2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Aynı durumdayım geceleri çok daha zor geçiyor sabah rahat uyanıyorum canım

Herkese iyi akşamlar. Listede adım var yazmak istedim. Depremden sonra yazmak çok zor geliyor kendimi her şeyde suçlu hissediyorum. Hastane kontrollerine ağlayarak gidiyor ağlayarak dönüyorum. Maalesef 9 yaşında kardeşimi kaybettim. Çok kötü bir süreçten geçiyorum.. ptesi saat 08.30 da sezaryan a gireceğim. Karmaşık duygular içerisindeyim hem korkuyor hem heyecanlanıyorum. Biraz mutlu hissettiğimde bile suçlu hissediyorum kardeşim çocuğum gibiydi Allah tan sabır dan başka bişey dileyemiyorum. Doğum yapan arkadaşların bebeklerine hayırlı ömürler diliyorum. Doğuma girecek olanlarında Allah yardımcısı olsun...

Acını derinden hissediyorum. Keşke sana sarılıp acını azaltabilseydim. Çok üzüldüm kaybın için. Umarım gelecek olan bebeğin sana ve ailene umut olur, ışık olur, acılarınızı bir nebze olsun dindirir Allah sabır ve dayanma gücü versin size

Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Kizlar sezaryen sonrasi sut ne zaman gelir cabuk gelmesi icin ne yapabilirm. Kizim cis yapti bikac defa ama ben sut goremiyorum geldigini de sanmiyorum henuz dus almadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…