2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Canımsın bebek emince göğsünde vakumlama hissini duyuyorsun, sütün çekildiğini anlıyorsun
Anlatması zor ama yaşayınca biliyorsun
Eğer boş emiyorsa göğüs ucunu çekiştirdiği için sürekli yara oluyor.
Bu arada göğüs ucunuza emzirmeden önce azcık kendi sütünüzü sürebilirsiniz hem bebişi memeye çeker hem de yara olduysa iyileştirici etkisi var.

Benim oglan isitme testinde kaldi sivi birikmesi olabilir diyolar haftaya bidaha tekrarlancakmis moralim cok.bozuldu bu ise . Basina bole bisi gelen varmi
Benim de ilk çocugumda oldu öyle bir kulaktan geçti diğerinden geçemedi. 5 gün sonra tekrar gittim geçti bu sefer. Bazen dedikleri gibi sıvı kaçabiliyor ondandır muhtemelen stres yapma

Benim oglan isitme testinde kaldi sivi birikmesi olabilir diyolar haftaya bidaha tekrarlancakmis moralim cok.bozuldu bu ise . Basina bole bisi gelen varmi
Oğlumda yaşamıştım canım, sonraki kontrolde sorun çıkmadı hatta bebeğin uykuda olması önemli bu kontrol için, gittiğinde aklında bulunsun testi bebiş uykudayken yapıyorlar.
İçin rahat olsun yani ilk topuk kanında sorun çıkması ile bu ilk testte kalma normallikte birbiriyle yarışır.

Heyecan dorukta hayırla, sağlıkla kucağına al canım
İkiniz için de süreç çok rahat ve sağlıklı geçer inşallah amin

Emzik vermeyi dusundunmu canim benim emzirme danismanim bu durumu anlatmisti cunku doydugundan eminsen hala meme istediginde emme icgudusunu azaltmak icin emzik verilebilir demisti
Canım verdim hemen kaptı ama çocuk doktoru ben öneriyorum dedi Ben de arada kaldım acaba meme reddine yol açar mı diye de korkuyorum.
Emziği sadece gaz sancısı olduğunda kullanıyor mesela, diğer durumlarda atıyor. Acıktığında Emziği almıyor

Yaram yok çok şükür ilk başlarda acemilik yaşadım ama geçti. Bana sorarsan kesinlikle emiyor ama bebeğim çok güçük ve biraz sarılığı var o nedenle hep uyku modunda, yorgun. Çok güçlü veya aralıksız ememiyor

Senin bebek canlı maşAllah kuzum epey duruyor memede. Benimki çok çabuk yoruluyor

Bana da detaylı ultrasonda perinatolog miyomların var demişti. Ben de sezaryenle alınır mı diyince o kadarına gerek yok ama doğumdan sonra takip edilmesi lazım demişti. Kendi doktoruma hiç sormadım ama sorayım, iyi hatırlattın. Seninkiler gebelikten önce var mıydı?

Ayy hadi bakalım sağlıkla gelsin minnoş artık

Kizlar meme emmeyen bebeğimi nasi alistircam ya sarilik olmasin diye 2 gun mama verdik simdide meme emmiyo aglio bagirio cagirio memeyi aliyo agzina bırakıyor sonra sinirlerimi bozdu

Gebelikten önce varmış. ama ben hamile kalınca öğrendim. Çünkü uzun zamandır kadın doğumcuya görünmemiştim. Hamile kalmasam haberim olmazdı yani.
Sormakta fayda var.

Canım çok normalmiş bu, bana da takibimi yapan ebe söylemişti. Hatta bi sıkıntı olmamasına rağmen ikinci testte de geçemeyebiliyorlarmış. Endişelenmeyin hiç dediler.
Ay geliyor çok sevindim

Kizlar meme emmeyen bebeğimi nasi alistircam ya sarilik olmasin diye 2 gun mama verdik simdide meme emmiyo aglio bagirio cagirio memeyi aliyo agzina bırakıyor sonra sinirlerimi bozdu
Memedeyken pispisla ayakta otururken meme ucuna şekerli su sürebilirsin bir müddet.

Hadi bakalım merakla bekliyoruz

Bu arada bana eğer ki sigorta karşılamazsa 9 bin ekstra myom için ameliyat parası alınıyor dedi asistan.
Onu da sorarsın.
Benim sigortamda 1 doğum hakkım var
Ameliyat için ise limitsiz yazıyor
Yani karşılaması lazım başka bir operasyonu da mantıken ama pazartesi öğrenirim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…