2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Bence de değildir Zaten başka bişeyden şüphelenmiştim de yine de ne olur ne olmaz diye sormak istedim bunu da yaşamadım demem
İdrardan çok farklı ve az miktarda gelse de devamlı gelir patladiysa suyun.. bazılarında direk boşalıyor ki benimki öyleydi adım attıkça bosaliyodu o kadar su nereden çıkıyor hala aklim almıyor ayakkabimin içi bile dolmuştu arkamdan altıma yapmışım gibi su siziyodu öyle hasta bezi takmalik durumumda olmadı disardayken arabada patlamıştı arabada altima bişeyler koyalım diye uğraştık öyle ortalık iyice batmıştı bazılarında sızıntı şeklinde oluyor ped koyup gidiyorlar doktora

Son düzenleme:
Gece ikide suyum geldi. O gün ikindi ile bebeğimi kucağıma aldım. Bebeği doğurana kadar da su gelmeye devam etti. Acaba tansiyon nedeniyle mi öyle diyor doktorun?
Çok oyalanmadan kısa bir duş alabilirsin bence. Hastane de yakınsa tabi.

Yok devamı gelmedi

Doktorum bana suyun rengi berraksa 3-4 saat evde durabileceğimi söyledi, renkliyse ya da kanlıysa fazla oyalanmadan hastaneye gitmemi söyledi. Sezaryende farklı bir durum mu oluyor bilemedim

Ya benim de pazartesi tekrar kontrol var doktor hazırlıklı gel yatış yapabilirim dedi, pazartesiye kadar kendi gelmezse heralde bana suni sancı fln verecekler
Canım sen çatı muayenesi oldun mu her şey tamam mı dedi doktorun normali bekliyorsun
Benim çatı muayenesinden sonra belli olacak dedi merak ettim

Kızlar çok kötüyüm. 35+3 olduk ama bu 2 haftadır ellerimdeki eklemler beni mahfetti. Parmaklarım kırılmış gibi bileklerim çıkmış gibi özellikle gece uyuduktan sonra sabah uyaninca ağlıyorum resmen hic bir şey tutamıyorum elimi sıkamıyorum öğlene doğru hafifliyor gece tekrar başlıyor. Şişlik ödem de yok 10 kg aldım her gün magnezyumda tuketiyorum ama banamisin demiyor. Benim gibi olan varmı?

Bende de oluyor malesef şişlik ve kavrama da problem ama geçiyor.Ve doğumdan sonra geçecek İnşallah sabır

Merhaba kızlar sizler yavaş yavaş doğururken bende herşeyi sona bırakmanın verdiği rahatlıkla çalışmalara devam ediyorum hazırlıklar bitmiyordu ama hala rahatlık var üzerimde hastane çantam hazır değil son bir kaç eklemeleri ütüleyip çantaya koyacağım kapı süsü siparişi verdim bekliyorum
bunlarda yeni cicilerimiz nasıllar hastane çıkış olarak aniden bu takımı yaptırdık

Çikolata yada hediyelik hala yaptırmayan varsa salı günü verdim siparişi bugün geldi çok güzel geldi şansımıza

Son düzenleme:
Çok güzeller sağlıkla kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…