- 2 Ağustos 2022
- 2.134
- 2.540
- 53
- 31
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #33.481
Benimde 3 defa filsn batikonla temizleme yapıldı ama bitmiyor bi türlüİyi düşünelim iyi olsunDoktorlar önlemini alırlar Allah ın izniyle. Neredeyse son 2 aydır her muayenede batikonla temizliyor, ilaç verip durmamak için galiba.
Her şey olacağına varıyor, Rabbim yardımcımız olsun.
Gözünüz aydın, sağlıkla mutlulukla büyüsün bebeğinizSelaam hepinize kizlar,
Sabah kavuştuk biz de kızımla :)
Çok yumus, sıcacık mis kokulu bişey :)
Çook uykulu ama o yüzden emzirirken biraz zorlanıyorum . Tam son olcumdeki gibi doğdu kilosu ve boyu :)
Sezaryen sonrası ağrılar var tabii ama kolay iş değil o kadar olacak diyorum. Nasılsa bu da geçer
İnşallah hepppiniz sağlıkla kucaklayin, mis kokularını çekin içinize bol bol
Aklında kalmasın bence gitmek lazımAy en korktuğum şey şu mekonyum zaten bi arkadaşımın bebişi de ölümden döndü, haftamda doldu ya valla yarın bi öylesine mat ye uğrasam mı diyorum , zaten hareketi de azaldı , ben de valla diken üstündeyim kızlar, valla 37-38 de bebeşi gelenler üzülmesin sağlıklıca, son haftalar yerde daralıyor hareket azalıyor ya aklın hep bebekte
Bence de gidin, iyi haberlerinizi bekliyoruzKizlar bugun cok az hareket ediyor bebek bana yine korku geldi aksm acile gideceğim sanırım
Insallah yoldayımGözünüz aydın, sağlıkla mutlulukla büyüsün bebeğiniz
Aklında kalmasın bence gitmek lazım
Bence de gidin, iyi haberlerinizi bekliyoruz
Bekliyorum halenCanım sen ne durumdasın? Normal doğum mu bekliyorsun? Doktorun ne diyor
Yeni gördüm mesajını akıntın nasıl benimde bugün aşırı gelmeye başladı.Biraz baktım herhalde doğum yakınlaştığı için mis birde başı çok baskı yapıyor sızlıyor vajinamin içiZamanında gelsin ins bende de geçmeyen bir akinti var korkutorum bebeğe sıkıntı olur mu diye
Bende de var aynısı . Hatta suyum geldi zannediyorum ama değilYeni gördüm mesajını akıntın nasıl benimde bugün aşırı gelmeye başladı.Biraz baktım herhalde doğum yakınlaştığı için mis birde başı çok baskı yapıyor sızlıyor vajinamin içi
Sulu ortası beyaz şekilde geliyor baya yoğunYeni gördüm mesajını akıntın nasıl benimde bugün aşırı gelmeye başladı.Biraz baktım herhalde doğum yakınlaştığı için mis birde başı çok baskı yapıyor sızlıyor vajinamin içi
Benim ilk bebeğim. Kesinlikle ihtiyaç duydum. Aklı selim, insanın sinirini bozmazayacak, abuk subuk konuşmayacak, lohusa halinden anlayan insanlar olması lazım.Doğum yapan arkadaşlar yanınızda birine ihtiyaç duyuyor musunuz? Eşim memur 10 gün babalık izni var. Annem de gelecek ama çok duramaz.
Aslında bir tarafım eşim dışında kimseyi istemiyor bir tarafım becerebilir miyim diyor.
Açılma için hareket falan yapıyor musun? Ben de çarşamba 37 oluyorum, o gün konuşucaz doğum hakkında. Hala konuşmadık hiçBekliyorum halenakışına bıraktım normal düşünüyorum inşallah doktora en son ptesi gittim nts ye falan attı hiç sancı yoktu takvime göre son doğum tarihi 10 Nisan ama ondan önce gelir dedi ben de bekliyorm bakalım
Sen ne yaptın
Bende de var aynısı . Hatta suyum geldi zannediyorum ama değil
Az önce nişanım geldiSulu ortası beyaz şekilde geliyor baya yoğun
Hadi hayırlısı iki türlü de zorAçılma için hareket falan yapıyor musun? Ben de çarşamba 37 oluyorum, o gün konuşucaz doğum hakkında. Hala konuşmadık hiçsezaryen olmak istediğimi söylicem
Haha bence bebek doğcak o an bi isim çıkıcak
Melikşah ismine bayılıyorum
Benim de çevremde kimse beğenmiyor
Oğlum olsa koyamam yani
Kafaya takılan bitirilmemiş bir iş olduğunda doğumun başlamasını engellediğini okumuştum bir yerde. Gerçekten de etkisi olabilir. Misal isim bulunamadı hala hazır olmadığı için doğmuyor. Veya kafaya takıyorsun ay temizlik yapmadım falan o temizliği yapmadan doğum başlamıyor. Veya hastane çantasını hazırlamadın kafaya takıyosun hazırlamadan gelmiyor. Böyle kafaya takılan işlerini hallettiklerinde doğumu başlayanlar varmış. Bilginize kızlar
Mesela @BUKITOKI ve eşi evi dip temel çok güzel temizledi. Doğuma hazırız dediler ve o akşam yakışıklı oğlu doğdu
Ya bende şey duydum isme acele etmeyin, doğunca yakıştırırsınız bir isim , her ismin enerjisi herkese uymaz diyorlar. O yüzden amaan modundayım çünkü evet şu isim diyemiyorum, doğunca belki aa tam şu isim yakışır derim diyorum
Canım aen kaç haftalıktın. Bugün benimde akıntım ve vajinaya baskı inanılmaz yoğunlştıAz önce nişanım geldisancı yok ama kasılmalarım aynı birde baskı gerçekten fark edilir bir durumda
Hadi hayırlısıAz önce nişanım geldisancı yok ama kasılmalarım aynı birde baskı gerçekten fark edilir bir durumda
Kız maşallah , hadi haberini bekliyoruzAz önce nişanım geldisancı yok ama kasılmalarım aynı birde baskı gerçekten fark edilir bir durumda
Ya bide nişan nasıl birşey müsait olursan tam yaz biz cahillereAz önce nişanım geldisancı yok ama kasılmalarım aynı birde baskı gerçekten fark edilir bir durumda
Evet bir çok arkadaşım öyle yaptı. Kucağına aldı bir iki gün sonra içinden geçene karar verdi. Neden olmasınYa bende şey duydum isme acele etmeyin, doğunca yakıştırırsınız bir isim , her ismin enerjisi herkese uymaz diyorlar. O yüzden amaan modundayım çünkü evet şu isim diyemiyorum, doğunca belki aa tam şu isim yakışır derim diyorum
Merdiven inip çıkma, ahududu yaprağı çayı falan da önermişlerdi. Korunmasız ilişki de işe yarıyormuş, tabii yapmak mümkünseHadi hayırlısı iki türlü de zorben haftalardir hurma yemeye başladım harekette evi temizledikce çömelerek yapmaya çalışıyorm başka da yapabileceğim birşey yok ha bide bol bol dua ediyorm kolay olsun diye
Eğer Çarşamba konuscaksan bi 10 güne tarih verir o zaman sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?