iki kutu vitamin bir kutu magnezyum bitirdim sadece.Kızlar ben hiç hamileliğim boyunca demir, kan ilacı kullanmadım. Doktorum vermedi yani. Sadece multivitamin şeklinde bi balık yağı verdi. Benim gibi kullanmayan var mı?
Gözünüz Aydın sağlıkla büyüsün inşallahKizlar ben dogurdum 38+6 2900 kg 49 cm spinal sezaryen . Hafif agrim var nebek henuz ememedi bakalim.
Benimde aynı canım ama benim gripten diye düşünüyorum bir şeyler yesem arkası tuvaletKızlar benim hamileliğim boyunca resmen hiç mide bulantım olmadı. Ama son 1 haftadır ince ince midem bulanıyor size de oluyor mu ? Ne yapsam acaba ? Yarın sabah kontrolüm var
Allah yardımcımız olsun kaşıntı uyutmuyor da insanıDoğurdum hala kaşınıyorumve ben çatlamadım. Çünkü 35 te doğum yaptığım için çatlayacak kadar kilo da alamamıştım
Şimdi hem sezaryen dikişinin olduğu yere krem sürüyorum o kaşındırıyor hem de sağ ve sol yanlarımda doğum öncesinden kalma yerler kaşınıyor
Aynen öyle canım hatta nerde okudum bilmiyorum doğuma hazırlanıyormuş rahim Akıncı ile atıyormuş bazı şeyleriBende tedirgin oluyorum enfeksiyon mu var acaba dogumda sıkıntı olur mu diye boyle su gibi oluyor ortasında beyazlıklar oluyor ama kaşıntı yanma filan yok ins bebeğe geçecek bir şey değildır
Ayy canım benim sağlıkla kucağına al kokusunu duy inşallahKizlaaar yarin sabah 8 de doguma gidiyorum nasipse dualariniza talibimKarmakarisik duygular icerisindeyim hem kizimi cok merak ediyorum hem karnimdaki varligina cok alistim. Hem korkuyorum hem de asiri heyecanliyim
Kizlaaar yarin sabah 8 de doguma gidiyorum nasipse dualariniza talibimKarmakarisik duygular icerisindeyim hem kizimi cok merak ediyorum hem karnimdaki varligina cok alistim. Hem korkuyorum hem de asiri heyecanliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?