- 12 Ekim 2022
- 842
- 1.558
- 43
- 36
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #33.801
Teşekkür ederimÇok güzeller sağlıkla kullanın
Harika gözüküyorlarMerhaba kızlar sizler yavaş yavaş doğururken bende herşeyi sona bırakmanın verdiği rahatlıkla çalışmalara devam ediyorumhazırlıklar bitmiyordu ama hala rahatlık var üzerimde hastane çantam hazır değil son bir kaç eklemeleri ütüleyip çantaya koyacağım kapı süsü siparişi verdim bekliyorum
bunlarda yeni cicilerimiz nasıllar hastane çıkış olarak aniden bu takımı yaptırdık
Eki Görüntüle 3226277
Çikolata yada hediyelik hala yaptırmayan varsa salı günü verdim siparişi bugün geldi çok güzel geldi şansımıza
Eki Görüntüle 3226278
Sizin önce su sonra sancı mı geldi peki. Yoksa sancı var mıydı. Su geldikten sonra sancı olmaması durumunda suni veriyorlar ya o yüzden sordum@gkcbsrg ilk başta gece pedi taktım mesela kurtarmadı. Depend şart
Canım eğer suyun sızıntı şeklinde gelirse ve bebeğin baş geliş pozisyonundaysa ılık ve hızlı bir duş alabilirsin. Bebeğin duruşu nasıl olursa olsun eğer su çok fazla gelirse o zaman hızlıca hastane derim ben. Sancılar sık ve su sızıntı ise bence 5dk da gelen sancıyı da beklememek gerek. Tabii tüm bu söylediklerim ilk doğum için geçerli, 2. Doğumunda sancıyı hafif şiddette hissedip 10dk mesafedeki hastaneye gidene kadar 8cm açılıp yolda suyu aniden artan hikâyeler de duydum. Muhtemelen doktorunun bu konuda daha fazla tecrübesi vardır ve senin gebeliğini de takip ettiği için hiiiç riske atmayayım diye söylemiş olabilir.Kizlar bugun doktorum eger sezeryan gununden once suyun gelirse hemen acilen gelmen gerekecek dedi. Dusa falan girip gelebilirim degilmi dedim hayir sakin oyalanma hemen gel mumkunse 10-15 dk icinde dedi asiri sasirdim normalde youtubedan falan izledigim sogum videolarinda boyle degildi sizlere ne dedi doktorunuz bu konuda acaba bu durum banada ozel anlamadim
İnstagramdan aldım güvenilirliğini kendim test ettim ama iyi ki diyorum düşünürseniz vaktınız çok yoksa bile hemen gönderiyorlar 350 TL çikolata ama çok seçenekleri var daha fazla çikolata seçeneği ve daha uygun kutularda var seçeneğe göre değişiyor bebekcikolatasi adıHarika gözüküyorlarçikolatalar nerden? Ne kadara yaptırdınız?
Çok teşekkür ederim. Hemen bakayımİnstagramdan aldım güvenilirliğini kendim test ettim ama iyi ki diyorum düşünürseniz vaktınız çok yoksa bile hemen gönderiyorlar 350 TL çikolata ama çok seçenekleri var daha fazla çikolata seçeneği ve daha uygun kutularda var seçeneğe göre değişiyor bebekcikolatasi adı
Bazen sızıntı olarak da gelebiliyor ama genelde çok fazla gelir anlamaman imkansız. Bundan 4 yıl önce yine bir ramazan günü ben 37+2 yken ve hiç ağrım sızım belirtim yokken ablamın kayınvalidesinde iftarımı yapmiş çay içerken birden suyum geldi ben önce işedim çişimi tutamadım sandımKızlar bişey sorcam. Suyun geldiğini nasıl anlıyoruzyani öyle bi tatlı kaşığı kadar su gelip kalır mı tarif çok saçma oldu ama
Canım doktorunun bahsettiği başka bir durum yoksa magnezyum ilacının içeriğine göre kullanım şeklinde değişim oluyor, ona göre kullanımını değiştirebilirsin. Şunu Instagram'da görmüştüm buraya bırakayım lazım olur.Kızlar çok kötüyüm. 35+3 olduk ama bu 2 haftadır ellerimdeki eklemler beni mahfetti. Parmaklarım kırılmış gibi bileklerim çıkmış gibi özellikle gece uyuduktan sonra sabah uyaninca ağlıyorum resmen hic bir şey tutamıyorum elimi sıkamıyorum öğlene doğru hafifliyor gece tekrar başlıyor. Şişlik ödem de yok 10 kg aldım her gün magnezyumda tuketiyorum ama banamisin demiyor. Benim gibi olan varmı?
