2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Yaaaa öyle ise sezaryen senin için mantıklı olabilir. Doğum travması gibi bir şey duymuştum öyle bir durumun varsa tabii ki sezaryen mantıklı.
Ben de ilk evlendigimde kendimi vajinusmus sanmıştım doktora bile gittim. Sonra kendimi kasmadigimda canımın acimadigini fark ettim. Çatıdan da korkutmuslardi beni ay çok acıyor çok ağrım oluyor falan dediler. O psikoloji ile kendimi biraz kastım canım acıdı. Sonra bırakınca kendimi aman aman acı hissetmedim.
Normal doğumdan da korkmuyor değilim ama kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Normal doğumda epidural yaptırmayı düşünüyorum ben. O beni rahatlatiyor. Çoğu tanıdığım öyle doğum yapmış. Sadece çıktığını baskıyı falan hissediyorsun ağrı acı hissetmiyorsun dediler. Doktorum da aynı şeyi söyledi. Kendimi buna hazırladım bu yüzden. Senin için de hayırlısı ne ise o olsun canım sıkıntı yapma. Milyarlarca kadının yaptığı bir şeyi yapacağız hepsi bu.

Canım taa o doğum sayısını mı düşünüyorsun normal istiyorsan beklemen en güzeli ya zaten zevki orda bak beklemekte
O kadar bekletmesin ya
Annem bile artık dalga geçiyor benle, dün biraz ağrım vardı ya, bugün uyandım hani dün doğuruyordun uyudun gece full diyor
Ben de her gece ağrı yasiyorum sanırım gaz sıkışması oluyor fena sancı yapıyor. Doguracagim sanıyorum eşim de telaş yapıyor sonra bir şey yok. Bu gidişle gerçeği gelince inanmayacak bana.

En sağlıklısı en hayırlısı nasılsa öyle olsun bakalım bekliyoruz minnoşları

Ay valla sancım gelsin doğumum başlasın canım yansın isteyeceğim hiç aklıma gelmezdi

Bu arada mart annelerinde artık bebekler konuşuluyor herkes doğurdu , buradayım Allahtan napardım yoksa

Mart annelerinde bebekler konuşulmaya başlayınca bıraktım bakmayı
Çok sıkıcı oldu
Ama bir yandan da çok şey öğrendim. Haklarını yemiim.
Zaten doğumlar olunca bebekler hakkında konuşan sadece 3-4 kişi kaldı. Hep onlar yazışıyor.
Gerisi bıraktı.
Bizim konu şahane gidiyor çünkü en heyecanlı bölümdeyiz. Doğdu doğacak bebekler. çok güzel bir süreç kim doğurdu kim doğurmadı diye merakla takip ediliyor

Dün akşam assagiya baskı hissediyordum aşırı vardı.Ve acaip bı uykusuzluk yorgunluk vardı üstümde halen yataktan kalmadım sabah doğum sancıları girdi geçsin diye bekliyorum Hareketlri azalınca endişe ettim ebeye gideceğim inşaallah gelecek gibi duruyor.Bir kaç gün daha beklesin isiryordum

Canım nişan geldi zaten, bir kaç günden nolacak gelsin bebiş hayırlsıyla işte

Annem bile artık dalga geçiyor benle, dün biraz ağrım vardı ya, bugün uyandım hani dün doğuruyordun uyudun gece full diyor
İlk gebeliklerde 41 i görmek cok normal dedi ebem. Boşver bebek senden alacaklı olmasın bilir geleceği günü Mayıs annelerine kayma yeter

İyi yaptın sona yazmakla benim kızın geleceği yok hiç
Bide kız çocuğu erken gelir derler
Annem memleketten benim için geldi 1 ay oldu, kadın her sabah dio doğur Artk evimi özledim arkadaşlarımı özledim bu İstanbul hiç çekilmiyor. Diyorum ki Canm annem ben bu İstanbula katlanıyorsam sende katlan banane, gelmiyor torununun ne yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…