- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #34.621
Bebek büyüdükçe normal canım, doğmadan ciğer geliştirmek için, doğduktan sonra da mide büyütmek için hıçkırıyorlar.Kızlar hıçkırıklar artık uzun sürmeye başladı bir 10 dakika sürdü bugün sizce normal mi
Aslında sorabiliriz yardımcı oluyor geneldeAynen hazırlıklı gitmek, zamanın net olması güzelilk doğumlar geç olabiliyormuş canım, inşallah zamanında sağlıkla kavuşursunuz viva’dan ses yok hala ya, kazen’e yazıp telefonuna mesaj atmasını mı istesek, bilemedim.
Ji te ji razibe xuşga delalEvet
Sağolasın canım .. xode jte razıbedarısı başına
Maşallah maşallahEveeeeet ilk doğum yapan olunca 1. Ay kontrolüne de ilk giden oldummaşallah diyerek anlatayım;
Prematüre dedik ama kızım dışarıda kesinlikle çok iyi gelişmiş, arkadaşlarını yakalamış hatta geçmiş2605 doğdu, 5. Günde 2500 dü. 1. Ayında 3850 geldi. Doktoru inanamadı. 500 gr yeterliydi aslında dedi ama 1350 almış. Buraya hemen maşallahlar gelsin lütfen
Boyu da 48 cm di. Şimdi 55 olmuşburaya da maşallah ben zaten tulumlardan anlıyordum. Kız uzun olacak diye küçük hiç bir şey almamıştık. Prematüre gelince bir sürü prematüre kıyafet almıştık. Onları da 1 hafta giyebildi zaten
Mamayı bırakalım dedi ama ben istemedim. Dün bütün gün mama vermemiştim denemek için. Akşama verdim sadece. 1 damlasını bile ziyan etmedi ve 5 dk da bitirdi dedim. Yani aç kalıyor sanki gibi geldi bana. Şimdilik 1 hafta mama vermeyip deneme yapıcaz, haftaya kontrolde karar vericez nasıl ilerleyeceğimize
Bana da hiç lohusa gibi değilsiniz dedi hahahaha sağ olsunödem falan kalmayınca normal insana döndüm. Kilom da zaten hamile kalmadan önceki kilomun da altına indi
Kalça ultrasonu da normal çıktı, ona da bir maşallahalırım
Her şey yolunda gibi maşallah
İnşallah da böyle devam eder diyelim
Hepimizin bebeği sağlıklı olsun da gerisi gelir zaten
Pilatesten kastn top mu acaba almayı çok istedim de eşim bırakmadı bi yerini kırarsın faln dediCanım baş gelişse Elçin Demirel videoları yaptım hep . Pilates ve squat çok çok yaptım. Her fırsatta squat yani sürekli çömelip durdum. Sancılarda da pilates evde çok iyi geldi hastane plastesten çok yürümek sallanmak ve yüz üstü yatakta yastığa sarılmak iyi geldi .inşallah kolay olur doğumun canım
Bende düşünmek istemiyorum ama grupta en aktif olan insanlardandı üstelik gün sayıyordu çok heyecanlıydı. Bir şekilde girer yazardı ceza falan almış olsa gözükür profili de duruyor ama son görülmesi de gözükmüyor. Miyom ameliyatını bilmiyordum. İnşallah herşey yolunda gidip hayırlı şeyler olmuştur. Acaba burada yöneticilerden rica ettiğimizde giriş yapıp yapmadığını görebilirler mi ki? Gerçi bu da neye yarayacaksaKızlar kötü düşünmek istemiyorum amaVivaLaJuicy miyomlarını da aldıracaktı sezaryende. Umarım her şey yolunda gitmiştir, cumartesiden beri yazmıyor.
Kızlar 18 Nisan sezaryen randevusu aldık. Bebeğin boynunda kordon varmış hala. Aslında daha geç bir tarih olacaktı ama bayrama denk geldiği için 38+6 olacak. Doktor yeterli dedi.
Benim de 10 Nisan Pazartesi sezeryanımSelam kızlardün kontrolüm vardı, 10 Nisan Pazartesi gününe sezeryanla bebeğimiz geliyor Allah nasip ederse 38+6 olacak...
