2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Blender yapmayo düşünmüyorum ya suyunu içip dutlsrini yerim diye düşünüyorum

Gercekten bana sut yaramıyor sütü direk tükettiğim zaman fırlıyor

Böyle iki büklüm eden bıçak saplanması gibi şiddetli ama yatınca geçen bi ağrı mı, bende de ara ara oluyor

Ay evet bıçak saplanıyo gibi bir saniyelik falan giriyo ama çok şiddetli. Devam etse kıvrandırır kesinlikle. Çatı ağrısı bu mu ki acaba
Bu bende de bi ara çok oldu canım, hatta dedim sancı bunun uzun süreniyse ben nasıl dayanacam, şuan olmuyor bazen aniden giriveriyordu ayakta kalınca, bebek heralde kafası ile ağrıtıyor diye düşündüm bende

Bu bende de bi ara çok oldu canım, hatta dedim sancı bunun uzun süreniyse ben nasıl dayanacam, şuan olmuyor bazen aniden giriveriyordu ayakta kalınca, bebek heralde kafası ile ağrıtıyor diye düşündüm bende
Evet ben de bi tırstım doğum sancısı böyle değildir inşallah diye. Bebek kafasıyla yapsa baskı da olmaz mı ama ben baskı hissetmiyorum hiç.
İnce sızı gibi ağrısı kaldı orda pilates topuna oturdum şimdi hareket yaptım baya rahatlattı ya

Ayniyiz benim de nişanim gelmiş ama doktor pazar gününe kadar yok. Dua ediyorum oturdugum yerde pazar gunune kadar bisey olmasin diye ikimizin de muayene fobisi var valla merak ediyorum napicaz

Valla bende anlamadım canım tam ne ama şiddetli bi ağrı , doğum daha mı zordur ya insan korkuyor

Bu sabah kontrolüm vardı benimki de böbreği zorluyormuş şu an yapacak bir şey yok dedi doktorum

Kızlar bu sabah kontrolüm vardı 37+0 oldum
Haftaya perşembe çatı muayenesi olacakmışım eğer doğuma uygunsam 40 bekleyecek değilsem alacakmış sizinde böyle mi ilerliyor bebeğimin kilosu 3500 kilodan dolayı geçmeyebilir dedi

Çatı muayenesi çok mu zor benimde haftaya ve korkuyorum

37’de 3500 gr ise 40’a kadar 4’e yaklaşır. Ama 4 kg ile normal doğuran da var tabii. Doktora güvenmek lazım.

Ayniyiz benim de nişanim gelmiş ama doktor pazar gününe kadar yok. Dua ediyorum oturdugum yerde pazar gunune kadar bisey olmasin diye ikimizin de muayene fobisi var valla merak ediyorum napicaz
Yaa ciddi misiin bakalım bizim minik bey bir ümit 6 sına kadar gelir belki. Gelmezse değişcek işin rengi. Başka hastaneye ya da başka doktora gitmek istemiyorum muayene olayı beni benden alıyor gerçekten bugün yaşadığım o bir iki dk işkence gibiydi

Çatı muayenesi çok mu zor benimde haftaya ve korkuyorum
Herkesin zor olacak diye bir durum yok merak etme. Mesela benim vajinusmus geçmişim olduğu için psikolojik olarak kendimi rahatlatamıyorum o yüzden zorlanıyorum. Belki senin çok rahat olur

Valla bende anlamadım canım tam ne ama şiddetli bi ağrı , doğum daha mı zordur ya insan korkuyor
Doğumda da sancının gelip gidecek olması rahatlatıyor biraz o süreleri atlatabilmek önemli. Doğum yaklaşıp sıklaştıkça zorlayacaktır tabii ki ama geçeceğini düşünerek nefeslerle süreci atlatabiliriz inşallah. Sen güzelce kolaylıkla doğur inşallah bizlere de moral motivasyon ol inşallah

Çok geçmiş olsun ben de hamileliğin başından beri enfeksiyon ile uğraşıyorum benim doktor biraz daha tutma derdinde sizin ne tür bir enfeksiyon var acaba paylaşmak isterseniz tabi

37’de 3500 gr ise 40’a kadar 4’e yaklaşır. Ama 4 kg ile normal doğuran da var tabii. Doktora güvenmek lazım.

Aynen canım doktora bırakacağım ne derse ilk gebeliğim olduğu için korkuyorum açıkçası doktor ne derse tamam diyorum
Canım çatı muayenesine göre karar vereceğim dememişti benim doktorum ama ben zorlanmadım sn lik bişey zaten hemen yapılıyor bence kendini kasmamak gerekiyor, kilo konusunda da 37 yada 38 di 3250 ydi kilo benimkinin , kafa da büyüktü ve doktorda iri dedi ama son haftalarda belli olmaz demişti gerçekten de neredeyse 40 oldum bebek 3.5 oldu ve kafası da haftasıyla uyumlu kaldı, almadı daha fazla, doktor kilo alımı durmuş dedi, oda belli olmaz yani, ben o zaman 250 grdam hesap edip 4250 oluyor nasıl doğacak diye düşünüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…