- 16 Şubat 2014
- 494
- 807
- 303
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #33.781
İdrardan çok farklı ve az miktarda gelse de devamlı gelir patladiysa suyun.. bazılarında direk boşalıyor ki benimki öyleydi adım attıkça bosaliyodu o kadar su nereden çıkıyor hala aklim almıyor ayakkabimin içi bile dolmuştu arkamdan altıma yapmışım gibi su siziyodu öyle hasta bezi takmalik durumumda olmadı disardayken arabada patlamıştı arabada altima bişeyler koyalım diye uğraştık öyle ortalık iyice batmıştıBence de değildirZaten başka bişeyden şüphelenmiştim de yine de ne olur ne olmaz diye sormak istedim bunu da yaşamadım demem
Gece ikide suyum geldi. O gün ikindi ile bebeğimi kucağıma aldım. Bebeği doğurana kadar da su gelmeye devam etti. Acaba tansiyon nedeniyle mi öyle diyor doktorun?Kizlar bugun doktorum eger sezeryan gununden once suyun gelirse hemen acilen gelmen gerekecek dedi. Dusa falan girip gelebilirim degilmi dedim hayir sakin oyalanma hemen gel mumkunse 10-15 dk icinde dedi asiri sasirdim normalde youtubedan falan izledigim sogum videolarinda boyle degildi sizlere ne dedi doktorunuz bu konuda acaba bu durum banada ozel anlamadim
Yok devamı gelmediİdrardan çok farklı ve az miktarda gelse de devamlı gelir patladiysa suyun.. bazılarında direk boşalıyor ki benimki öyleydi adım attıkça bosaliyodu o kadar su nereden çıkıyor hala aklim almıyor ayakkabimin içi bile dolmuştu arkamdan altıma yapmışım gibi su siziyodu öyle hasta bezi takmalik durumumda olmadı disardayken arabada patlamıştı arabada altima bişeyler koyalım diye uğraştık öyle ortalık iyice batmıştıbazılarında sızıntı şeklinde oluyor ped koyup gidiyorlar doktora
Doktorum bana suyun rengi berraksa 3-4 saat evde durabileceğimi söyledi, renkliyse ya da kanlıysa fazla oyalanmadan hastaneye gitmemi söyledi. Sezaryende farklı bir durum mu oluyor bilemedimKizlar bugun doktorum eger sezeryan gununden once suyun gelirse hemen acilen gelmen gerekecek dedi. Dusa falan girip gelebilirim degilmi dedim hayir sakin oyalanma hemen gel mumkunse 10-15 dk icinde dedi asiri sasirdim normalde youtubedan falan izledigim sogum videolarinda boyle degildi sizlere ne dedi doktorunuz bu konuda acaba bu durum banada ozel anlamadim
Canım sen çatı muayenesi oldun mu her şey tamam mı dedi doktorun normali bekliyorsunYa benim de pazartesi tekrar kontrol var doktor hazırlıklı gel yatış yapabilirim dedi, pazartesiye kadar kendi gelmezse heralde bana suni sancı fln verecekler
Ben 2 kere oldum canım, uygunsun yaparsın dedi doktor hanımCanım sen çatı muayenesi oldun mu her şey tamam mı dedi doktorun normali bekliyorsun
Benim çatı muayenesinden sonra belli olacak dedi merak ettim
İnşallah bana da öyle der normal istiyorum çünkü çokBen 2 kere oldum canım, uygunsun yaparsın dedi doktor hanım
Der canım normal de kadınların zaten fizyolojisi buna uygun rahat olİnşallah bana da öyle der normal istiyorum çünkü çok
Evet, bu aralar daha sık hissediyorum damar atması gibi:)Kızlar benim bebiş karnımda günde 2-3 kez hıçkırıyor, siz de hissediyor musunuz ? Kalp atışı gibi ritmik bir atış :)
Hemen hemen her gün bir kez hissediyorum 3-4 dk kadar sürüyor ritmik pıt pıtlarKızlar benim bebiş karnımda günde 2-3 kez hıçkırıyor, siz de hissediyor musunuz ? Kalp atışı gibi ritmik bir atış :)
Canım bana bermişlerdi cok sertlesiyordu karnım 3 hafta önce falan, nidicard ismi, aslnda gebelkle alakası olmayan bi hap, 2-3gün sonra bıraktrdı doktor geçince
Çok hickiriyor hemde on dakka sürüyor geneldeKızlar benim bebiş karnımda günde 2-3 kez hıçkırıyor, siz de hissediyor musunuz ? Kalp atışı gibi ritmik bir atış :)
Bende de oluyor malesef şişlik ve kavrama da problem ama geçiyor.Ve doğumdan sonra geçecek İnşallah sabırKızlar çok kötüyüm. 35+3 olduk ama bu 2 haftadır ellerimdeki eklemler beni mahfetti. Parmaklarım kırılmış gibi bileklerim çıkmış gibi özellikle gece uyuduktan sonra sabah uyaninca ağlıyorum resmen hic bir şey tutamıyorum elimi sıkamıyorum öğlene doğru hafifliyor gece tekrar başlıyor. Şişlik ödem de yok 10 kg aldım her gün magnezyumda tuketiyorum ama banamisin demiyor. Benim gibi olan varmı?
Geçmiyor hic şiddeti artıyor malesef umarım doğumdan sonra geçer yoksa uyuyup uyaninca bebeğimi bile tutamam o derece açıyor çarşamba kontrol var doktorada sorcamBende de oluyor malesef şişlik ve kavrama da problem ama geçiyor.Ve doğumdan sonra geçecek İnşallah sabır
Doğum sonrası terleme miktarının artışı ile ağrılar hafifliyor ve geçiyor genelde.İnsallah düşündüğün gibi olmaz.Geçmiyor hic şiddeti artıyor malesef umarım doğumdan sonra geçer yoksa uyuyup uyaninca bebeğimi bile tutamam o derece açıyor çarşamba kontrol var doktorada sorcam
Çok güzeller sağlıkla kullanınMerhaba kızlar sizler yavaş yavaş doğururken bende herşeyi sona bırakmanın verdiği rahatlıkla çalışmalara devam ediyorum hazırlıklar bitiyordu ama hala hastaneye çantam hazır değil son bir kaç eklemeleri ütüleyip çantaya koyacağım kapı süsü siparişi verdim bekliyorum
bunlarda yeni cicilerimiz nasıllar hastane çıkış olarak aniden bu takımı yaptırdık
Eki Görüntüle 3226277
Çikolata yada hediyelik hala yaptırmayan varsa salı günü verdim siparişi bugün geldi çok güzel geldi şansımıza
Eki Görüntüle 3226278
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?