- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #33.841
Gözünüz aydınCok sukur cnm çıktık ama sut gelmiyor beslenme saatinin başlamasını bekliyorum bi an önce damlaya başlamak için
Insallah cnm cok tesekkur ederimHayırlı olsun canım gelir inşallah hiç stres yapma kendine
Cok sukur güzel gecti 3 sezeryandan en iyisi buydu sanırım bebek yanımda cok sukurGözünüz aydınnasıl geçti? Bebeğiniz nasıl yanınızda mı? hoşgelmiş
Maşallah darısı artık bizeCok sukur güzel gecti 3 sezeryandan en iyisi buydu sanırım bebek yanımda cok sukur
Her gün hurma yiyorum. Başından beri hareketli olmaya çalışıyorum her gün yürüyüş vs yapmaya çalışıyorum. Başlarda erken doğar mı acaba diye düşünürdüm şimdi gelecek mi diye düşünüyorumÇok teşekkür ederim Canım amin inşallah
Nasıl geçiyor oğlusunla günlermis gibi kavuştunuz ne güzel masallah
Doktorunun gideceği son ana kadar beklesen Canım belki kendiliğinden gelir inşallah haftan artık normal seyirde riskli zamanı geçmişsin sorun olmaz elbet sadece gönüllü suni sancıdansa kendi sancın olsa ama bunlar nasip işi belki kendi sancında yeterli olmayabilir istersen bu ara bol bol egzersizler doğumu kolaylaştıran şeyler başlatan onları araştırıp dene bi ben öyle yapacağım 38 den sonra kendi sancım gelsin diye
Hayırlı olsun rabbim sağlıklı birlikte uzun ömürler versinCok sukur güzel gecti 3 sezeryandan en iyisi buydu sanırım bebek yanımda cok sukur
İnşallah sagliklaMaşallah darısı artık bizeGözünüz aydın
Kızlarrrrrrrrrrr kaynanam 12 arabasıyla gidiyor bugün Bunu still çaylarının, roka ve marulun, alkolsüz maltların su gibi aktığı bir günah gecesiyle kutlamalıyız, tüm mom’s tealer bendennnnn
Oh çok şükürCok sukur cnm çıktık ama sut gelmiyor beslenme saatinin başlamasını bekliyorum bi an önce damlaya başlamak için
Doktorunun gideceği son güne kadar beklesen?Günaydın arkadaşlar. Size danışmak istediğim bir konu var lütfen bana fikirlerinizi söyleyin.
Şu an tam 38 haftalık hamileyim. İlk gebeligim. Başından beri aynı doktora gidiyorum. Doktorum 10 gün sonra yurt dışına cikiyormus. Yani bebek 10 gün içinde gelir mi bilmiyorum. Şu an hiç gelecek gibi bir hissiyat vermiyor bana. Başka doktordan da emin olamiyorum çünkü bu doktorla istemsiz bir güven bağı oluştu. Doktor gitmeden suni sancı vererek veya sezaryen olabilirsin dedi. O zamana zaten 39 haftayı da geçmiş oluyorum. Sırf bu yüzden sezaryen olmam mecbur kalmadıkça. Ama suni sancı nasıl olur bilmiyorum. Sizce ne yapayım bir fikir verin bana
Çok güzel ve hergün bir önceki güne özlemle geçiyorÇok teşekkür ederim Canım amin inşallah
Nasıl geçiyor oğlusunla günlermis gibi kavuştunuz ne güzel masallah
Amin inşallah çok teşekkür ederimHayırlı olsun rabbim sağlıklı birlikte uzun ömürler versin
Canım çok şükür bu günleri gördün inşallah sağlıkla büyütCok sukur güzel gecti 3 sezeryandan en iyisi buydu sanırım bebek yanımda cok sukur
Yaaaaa resmen aynı durumdayız inanamıyoruuummmGünaydın arkadaşlar. Size danışmak istediğim bir konu var lütfen bana fikirlerinizi söyleyin.
Şu an tam 38 haftalık hamileyim. İlk gebeligim. Başından beri aynı doktora gidiyorum. Doktorum 10 gün sonra yurt dışına cikiyormus. Yani bebek 10 gün içinde gelir mi bilmiyorum. Şu an hiç gelecek gibi bir hissiyat vermiyor bana. Başka doktordan da emin olamiyorum çünkü bu doktorla istemsiz bir güven bağı oluştu. Doktor gitmeden suni sancı vererek veya sezaryen olabilirsin dedi. O zamana zaten 39 haftayı da geçmiş oluyorum. Sırf bu yüzden sezaryen olmam mecbur kalmadıkça. Ama suni sancı nasıl olur bilmiyorum. Sizce ne yapayım bir fikir verin bana
Canım tamamen kendi fikrimi söylüyorum, ben bebeğin kendi gelişini beklerdim, doğum sürecinde doktor da izliyor aslında herşey sende bitiyor, belki gönderdiği doktorda içine siner, bide sonuçta 39 da bebeğin daha hakkı var annesi beklesinGünaydın arkadaşlar. Size danışmak istediğim bir konu var lütfen bana fikirlerinizi söyleyin.
