2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Kızlar 36+0’dan selamlar. Bugün doktor kontrolüm vardı, şimdi eve girdim. Bebiş 2750 gr olmuş, 3 gün geride gözüküyordu usg’de ama doktor sorun yok benim parametrelerime göre her şey normal dedi. Bir anda sinir sıkışmalarım geçmişti, ben pozisyon değiştirmiştir diye düşünüyordum ama bebiş iyice kanala yerleşmiş ya. Bundan sonra her an gelebilir hazır olun dedi. İlk kez Nst’ye girdim 3-4 kere kırmızı renk olan taraf 45-50 oldu ama sonuç kağıdına bakınca sıkıntı yok dedi doktorumuz. O taraf mı sancıyı gösteren taraf bilmiyorum. Aydınlatırsanız beni sevinirim yeşil olan taraf genelde 20 filandı çünkü. Hurma etki eder mi bilmiyorum ama haftada en az iki kere korunmasız cinsel ilişki istiyorum dedi, bu haftadan sonra spermler rahmi yumuşatacakmış doğum için faydalıymış. Akıntıyı sordum B Birdurumvar , bundan sonra sık sık olur akıntı, suyun normal olduğu sürece bebekten korkma, her hafta suyuna bakacağız zaten dedi. Doğuma giderken oje sürmeyi sordum, normal doğumda zaten sıkıntı yok istediğin gibi sürebilirsin ama sezaryen ihtimaline karşı ben protez tırnak istemiyorum dedi. Sezaryende 1 tanesini sildiriyormuş ojelerden, o yetiyormuş. Oyy inşallah 1-2 haftaya sağlıkla doğar kuzucuklarımız artık. Sonuna geldik resmen ya.

Kırmızı olan kalp atışı. 120-160 arası oluyor normal değeri. Benim bugün sırt üstü yatınca 160ın üstüne çıktığı oldu. Demek ki sırt üstü yatmamalıyım diye düşündüm.
Yeşil olan sancı. 38 yazan.
Yanlış biliyorsam düzeltin

Son düzenleme:
Ama kilosu artık geride kalamaz ki 3.5 iyi canım doğum kilosu ztn, benim de 1 hafta önce öyleydi bakalım yarın kaç çıkacak bende merak ediyorum.

Öncelikle hayırlı olsun, sağlıkla yanınıza gelsin inşallah. Lütfen kendinizi üzüp stres yapmayın. Hastaneler çok güzel bakıyor bebişlere. Stres, üzüntü de sütü etkiliyor malum. Yanınıza geldiğinde bizim yerimize de öpün kuzuşu.

Aa bilmiyordum hiç, hemşireye de sormadım hangisi nedir diye ama valla benim hiç 100 filan bile olmadı ultrasona girmemiş olsam dicem bebeme bi şey oldu. Dediğin gibi bebeklerde kalp atışı 120-160 arası oluyor normalde. Hiç sancım yok o zaman demek ki. Sağol canım öğrenmiş oldum.

Canım içini ferah tut lutfen , inşallah en kısa sürede kucağına alacaksin minik kizini sağlıkla

Canım inşallah sağlıkla kucağına aldığın haberini de verirsin burada, Allah Yardımcın olsun, bebişe iyilik versin , güçlü olmaya çalış lütfen eminim çok zordur dua edelim

Ayy canım benim sağlıkla kucağına al kokusunu duy inşallah
sağlıcakla doğur canım
Kaç hafta kaç gün olmuş oluyorsun
Benimki 38+4’te doğacak
Sen 39+ ya girdin sanırım di mi

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Sağlıkla hayırlıca kucağınıza alın inşallah bende artık hayırlısıyla doğsun istiyorum az kaldı heyecan herkeste var ve korku
Cok sagolun kizlar insallah hepimiz hayirlisiyla sag salim alalim kucagimiza 38+6 olmus olucam insallah yarin

Allah bir an önce sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah. Aslında haftanız da erken değilmiş yoğun bkaıma almalarının sebebi nedir acaba?

Masallah saglikls gelsin inşallah

Ne aşısı canım? Benim minnakın da gıdısı doldu ya emzirmek bir şey değil ama böyle çalışmaları kötü

Çok teşekkür ederim dediklerini uygulayacağım Bebek sıcak su torbası aldık ayakları hiç soğuk kalmasın karnı ağrımasın diye.
İçtenlikle Amin dualarına

Kizlar ben dogurdum 38+6 2900 kg 49 cm spinal sezaryen . Hafif agrim var nebek henuz ememedi bakalim.
Gözünüz aydın bol bol sütünüz olsun
Kizlaaar yarin sabah 8 de doguma gidiyorum nasipse dualariniza talibim Karmakarisik duygular icerisindeyim hem kizimi cok merak ediyorum hem karnimdaki varligina cok alistim. Hem korkuyorum hem de asiri heyecanliyim
Çok heyecanlı, yarın bu saatlerde bebeğinle birlikte olacaksın Allah yardımcın olsun
Umarım en kısa zamanda kucağınıza verirler kızınızı gözünüz aydın olsun

Kızlar belimde tatlı tatlı bi sızı var hiç geçmiyor ama adet öncesi ağrısı gibi ama çok hafif. Annem teşhisi koydu hemen bebek kanala iniyor olabilir diye olabilir mi sizce sizde oldu mu böyle?

Çabucak toparlar ve kucağına gelir inşallah annesi Bebekler çok güçlü, sen de bebeğin için güçlü ol Ona mutlaka gıdasını veriyorlardır. Hastaneden süt sağma makinesi istesen de sağım yapsan keşke. Allah kolaylık versin canım, güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…