2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Ay Ahmet Sencer çok hoş, eşine baskı uygula

Melikşah ismine bayılıyorum
Benim de çevremde kimse beğenmiyor
Oğlum olsa koyamam yani

Kafaya takılan bitirilmemiş bir iş olduğunda doğumun başlamasını engellediğini okumuştum bir yerde. Gerçekten de etkisi olabilir. Misal isim bulunamadı hala hazır olmadığı için doğmuyor. Veya kafaya takıyorsun ay temizlik yapmadım falan o temizliği yapmadan doğum başlamıyor. Veya hastane çantasını hazırlamadın kafaya takıyosun hazırlamadan gelmiyor. Böyle kafaya takılan işlerini hallettiklerinde doğumu başlayanlar varmış. Bilginize kızlar

Mesela BUKITOKI ve eşi evi dip temel çok güzel temizledi. Doğuma hazırız dediler ve o akşam yakışıklı oğlu doğdu

Çok geçmiş olsun ben de hamileliğin başından beri enfeksiyon ile uğraşıyorum benim doktor biraz daha tutma derdinde sizin ne tür bir enfeksiyon var acaba paylaşmak isterseniz tabi
Teşekkür ederim. 14.haftada rahim ağzına dikiş atıldı daha önce kayıplarım olduğu için. O dikiş de enfeksiyon yaptı ara sıra. Vajinal enfeksiyon. Akıntı şeklinde.

Gözünüz aydın, sağlıkla sıhhatle huzurla büyüsün

Zamanında gelsin ins bende de geçmeyen bir akinti var korkutorum bebeğe sıkıntı olur mu diye
İyi düşünelim iyi olsunDoktorlar önlemini alırlar Allah ın izniyle. Neredeyse son 2 aydır her muayenede batikonla temizliyor, ilaç verip durmamak için galiba.
Her şey olacağına varıyor, Rabbim yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…