Dün 38+0'da 3.150 gram 52 cm'di.
Süper haberler maşallahEveeeeet ilk doğum yapan olunca 1. Ay kontrolüne de ilk giden oldummaşallah diyerek anlatayım;
Prematüre dedik ama kızım dışarıda kesinlikle çok iyi gelişmiş, arkadaşlarını yakalamış hatta geçmiş2605 doğdu, 5. Günde 2500 dü. 1. Ayında 3850 geldi. Doktoru inanamadı. 500 gr yeterliydi aslında dedi ama 1350 almış. Buraya hemen maşallahlar gelsin lütfen
Boyu da 48 cm di. Şimdi 55 olmuşburaya da maşallah ben zaten tulumlardan anlıyordum. Kız uzun olacak diye küçük hiç bir şey almamıştık. Prematüre gelince bir sürü prematüre kıyafet almıştık. Onları da 1 hafta giyebildi zaten
Mamayı bırakalım dedi ama ben istemedim. Dün bütün gün mama vermemiştim denemek için. Akşama verdim sadece. 1 damlasını bile ziyan etmedi ve 5 dk da bitirdi dedim. Yani aç kalıyor sanki gibi geldi bana. Şimdilik 1 hafta mama vermeyip deneme yapıcaz, haftaya kontrolde karar vericez nasıl ilerleyeceğimize
Bana da hiç lohusa gibi değilsiniz dedi hahahaha sağ olsunödem falan kalmayınca normal insana döndüm. Kilom da zaten hamile kalmadan önceki kilomun da altına indi
Kalça ultrasonu da normal çıktı, ona da bir maşallahalırım
Her şey yolunda gibi maşallah
İnşallah da böyle devam eder diyelim
Hepimizin bebeği sağlıklı olsun da gerisi gelir zaten
Evet canım top büyük boy olan . Gerçekten yerine başka şey kullanılmaz yani .Aslında sorabiliriz yardımcı oluyor genelde
Ji te ji razibe xuşga delalhayırlısiyla inşallah
Maşallah maşallahinşallah hep böyle güçlü bir bebek olur
Pilatesten kastn top mu acaba almayı çok istedim de eşim bırakmadı bi yerini kırarsın faln dedisguat aklıma geldikçe yapıyorum 5 i geçmiyor ama bacaklarım acaip yoruluyor bende o videolara bakayım bi teşekkür ederim
Bide birşey sorcam bebek doğum kanalında olunca hisseder mi insan
Benim bugün tüm gün karnımda aşağıya doğru baskı oluyr. yürümekte hareket etmekte biraz zorluyor beni. Acaba kanalami girdi bebek
Bolca squat ve çapraz merdiven çıkın. Suni sancı almanıza gerek kalmadan doğumunuz başlar inşallahBugün benim de nst randevum vardı, ilk kez girdim ve hiç sancım çıkmadı.. sıfır.. 39+5 olduk.. 40+6’da tekrar gideceğiz nst’ye. Eğer kendiliğinden doğmazsa 41+3’te suni sancıyla başlatacaklarmış..
Dur dur hepsini denicem hadi hayırlısı inşallah kolayca kendi sancimla olur biter inşallahEvet canım top büyük boy olan . Gerçekten yerine başka şey kullanılmaz yani .
