- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #33.941
Değmez bence canım. Kendi doktorunla sezeryan planı yapacağına normal olması için bekle en kötü yine sezeryan olacaksa olur bi şekilde zaten. Hikayenin kahramanı başrolü sensin normal doğumdaHer gün hurma yiyorum. Başından beri hareketli olmaya çalışıyorum her gün yürüyüş vs yapmaya çalışıyorum. Başlarda erken doğar mı acaba diye düşünürdüm şimdi gelecek mi diye düşünüyorumdoktor zaten yaparsa 39 hafta olunca yaparız diyor doğumumu. Ama ben düşünüyorum ki belki bir hafta daha beklesem kendi gelecek. Değer mi doktor için suni sancı veya bıçak altına yatmak
Ay çok heyecanlı tarihlerimiz yakın ben senin yerine heyecan yaptımKızlar bir iki saattir böyle karnıma kasıklarım ciddi ağrılar girdi ya. Bi duşa girdim çıktım rahatkadım ama çıktığımdan beri ağrı hissetmiyorum. Ayy geliyo mu acaba bilemedm valla evde herkes diken üstünde ah desem hemen noldu noldu
Ya valla bi duşa girdim çıktım baya kesildi ağrılarAy çok heyecanlı tarihlerimiz yakın ben senin yerine heyecan yaptımgeliyor mu acaba. Belki yalancı sancıdır geçer ama bu da geldiğinin bi işareti sonuçta
Bugun yalancı, yarın gerçekYa valla bi duşa girdim çıktım baya kesildi ağrılaryalancıydı sanırım bilemedm ki
Bakalım bekliyoruz küçük beyiBugun yalancı, yarın gerçekbi yerden başlamışsın bu da bi şey bence. Ay bende tık yok ne agrı ne sancı ne akıntı ne kasılma.
Canım geçmiş olsun ya sankiSelam kızlar. Spinal anestezi basima is açtı, bos kaçağı denen durumu yaşadım korkunç bir baş ağrısıyla. Tekrardan bi operasyon gecirdim yama yapıldı. Yatağa oturup kalkmak da cok zormuş sezeryanli iken. Bebisim iyi ama memeyi tutturamiyorum bi turlu. Emzirme danismani cok güzel tutturuyor ben yapamıyorum mecbur mama takviyesi yapıyoruz cok agliyor sinirleniyorvar mi tavsiyesi olan
Ay benim 2 cm di çarşamba bugün düne göre iyiyim yok sancı flnGeldim muayeneden 1 cm açıklık varmış pazartesiye gelir dedi bir gün daha beklerse 37 dolmuş olacak inşaallah bekler
Nişanın da gelmiştir canım belki. Kahvemsi iri sümük gibi bişey oluyorO gün kanama akıntı oldu ama doktor normal kanattım kan gelebilir korkma demişti, nişan olarak düşünmedim onu canım
N nail art yaşadı bos kaçağını. Ama çok nadir görülen bir şey demişti, sizin de olmanız kötü olmuş. Acil şifalar diliyorumSelam kızlar. Spinal anestezi basima is açtı, bos kaçağı denen durumu yaşadım korkunç bir baş ağrısıyla. Tekrardan bi operasyon gecirdim yama yapıldı. Yatağa oturup kalkmak da cok zormuş sezeryanli iken. Bebisim iyi ama memeyi tutturamiyorum bi turlu. Emzirme danismani cok güzel tutturuyor ben yapamıyorum mecbur mama takviyesi yapıyoruz cok agliyor sinirleniyorvar mi tavsiyesi olan
Sancı sayacı indirip aralıklarına bak istersen. Ona göre doktoru bilgilendirirsin.Kızlaaar belim ağrıyor. Ablama iftara geldik sandalyede biraz saçma oturdum ilk ondan sandım ama belli aralıklarla giriyor çıkıyor sanki. Bazen aynı anda da karnım kasılıyor denk mi geliyo anlamadım. Karnımın kasılması ağrılı olmadığı için çözemiyorum. Belime giren ince sızı gibi adet olacağım gibi hissettiriyor. Yalancı sancılar mı dersiniz?
Sandalyede oturunca bana da oluyor aynısıKızlaaar belim ağrıyor. Ablama iftara geldik sandalyede biraz saçma oturdum ilk ondan sandım ama belli aralıklarla giriyor çıkıyor sanki. Bazen aynı anda da karnım kasılıyor denk mi geliyo anlamadım. Karnımın kasılması ağrılı olmadığı için çözemiyorum. Belime giren ince sızı gibi adet olacağım gibi hissettiriyor. Yalancı sancılar mı dersiniz?
Bacım ben 2-3 cm açıklıkla geziyorum 2 haftadırGeldim muayeneden 1 cm açıklık varmış pazartesiye gelir dedi bir gün daha beklerse 37 dolmuş olacak inşaallah bekler
Ben preeklamsi geçirdiğimde norvasc kullanmıştım 10 mgr sonra da 5 mgr sonra kesmiştik . Ama tansiyonlarım 1 yılda anca düzene girdi . İnşallah sizinki daha kısa sürede toparlanır
Yaaaa çok üzüldümSelam kızlar. Spinal anestezi basima is açtı, bos kaçağı denen durumu yaşadım korkunç bir baş ağrısıyla. Tekrardan bi operasyon gecirdim yama yapıldı. Yatağa oturup kalkmak da cok zormuş sezeryanli iken. Bebisim iyi ama memeyi tutturamiyorum bi turlu. Emzirme danismani cok güzel tutturuyor ben yapamıyorum mecbur mama takviyesi yapıyoruz cok agliyor sinirleniyorvar mi tavsiyesi olan
Aslında öyle birşey geldi canım doktora da dedim hatta da kaç gün oldu ya doğmaz mıydı nişan olsaNişanın da gelmiştir canım belki. Kahvemsi iri sümük gibi bişey oluyor
Kasılmaya göre yapayım diyorum da ne zaman giriyo ne zaman çıkıyo anlamıyorum ki. Belimde de kaldı sanki ağrı yaSancı sayacı indirip aralıklarına bak istersen. Ona göre doktoru bilgilendirirsin.
Ama böyle normal bel ağrısı gibi değil sanki ya sızı gibi adet öncesi ağrı gibi sankiSandalyede oturunca bana da oluyor aynısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?