- 24 Kasım 2021
- 5.217
- 6.419
- 148
- 31
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #33.421
İnşallah hepimiz canım, insanı korkutan bilinmezlik sanırım, 2. fln olsa da bu kadar korkulur mu bilmiyorumDoğumda da sancının gelip gidecek olması rahatlatıyor biraz o süreleri atlatabilmek önemli. Doğum yaklaşıp sıklaştıkça zorlayacaktır tabii ki ama geçeceğini düşünerek nefeslerle süreci atlatabiliriz inşallah. Sen güzelce kolaylıkla doğur inşallah bizlere de moral motivasyon ol inşallah
Ben ilk evlendigim zamanlar da zorlanmistim ilişki konusunda, hala cok rahat olduğum söylenemez. O yuzden zor geçiyor benim. Ama hic hissetmeyen de var. Sana bağlı yaniÇatı muayenesi çok mu zor benimde haftaya ve korkuyorum
36+4 te doğan oğlum hamdolsun küvöze girmedi canım. Benden on dk önce doğum yapan bir hastanın 3500 gr bebeği küvöze girdi. Kiloyla alakalı değil. Diğer türlü bir sıkıntısı varsa da kısa süreliğine olur hemen yanına gelir inşallah. Şimdiden bunları düşünmeAmin canım inşallah. Küveze girer mi acaba?
Allah kolaylık versin canım. Benim de memelerim bol bol mıncırıldıKizlar 2 gunluk anne olarak yasadiklarimi anlatayim size bi kere sezaryen asiri rahatti yarim saat sürdü ilk gece zordu ama yürümek ve kayisi nektari icmek tek cozum yurumezseniz gaz sanciniz birikir bu da agri yapar hatta gazinizi çıkarmadiginiz icin yemek bile vermezler size:)) neyse eve geldik biriken kedi kumlarini temizledim direkt hareket etmek ağrılarımi.hafifletiyor sadece kotu olan sey o karin agrisiyla ebenin emzirmek için memelerimi her 3 saatte bi zorlamasi mincirmasi yok iste sütüm damla damla bisi geliyo bellir belirsiz bestlak damla aldim süt arttiriomus bakalim 3 saatte bibsagma makinesiyle sagiom yeni basladim neyse 2900 kg.ile dogan bebegim 1 gunde 200 gr verdi doktor hizli vermis dedi sütüm sagmaya calisiorum gelmiyor bebege mama verioz allahtan cok huysuz bi bebek degil bunca soruna ragmen tek guzel sey bunlari yazarken kafasini koklayıp rahatlamak:)
Çok geçmiş olsun canımAy anneme şeker demişler , cihaz vermişler ilaç başlamışlar tip 2 diyabet, bayramdan sonra gene gidecek
Ay haftası mı geriydi 3.5 kilo bebek neden küveze girer, ben sanıyordum kiloyla ilgili36+4 te doğan oğlum hamdolsun küvöze girmedi canım. Benden on dk önce doğum yapan bir hastanın 3500 gr bebeği küvöze girdi. Kiloyla alakalı değil. Diğer türlü bir sıkıntısı varsa da kısa süreliğine olur hemen yanına gelir inşallah. Şimdiden bunları düşünme
Evet bilinmezlik korkutuyor bence de.. ilk doğumunu normal yapanlar çok çok büyük oranda diğer doğumlarını da normal yapmak istiyolar. O kadar da kötü olsa istenmez diye düşünüyorum. Tabii ki zor ama doğum sonrası rahatlığı için dayanılabilir diyolar bebek çıktığı an kuş gibisin hiç hamile olmamış gibi.. Rabbim herkese gönlündekini nasip etsin inşallah. Sağ salim hepimiz kavuşalım yavrularımıza..İnşallah hepimiz canım, insanı korkutan bilinmezlik sanırım, 2. fln olsa da bu kadar korkulur mu bilmiyorum
Amin canım ne kadar güzel de olsa ben doğum videolarını izlememeye çalışıyorum, bi süredir yaniEvet bilinmezlik korkutuyor bence de.. ilk doğumunu normal yapanlar çok çok büyük oranda diğer doğumlarını da normal yapmak istiyolar. O kadar da kötü olsa istenmez diye düşünüyorum. Tabii ki zor ama doğum sonrası rahatlığı için dayanılabilir diyolar bebek çıktığı an kuş gibisin hiç hamile olmamış gibi.. Rabbim herkese gönlündekini nasip etsin inşallah. Sağ salim hepimiz kavuşalım yavrularımıza..
