- 13 Temmuz 2019
- 3.063
- 2.924
- 133
- 39
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #33.761
Çok sağol canım aminGecmis olsun canim. Kontrol altında olmanız cok iyi. Saglikla gelsin insallah bebeğin.
Bi anlık bişeydi devamı gelmedi çok su içmiştim sanırım idrardı zatenBenim gece suyum geldi hastaneye gittik doğum o şekilde başladı canım.
Kesinlikle bir kaşık değil damacana mübarek
Çişini tutabilirsin ya hani, suyu tutman imkansız. Sıkınca durmuyorsa şüphelenebilirsin
Peki o durumda depend vs kurtarıyor mu durumu? Heryere akmıyor mu ne yaptınızBenim gece suyum geldi hastaneye gittik doğum o şekilde başladı canım.
Kesinlikle bir kaşık değil damacana mübarek
Çişini tutabilirsin ya hani, suyu tutman imkansız. Sıkınca durmuyorsa şüphelenebilirsin
Suyun geldiğinde anlarsın canımKızlar bişey sorcam. Suyun geldiğini nasıl anlıyoruzyani öyle bi tatlı kaşığı kadar su gelip kalır mı tarif çok saçma oldu ama
Geçmiş olsun. En azından kontrol altına alınmış.Ay kızlar çarşamba sabah çok şiddetli baş ağrısıyla uyandım tansiyonumu ölçtüm 15 çıktı doktorum hemen hastaneye gel dedi. Hastaneye gidene kadar 18’e yükselmiş. Hemen yatış yaptırdılar üç gündür riskli gebelik servisinde yatıyorum tansiyon tedavisi yapılıyor, bebek de sıkı takip ediliyor günde 3 kere nst ye bağlıyorlar. En son 13e kadar düştü ama ilaç içmesem geri çıkar. Böyle giderse haftaya doğurturuz diyor doktorlar
Ayy hadi sağlıkla inşallahKizlar bu gece 12 de inşallah yatış yapacağız yarın sabah 7de sezeryana gireceğim benim için hayali haftalarlardi bu haftalar insallah hersey yolunda gider
Evet depend ya da normal bezle hemen hastaneye gidiliyorPeki o durumda depend vs kurtarıyor mu durumu? Heryere akmıyor mu ne yaptınız
Öyle değil evetSuyun geldiğinde anlarsın canımbildiğin sızıntı gibi akıyor sürekli . Tutamıyorsun çiş gibi
Bir arkadaşıma doktoru demiş ki eğer çamaşırında sarılık varsa çiştirBi anlık bişeydi devamı gelmedi çok su içmiştim sanırım idrardı zatenben de öyle düşündüm de ne olur ne olmaz dedim
Valla yataktan fırladım banyoya. Ben depend giyene kadar banyoya aktı tabi. Depend kurtarıyor. Bence son zamanlarda kol çantasında bile taşınmalıPeki o durumda depend vs kurtarıyor mu durumu? Heryere akmıyor mu ne yaptınız
Ben kanepenin oturduğum kısmına ve yatağa hasta bezi gibi koruyucu örtülerden serdimPeki o durumda depend vs kurtarıyor mu durumu? Heryere akmıyor mu ne yaptınız
Evet öyle diyorlar kokudan da anlaşılır zatenBir arkadaşıma doktoru demiş ki eğer çamaşırında sarılık varsa çiştirBu da başka bir yöntem ama çok su içen birinin çişi de şeffaftır Amaan neyse az kaldı yakında bebenin çişini mokunu kontrol edicen
Sen daha bi dur daha var 40 ınaEvet öyle diyorlar kokudan da anlaşılır zatenayy gelsin artık o zamanlar hayırlısıyla
Ay gerçekten böyle iş mi olur, canım sakin ol, nabzı bilmiyorum ama nefes darlığı gerçekten olabiliyor, bi sıra al , acile değil uzmana gittik, birşeyin yok inşallah sakin ol saçmalamışlar resmen
Canım geçmiş olsun çok. Bu ne duyarsızlık ve ilgisizlik en başta hamile olduğun için önceliğin olmalı. Rutin takibini yapan doktorunla görüştün mümutlaka kontrol altına alınmalı
Gecmis olsun canim. En azından ona buna paslamak yerine rutin bir muayene bile yapsalarmis icin rahatlarmis.
Ben bugün resmen insanlık adına utandım. Özellikle devlet hastanesinde ne bi acıma duygusu, ne insanlık hiç bişey kalmamıştı. Karnım burnumda bana azar ata ata ordan oraya sürüklediler. Yazık gerçekten…Ay ne alaka yaşaka mı bu insanlar!
Kadın doğum en azından bebeğe baksaydı, kardiyoloji nabzına tansiyonuna
Bana diğer gebeliğimde yaşadığım sıkıntıları hatırlattınBen bugün resmen insanlık adına utandım. Özellikle devlet hastanesinde ne bi acıma duygusu, ne insanlık hiç bişey kalmamıştı. Karnım burnumda bana azar ata ata ordan oraya sürüklediler. Yazık gerçekten…
Uyusturulduktan sonra sonda takıldığı için farkına bile varmayacaksin da sezeryan sonrasını bilmiyorum nasıl olursun ama kendimden deneyimledigim doğum sonrası gelenler kanamayı kontrol ediyor süt vereceğin zaman ebeler falan göğsünü mincikliyo biraz dumur oluyorsun aynı zamanda zamanla ar damarın çatlayıp gevsiyosunEgerki lazer yada ağda filan başkasına yaptiramiyorsan geçmişler olsun kasarsin kendini. Benim İlki öyle oldu cok kastım kendimi olan sancılarım bile gitti açılma da olmadı sezeryana alinmistim. Bunda direk sezeryan oldugu icin alttan muayene olmayacak sadece sonda takılırken gene kasarim kendimi biliyorum çünkü
Saglikla gelsin canim bizleri habersiz birakmaKizlar bu gece 12 de inşallah yatış yapacağız yarın sabah 7de sezeryana gireceğim benim için hayali haftalarlardi bu haftalar insallah hersey yolunda gider
Insallah güzel haberler vermek nasip olsunSaglikla gelsin canim bizleri habersiz birakma
empati yoksunları işte, seni teselli etseler bile yeterdi belki, bende bileğimi kesince hamilelikte ağlıyorum bebeğe bişey olur mu diye çünkü bileğimi görseniz ta kemiğe kadar kesik heryer kan, bebek bileğinde mi dedi doktorBen bugün resmen insanlık adına utandım. Özellikle devlet hastanesinde ne bi acıma duygusu, ne insanlık hiç bişey kalmamıştı. Karnım burnumda bana azar ata ata ordan oraya sürüklediler. Yazık gerçekten…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?