- 5 Ağustos 2015
- 374
- 554
- 103
- 34
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #33.921
Değmez valla … o kadar emek vermişsinHer gün hurma yiyorum. Başından beri hareketli olmaya çalışıyorum her gün yürüyüş vs yapmaya çalışıyorum. Başlarda erken doğar mı acaba diye düşünürdüm şimdi gelecek mi diye düşünüyorumdoktor zaten yaparsa 39 hafta olunca yaparız diyor doğumumu. Ama ben düşünüyorum ki belki bir hafta daha beklesem kendi gelecek. Değer mi doktor için suni sancı veya bıçak altına yatmak
Beni niye saymıyon kızHoşgeldin minnakhadi sen de doğurdun gözümüz aydın
Sırada 3 nisan ekibi @Black87 , @asigocmen ve @VivaLaJuicy var sanırım. En sona daPapatya0593 ve Rprnn sizi yazdım
D destinaa88 sen de nisan ortasısın değil mi?
Benim ilk gebeliğim epidural normal doğumla olmuştu suni sancıya dayanamadığım için doktorum önermişti kendi sancımla yeterli açılmaya ulaşamayınca suni sancı vermişti gerçekten güzel bir şey sancı 100 e geliyor bir şey hissetmiyorsun ama onunda eksisi ıkınma zor oluyor yada bende zor oldu bilmiyorumYaaaa öyle ise sezaryen senin için mantıklı olabilir. Doğum travması gibi bir şey duymuştum öyle bir durumun varsa tabii ki sezaryen mantıklı.
Ben de ilk evlendigimde kendimi vajinusmus sanmıştım doktora bile gittim. Sonra kendimi kasmadigimda canımın acimadigini fark ettim. Çatıdan da korkutmuslardi beni ay çok acıyor çok ağrım oluyor falan dediler. O psikoloji ile kendimi biraz kastım canım acıdı. Sonra bırakınca kendimi aman aman acı hissetmedim.
Normal doğumdan da korkmuyor değilim ama kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Normal doğumda epidural yaptırmayı düşünüyorum ben. O beni rahatlatiyor. Çoğu tanıdığım öyle doğum yapmış. Sadece çıktığını baskıyı falan hissediyorsun ağrı acı hissetmiyorsun dediler. Doktorum da aynı şeyi söyledi. Kendimi buna hazırladım bu yüzden. Senin için de hayırlısı ne ise o olsun canım sıkıntı yapma. Milyarlarca kadının yaptığı bir şeyi yapacağız hepsi bu.
Evet bende 6 erken diye biliyorumGeç döllenme de olabilir. Ayrıca hatırladığım kadarıyla 6. hafta kalp atışı duymak için erken.
Alttan muayeneden sonra gelmedi mi nişanın? Benim ertesi gün geldi yaBende de aynı nişan yok ama bugün iyice Akıntı arttı
Haklısın canım benim bile hep içimde kaldı kendi sancımı çekmek onla doğarsa daha mı iyi olur der dururum nasip tabi ama normal doğum normal sürecine bırakmalı diye düşünüyorum inşallah normal olursa doğumun zaten iş doktordan çok sana düşüyor ebelerle yürüyor iş herseye gönlünce olsun inşallah bol bol inşikak oku doğumu kolaylaştırıyormuşHer gün hurma yiyorum. Başından beri hareketli olmaya çalışıyorum her gün yürüyüş vs yapmaya çalışıyorum. Başlarda erken doğar mı acaba diye düşünürdüm şimdi gelecek mi diye düşünüyorumdoktor zaten yaparsa 39 hafta olunca yaparız diyor doğumumu. Ama ben düşünüyorum ki belki bir hafta daha beklesem kendi gelecek. Değer mi doktor için suni sancı veya bıçak altına yatmak
