2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Fiyat sabitlenmesi nasıl yaptınız acaba bize de fikir olur
Canım Ocak ayında hastnee ile gorustum doğumu bu hastanede yapmak istiyorum. Gelecek olan zamlardan etkilenememk için fiyat sabitlemek istiyorum dedim. Mart ayinda doğum yaptım. Sabit fiyattan doğum oldu. Yalniz doğum yaptığınızda fiyat sabitlemesi yaptığınızı hatirlatin

Canıım gözünüz aydın mis gibi kokular içindesindir şimdi hastane odan, hazırlıkların da ne güzel olmuş ilmek ilmek işlemiştin ne güzel sevgiyle adı gibi güzel kuzumun şansı bahtı da hep açık olsun
Dogurdum ben kizlarr saat tam 10 da dunyaya geldi guzel kizim
1 gun once ismini degistirdik

Kızlar sırt ağrısı var mı sizde bıçak saplanıyor gibi normalde olmuyor eğilirken ağrıyor. Her zaman da olmuyor uzanıp kalktığım zamanlar oluyo gün içinde veya gece kalkınca.

Bugün biraz hareketler yaptım bebiş kanala yönelsin diye squat vs şimdi alt tarafta bi ağrı var ağrı olunca da korktum geri ne hissettiğimi hiç bilmiyorum psikolojim nanay efendim

Kalbimde hissettim canım ben de sarılıyorum koskocaman tek görecekleri talihsizlik bu olsun yavruların bundan sonra hep güzellikler içinde büyüsünler

bi su döngüsü gibi aklıma kazındı artık bu şekilde senin döngü aklımdan cıkmaz çok sağol dilerim burası hergün bambaşka güzel haberlerle dolar

Aras ve Uras koyduk canım yine. Uras zaten hamile kalmadan önce aklımdaydı ama Arastan emin olamamıştım bu yüzden ne kapı süsleri oldu ne başka bişeyleri bebelerimin su gelince isimleri de onunla birlikte netleşti artık
Sen minnoşların adını ne koydun? Ben kaçırdım mı acaba?

Ay benim istahimda baya acik ama bulanti gecmiyo bi dun sordum yogurt ayran gibi gidalar tuket dedi bu seferde onlari yedikce bulaniyorum cuma kontrole kadar dayansaydim bi. Hayir kusamiyorumda sadece bulanti var
Reflüden kaynaklı mı yoksa normal bi bulantı mı canım

Hahaha ay ben de aynıyım. Hareket ediyorum sonra agrı olunca tırsıyorum. Hareket etmeyince çaba göstermediğimi düşünüyorum.

Ooy papatyam en güzel doğum şekli biliyo musun yavaştan yavaştan, hem göbeğini de sev vedalaş sonra insan özlüyor. Su gibi çok güzel bi doğumun olacak insallah hep güler yüzle pırpır atan bi kalple hatırlayacaksın sağlıkla kavuş yavruna

Ayy hadi bakalım çok güzel ve heyecanlı bi süreç sona eriyor desene sağlıkla kolaylıkla güzellikle gelsin inşallah
Kizlar bende inşallah cumartesi gününe gün aldım hayırla saglikla gelsin inşallah bebekler

Çok teşekkür ederim kalbinizle sarılmış oldunuz zaten. Desteginiz için çok teşekkür ederim gerçekten çok iyi geldiniz bana

Kızılay hastanesinde hangi doktora gittiniz?

İnşallah hayırla saglikla çıkarız valla benim için süreç çok güzel geçmedi ama Rabbime bin şükür tüm zorluklara rağmen bu duyguları nasip etti

ayy bi tuhaf hissettim, sen vedalaşmak deyince, çokta alıştık bu göbeklere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…