- 2 Ağustos 2022
- 2.134
- 2.540
- 53
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #33.821
Amin inşallah çok teşekkür ederimTansiyon hızlı yükselse de erken müdahale edilmesi, sıkı takip ikiniz için de çok iyi olmuşDoğum için de her şey güzel gitsin, sağlıkla kavuşun kuzuyla inşallah amin önemli olan o
Her şey gönlünüzce olsun, rast gitsin, hayırla, sağlıcakla kavuşun inşallah amin
Sancılarım suyun gelmesinden yaklaşık 5-6 saat sonra gelmeye başladı. Evet bu durumda maalesef suni sancı veriyorlar genelde. Ama benim doktorum seni yormak istemiyorum vaktimiz var kendi sancılarını bekleyelim dedi. Doktorun sabrı ve deneyimi çok önemli.Sizin önce su sonra sancı mı geldi peki. Yoksa sancı var mıydı. Su geldikten sonra sancı olmaması durumunda suni veriyorlar ya o yüzden sordum
Ohh masallah Canm tebrik ediyorum Rabb'im analı babalı büyütsün inşallahCanm ben doğurdum25inde akşam 9 gibi belimin ağrısı sırtıma vurdu eşim hastaneye gidelim dedi bi nst çekelim derken bebeğin başı doğum kanalına girmiş yatışım yapıldı doktorum gelene kadarda sancım başladı saat 1i çeyrek geçe doğum yaptım Sen ne yaptın ne durumdasın var mı sancı doğum
Ne güzel bir doktorunuz varmış. Sabır işin önemli parçası her doğum vaktinde güzel. Acaba su geldi sancı yok suni verelim deyince insanın kendi sancısı gelmekten vazgeçiyor olabilir miSancılarım suyun gelmesinden yaklaşık 5-6 saat sonra gelmeye başladı. Evet bu durumda maalesef suni sancı veriyorlar genelde. Ama benim doktorum seni yormak istemiyorum vaktimiz var kendi sancılarını bekleyelim dedi. Doktorun sabrı ve deneyimi çok önemli
Su gelmesi sonucu enfeksiyon riski var o nedenle doktorlar acele ediyor aslında. Pazar günü suniyi dayayıp erkenden işi bitireyim diye düşünebilirdi doktorum. Gerçekten bu gebelik boyu doktorum benim en büyük şansım oldu.Ne güzel bir doktorunuz varmış. Sabır işin önemli parçası her doğum vaktinde güzel. Acaba su geldi sancı yok suni verelim deyince insanın kendi sancısı gelmekten vazgeçiyor olabilir miçevremde bu hikayeyi yaşayan kim varsa sancısı olmadan suni alıp sonu sezeryanla bitti çünkü. Su geldikten sonra ortalama 24 saat vakit var sanırım. İyi doktor iyi ekip önemli gerçekten
Gözünüz aydınCanm ben doğurdum25inde akşam 9 gibi belimin ağrısı sırtıma vurdu eşim hastaneye gidelim dedi bi nst çekelim derken bebeğin başı doğum kanalına girmiş yatışım yapıldı doktorum gelene kadarda sancım başladı saat 1i çeyrek geçe doğum yaptım Sen ne yaptın ne durumdasın var mı sancı doğum
Canım bebek iyice aşağı inmeden sezeryanla almayı düşünüyor doktorun. Bebek doğum kanalına girip artık iyice çıkışa hazırlandığı zaman sezeryan zorlaşıyor . Bu yğzden hemen gitmeni istemişKizlar bugun doktorum eger sezeryan gununden once suyun gelirse hemen acilen gelmen gerekecek dedi. Dusa falan girip gelebilirim degilmi dedim hayir sakin oyalanma hemen gel mumkunse 10-15 dk icinde dedi asiri sasirdim normalde youtubedan falan izledigim sogum videolarinda boyle degildi sizlere ne dedi doktorunuz bu konuda acaba bu durum banada ozel anlamadim
Bana da ebe kanlı suysa sorun yok dedi . Sadece al kırmızı sırf kan gelirse acil gel dediDoktorum bana suyun rengi berraksa 3-4 saat evde durabileceğimi söyledi, renkliyse ya da kanlıysa fazla oyalanmadan hastaneye gitmemi söyledi. Sezaryende farklı bir durum mu oluyor bilemedim
Cok sukur cnm çıktık ama sut gelmiyor beslenme saatinin başlamasını bekliyorum bi an önce damlaya başlamak için
Çıktık cnm insallah Rabbim hepinize saglikla nasip etsinGünaydın kızlar. Nisan ayı hepimize hayırlı olsuntek tek sağlıkla gelsin bebişler nisan ayı açılışını B Birdurumvar yapıyor Darısı bizlere tek nefeste doğuralım.
Çok sağol canım aynen başım öyle patlicak gibi ağrıyınca hemen tansiyonu ölçtüm. Hastanede her gün düzenli bakıyorlar idrar tahliline ama protein çıkmadı hiç çok şükürAy neyse ki tansiyonu ölçmek aklına gelmişidrarda protein kaçağı bakıyorlar mı peki?
Zaten 36 daymışsın canım, haftaya doğarsa da 37 olacak. Vaktinde, zamanında olmuş olacak hiç dertlenme. Sağlıkla huzurla gelsin minik
Sağolasın canım amin hepimiz kavuşalım inşallah artık son viraja girdik az kaldıTansiyon hızlı yükselse de erken müdahale edilmesi, sıkı takip ikiniz için de çok iyi olmuşDoğum için de her şey güzel gitsin, sağlıkla kavuşun kuzuyla inşallah amin önemli olan o
Her şey gönlünüzce olsun, rast gitsin, hayırla, sağlıcakla kavuşun inşallah amin
Hayırlı olsun canım gelir inşallah hiç stres yapma kendineCok sukur cnm çıktık ama sut gelmiyor beslenme saatinin başlamasını bekliyorum bi an önce damlaya başlamak için
Çok teşekkür ederim Canım amin inşallah
Doktorunun gideceği son ana kadar beklesen Canım belki kendiliğinden gelir inşallah haftan artık normal seyirde riskli zamanı geçmişsin sorun olmaz elbet sadece gönüllü suni sancıdansa kendi sancın olsa ama bunlar nasip işi belki kendi sancında yeterli olmayabilir istersen bu ara bol bol egzersizler doğumu kolaylaştıran şeyler başlatan onları araştırıp dene bi ben öyle yapacağım 38 den sonra kendi sancım gelsin diyeGünaydın arkadaşlar. Size danışmak istediğim bir konu var lütfen bana fikirlerinizi söyleyin.
Şu an tam 38 haftalık hamileyim. İlk gebeligim. Başından beri aynı doktora gidiyorum. Doktorum 10 gün sonra yurt dışına cikiyormus. Yani bebek 10 gün içinde gelir mi bilmiyorum. Şu an hiç gelecek gibi bir hissiyat vermiyor bana. Başka doktordan da emin olamiyorum çünkü bu doktorla istemsiz bir güven bağı oluştu. Doktor gitmeden suni sancı vererek veya sezaryen olabilirsin dedi. O zamana zaten 39 haftayı da geçmiş oluyorum. Sırf bu yüzden sezaryen olmam mecbur kalmadıkça. Ama suni sancı nasıl olur bilmiyorum. Sizce ne yapayım bir fikir verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?