- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #33.201
Gözünüz aydın, sağlıkla mutlulukla büyüsün bebeğinizDogurdum ben kizlarr saat tam 10 da dunyaya geldi guzel kizim
Canım Ocak ayında hastnee ile gorustum doğumu bu hastanede yapmak istiyorum. Gelecek olan zamlardan etkilenememk için fiyat sabitlemek istiyorum dedim. Mart ayinda doğum yaptım. Sabit fiyattan doğum oldu. Yalniz doğum yaptığınızda fiyat sabitlemesi yaptığınızı hatirlatinFiyat sabitlenmesi nasıl yaptınız acaba bize de fikir olur
Tebrik ediyorum Canm Rabb'im analı babalı büyütsün inşallahDogurdum ben kizlarr saat tam 10 da dunyaya geldi guzel kizim
Dogurdum ben kizlarr saat tam 10 da dunyaya geldi guzel kizim
1 gun once ismini degistirdik
Ayy o kıyafetlerini getirin cümlesini eşimden duydum ben o an nasıl ağladığımı size anlatamam bak şimdi yine ağlıyorum ama yanımda oğluşum var boncuk boncuk baana bakıyoray çok duygulandım yine kuzum Rabbim tüm evlatlara sağlık versin hiçbir anneyi babayı evladıyla sınamasın inşallah benim ilk anneliğimde kalbimde çoook derin yaralar duygusallıklar bıraktı o hastane süreci ama olsun sonu çok güzeldi inşallah tez vakitte oğluşların yanına gelir sana kocaman sarılıyorum
Günaydın canım kızlar hiç takip edemedim memelere sıcak duş aldır, pompa pompa pompa, pompanın açtığı memeyi bebenin ağzına daya surat buruştursun (ehh ne yapsın bebe kendi kadar meme o büyüklüğün şanına yaraşır uç yok) hadiii tak silikon ucu tekrar dene, emzir bazen yetmesin azıcık mama takviye et, sıçsın temizle, uyut döngüsü içerisinde bitap düşmüş durumdayım. Üzerine kaynanamla olan psikolojik savaş çok kanlı bir şekilde evin her cephesinde devam ediyordoğuranlar olmuşsa gözler aydın olsun. sapphire_silk senden güzel haberler almak harika, E B R U inşallah kolay doğum yaparsın canım.
Sen minnoşların adını ne koydun? Ben kaçırdım mı acaba?
Hocam siz nasıl oldunuz?Gözünüz aydın, sağlıkla mutlulukla büyüsün bebeğiniz
Reflüden kaynaklı mı yoksa normal bi bulantı mı canımAy benim istahimda baya acik ama bulanti gecmiyo bi dun sordum yogurt ayran gibi gidalar tuket dedi bu seferde onlari yedikce bulaniyorum cuma kontrole kadar dayansaydim bi. Hayir kusamiyorumda sadece bulanti var
Hahaha ay ben de aynıyım. Hareket ediyorum sonra agrı olunca tırsıyorum. Hareket etmeyince çaba göstermediğimi düşünüyorum.Kızlar sırt ağrısı var mı sizde bıçak saplanıyor gibi normalde olmuyor eğilirken ağrıyor. Her zaman da olmuyor uzanıp kalktığım zamanlar oluyo gün içinde veya gece kalkınca.
Bugün biraz hareketler yaptım bebiş kanala yönelsin diye squat vs şimdi alt tarafta bi ağrı var ağrı olunca da korktum gerine hissettiğimi hiç bilmiyorum psikolojim nanay efendim
Kızlar çıktım doktordan, doğum sürecine girmişsin dedi, açıklıkta artmış 2 cm fln rahim yumuşamış, bebeğin kilo alımı durmuş 3600 de kaldı kilosu, önce nst ye basıldı nst de sancı yok ama bebeğin hareketini az buldu doktor, cuma yatış yapalım dedi sonra ultrasonda beğendi ciğerleri sürekli hareketli uyuma periyoduna denk geldik heralde dedi, suyu fln da iyi pazartesi tekrar kontrol var ama pazartesiyi beklemeyebilir dedi, çatı muayenesinde de tetikleyici hareketler yaptım nişanın gelebilir dedi, birde hastaneye gidip epidural yada sezeryan gerekirse diye kan verdim, bulunsun diye, artık çantan yanında olsun dedi, bide sen baya ağrı çekmişsin adet ağrısı gibi baya hissetmiş olman lazım dedi, göbeğinde inmiş dedi, uzun yazdım kusura bakmayın
Kizlar bende inşallah cumartesi gününe gün aldım hayırla saglikla gelsin inşallah bebekler
Zaman geriye aksın diyip hamileliğe geri dönmek istiyorumŞükret canım ne güzel gece uyuyorBizimki gece ayakta
Çok teşekkür ederim kalbinizle sarılmış oldunuz zaten. Desteginiz için çok teşekkür ederim gerçekten çok iyi geldiniz banaBebekler ilk doğduğunda kendini anne karnında hissetmeye devam ederler onun için sürekli uyurlar. Emerken uyumaları da çok normal, 2.5 - 3 saat üstü uyutmamaya çalışabilirsin. Bu çok zor biliyorumÇorap çıkarma, bezini açma taktiklerini deneyebilirsin. Tüm anneler bebekleri için en iyisidir. Gebelikte ruh verilirken bebekler annelerini seçer derler. Seni seçtiğine göre O'nun için en iyisi sensin rahat ol
Şu an hormon değişiminden bunları düşünmen de çok normal, için rahat olsun yeni doğum yapmış her anne böyle hissediyor. Ne kadar güçlü olursak olalım.Zamanla çok daha iyi hissedeceksin
Yanında olup sana sarılmak isterdim.