12sinde gidecek. Bana da tahminen 9 veya 10u gibi tarih verir. Çatı muayenesi oldum 3700 kg üstüne çıkmazsa normal doğuma uygun demisti. Umarım kendi gelmek ister yaa valla inadıma gelmeyecek gibi. Tipik koç burcu ozellikleri anne karnında başladı sanırımMatrak hatun
Oh çok şükürSüt öyle hemen çok nadir geliyor bunu biliyoruz artık. Takviyelerle, sağımla bebişe yetecek kadar gelecektir. Gözün aydın olsun canım çok sevindim sağlıcakla kucağına kondu
Doktorunun gideceği son güne kadar beklesen?Bir de normal doğum için her şey uygun mu? Çatı muyanesi falan yapıyor ya bazı doktorlar Bir bakmışsın benim gibi aniden suyun gelmiş Hiç belli olmuyor valla
Çok güzel ve hergün bir önceki güne özlemle geçiyorDaha şimdiden dünkü halini özlüyorum. Doğum anını çok özlüyorum fotoğraflara bakıp bakıp duruyorum Darısı başına canımcım
Gerçekten aynı durumdayızYaaaaa resmen aynı durumdayız inanamıyoruuummmBugün 38+2 deyim perşembe günü 39 olucam. Doktorumda cumartesi izne ayrılıyor ve benim 40. Haftamda olmayacak. Bana da perşembeye kadar kendi gelmezse bebiş perşembe ya da cuma sezeryan yapalım mı dedi yoksa beklemek istersende diğer hafta gelirse bebek başka hastane ve doktora yönlendiricek ben karar verdim perşembeye kadar bekliycez eğer gelmezse sezeryan olacağım. Çünkü bir anda başka doktor ve hastaneye gitmek istemiyorum bu benim için çok zor olucak
Gozun aydin canimCok sukur güzel gecti 3 sezeryandan en iyisi buydu sanırım bebek yanımda cok sukur
Hahahah ya her girdiğimde sen doğurdun mu diye bakıyorumCanım tamamen kendi fikrimi söylüyorum, ben bebeğin kendi gelişini beklerdim, doğum sürecinde doktor da izliyor aslında herşey sende bitiyor, belki gönderdiği doktorda içine siner, bide sonuçta 39 da bebeğin daha hakkı var annesi beklesin(40 haftadır doğurmayan benden inciler )
Şimdiye kadar normal doğum diye geldik ama çatı muayenesi iki seferdir çok zor geçiyor benim birde vajinusmus geçmişim var o yüzden normalde ekstra korkutmuyor değil12sinde gidecek. Bana da tahminen 9 veya 10u gibi tarih verir. Çatı muayenesi oldum 3700 kg üstüne çıkmazsa normal doğuma uygun demisti. Umarım kendi gelmek ister yaa valla inadıma gelmeyecek gibi. Tipik koç burcu ozellikleri anne karnında başladı sanırım
Gerçekten aynı durumdayıznormal doğum mu istiyordun öncesinde?
Sırf doktor için sezaryen olmak istemiyorum ben. Suni sancı belki ama sezaryen gerekli olmadıkça istemem.
İnan ben de endişeliyim. Doktora sordum suni sancı ile birlikte epidural de olur mu diye olur dedi. Oyle denerim olmadı.
Bol bol doğum başlatan hareketler yapalım belki kendileri gelirler
Benim merak ettiğim henüz gelmek istemeyen bebeği zorla getirmeye çalışmak bebeğe zarar verir mi acaba
SüperCok sukur güzel gecti 3 sezeryandan en iyisi buydu sanırım bebek yanımda cok sukur
Canım taa o doğum sayısını mı düşünüyorsunHahahah ya her girdiğimde sen doğurdun mu diye bakıyorumöyle olursa bizimkinin de daha zamanı var. Senin bu fikre daha yakınım. Doktor için bebeği zorla çıkarmak biraz üzücü geliyor bana da. Diğer doktoru tanıyorum iki üç kez göründüm ona da benim doktor yokken. Çok iyi birine benziyor ama o kadar genç ki benim doktorum kadar tecrübeli gelmiyor bana benim doktor 70e yakindir. Adam 6 bin küsur doğum yaptırmış bu zamana kadar. Diğer kadın Max 30 35 yaşlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?