2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Her gün hurma yiyorum. Başından beri hareketli olmaya çalışıyorum her gün yürüyüş vs yapmaya çalışıyorum. Başlarda erken doğar mı acaba diye düşünürdüm şimdi gelecek mi diye düşünüyorum doktor zaten yaparsa 39 hafta olunca yaparız diyor doğumumu. Ama ben düşünüyorum ki belki bir hafta daha beklesem kendi gelecek. Değer mi doktor için suni sancı veya bıçak altına yatmak

Kızlarrrrrrrrrrr kaynanam 12 arabasıyla gidiyor bugün Bunu still çaylarının, roka ve marulun, alkolsüz maltların su gibi aktığı bir günah gecesiyle kutlamalıyız, tüm mom’s tealer bendennnnn
Matrak hatun
Cok sukur cnm çıktık ama sut gelmiyor beslenme saatinin başlamasını bekliyorum bi an önce damlaya başlamak için
Oh çok şükür Süt öyle hemen çok nadir geliyor bunu biliyoruz artık. Takviyelerle, sağımla bebişe yetecek kadar gelecektir. Gözün aydın olsun canım çok sevindim sağlıcakla kucağına kondu
Doktorunun gideceği son güne kadar beklesen? Bir de normal doğum için her şey uygun mu? Çatı muyanesi falan yapıyor ya bazı doktorlar Bir bakmışsın benim gibi aniden suyun gelmiş Hiç belli olmuyor valla
Çok teşekkür ederim Canım amin inşallah
Nasıl geçiyor oğlusunla günler mis gibi kavuştunuz ne güzel masallah
Çok güzel ve hergün bir önceki güne özlemle geçiyor Daha şimdiden dünkü halini özlüyorum. Doğum anını çok özlüyorum fotoğraflara bakıp bakıp duruyorum Darısı başına canımcım

Yaaaaa resmen aynı durumdayız inanamıyoruuummm Bugün 38+2 deyim perşembe günü 39 olucam. Doktorumda cumartesi izne ayrılıyor ve benim 40. Haftamda olmayacak. Bana da perşembeye kadar kendi gelmezse bebiş perşembe ya da cuma sezeryan yapalım mı dedi yoksa beklemek istersende diğer hafta gelirse bebek başka hastane ve doktora yönlendiricek ben karar verdim perşembeye kadar bekliycez eğer gelmezse sezeryan olacağım. Çünkü bir anda başka doktor ve hastaneye gitmek istemiyorum bu benim için çok zor olucak

Canım tamamen kendi fikrimi söylüyorum, ben bebeğin kendi gelişini beklerdim, doğum sürecinde doktor da izliyor aslında herşey sende bitiyor, belki gönderdiği doktorda içine siner, bide sonuçta 39 da bebeğin daha hakkı var annesi beklesin(40 haftadır doğurmayan benden inciler)

12sinde gidecek. Bana da tahminen 9 veya 10u gibi tarih verir. Çatı muayenesi oldum 3700 kg üstüne çıkmazsa normal doğuma uygun demisti. Umarım kendi gelmek ister yaa valla inadıma gelmeyecek gibi. Tipik koç burcu ozellikleri anne karnında başladı sanırım

Gerçekten aynı durumdayız normal doğum mu istiyordun öncesinde?
Sırf doktor için sezaryen olmak istemiyorum ben. Suni sancı belki ama sezaryen gerekli olmadıkça istemem.
İnan ben de endişeliyim. Doktora sordum suni sancı ile birlikte epidural de olur mu diye olur dedi. Oyle denerim olmadı.
Bol bol doğum başlatan hareketler yapalım belki kendileri gelirler
Benim merak ettiğim henüz gelmek istemeyen bebeği zorla getirmeye çalışmak bebeğe zarar verir mi acaba

Hahahah ya her girdiğimde sen doğurdun mu diye bakıyorum öyle olursa bizimkinin de daha zamanı var. Senin bu fikre daha yakınım. Doktor için bebeği zorla çıkarmak biraz üzücü geliyor bana da. Diğer doktoru tanıyorum iki üç kez göründüm ona da benim doktor yokken. Çok iyi birine benziyor ama o kadar genç ki benim doktorum kadar tecrübeli gelmiyor bana benim doktor 70e yakindir. Adam 6 bin küsur doğum yaptırmış bu zamana kadar. Diğer kadın Max 30 35 yaşlarda.

Şimdiye kadar normal doğum diye geldik ama çatı muayenesi iki seferdir çok zor geçiyor benim birde vajinusmus geçmişim var o yüzden normalde ekstra korkutmuyor değil bakalım gelirse gelcek gelmezse kendimi sezeryana hazırladım gibi

Canım taa o doğum sayısını mı düşünüyorsun normal istiyorsan beklemen en güzeli ya zaten zevki orda bak beklemekte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…