2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Çok geçmiş olsun idrarda protein varlığına bakıldı mı?

Hint yağı ve ahududu yaprağı çayı çok etkili canım.Allah ne zman isterse o zaman gelir yine de süreci hızlandırabilirsin.
Hayırlısıyla gelsin de hiç onlar yok ki evde ya bide bende bir anne var asla bırakmaz onalrı kullanayım
İlk defa benim böyle arada karnım kasılıyor sonra gevşiyor ama şuan nadir oluyor, heralde sıklaşacak git gide ben benimkini bu hafta sonu gelir diye bekliyorum inşallah
Benimde ağrılarım yine başladı bendeen geç ptesi salı ya kadar gelir diom
Az kaldı az, bunlar miniklerimizin büyük adımları geliyoruz diyorlar

İyi ki ölçmüşsünüz tansiyonunuzu. Emin ellerdesiniz çok şükür çok geçmiş olsun hayırlı zamanda sağlıkla kavuşun inşallah

Hastaneden döndüm şimdi. Şaka gibi yaşadıklarımı anlatcam. 140 ları görünce nabzımda dr çok yüksek acile git dediği için çıktım ilk kalp ve damar hastalıkları hastanesi aciline gittim bana dediler ki şuan çarpıntın yoksa kadın doğuma git. Ordan çıktım kadın doğum acile gittim orda da dediler ki bizimle ne alakası var gebelikle de alakası yok kardiyolojiye git. Sonra devlet hastanelerine söve söve özel acile geçtim orda da kadın doğuma gidin dediler. Kadın doğumda da dr yoktu. Sinirden ağlaya zırlaya daha bi kötü oldum ve eve geldim. Hiç bi dr ne nabzımı ölçü ne tansiyonumu ölçtü. Herkes birbirine pasladı durdu. Ne de bebeğim iyi mi diye baktılar. Ben inanamıyorum gerçekten sinirden karnım kaskatı kesildi. Ağladığımla kaldım.

Ay gerçekten böyle iş mi olur, canım sakin ol, nabzı bilmiyorum ama nefes darlığı gerçekten olabiliyor, bi sıra al , acile değil uzmana gittik, birşeyin yok inşallah sakin ol saçmalamışlar resmen

Canım geçmiş olsun çok. Bu ne duyarsızlık ve ilgisizlik en başta hamile olduğun için önceliğin olmalı. Rutin takibini yapan doktorunla görüştün mü mutlaka kontrol altına alınmalı

Geçmiş olsun inşallah biraz daha dayanır kuzucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…