2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Harika gözüküyorlar çikolatalar nerden? Ne kadara yaptırdınız?

Canım eğer suyun sızıntı şeklinde gelirse ve bebeğin baş geliş pozisyonundaysa ılık ve hızlı bir duş alabilirsin. Bebeğin duruşu nasıl olursa olsun eğer su çok fazla gelirse o zaman hızlıca hastane derim ben. Sancılar sık ve su sızıntı ise bence 5dk da gelen sancıyı da beklememek gerek. Tabii tüm bu söylediklerim ilk doğum için geçerli, 2. Doğumunda sancıyı hafif şiddette hissedip 10dk mesafedeki hastaneye gidene kadar 8cm açılıp yolda suyu aniden artan hikâyeler de duydum. Muhtemelen doktorunun bu konuda daha fazla tecrübesi vardır ve senin gebeliğini de takip ettiği için hiiiç riske atmayayım diye söylemiş olabilir.

Harika gözüküyorlar çikolatalar nerden? Ne kadara yaptırdınız?
İnstagramdan aldım güvenilirliğini kendim test ettim ama iyi ki diyorum düşünürseniz vaktınız çok yoksa bile hemen gönderiyorlar 350 TL çikolata ama çok seçenekleri var daha fazla çikolata seçeneği ve daha uygun kutularda var seçeneğe göre değişiyor bebekcikolatasi adı

Çok teşekkür ederim. Hemen bakayım

Kızlar bişey sorcam. Suyun geldiğini nasıl anlıyoruz yani öyle bi tatlı kaşığı kadar su gelip kalır mı tarif çok saçma oldu ama
Bazen sızıntı olarak da gelebiliyor ama genelde çok fazla gelir anlamaman imkansız. Bundan 4 yıl önce yine bir ramazan günü ben 37+2 yken ve hiç ağrım sızım belirtim yokken ablamın kayınvalidesinde iftarımı yapmiş çay içerken birden suyum geldi ben önce işedim çişimi tutamadım sandım koltuktan kalkmaya korkuyorum görünecek diye bide kalabalıltık başkaları da vardı erkekler falan. Neyse gittim wc ye baktım pembemsi gelmiş anladım bu çiş değil bebeğin suyu. Hemen annemi çağırdım söyledim o sıra daha da boşaldı suyum sakır sukur bacaklarımdan aktı üstüm ipıslak herkes gördü duydu öğrendi biz eşim annem ben hemen hastaneye gittik ama görseniz ben ayaklabı giymeye çalışıylrum millet kapıya üşüşmüş bana bakıyor benim orda da bi boşaldı mi su mübarek bitmiyor sonra arabaya altıma bişey serdik onun üzerine oturdum öyle depend falan nerden bulucam hastaneye vardık arabadan inerken inmez bi boşalma daha geri kalanı da orda ebe boşalttı heralde bebek gelsin sancı başlasın diye. Çünkü sancım hiç yoktu ertesi gün doğdu bebeğim

Canım doktorunun bahsettiği başka bir durum yoksa magnezyum ilacının içeriğine göre kullanım şeklinde değişim oluyor, ona göre kullanımını değiştirebilirsin. Şunu Instagram'da görmüştüm buraya bırakayım lazım olur.

Eklentiler

• IMG_20230401_010039.webp
    74,8 KB · Görüntüleme: 117
didonutella sağlık bakanlığı 7/24 hattı var 184 burayı arayıp bir hamile olarak bu akşam yaşadıklarını anlat istersen. Şikayette bulunmak istersen diye dedim. Oldukça ilgileniyorlar. Valla canım çok sıkıldı bu yaşadığına

Kızlar pazartesi sezeryan doğum var ve ben hamilelk boyunca mantar olmayan ben şuan kudurmuş bi mantarla cebelleşiyorum hem çok kaşınıyor beyaz akıntı da var , hem şişti, yarın sezeryan tahlileri için cagırdı o zaman doktorla konuscam ama umarım bu mantar cocuga zarar vermez, sünnet cocugu gibi yürüyüyürm suan, mahfetti beni bi günde

B Bdybttr Canm sen nasıl oldun doğurdun mu
Canm ben doğurdum 25inde akşam 9 gibi belimin ağrısı sırtıma vurdu eşim hastaneye gidelim dedi bi nst çekelim derken bebeğin başı doğum kanalına girmiş yatışım yapıldı doktorum gelene kadarda sancım başladı saat 1i çeyrek geçe doğum yaptım Sen ne yaptın ne durumdasın var mı sancı doğum

Kizlar bu gece 12 de inşallah yatış yapacağız yarın sabah 7de sezeryana gireceğim benim için hayali haftalarlardi bu haftalar insallah hersey yolunda gider
Ay hadi hayırlı olsun şimdiden
Gelsin bakalım ipek enfeksiyon hanım

Her şey yolunda gidecek tabiii, sen şu pesimistliği bir bırakabilirsen

Ay neyse ki tansiyonu ölçmek aklına gelmiş idrarda protein kaçağı bakıyorlar mı peki?
Zaten 36 daymışsın canım, haftaya doğarsa da 37 olacak. Vaktinde, zamanında olmuş olacak hiç dertlenme. Sağlıkla huzurla gelsin minik

Bu tür durumlar için nöbetçi kadın doğum olan hastanelere gitmek gerekiyor. Eve yakın olan, nöbetçi kadın doğum doktoru bulunan hastanelerin listesi olsa iyi olurdu. Başıma geldiği için biliyorum maalesef etraftaki tüm özelleri arayıp hangisinde var/yok diye sorup soruşturmuştum

Önce kadın doğumun bakması gerekiyordu bebek iyi mi her şey yolunda mı diye. Sonra acile göndermeliydi. Eğer hala devam eden bir durum varsa hastaneleri tek tek arayıp kadın doğum doktoru var mı diye sor istersen, ona göre yola çık. Bu halde yollarda perişan olma ordan oraya ordan oraya

Tansiyon hızlı yükselse de erken müdahale edilmesi, sıkı takip ikiniz için de çok iyi olmuş Doğum için de her şey güzel gitsin, sağlıkla kavuşun kuzuyla inşallah amin önemli olan o
Kizlar bu gece 12 de inşallah yatış yapacağız yarın sabah 7de sezeryana gireceğim benim için hayali haftalarlardi bu haftalar insallah hersey yolunda gider
Her şey gönlünüzce olsun, rast gitsin, hayırla, sağlıcakla kavuşun inşallah amin

Hala somurtmam peki 6 buçukta ineceğim 7 de alicakmis hoca inşallah saglikla gelsin hala inanamıyorum doğuracağıma
Hadi hadi somurtma, bak benimki kankisini bekliyor. Birazdan senin için dua edip bayılacağız zira 1 saattir emme savaşı veriyoruz

Eklentiler

• 8320FF68-EE43-48F4-B5EA-CED18503C8BD.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 110
Hadi hadi somurtma, bak benimki kankisini bekliyor. Birazdan senin için dua edip bayılacağız zira 1 saattir emme savaşı veriyoruz
Oy masallah Rabbim güzel günlerini göstersin kuzuya son deliksiz uyuyacağım geceyi hastanede yatış yaparak uyumadan geçirdiğim için yüklenen pişmanlık hissi su an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…