2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Evet öyle malesf bu dengeyi bulup yerinde durmak da zor işte şu bi kaç gün geçen o kadar aya bedel oldu resmen

Ben hareketleri takmamaya çalışıyorum. Geçen hafta doktora gittiğimde doktor bebek hareket ediyor dedi ama ben bir şey hissetmiyordum.
İnşallah saglikla gelsinler gerçekten. Burada en başından beri takipteyim. Ara ara hep yazdım çok aktif olmasam da. Ama tanıyorum çoğu kişiyi tanıdık birini görmüş gibi oluyorum görünce. Hepimize kolay doğum nasip etsin Allah. Bebeklerimizle sağlıklı uzun ömrümüz olsun inşallah

Kızlar 6+1 hamileyim doktorda kalp atışı duyulmadı kan sulandırıcı verdi ultrasona göre biraz küçük dedi sizin değerler nasıldı bu haftalarda paylaşırsanız sevinirim

Eklentiler

• IMG-20230330-WA0003.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 48
Amin aminnn
Ben de normalde takmazdm hep rhaat herşeye olabilir normaldir diye bakıyordumda bu 30 lu haftalarda bebek baya hareketliydi bu bı kaç gündür aşırı azaldı insan bi panikliyor

Kızlar 6+1 hamileyim doktorda kalp atışı duyulmadı kan sulandırıcı verdi ultrasona göre biraz küçük dedi sizin değerler nasıldı bu haftalarda paylaşırsanız sevinirim
Uzun aylar oldu unuttum şahsen değerleri , 6. Haftada kalp atışını duymuştum ama duyamayanda çok vardı biraz daha beklemekte fayda var sakin olup tekrar kontrole gidersin o zaman netleşir

Amin kuzum amin Ah ah canım o özlem doğduğu andan itibaren başlıyor hep her anını özlüyorsun o yüzden eminim tadını zaten çıkartıyorsundur ama tam gaz devam et kızım nasıl 10 yaş oldu inanamıyorum bebek uyusun istiyorsun uyuyuncaya uyansın özlemek böyle birler hiç şaşmaz annelik en güzel delilik

Geç döllenme de olabilir. Ayrıca hatırladığım kadarıyla 6. hafta kalp atışı duymak için erken.

Ya pazartesi bana da kesin bişey diyecek doktor şu iki gün doğsaydı diyorum ama valla hurma yiyorum hareket ediyorum napayım ki başka
Bana da pazartesi net bişey diyecek doktorum şuan sancılarım var ama düzensiz bebeğim kasılıyor gün içinde gece daha sancılı geçiyor randevu tarihimi bekliyorum erken olabilir diye ciğer geliştirici de yaptı şuan tam 36+0 dayız
Merdiven inip çıkmak çok kolaylaştırıyor yürüyüş yapmak da çok etkili kızımda sürekli evde yürüdüm oda oda gezdim

İnşallah sağlıcakla gelir kızdan hızlı bu demek ki en zoru merdiven de ona da başlayayım en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…