- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #33.861
Yaaaa öyle ise sezaryen senin için mantıklı olabilir. Doğum travması gibi bir şey duymuştum öyle bir durumun varsa tabii ki sezaryen mantıklı.Şimdiye kadar normal doğum diye geldik ama çatı muayenesi iki seferdir çok zor geçiyor benim birde vajinusmus geçmişim var o yüzden normalde ekstra korkutmuyor değilbakalım gelirse gelcek gelmezse kendimi sezeryana hazırladım gibi
O kadar bekletmesin yaCanım taa o doğum sayısını mı düşünüyorsunnormal istiyorsan beklemen en güzeli ya zaten zevki orda bak beklemekte
Ben de her gece ağrı yasiyorum sanırım gaz sıkışması oluyor fena sancı yapıyor. Doguracagim sanıyorum eşim de telaş yapıyor sonra bir şey yok.Annem bile artık dalga geçiyor benle, dün biraz ağrım vardı ya, bugün uyandım hani dün doğuruyordun uyudun gece full diyor
En sağlıklısı en hayırlısı nasılsa öyle olsun bakalım bekliyoruz minnoşlarıYaaaa öyle ise sezaryen senin için mantıklı olabilir. Doğum travması gibi bir şey duymuştum öyle bir durumun varsa tabii ki sezaryen mantıklı.
Ben de ilk evlendigimde kendimi vajinusmus sanmıştım doktora bile gittim. Sonra kendimi kasmadigimda canımın acimadigini fark ettim. Çatıdan da korkutmuslardi beni ay çok acıyor çok ağrım oluyor falan dediler. O psikoloji ile kendimi biraz kastım canım acıdı. Sonra bırakınca kendimi aman aman acı hissetmedim.
Normal doğumdan da korkmuyor değilim ama kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Normal doğumda epidural yaptırmayı düşünüyorum ben. O beni rahatlatiyor. Çoğu tanıdığım öyle doğum yapmış. Sadece çıktığını baskıyı falan hissediyorsun ağrı acı hissetmiyorsun dediler. Doktorum da aynı şeyi söyledi. Kendimi buna hazırladım bu yüzden. Senin için de hayırlısı ne ise o olsun canım sıkıntı yapma. Milyarlarca kadının yaptığı bir şeyi yapacağız hepsi bu.
Ay valla sancım gelsin doğumum başlasın canım yansın isteyeceğim hiç aklıma gelmezdiO kadar bekletmesin ya
Ben de her gece ağrı yasiyorum sanırım gaz sıkışması oluyor fena sancı yapıyor. Doguracagim sanıyorum eşim de telaş yapıyor sonra bir şey yok.Bu gidişle gerçeği gelince inanmayacak bana.
Kiz seninki dogunca direk okula yazdirirsin 55 cm falan olmustur heraldeAy valla sancım gelsin doğumum başlasın canım yansın isteyeceğim hiç aklıma gelmezdi
Anası kısa zor birazKiz seninki dogunca direk okula yazdirirsin 55 cm falan olmustur heralde
Bu arada mart annelerinde artık bebekler konuşuluyor herkes doğurdu , buradayım Allahtan napardım yoksa
Bir ilk olup mayıs annelerine kaymazsın demiBu arada mart annelerinde artık bebekler konuşuluyor herkes doğurdu , buradayım Allahtan napardım yoksa
Hoşgeldin minnakCok sukur güzel gecti 3 sezeryandan en iyisi buydu sanırım bebek yanımda cok sukur
Biraz öyle olacak galiba doğdu doğacak diye bekliyorum hergün takipteyim arkadaşı ama yokBir ilk olup mayıs annelerine kaymazsın demi
Hahahahahahasdfsdd çok güldümBir ilk olup mayıs annelerine kaymazsın demi
Canım nişan geldi zaten, bir kaç günden nolacak gelsin bebiş hayırlsıyla işteDün akşam assagiya baskı hissediyordum aşırı vardı.Ve acaip bı uykusuzluk yorgunluk vardı üstümde halen yataktan kalmadım sabah doğum sancıları girdi geçsin diye bekliyorumHareketlri azalınca endişe ettim ebeye gideceğim inşaallah gelecek gibi duruyor.Bir kaç gün daha beklesin isiryordum
İlk gebeliklerde 41 i görmek cok normal dedi ebem. Boşver bebek senden alacaklı olmasın bilir geleceği günü Mayıs annelerine kayma yeterAnnem bile artık dalga geçiyor benle, dün biraz ağrım vardı ya, bugün uyandım hani dün doğuruyordun uyudun gece full diyor
Canımmmm gözünaydın haydi bakalım sağlıkla büyüsün bebişin çok mutlu olun inşallahÇıktık cnm insallah Rabbim hepinize saglikla nasip etsin
İyi yaptın sona yazmakla benim kızın geleceği yok hiçHoşgeldin minnakhadi sen de doğurdun gözümüz aydın
Sırada 3 nisan ekibiBlack87 , asigocmen ve VivaLaJuicy var sanırım. En sona da Papatya0593 ve Rprnn sizi yazdım
D destinaa88 sen de nisan ortasısın değil mi?
41 miiİlk gebeliklerde 41 i görmek cok normal dedi ebem. Boşver bebek senden alacaklı olmasın bilir geleceği günü Mayıs annelerine kayma yeter
Ayy bu bildiğin benim annemmAnnem bile artık dalga geçiyor benle, dün biraz ağrım vardı ya, bugün uyandım hani dün doğuruyordun uyudun gece full diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?