2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Değmez bence canım. Kendi doktorunla sezeryan planı yapacağına normal olması için bekle en kötü yine sezeryan olacaksa olur bi şekilde zaten. Hikayenin kahramanı başrolü sensin normal doğumda

Ay çok heyecanlı tarihlerimiz yakın ben senin yerine heyecan yaptım geliyor mu acaba. Belki yalancı sancıdır geçer ama bu da geldiğinin bi işareti sonuçta

Selam kızlar. Spinal anestezi basima is açtı, bos kaçağı denen durumu yaşadım korkunç bir baş ağrısıyla. Tekrardan bi operasyon gecirdim yama yapıldı. Yatağa oturup kalkmak da cok zormuş sezeryanli iken. Bebisim iyi ama memeyi tutturamiyorum bi turlu. Emzirme danismani cok güzel tutturuyor ben yapamıyorum mecbur mama takviyesi yapıyoruz cok agliyor sinirleniyor var mi tavsiyesi olan

Canım geçmiş olsun ya sanki BUKITOKI de de olmuştu bu

Kızlaaar belim ağrıyor. Ablama iftara geldik sandalyede biraz saçma oturdum ilk ondan sandım ama belli aralıklarla giriyor çıkıyor sanki. Bazen aynı anda da karnım kasılıyor denk mi geliyo anlamadım. Karnımın kasılması ağrılı olmadığı için çözemiyorum. Belime giren ince sızı gibi adet olacağım gibi hissettiriyor. Yalancı sancılar mı dersiniz?

N nail art yaşadı bos kaçağını. Ama çok nadir görülen bir şey demişti, sizin de olmanız kötü olmuş. Acil şifalar diliyorum

Sancı sayacı indirip aralıklarına bak istersen. Ona göre doktoru bilgilendirirsin.

Sandalyede oturunca bana da oluyor aynısı

Kızlar tansiyon ilacı kullananlar emzirirken hangi ilaca geçtiniz? Alfamet süte geçiyormuş, bu durumda hangi ilacı kullanıyor emziren anneler acaba? N nail art @pank Bilginiz var mı?
Ben preeklamsi geçirdiğimde norvasc kullanmıştım 10 mgr sonra da 5 mgr sonra kesmiştik . Ama tansiyonlarım 1 yılda anca düzene girdi . İnşallah sizinki daha kısa sürede toparlanır

Yaaaa çok üzüldüm aynı baş ağrısını yaşadım ben de BUKITOKI de ama seninki yama falan olduysa bizimkinden beter demek ki. Geçti mi şimdi yamadan sonra?

Meme ucu olmadığı için mi tutturamıyorsun acaba? Eğer öyleyse onun için silikon uçlar var. Aklıma başka bşr şey gelmedi şimdilik. İnşallah kısa zamanda çözersiniz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…