- 24 Kasım 2021
- 5.217
- 6.419
- 148
- 31
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #33.181
Canımmm gözün aydın, hoşgeldiiDogurdum ben kizlarr saat tam 10 da dunyaya geldi guzel kizim
Maşallah Gülce Sevgi hanıma ve annesineDogurdum ben kizlarr saat tam 10 da dunyaya geldi guzel kizim
Nisan anneleri Nisan başına hızlı giriyor Kızlar, maşallah sağlıkla al kucağına canımTarihim netleşti 3 nisan pazartesi doğuma gireceğim. Ayyy içim şimdiden bir tuhaf oldu benim
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimizeNisan anneleri Nisan başına hızlı giriyor Kızlar, maşallah sağlıkla al kucağına canım
Canım yeğenimde oldu sonraki hafta geçti sorunsuz başta öyle olabiliyormuş korkmaBenim oglan isitme testinde kaldi sivi birikmesi olabilir diyolar haftaya bidaha tekrarlancakmis moralim cok.bozuldu bu ise . Basina bole bisi gelen varmi
Maşallah kuzum ama dedim ya 3-4 gündğr böyle seninkide öğrenecek illakiSenin bebek canlı maşAllah kuzum epey duruyor memede. Benimki çok çabuk yoruluyor
Oh maşallah canım sağlıcakla büyüt bebişini çok sevindim gözünaydınDogurdum ben kizlarr saat tam 10 da dunyaya geldi guzel kizim
Ben gebelikten önce de muayene olmuştum ama hiç öyle bir şey denmemişti, o yüzden şaşırdım duyunca. Evet onda ekstra ameliyat oluyor, bak o da aklıma gelmemişti hiç. TeşekkürlerBu arada bana eğer ki sigorta karşılamazsa 9 bin ekstra myom için ameliyat parası alınıyor dedi asistan.
Onu da sorarsın.
Benim sigortamda 1 doğum hakkım var
Ameliyat için ise limitsiz yazıyor
Yani karşılaması lazım başka bir operasyonu da mantıken ama pazartesi öğrenirim artık
Ay çok sevindim maşallah zamanında gelsin sağlıkla bebişKızlar çıktım doktordan, doğum sürecine girmişsin dedi, açıklıkta artmış 2 cm fln rahim yumuşamış, bebeğin kilo alımı durmuş 3600 de kaldı kilosu, önce nst ye basıldı nst de sancı yok ama bebeğin hareketini az buldu doktor, cuma yatış yapalım dedi sonra ultrasonda beğendi ciğerleri sürekli hareketli uyuma periyoduna denk geldik heralde dedi, suyu fln da iyi pazartesi tekrar kontrol var ama pazartesiyi beklemeyebilir dedi, çatı muayenesinde de tetikleyici hareketler yaptım nişanın gelebilir dedi, birde hastaneye gidip epidural yada sezeryan gerekirse diye kan verdim, bulunsun diye, artık çantan yanında olsun dedi, bide sen baya ağrı çekmişsin adet ağrısı gibi baya hissetmiş olman lazım dedi, göbeğinde inmiş dedi, uzun yazdım kusura bakmayın
Kocakarı yorumumu yapıyorumFake atıp 10 gün daha gelmiyormuş
Tarihim netleşti 3 nisan pazartesi doğuma gireceğim. Ayyy içim şimdiden bir tuhaf oldu benim
Valla mart annelerinde de vardı sankiKocakarı yorumumu yapıyorumbi arkadaşım 4cm açıklıkla 10 gün bekledi 10.gün 15 dk içinde 9 cm oldu açıklığı. Nasıl her bebe her doğum farklı bir adabı usulü yok anlamıyorum
Bende öyle oluyorum bunalıyorum, sonra böyle olduğum için üzülüyorum bebeğim üzülür mü diye, sonra baktım kar yağıyor eşime diyorum ki biraz daha dursun üşür şimdiAy çok sevindim maşallah zamanında gelsin sağlıkla bebişson zamanda beklemek cidden artık bunaltıyor ama bi yandan da karnıma bakıp ne güzel bi yolculuk yaşadık seninle canım oğlum cok teşekkür ederim yaşattığın tüm duygular için diyorum. Yaşasın Saniyelik ruh hali değişimleri
Ayy hayırlı uğurlu olsun, Nisan annelerimiz her gün bir doğumla geliyor resmen.Dogurdum ben kizlarr saat tam 10 da dunyaya geldi guzel kizim
Canım doktoruna bi sorsana , doğum sırasında açılma ile bulantı, kusma oluyor ama son aylar bu kadar bulantı normal mi bilmiyorum, tansiyonunda varya bi danış istersenKizlar bu mide bulantisi beni mahvetti 3 gundur bugun en ust seviyede artik ilk 3 ayimda bile boyle bulandigimi hatirlamiyorum. Bulantidan yerimden kalkamiyorum aygin baygin uzaniyorum bu ne boyle yahu
Bilemedim bende bı Dr danış istersen.Benimde 2 haftadır aşırı iştahsızlık var hicbirsey yiyemiyorum.Kizlar bu mide bulantisi beni mahvetti 3 gundur bugun en ust seviyede artik ilk 3 ayimda bile boyle bulandigimi hatirlamiyorum. Bulantidan yerimden kalkamiyorum aygin baygin uzaniyorum bu ne boyle yahu
Canım doktoruna bi sorsana , doğum sırasında açılma ile bulantı, kusma oluyor ama son aylar bu kadar bulantı normal mi bilmiyorum, tansiyonunda varya bi danış istersen
Ay benim istahimda baya acik ama bulanti gecmiyo bi dun sordum yogurt ayran gibi gidalar tuket dedi bu seferde onlari yedikce bulaniyorum cuma kontrole kadar dayansaydim bi. Hayir kusamiyorumda sadece bulanti varBilemedim bende bı Dr danış istersen.Benimde 2 haftadır aşırı iştahsızlık var hicbirsey yiyemiyorum.
Belki de bişey fln mı dokundu yada üşüttün mü , hormonlardan da olabilir aslında bi sorarsın olmadı canımAy benim istahimda baya acik ama bulanti gecmiyo bi dun sordum yogurt ayran gibi gidalar tuket dedi bu seferde onlari yedikce bulaniyorum cuma kontrole kadar dayansaydim bi. Hayir kusamiyorumda sadece bulanti var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?