- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #33.441
Yoo 39+ lardaydı. Ciğerleri gelişmemiş mi artık bilemiyorum kiAy haftası mı geriydi 3.5 kilo bebek neden küveze girer, ben sanıyordum kiloyla ilgili
MaşAllah sizeSelaam hepinize kizlar,
Sabah kavuştuk biz de kızımla :)
Çok yumus, sıcacık mis kokulu bişey :)
Çook uykulu ama o yüzden emzirirken biraz zorlanıyorum . Tam son olcumdeki gibi doğdu kilosu ve boyu :)
Sezaryen sonrası ağrılar var tabii ama kolay iş değil o kadar olacak diyorum. Nasılsa bu da geçer
İnşallah hepppiniz sağlıkla kucaklayin, mis kokularını çekin içinize bol bol
İnşallah kolay geçerBen ilk evlendigim zamanlar da zorlanmistim ilişki konusunda, hala cok rahat olduğum söylenemez. O yuzden zor geçiyor benim. Ama hic hissetmeyen de var. Sana bağlı yani
Hayırlı olsun çok sevindim. Gözünüz aydın.Selaam hepinize kizlar,
Çook uykulu ama o yüzden emzirirken biraz zorlanıyorum . Tam son olcumdeki gibi doğdu kilosu ve boyu :)
Sezaryen sonrası ağrılar var tabii ama kolay iş değil o kadar olacak diyorum. Nasılsa bu da geçer
Gözünüz aydın. Ohhh bizim içinde çek o mis kokusunuSelaam hepinize kizlar,
Ya 37 ya 38 di canım ya ama kafada 2 hafta önde boyda öndeydi sonra durdu benimkinin büyümesi38. Haftada 3250 ye iri mi dedi ? Ben mi yanlış anladım canım. Benimde bugün 38. Hafta 3140 çıktı ölçümde her hangi bir şey demedi
Canım 39+3 te normal doğum yapan arkadaşımın oğlu da kaldı 3-4 gün, nefes alışı hızlı diye, ciğerine su kaçanlar yada ilk dışkısını (mekonyum) anne karnında yutanlar da girebiliyor...sağlıklı doğum ve bebekler gelsin inşallah
Ay en korktuğum şey şu mekonyum zaten bi arkadaşımın bebişi de ölümden döndü, haftamda doldu ya valla yarın bi öylesine mat ye uğrasam mı diyorum , zaten hareketi de azaldı , ben de valla diken üstündeyim kızlar, valla 37-38 de bebeşi gelenler üzülmesin sağlıklıca, son haftalar yerde daralıyor hareket azalıyor ya aklın hep bebekteYoo 39+ lardaydı. Ciğerleri gelişmemiş mi artık bilemiyorum ki
Hıı anladın aramızda 100 gr varmışta ondan şaşırdım benim doktor iri falan demedideYa 37 ya 38 di canım ya ama kafada 2 hafta önde boyda öndeydi sonra durdu benimkinin büyümesi
Benim ilk başta iri kafa büyük yemeyi kes zor doğar dedi ben de korktum hatta eyvah fln sonra durdu ya hatta niye durdu siye tedirgin oldum normal dedi kapasitesi bu demek kiHıı anladın aramızda 100 gr varmışta ondan şaşırdım benim doktor iri falan demedide
Tebrikler CanmSelaam hepinize kizlar,
Kendini kasmazsan hiç zor değil korkma saniyeler içinde bitiyor benden öyle kan flan bişey gelmemişti doktorun elinin hafifliğine de bağlı o çünkü doktor baktığında hiç acımadı ama ebe muayene ettiğinde biraz acıdı benimki canım.Çatı muayenesi çok mu zor benimde haftaya ve korkuyorum
Gözün aydın kuzum Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin çok güzelSelaam hepinize kizlar,
Ay çocuk ondan doğmuyoKızlar biz daha ad bulamadık, eşim benden de kararsız
Gözünüz aydınSelaam hepinize kizlar,
Bi uğra valla imkanın varsa insan korkuyor anlıyorumKizlar bugun cok az hareket ediyor bebek bana yine korku geldi aksm acile gideceğim sanırım
İftar sonrası gideceğim strese girdim vallahi zaten doktorum her akşam gel çektir diyordu dun gitmedim bugün boyle sakin olunca panik yaptımBi uğra valla imkanın varsa insan korkuyor anlıyorum
Ya o kadar ayrı noktalardayız ki eşimle , inanamazsın, benim Ahmet Sencer hoşuma gidiyor ama Ahmet yerine başka bi isim mi olsa farklı olsa diyorum, ama bi yandan kulağa en uygun bu geliyor, Melikşah, Cihangir fln beğeniyorum gene beğenilmiyor bilmiyorum nolacak, eşimde Ömer Mete Furkan gibi daha çok kullanılan isimler seviyorAy çocuk ondan doğmuyosiz ismi bulunca doğcak şimdi anladım var mı aklınızda bişeyler böyle içinize sinen bizde oylayalım istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?