- 2 Ağustos 2022
- 2.134
- 2.540
- 53
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #33.721
Insallah Rabbim hepimize çok güzel doğumlar nasip etsinCanımmm güzellll haberlerini bekliyoruz. Sağlıkla kucağına al inşallahhdarısı başımıza
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, su gibi geçsinKizlar bu gece 12 de inşallah yatış yapacağız yarın sabah 7de sezeryana gireceğim benim için hayali haftalarlardi bu haftalar insallah hersey yolunda gider
Amin inşallah çok teşekkür ederim hepimize nasip etsin RabbimAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, su gibi geçsin
Çok geçmiş olsun idrarda protein varlığına bakıldı mı?Ay kızlar çarşamba sabah çok şiddetli baş ağrısıyla uyandım tansiyonumu ölçtüm 15 çıktı doktorum hemen hastaneye gel dedi. Hastaneye gidene kadar 18’e yükselmiş. Hemen yatış yaptırdılar üç gündür riskli gebelik servisinde yatıyorum tansiyon tedavisi yapılıyor, bebek de sıkı takip ediliyor günde 3 kere nst ye bağlıyorlar. En son 13e kadar düştü ama ilaç içmesem geri çıkar. Böyle giderse haftaya doğurturuz diyor doktorlar
MaşAllah SubhanAllah sağlıcakla gelsin İpek hanımKizlar bu gece 12 de inşallah yatış yapacağız yarın sabah 7de sezeryana gireceğim benim için hayali haftalarlardi bu haftalar insallah hersey yolunda gider
Insallah canım sagliklaMaşAllah SubhanAllah sağlıcakla gelsin İpek hanım
Hayırlısıyla gelsin deHint yağı ve ahududu yaprağı çayı çok etkili canım.Allah ne zman isterse o zaman gelir yine de süreci hızlandırabilirsin.
Benimde ağrılarım yine başladı bendeen geç ptesi salı ya kadar gelir diomİlk defa benim böyle arada karnım kasılıyor sonra gevşiyor ama şuan nadir oluyor, heralde sıklaşacak git gide ben benimkini bu hafta sonu gelir diye bekliyorum inşallah
Hayırlısı olsun canımKizlar bu gece 12 de inşallah yatış yapacağız yarın sabah 7de sezeryana gireceğim benim için hayali haftalarlardi bu haftalar insallah hersey yolunda gider
Sağlıkla kavuşun koklaşın evinize çok mutlu dönün inşallahKizlar bu gece 12 de inşallah yatış yapacağız yarın sabah 7de sezeryana gireceğim benim için hayali haftalarlardi bu haftalar insallah hersey yolunda gider
Yok emzirme desteğinin altında yazıyordu buÇocuk yardımını kast ediyor sanırım
İyi ki ölçmüşsünüz tansiyonunuzu. Emin ellerdesiniz çok şükür çok geçmiş olsun hayırlı zamanda sağlıkla kavuşun inşallahAy kızlar çarşamba sabah çok şiddetli baş ağrısıyla uyandım tansiyonumu ölçtüm 15 çıktı doktorum hemen hastaneye gel dedi. Hastaneye gidene kadar 18’e yükselmiş. Hemen yatış yaptırdılar üç gündür riskli gebelik servisinde yatıyorum tansiyon tedavisi yapılıyor, bebek de sıkı takip ediliyor günde 3 kere nst ye bağlıyorlar. En son 13e kadar düştü ama ilaç içmesem geri çıkar. Böyle giderse haftaya doğurturuz diyor doktorlar
Tesekkur ederimHayırlısı olsun canım
Insallah cok tesekkur ederimSağlıkla kavuşun koklaşın evinize çok mutlu dönün inşallah
Devlet memuruna maaşa ek çocuk yardımı veriliyor onu demek istedim. Başka bir şey verilmiyor genelde özel sektöreYok emzirme desteğinin altında yazıyordu bu
Hepsini unutturacak minik kızın inşallahİnşallah kabus gibi bi hamilelikti ins sonu güzel olsun
İnşallah mutluluklaHepsini unutturacak minik kızın inşallah
Ay gerçekten böyle iş mi olur, canım sakin ol, nabzı bilmiyorum ama nefes darlığı gerçekten olabiliyor, bi sıra al , acile değil uzmana gittik, birşeyin yok inşallah sakin ol saçmalamışlar resmenHastaneden döndüm şimdi. Şaka gibi yaşadıklarımı anlatcam. 140 ları görünce nabzımda dr çok yüksek acile git dediği için çıktım ilk kalp ve damar hastalıkları hastanesi aciline gittim bana dediler ki şuan çarpıntın yoksa kadın doğuma git. Ordan çıktım kadın doğum acile gittim orda da dediler ki bizimle ne alakası var gebelikle de alakası yok kardiyolojiye git. Sonra devlet hastanelerine söve söve özel acile geçtim orda da kadın doğuma gidin dediler. Kadın doğumda da dr yoktu. Sinirden ağlaya zırlaya daha bi kötü oldum ve eve geldim. Hiç bi dr ne nabzımı ölçü ne tansiyonumu ölçtü. Herkes birbirine pasladı durdu. Ne de bebeğim iyi mi diye baktılar. Ben inanamıyorum gerçekten sinirden karnım kaskatı kesildi. Ağladığımla kaldım.
Canım geçmiş olsun çok. Bu ne duyarsızlık ve ilgisizlik en başta hamile olduğun için önceliğin olmalı. Rutin takibini yapan doktorunla görüştün müHastaneden döndüm şimdi. Şaka gibi yaşadıklarımı anlatcam. 140 ları görünce nabzımda dr çok yüksek acile git dediği için çıktım ilk kalp ve damar hastalıkları hastanesi aciline gittim bana dediler ki şuan çarpıntın yoksa kadın doğuma git. Ordan çıktım kadın doğum acile gittim orda da dediler ki bizimle ne alakası var gebelikle de alakası yok kardiyolojiye git. Sonra devlet hastanelerine söve söve özel acile geçtim orda da kadın doğuma gidin dediler. Kadın doğumda da dr yoktu. Sinirden ağlaya zırlaya daha bi kötü oldum ve eve geldim. Hiç bi dr ne nabzımı ölçü ne tansiyonumu ölçtü. Herkes birbirine pasladı durdu. Ne de bebeğim iyi mi diye baktılar. Ben inanamıyorum gerçekten sinirden karnım kaskatı kesildi. Ağladığımla kaldım.
Geçmiş olsun inşallah biraz daha dayanır kuzucukAy kızlar çarşamba sabah çok şiddetli baş ağrısıyla uyandım tansiyonumu ölçtüm 15 çıktı doktorum hemen hastaneye gel dedi. Hastaneye gidene kadar 18’e yükselmiş. Hemen yatış yaptırdılar üç gündür riskli gebelik servisinde yatıyorum tansiyon tedavisi yapılıyor, bebek de sıkı takip ediliyor günde 3 kere nst ye bağlıyorlar. En son 13e kadar düştü ama ilaç içmesem geri çıkar. Böyle giderse haftaya doğurturuz diyor doktorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?