Canm ben doğurdum
Ay hadi hayırlı olsun şimdidenKizlar bu gece 12 de inşallah yatış yapacağız yarın sabah 7de sezeryana gireceğim benim için hayali haftalarlardi bu haftalar insallah hersey yolunda gider
Ay neyse ki tansiyonu ölçmek aklına gelmişAy kızlar çarşamba sabah çok şiddetli baş ağrısıyla uyandım tansiyonumu ölçtüm 15 çıktı doktorum hemen hastaneye gel dedi. Hastaneye gidene kadar 18’e yükselmiş. Hemen yatış yaptırdılar üç gündür riskli gebelik servisinde yatıyorum tansiyon tedavisi yapılıyor, bebek de sıkı takip ediliyor günde 3 kere nst ye bağlıyorlar. En son 13e kadar düştü ama ilaç içmesem geri çıkar. Böyle giderse haftaya doğurturuz diyor doktorlar
Bu tür durumlar için nöbetçi kadın doğum olan hastanelere gitmek gerekiyor. Eve yakın olan, nöbetçi kadın doğum doktoru bulunan hastanelerin listesi olsa iyi olurdu. Başıma geldiği için biliyorum maalesefHastaneden döndüm şimdi. Şaka gibi yaşadıklarımı anlatcam. 140 ları görünce nabzımda dr çok yüksek acile git dediği için çıktım ilk kalp ve damar hastalıkları hastanesi aciline gittim bana dediler ki şuan çarpıntın yoksa kadın doğuma git. Ordan çıktım kadın doğum acile gittim orda da dediler ki bizimle ne alakası var gebelikle de alakası yok kardiyolojiye git. Sonra devlet hastanelerine söve söve özel acile geçtim orda da kadın doğuma gidin dediler. Kadın doğumda da dr yoktu. Sinirden ağlaya zırlaya daha bi kötü oldum ve eve geldim. Hiç bi dr ne nabzımı ölçü ne tansiyonumu ölçtü. Herkes birbirine pasladı durdu. Ne de bebeğim iyi mi diye baktılar. Ben inanamıyorum gerçekten sinirden karnım kaskatı kesildi. Ağladığımla kaldım.
İpek enfeksiyon bence uyumluAy hadi hayırlı olsun şimdiden
Gelsin bakalım ipek enfeksiyon hanım
Her şey yolunda gidecek tabiii, sen şu pesimistliği bir bırakabilirsen
Hala somurtmam peki
Tansiyon hızlı yükselse de erken müdahale edilmesi, sıkı takip ikiniz için de çok iyi olmuşAy kızlar çarşamba sabah çok şiddetli baş ağrısıyla uyandım tansiyonumu ölçtüm 15 çıktı doktorum hemen hastaneye gel dedi. Hastaneye gidene kadar 18’e yükselmiş. Hemen yatış yaptırdılar üç gündür riskli gebelik servisinde yatıyorum tansiyon tedavisi yapılıyor, bebek de sıkı takip ediliyor günde 3 kere nst ye bağlıyorlar. En son 13e kadar düştü ama ilaç içmesem geri çıkar. Böyle giderse haftaya doğurturuz diyor doktorlar
Her şey gönlünüzce olsun, rast gitsin, hayırla, sağlıcakla kavuşun inşallah aminKizlar bu gece 12 de inşallah yatış yapacağız yarın sabah 7de sezeryana gireceğim benim için hayali haftalarlardi bu haftalar insallah hersey yolunda gider
Hadi hadi somurtma, bak benimki kankisini bekliyor. Birazdan senin için dua edip bayılacağız zira 1 saattir emme savaşı veriyoruzHala somurtmam peki6 buçukta ineceğim 7 de alicakmis hoca inşallah saglikla gelsin hala inanamıyorum doğuracağıma
Oy masallah Rabbim güzel günlerini göstersin kuzuya son deliksiz uyuyacağım geceyi hastanede yatış yaparak uyumadan geçirdiğim için yüklenen pişmanlık hissi su anHadi hadi somurtma, bak benimki kankisini bekliyor. Birazdan senin için dua edip bayılacağız zira 1 saattir emme savaşı veriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?