Amin inşallah hepimiz hayırlıca sağlıkla kavuşuruz bebişlerimizeİnşallah sağlıcakla gelir kızdan hızlı bu demek kien zoru merdiven de ona da başlayayım en iyisi
O bende de oluyor ama her zaman değil. Bi kaç gündür çok mesela. Bazı günler hiç olmuyor. Bazende kremsi bi akıntı oluyorOrtası beyaz sulu Akıntı var doğum belirtisi midir inşallah
Epidural denilen şey belden veriliyor dimi suni gibi serumla değilBenim ilk gebeliğim epidural normal doğumla olmuştu suni sancıya dayanamadığım için doktorum önermişti kendi sancımla yeterli açılmaya ulaşamayınca suni sancı vermişti gerçekten güzel bir şey sancı 100 e geliyor bir şey hissetmiyorsun ama onunda eksisi ıkınma zor oluyor yada bende zor oldu bilmiyorumepiduralin etkisi azaltılmıştı ama artık ben mi zor ıkındım bilmiyorum yine zorlanırsam suni sancıya dayanamazsam isterim
Evet bende 6 erken diye biliyorum
Kizlar sezeryan sonrasi tuvalet sorunu icin dut ve kayisi onerilmisti onu nasil hazirliyoruz seker falan koyup hosaf gibimi yapacagiz yoksa blenderdan cekip pure gibi mi
O gün kanama akıntı oldu ama doktor normal kanattım kan gelebilir korkma demişti, nişan olarak düşünmedim onu canımAlttan muayeneden sonra gelmedi mi nişanın? Benim ertesi gün geldi ya
EVet aynen belden vuruluyor anestezi uzmanı işin ehliyse çok rahat uygulanır kolay yani bana ürkütücü gelmişti bele iğne vurulma fikri ama adam sohbet ederek benimle vurduğunu bile anlamadım bitti demişti umarım böyle güzel uzmanlara denk gelelimEpidural denilen şey belden veriliyor dimi suni gibi serumla değil
Normal bir akıntı tarif ettiğin. Bende de var, doktor iki kez baktı normal dedi.O bende de oluyor ama her zaman değil. Bi kaç gündür çok mesela. Bazı günler hiç olmuyor. Bazende kremsi bi akıntı oluyor
Banada çok korkunç geliyorEVet aynen belden vuruluyor anestezi uzmanı işin ehliyse çok rahat uygulanır kolay yani bana ürkütücü gelmişti bele iğne vurulma fikri ama adam sohbet ederek benimle vurduğunu bile anlamadım bitti demişti umarım böyle güzel uzmanlara denk gelelim
Kaçırmışım vallaBeni niye saymıyon kız
Ya sorma ben ilk bir kaç gün alfamet kullanmıştım. Sonra doktoruma yazdım hemen bıraktırdı onu. Adalata devam ettim. Geçen hafta itibariyle adalatı da bıraktım. Tansiyonum düştü mi? Hayır. Ama zamanla düşecek dedi. Büyük tansiyonum 12 ye düştü de küçüğünü 9,5 tan düşüremiyorum nedense
Benim de kafama takıldı, soracağım ama sizlere danışayım dedim, umarım düzene girer canım, diyet yapıyor musun? Tuzsuz vs?Ya sorma ben ilk bir kaç gün alfamet kullanmıştım. Sonra doktoruma yazdım hemen bıraktırdı onu. Adalata devam ettim. Geçen hafta itibariyle adalatı da bıraktım. Tansiyonum düştü mi? Hayır. Ama zamanla düşecek dedi. Büyük tansiyonum 12 ye düştü de küçüğünü 9,5 tan düşüremiyorum nedense
Evet zaten tuzlu aramam genelde. Ama düşmüyor yani. Bak sen yazınca ölçtüm şimdi; 13/9 çıktı. İlaç kullanmıyorum geçen haftadan beri. İlaçlı da benzer çıkıyordu zatenBenim de kafama takıldı, soracağım ama sizlere danışayım dedim, umarım düzene girer canım, diyet yapıyor musun? Tuzsuz vs?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?