Tatlım tabloda ben yokum sanırım.Kızlar tabloyu güncelleyeceğim inşallah bugün, doğuranları ekleyeyim artık
Canım 39+3 te normal doğum yapan arkadaşımın oğlu da kaldı 3-4 gün, nefes alışı hızlı diye, ciğerine su kaçanlar yada ilk dışkısını (mekonyum) anne karnında yutanlar da girebiliyor...sağlıklı doğum ve bebekler gelsin inşallahAy haftası mı geriydi 3.5 kilo bebek neden küveze girer, ben sanıyordum kiloyla ilgili
38. Haftada 3250 ye iri mi dedi ? Ben mi yanlış anladım canım. Benimde bugün 38. Hafta 3140 çıktı ölçümde her hangi bir şey demediCanım çatı muayenesine göre karar vereceğim dememişti benim doktorum ama ben zorlanmadım sn lik bişey zaten hemen yapılıyor bence kendini kasmamak gerekiyor, kilo konusunda da 37 yada 38 di 3250 ydi kilo benimkinin , kafa da büyüktü ve doktorda iri dedi ama son haftalarda belli olmaz demişti gerçekten de neredeyse 40 oldum bebek 3.5 oldu ve kafası da haftasıyla uyumlu kaldı, almadı daha fazla, doktor kilo alımı durmuş dedi, oda belli olmaz yani, ben o zaman 250 grdam hesap edip 4250 oluyor nasıl doğacak diye düşünüyordum
Benim de eksik kalmış 2. ÇocukKızlar tabloyu güncelleyeceğim inşallah bugün, doğuranları ekleyeyim artık
Evet hamilelik öncesinden bu zamana kadar çok izledim hoşuma da gidiyodu rahatlatıyodu pozitif doğum hikayeleri falan hatta ormanda kendi kendine doğuran kadın bile izlemiştimAmin canım ne kadar güzel de olsa ben doğum videolarını izlememeye çalışıyorum, bi süredir yanio çok korkmuş heyecanlı acılı yüzler beni korkutuyor
Yaa teşekkürler. Yavrum belki de yolunu bulmaya çalışıyodur kanala girmeye çalışıyodur. Kafa atmadan biraz daha sakin girse iyi olur ama öyle de yapıyosa canı sağ olsunİsim etiketleme olayını bilmiyorum ama soran arkadaşlar var. Bacak arasına bıçak saplanması gibi ya da dönerken olan o iki büklüm eden sancı, çatı ağrısı ya da bebeğin alta yaptığı baskıdan olabilir dedi doktorum. Normal bir durummuş yani.
Bende de vardı bugün sordum hanımefendinin amacını. Sadece kafa mıYaa teşekkürler. Yavrum belki de yolunu bulmaya çalışıyodur kanala girmeye çalışıyodur. Kafa atmadan biraz daha sakin girse iyi olur ama öyle de yapıyosa canı sağ olsun
Sen atakent acıbadem de yapacaktın dimi doğumu? Oranın cafesindeki yemekler de güzel heHoca ile anlaştık hastanenin restorantindaki tatlılardan birer porsiyon yollucak o derece hasretim
Evet kuzum atakent acibademde yapicam ins valla hak ettim bence tuzsuz şekersiz yemekten mahvoldumSen atakent acıbadem de yapacaktın dimi doğumu? Oranın cafesindeki yemekler de güzel he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?