2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Kızlar benim vajinamdaki baskı bugğn ekstra arttı. Hiç geçmiyor sanki. Normalde ayaktayken olurdu şimdi oturduğum yerdede sürekli bir acı batma var anlam veremedim

İlk gebeliklerde 41 i görmek cok normal dedi ebem. Boşver bebek senden alacaklı olmasın bilir geleceği günü Mayıs annelerine kayma yeter
Ben ilk kızımı 41+3 de doğum yaptım 3700 gram doğdu normal olacaktı suni sancı da aldım 5 cm açıklıkla son anda kalbi yavaşlayınca sıkıntıya girdi belden uyuşturarak sezeryan oldum maalesef yani papatya0953 Allah yardımcın olsun beklemek zor

Kizlar sezeryan sonrasi tuvalet sorunu icin dut ve kayisi onerilmisti onu nasil hazirliyoruz seker falan koyup hosaf gibimi yapacagiz yoksa blenderdan cekip pure gibi mi

Kızlar 9 ay durdum durdum Nisan ayının ilk günü kocamla burun akıntısı boğaz ağrısı yaşıyoruz :) ben grip aşılı olduğum için ayakta geçiriyorum ama yani gene de sinir oldum

Ya pazartesi bana da kesin bişey diyecek doktor şu iki gün doğsaydı diyorum ama valla hurma yiyorum hareket ediyorum napayım ki başka

Bende o konuda çok dertliyim canım, gerçekten azaldı eskisi gibi değil böyle aniden aklıma düşüyor panikliyorum uzanıp bekliyorum hareket hissedene kadar sonra rahatlıyorum
Bende bende aynısı gerçekten. Dün akşam yatağa bi geçtim yaa dedim hiç hareket etmedi faln. Mıncıklıyorm nasıl uyuduysa uyanmk bilmedi artık hastaneye gitmeyi düşündüm sonra çok şükür hareket etti ayy nasıl rahatladım o an
İnşallah sağ Salim en kısa zamanda alırız kucağımıza bu dakka ya kadar rahat geldik inşallah doğum da hemen kolay olur

Ya son haftaların kabusu bu gerçekten çünkü işte yavaş yavaş plesanta beslememeye başlıyormuş bebeği suyu azalıyormuş o zaman hareket azalırsa riskliymiş ama bi yandan da yerleri az kaldığı için de az hareket ediyorlar, çok pimpiriklenmekte doğru değil az pimpiriklensek ihmalimizden bişey olur mu diye korkuyoruz, bide çok eşime fln deyince onlarda panik oluyor çok demek istemiyorum ama aklım hep hareketinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…