2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Tarihim netleşti 3 nisan pazartesi doğuma gireceğim. Ayyy içim şimdiden bir tuhaf oldu benim
Ay hadi 3 kişi olduk o gün doğuracakilk doğuran yazsın kızlar
Kizlar bende inşallah cumartesi gününe gün aldım hayırla saglikla gelsin inşallah bebekler
Canım senin yolun sonu da göründü sonunda, sağlıkla al kucagına inşallah, zor süreçler atlattın cok psklojk olarak yoruldn sonu cok güzel olacak inşallah
3 nisanda doğum yapacak 3 kişi olduk
Ben ve Black87 de aynı gün
Yaaa evet cok heycanlı günler geçtikçe basıyp beni evham heycan korku, sen de durumlar ne
ayy bi tuhaf hissettim, sen vedalaşmak deyince, çokta alıştık bu göbeklere inşallah
Ah papatya kız hepimiz dogurcaz sen de son bi atak bekliyoruzz son günler hepimiz göbeklermzle güzel gecinmeye güzel anılar biriktrmeye devam edelm, veda gibi ama aslında güzel kavusmalar bekliyor hepimizi

Black87 şu an sakinim. Arada duygusallaşıyorum. Bende bu hafta büyük bi halsizlik var. Kafam da iyi çalışmıyor şu ara. Karmakarışığım.
Genel olarak düşünmüyorum pek bi şey.
Bir anda her şey olup bitecek bence.
Rüyada gibiyim şimdi
Pazar gecesi nasıl geçecek kim bilir o gün heyecan yoğun olur herhalde.

Kızlar 2 gündür sağ boşluğumda öyle bir batma var ki sağ tarafıma yatamıyorum böyle bir şey yaşayan var mı aranızda

Çok şükür o acemilik anneliğin ilk adımları çok çok normal
Emdikten hemen sonra sık sık aranmıyorsa ya da yaklaşık 3 saate bir yarım ya da 1 margarin kadar olacak şekilde çişli bez sayısı günlük 5 civarıysa her türlü doyuyordur ki sen de net hissedersin.
Sarılık için de senin demir içerikli beslenmene dikkat etmen ve bol emzirmen etkiler. Emzirmede sorun olacağını sanmam ama sen kalsiyum ve kafeinle öncesi sonrasına 2 saat koyarak hatta hızlı emilsin diye C vitamini ile pekmez, yeşillik vs beslenmene dikkat et bir şey olmaz Allah'ın izniyle.
Hafif de olsa sarılığı geçirmeyen çocuk yoktur bence o konuda rahat ol.

Kendimi okudum günün her saati farklı bi psklojideym ben de, extra olarak sanki erken lohusa sendromuna girmş gibiyim herkese sarıyorum gazabımdan kacıyo evdekiler
Su pazar gecesi nası yapcas ya ben de onu düşünyorum, uyku ve heyecean hat safhada olacak, sabah kacta alacakları belli oldu mu canım seni

Kızlar hareketler azaldı mı bebeğin 38-39 larda olanlarda özellikle
Kağan Kocatepe videosunda 37’den sonra bebeğin hareketleri azalır demişti. 36+4 benim haftaya belli olur azalıyor mu şu an çok hareketli ama bu benim için iyi bişey hareket takibindeyim sürekli

Kağan Kocatepe videosunda 37’den sonra bebeğin hareketleri azalır demişti. 36+4 benim haftaya belli olur azalıyor mu şu an çok hareketli ama bu benim için iyi bişey hareket takibindeyim sürekli
Ay benim resmen azaldı ya sürekli aklım bebekte harekette

Pazar günümü kişisel bakımla geçirmeyi planlıyorum. Sonra da dinlenirim güzelce. gecesinde güzel bir uykuya dalabilsek keşke

sabah 7de hastanede olacağım. 8 buçuk civarı yaparız dedi dr. Seninki belli mi?

Kızlar hareketler azaldı mı bebeğin 38-39 larda olanlarda özellikle

Yarın 38+0 oluyorum. Bebeğim sadece oraya buraya dönüyor. Sanki sığamıyor gibi bir süredir. Hareketten çok sıkıştırma ittirme gibi şeyler yapıyor. Yani eskiden daha ritmik üst üste şeyler yapardı. Şu an tek yönlü yapıyor. Sağ tarafımı ittiriyor genelde.

Bir de birkaç gündür hıçkırmamıştı dün gece hıçkırdı. Artık o bile pıt pıt gibi değil güm güm gibi oluyor. Daha büyük ve hissedilir.
Hareketlerin azalması tam da bu yüzden değil mi. Büyüdüler artık ve çok normal

Kizlar bu mide bulantisi beni mahvetti 3 gundur bugun en ust seviyede artik ilk 3 ayimda bile boyle bulandigimi hatirlamiyorum. Bulantidan yerimden kalkamiyorum aygin baygin uzaniyorum bu ne boyle yahu
Canım ben de öyleydim, sade makarna, yağsız pilav veya peynirli tost çok iyi geliyor haberin olsun

Anladım sizin tarihler yakınmış Kasım için böyle birşey mümkün olmaz galiba teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için sağlıkla büyütün inşallah

Ay benim resmen azaldı ya sürekli aklım bebekte harekette
Senin bebiş maşallah iri birazcık annesi yeri kalmamıştır ki
Benim de tam olarak öyle aslında ayağını bile hissedebiliyorum tutup ısırasım geliyo bazen ittiriyor kendini tekmeden çok ayakları sağda kendisi solda gibi.

Benim bir iki haftadır tekme yok siyiriyor ittitiyor bazense hickiriyor.(36+0)

Yok kız 3.5 tan sonra almadı baksana 10-15 gündür aynı kiloda M Masia

Ya doktor sonradan ultrasonda hareketleri çok iyi ciğerleri hareketli desede
Başta nst de hareketsiz çıktı ya
Taktım bunu kafaya şimdi
Ama hareketleri gerçekten azaldı yani
Hıçkırık azaldı
Kıpırtı azaldı
Bi lokma yerdim kıpır kıpır olurdu
Şimdi tembel tembel yatıyor
Ama 2 saatte hareket var
Ama sizde benzer şeylerden bahsediyorsunuz sanırım normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…