Hahaha ay ben de aynıyım. Hareket ediyorum sonra agrı olunca tırsıyorum. Hareket etmeyince çaba göstermediğimi düşünüyorum.
Kızılay hastanesinde hangi doktora gittiniz?Selamlar
Haftasonu karnımda, özellikle sağ tarafta sancı girmesi gibi bir ağrım vardı. Normal zamanda önemsemezdim, üşüttüm falan heralde deyip geçiştirirdim ama baktım ki geçecek bir şey değil. Arabam da o gün yoktu, kendi doktorum yerine en yakındaki hastaneye gidip bir görünmek istedim. Şansıma çok tatlı bir doktora denk geldim kartal kızılay hastanesinde. Önce bebeğe baktı iyice sonrasında da idrar örneği istedi. Yarım saat olmadan sonuç çıktı ki idrarımda eritrosit, lökosit varmış. Kum düşürme ihtimalin var, iltihap var dedi ve tek kullanımlık monurol verdi. Kendi doktoruma da danışarak antibiyotiği içtim.
Bu dönemde enfeksiyonlar düşündüğümüzden daha kötü etkiler yapabiliyormuş. Sizlerin de başına gelirse vakit kaybetmeden doktora görünün mutlaka diye yazıyorum. Çünkü ben normal şartlarda bu tip bir ağrı için doktora gitmezdim. Hastane yollarına düşmemde kendi doktorumla muayeneme daha 10 gün olması ve evham perilerim de sebebiyet vermiş olabilir tabi
İnşallah hayırla saglikla çıkarız valla benim için süreç çok güzel geçmedi ama Rabbime bin şükür tüm zorluklara rağmen bu duyguları nasip ettiOoy papatyam en güzel doğum şekli biliyo musun yavaştan yavaştan, hem göbeğini de sev vedalaş sonra insan özlüyor. Su gibi çok güzel bi doğumun olacak insallah hep güler yüzle pırpır atan bi kalple hatırlayacaksınsağlıkla kavuş yavruna
Ayy hadi bakalım çok güzel ve heyecanlı bi süreç sona eriyor desenesağlıkla kolaylıkla güzellikle gelsin inşallah
İyiyim teşekkür ederim hocam, taburcu oluyorum şimdi, evde kontrol devam edecek, salı günü kontrol var, sizin belli oldu mu doğum günü? Benim 10 Nisan şimdilikHocam siz nasıl oldunuz?
Ooy papatyam en güzel doğum şekli biliyo musun yavaştan yavaştan, hem göbeğini de sev vedalaş sonra insan özlüyor. Su gibi çok güzel bi doğumun olacak insallah hep güler yüzle pırpır atan bi kalple hatırlayacaksınsağlıkla kavuş yavruna
Ayy hadi bakalım çok güzel ve heyecanlı bi süreç sona eriyor desenesağlıkla kolaylıkla güzellikle gelsin inşallah
İyi olmanıza çok sevindim. Tansiyon nasıl şuanda?İyiyim teşekkür ederim hocam, taburcu oluyorum şimdi, evde kontrol devam edecek, salı günü kontrol var, sizin belli oldu mu doğum günü? Benim 10 Nisan şimdilik
Çok teşekkür ederimİyi olmanıza çok sevindim. Tansiyon nasıl şuanda?
Benim muhtemelen 17 Nisan olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?