2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Değmez valla … o kadar emek vermişsin

Benim ilk gebeliğim epidural normal doğumla olmuştu suni sancıya dayanamadığım için doktorum önermişti kendi sancımla yeterli açılmaya ulaşamayınca suni sancı vermişti gerçekten güzel bir şey sancı 100 e geliyor bir şey hissetmiyorsun ama onunda eksisi ıkınma zor oluyor yada bende zor oldu bilmiyorum epiduralin etkisi azaltılmıştı ama artık ben mi zor ıkındım bilmiyorum yine zorlanırsam suni sancıya dayanamazsam isterim
Geç döllenme de olabilir. Ayrıca hatırladığım kadarıyla 6. hafta kalp atışı duymak için erken.
Evet bende 6 erken diye biliyorum

Haklısın canım benim bile hep içimde kaldı kendi sancımı çekmek onla doğarsa daha mı iyi olur der dururum nasip tabi ama normal doğum normal sürecine bırakmalı diye düşünüyorum inşallah normal olursa doğumun zaten iş doktordan çok sana düşüyor ebelerle yürüyor iş herseye gönlünce olsun inşallah bol bol inşikak oku doğumu kolaylaştırıyormuş

Epidural denilen şey belden veriliyor dimi suni gibi serumla değil

Epidural denilen şey belden veriliyor dimi suni gibi serumla değil
EVet aynen belden vuruluyor anestezi uzmanı işin ehliyse çok rahat uygulanır kolay yani bana ürkütücü gelmişti bele iğne vurulma fikri ama adam sohbet ederek benimle vurduğunu bile anlamadım bitti demişti umarım böyle güzel uzmanlara denk gelelim

Banada çok korkunç geliyor inşallah gerek kalmaz.

Kızlar tansiyon ilacı kullananlar emzirirken hangi ilaca geçtiniz? Alfamet süte geçiyormuş, bu durumda hangi ilacı kullanıyor emziren anneler acaba? N nail art pank Bilginiz var mı?
Ya sorma ben ilk bir kaç gün alfamet kullanmıştım. Sonra doktoruma yazdım hemen bıraktırdı onu. Adalata devam ettim. Geçen hafta itibariyle adalatı da bıraktım. Tansiyonum düştü mi? Hayır. Ama zamanla düşecek dedi. Büyük tansiyonum 12 ye düştü de küçüğünü 9,5 tan düşüremiyorum nedense

Benim de kafama takıldı, soracağım ama sizlere danışayım dedim, umarım düzene girer canım, diyet yapıyor musun? Tuzsuz vs?

Benim de kafama takıldı, soracağım ama sizlere danışayım dedim, umarım düzene girer canım, diyet yapıyor musun? Tuzsuz vs?
Evet zaten tuzlu aramam genelde. Ama düşmüyor yani. Bak sen yazınca ölçtüm şimdi; 13/9 çıktı. İlaç kullanmıyorum geçen haftadan beri. İlaçlı da benzer çıkıyordu zaten

İnşallah düzelecek

Kızlar benim memeler çok fena hala. Lansinoh, ayva çekirdeği jeli, göğüs pedi, göğüs kalkanı ne varsa deniyorum ama yok iyileşmiyor. Zaten nasıl iyileşsin ki? Tam iyileşecek gibi oluyor hooop emme vakti geliyor. Emzirme pozisyonum mu yanlış falan dedim ama doğruymuş. Sağ memede bir yeri koparmış zaten kız. Orası direk açık yara. Ayva çekirdeği jeli orayı en fazla 1 mm küçültmüştür. Ama devamı gelemedi çünkü tam iyileşecek derken tekrar o memenin vakti geliyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Bunu hangi doktora söylemem gerekiyor? Kızın 1 ay kontrolü var çarşamba günü; o doktora mı söyleyeyim? Yoksa ayrıca başka doktordan randevu mu alayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…