- 23 Mayıs 2018
- 612
- 777
- 103
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #33.741
Saglıkla kucagınıza alın inşallahKizlar bu gece 12 de inşallah yatış yapacağız yarın sabah 7de sezeryana gireceğim benim için hayali haftalarlardi bu haftalar insallah hersey yolunda gider
Gecmis olsun canim. Kontrol altında olmanız cok iyi. Saglikla gelsin insallah bebeğin.Ay kızlar çarşamba sabah çok şiddetli baş ağrısıyla uyandım tansiyonumu ölçtüm 15 çıktı doktorum hemen hastaneye gel dedi. Hastaneye gidene kadar 18’e yükselmiş. Hemen yatış yaptırdılar üç gündür riskli gebelik servisinde yatıyorum tansiyon tedavisi yapılıyor, bebek de sıkı takip ediliyor günde 3 kere nst ye bağlıyorlar. En son 13e kadar düştü ama ilaç içmesem geri çıkar. Böyle giderse haftaya doğurturuz diyor doktorlar
Hayırlı doğumlar canim.Kizlar bu gece 12 de inşallah yatış yapacağız yarın sabah 7de sezeryana gireceğim benim için hayali haftalarlardi bu haftalar insallah hersey yolunda gider
Çok sıkıntı çektin ama yüzdün yüzdün kuyruğuna geldinKizlar bu gece 12 de inşallah yatış yapacağız yarın sabah 7de sezeryana gireceğim benim için hayali haftalarlardi bu haftalar insallah hersey yolunda gider
Bence hayırKızlar bişey sorcam. Suyun geldiğini nasıl anlıyoruzyani öyle bi tatlı kaşığı kadar su gelip kalır mı tarif çok saçma oldu ama
Hayırlısıyla kucağına al inşaallah kuzunu sağ salim de evinize varınKizlar bu gece 12 de inşallah yatış yapacağız yarın sabah 7de sezeryana gireceğim benim için hayali haftalarlardi bu haftalar insallah hersey yolunda gider
Anlamama ihtimaliniz yok diyorlar, tutamadığım idrar gibi bekliyorum benKızlar bişey sorcam. Suyun geldiğini nasıl anlıyoruzyani öyle bi tatlı kaşığı kadar su gelip kalır mı tarif çok saçma oldu ama
Gecmis olsun canim. En azından ona buna paslamak yerine rutin bir muayene bile yapsalarmis icin rahatlarmis.Hastaneden döndüm şimdi. Şaka gibi yaşadıklarımı anlatcam. 140 ları görünce nabzımda dr çok yüksek acile git dediği için çıktım ilk kalp ve damar hastalıkları hastanesi aciline gittim bana dediler ki şuan çarpıntın yoksa kadın doğuma git. Ordan çıktım kadın doğum acile gittim orda da dediler ki bizimle ne alakası var gebelikle de alakası yok kardiyolojiye git. Sonra devlet hastanelerine söve söve özel acile geçtim orda da kadın doğuma gidin dediler. Kadın doğumda da dr yoktu. Sinirden ağlaya zırlaya daha bi kötü oldum ve eve geldim. Hiç bi dr ne nabzımı ölçü ne tansiyonumu ölçtü. Herkes birbirine pasladı durdu. Ne de bebeğim iyi mi diye baktılar. Ben inanamıyorum gerçekten sinirden karnım kaskatı kesildi. Ağladığımla kaldım.
Yaşamadım ama suyun gelse tutamazsın çiş ten farki bu denmişti banaKızlar bişey sorcam. Suyun geldiğini nasıl anlıyoruzyani öyle bi tatlı kaşığı kadar su gelip kalır mı tarif çok saçma oldu ama
İnşallah çok teşekkür ederimSaglıkla kucagınıza alın inşallah
Tesekkur ederim canımHayırlı doğumlar canim.
Insallah cok cok tesekkur ederimÇok sıkıntı çektin ama yüzdün yüzdün kuyruğuna geldinBundan sonrası su gibi aksın gitsin, sağlıcakla al kucağına inşallah❤
İnşallah cok tesekkur ederimHayırlısıyla kucağına al inşaallah kuzunu sağ salim de evinize varın
Bence hayır
Anlamama ihtimaliniz yok diyorlar, tutamadığım idrar gibi bekliyorum ben
Bence de değildirYaşamadım ama suyun gelse tutamazsın çiş ten farki bu denmişti bana
Ay ne alaka yaHastaneden döndüm şimdi. Şaka gibi yaşadıklarımı anlatcam. 140 ları görünce nabzımda dr çok yüksek acile git dediği için çıktım ilk kalp ve damar hastalıkları hastanesi aciline gittim bana dediler ki şuan çarpıntın yoksa kadın doğuma git. Ordan çıktım kadın doğum acile gittim orda da dediler ki bizimle ne alakası var gebelikle de alakası yok kardiyolojiye git. Sonra devlet hastanelerine söve söve özel acile geçtim orda da kadın doğuma gidin dediler. Kadın doğumda da dr yoktu. Sinirden ağlaya zırlaya daha bi kötü oldum ve eve geldim. Hiç bi dr ne nabzımı ölçü ne tansiyonumu ölçtü. Herkes birbirine pasladı durdu. Ne de bebeğim iyi mi diye baktılar. Ben inanamıyorum gerçekten sinirden karnım kaskatı kesildi. Ağladığımla kaldım.
Benim gece suyum geldi hastaneye gittik doğum o şekilde başladı canım.Kızlar bişey sorcam. Suyun geldiğini nasıl anlıyoruzyani öyle bi tatlı kaşığı kadar su gelip kalır mı tarif çok saçma oldu ama
Çok teşekkür ederim canım hepimiz inşallahİyi ki ölçmüşsünüz tansiyonunuzu. Emin ellerdesiniz çok şükür çok geçmiş olsun hayırlı zamanda sağlıkla kavuşun inşallah
İnşallah canımGeçmiş olsun inşallah biraz daha dayanır kuzucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?