- 6 Aralık 2022
- 389
- 675
- 18
- 30
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #33.901
Benimde akıntım varOrtası beyaz sulu Akıntı var doğum belirtisi midir inşallah
Su akinti tarifini duyunca tüylerim diken oldu 9 ay kabusumOrtası beyaz sulu Akıntı var doğum belirtisi midir inşallah
Evet öyle malesf bu dengeyi bulup yerinde durmak da zor işteYa son haftaların kabusu bu gerçekten çünkü işte yavaş yavaş plesanta beslememeye başlıyormuş bebeği suyu azalıyormuş o zaman hareket azalırsa riskliymiş ama bi yandan da yerleri az kaldığı için de az hareket ediyorlar, çok pimpiriklenmekte doğru değil az pimpiriklensek ihmalimizden bişey olur mu diye korkuyoruz, bide çok eşime fln deyince onlarda panik oluyor çok demek istemiyorum ama aklım hep hareketinde.
Ben hareketleri takmamaya çalışıyorum. Geçen hafta doktora gittiğimde doktor bebek hareket ediyor dedi ama ben bir şey hissetmiyordum.Bende bende aynısı gerçekten. Dün akşam yatağa bi geçtim yaa dedim hiç hareket etmedi faln. Mıncıklıyorm nasıl uyuduysa uyanmk bilmedi artık hastaneye gitmeyi düşündüm sonra çok şükür hareket etti ayy nasıl rahatladım o an
İnşallah sağ Salim en kısa zamanda alırız kucağımıza bu dakka ya kadar rahat geldik inşallah doğum da hemen kolay olur
Bebimki krem gibiydi halen aynı çok yoğun ve fazla geliyor.Ortası beyaz sulu Akıntı var doğum belirtisi midir inşallah
Kızz aynısı bende de varOrtası beyaz sulu Akıntı var doğum belirtisi midir inşallah
Tarihi söyle seni ziyarete gelicemEvet canım nisan ortası benim. Ayın 5’inde belli olur net tarih
Amin aminnnBen hareketleri takmamaya çalışıyorum. Geçen hafta doktora gittiğimde doktor bebek hareket ediyor dedi ama ben bir şey hissetmiyordum.
İnşallah saglikla gelsinler gerçekten. Burada en başından beri takipteyim. Ara ara hep yazdım çok aktif olmasam da. Ama tanıyorum çoğu kişiyi tanıdık birini görmüş gibi oluyorum görünce.Hepimize kolay doğum nasip etsin Allah. Bebeklerimizle sağlıklı uzun ömrümüz olsun inşallah
Ay enfeksiyon mu dersin kaşıntı ağrı bişey yok amaSu akinti tarifini duyunca tüylerim diken oldu 9 ay kabusum
Bende de aynı nişan yok ama bugün iyice Akıntı arttıKızz aynısı bende de varaynı anda mi dogurcaz nedir ama bende kanlı nişan yok gelmedi
Uzun aylar oldu unuttum şahsen değerleri , 6. Haftada kalp atışını duymuştum ama duyamayanda çok vardı biraz daha beklemekte fayda var sakin olup tekrar kontrole gidersin o zaman netleşirKızlar 6+1 hamileyim doktorda kalp atışı duyulmadı kan sulandırıcı verdi ultrasona göre biraz küçük dedi sizin değerler nasıldı bu haftalarda paylaşırsanız sevinirim
Hadi hayırlısı inşallahBende de aynı nişan yok ama bugün iyice Akıntı arttı
Çok geçmiş olsun umarım hemen toparlarsınızKızlar 9 ay durdum durdum Nisan ayının ilk günü kocamla burun akıntısı boğaz ağrısı yaşıyoruz :) ben grip aşılı olduğum için ayakta geçiriyorum ama yani gene de sinir oldum
İnşallahÇok geçmiş olsun umarım hemen toparlarsınız
Tabii ki söylicemTarihi söyle seni ziyarete geliceminşallah
Çok güzel ve hergün bir önceki güne özlemle geçiyorDaha şimdiden dünkü halini özlüyorum. Doğum anını çok özlüyorum fotoğraflara bakıp bakıp duruyorum Darısı başına canımcım
Geç döllenme de olabilir. Ayrıca hatırladığım kadarıyla 6. hafta kalp atışı duymak için erken.Kızlar 6+1 hamileyim doktorda kalp atışı duyulmadı kan sulandırıcı verdi ultrasona göre biraz küçük dedi sizin değerler nasıldı bu haftalarda paylaşırsanız sevinirim
Bana da pazartesi net bişey diyecek doktorum şuan sancılarım var ama düzensiz bebeğim kasılıyor gün içinde gece daha sancılı geçiyor randevu tarihimi bekliyorum erken olabilir diye ciğer geliştirici de yaptı şuan tam 36+0 dayızYa pazartesi bana da kesin bişey diyecek doktor şu iki gün doğsaydı diyorum ama valla hurma yiyorum hareket ediyorum napayım ki başka
İnşallah sağlıcakla gelir kızdan hızlı bu demek kiBana da pazartesi net bişey diyecek doktorum şuan sancılarım var ama düzensiz bebeğim kasılıyor gün içinde gece daha sancılı geçiyor randevu tarihimi bekliyorum erken olabilir diye ciğer geliştirici de yaptı şuan tam 36+0 dayız
Merdiven inip çıkmak çok kolaylaştırıyor yürüyüş yapmak da çok etkili kızımda sürekli evde yürüdüm oda oda gezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?