2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Selaam hepinize kizlar,
Sabah kavuştuk biz de kızımla :)
Çok yumus, sıcacık mis kokulu bişey :)
Çook uykulu ama o yüzden emzirirken biraz zorlanıyorum . Tam son olcumdeki gibi doğdu kilosu ve boyu :)

Sezaryen sonrası ağrılar var tabii ama kolay iş değil o kadar olacak diyorum. Nasılsa bu da geçer

İnşallah hepppiniz sağlıkla kucaklayin, mis kokularını çekin içinize bol bol

MaşAllah size Sağlıcakla büyüt, bol bol sütün olsun Ağrıların hemencecik geçsin

Hayırlı olsun çok sevindim. Gözünüz aydın. Kısa sürede toparlarsınız bence. Sağlıkla büyüsün bebiko.

Gözünüz aydın. Ohhh bizim içinde çek o mis kokusunu

Yoo 39+ lardaydı. Ciğerleri gelişmemiş mi artık bilemiyorum ki
Ay en korktuğum şey şu mekonyum zaten bi arkadaşımın bebişi de ölümden döndü, haftamda doldu ya valla yarın bi öylesine mat ye uğrasam mı diyorum , zaten hareketi de azaldı , ben de valla diken üstündeyim kızlar, valla 37-38 de bebeşi gelenler üzülmesin sağlıklıca, son haftalar yerde daralıyor hareket azalıyor ya aklın hep bebekte

Tebrikler Canm Rabb'im sana bağışlasın o mis kokuyu.
İnşallah ağrıların da hemencecik geçer

Çatı muayenesi çok mu zor benimde haftaya ve korkuyorum
Kendini kasmazsan hiç zor değil korkma saniyeler içinde bitiyor benden öyle kan flan bişey gelmemişti doktorun elinin hafifliğine de bağlı o çünkü doktor baktığında hiç acımadı ama ebe muayene ettiğinde biraz acıdı benimki canım.
Gözün aydın kuzum Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin çok güzel akşama sancın falan kalmaz inşallah dayan bakalım sev bebişini

Gözünüz aydın ikinizin de iyi olmasına çok sevindim. Maaşallah size
Bol emmeli, bol pırtlı, kocaman gülücüklü, huzurlu, musmutlu bir ömrünüz olsun, hayırlı evlat olsun inşallah amin

Ay çocuk ondan doğmuyo siz ismi bulunca doğcak şimdi anladım var mı aklınızda bişeyler böyle içinize sinen bizde oylayalım istersen
Ya o kadar ayrı noktalardayız ki eşimle , inanamazsın, benim Ahmet Sencer hoşuma gidiyor ama Ahmet yerine başka bi isim mi olsa farklı olsa diyorum, ama bi yandan kulağa en uygun bu geliyor, Melikşah, Cihangir fln beğeniyorum gene beğenilmiyor bilmiyorum nolacak, eşimde Ömer Mete Furkan gibi daha çok kullanılan isimler seviyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…