Evet kanala girmiştir yA da kafayı koymuştur yolaolsun sen Squata devam ke. Yaptıkça hem pelvis kasların hem bacak kasların güçlenecek hem de doğumun kolay olucak . Mesela sezeryan sonra doğum olmasına rağmen ben kas zayıflaması yaşamadım idrar ve gaita tutmada sorunum olmadı . Kaslarım güçsüz düşmedi ki ben bunu skuatlara bağlıyorum
Çok teşekkürler tavsiyeler için.. inşallah başlar kendiliğindenBolca squat ve çapraz merdiven çıkın. Suni sancı almanıza gerek kalmadan doğumunuz başlar inşallah
Ya ilk nst’de hareket yoktu diye ara verdik bir şeyler yiyip yürüdüm öyle bir daha çektiler. Sonra da doktor operasyona gitmişti, telefonla sordular, bana kağıt verilmedi. Ben de tecrübesizlikle sormadım. Sadece hemşire küçük sancı dedi ama ben hissetmemiştim halbuki.Kac cikti sancilar canim ben acil gittigimde 90-100 arasindaydi ilac kullandim bi daha onkadar yuksek yasamadim ama suanda arada sirada nst de 60 lari goruyorum her girdigimde 1 veya 2 kez cikiyor sadece doktorumda yalanci sanci oldugunu soyluyor cok onemsemiyoruz zaten cok dikkat ettim ufacik bi kasilmada bile 45-50 ye geliyor sanci bence normal hic kafana takma
Yaa aynı gün kavuşucaz demekBenim de 18 Nisan Allah nasip ederse
Bende 38+2 oluyorum o zamana 25 Nisan dedi bende dedim bir sıkıntı yoksa bayramdan önce olsun
Evet bu kadar yazmadığı olmamıştı hiç. Acaba kazen’e desek mesaj atar mı, iletişim numarası vardır onlarda. Mart anneleri depremzede bir arkadaşları için yapmıştı.Bende düşünmek istemiyorum ama grupta en aktif olan insanlardandı üstelik gün sayıyordu çok heyecanlıydı. Bir şekilde girer yazardı ceza falan almış olsa gözükür profili de duruyor ama son görülmesi de gözükmüyor. Miyom ameliyatını bilmiyordum. İnşallah herşey yolunda gidip hayırlı şeyler olmuştur. Acaba burada yöneticilerden rica ettiğimizde giriş yapıp yapmadığını görebilirler mi ki? Gerçi bu da neye yarayacaksa
Ördek yürüyüşü gibi bi yürüyüş var yer siler gibi yani onu yapayım dedim iki üç yaptım regl gibi ağrım oldu korktum bıraktımBolca squat ve çapraz merdiven çıkın. Suni sancı almanıza gerek kalmadan doğumunuz başlar inşallah
Keşke numara paylaşmak yasak olmasaymış ulaşılırdı bi şekilde. Pazartesiydi değil mi ameliyatı 2 gün geçtiYa ilk nst’de hareket yoktu diye ara verdik bir şeyler yiyip yürüdüm öyle bir daha çektiler. Sonra da doktor operasyona gitmişti, telefonla sordular, bana kağıt verilmedi. Ben de tecrübesizlikle sormadım. Sadece hemşire küçük sancı dedi ama ben hissetmemiştim halbuki.
Yaa aynı gün kavuşucaz demekbana da daha geç bir tarih verecekti ama tam bayrama geliyordu, risk almak istemedim.
Evet bu kadar yazmadığı olmamıştı hiç. Acaba kazen’e desek mesaj atar mı, iletişim numarası vardır onlarda. Mart anneleri depremzede bir arkadaşları için yapmıştı.
Susturucu tabirine baya güldümO zqman ya sabır diyorum, 2.gündeyim suan hiç bitmeyecek gibi, ben her işimi kendim yapmayı seven biri olarak başkalarına muhtaç olmak cok koyuyor bana en cokta bebeğime ben bakamıyorum emzirmek dısında bu cok zoruma gidiyor, inşallah geçecek ya sabır diyeyim o zaman canım 6 güne 4 kaldı
Canım ben eve geldgmz gibi verdim emzigi ama karnı tok oldgnu bildgm zaman mızmızlanıyosa verdm, yada uyku geçişi için susturucubenim ilk doğumdan dilim yanmıştı geç kalmıstm emzige almadı sonra cok çektm, bunda ahdım vardı hemen vercem diye emzik olma
Kızlar bende doğum yaptım, 2.5 da oldu doğumum, şuan uğraşıyoruz emzirmeyle fln, detaylı anlatırım ilk fırsatta
Hayırlı uğurlu olsun o zmaaaaannnKızlar bende doğum yaptım, 2.5 da oldu doğumum, şuan uğraşıyoruz emzirmeyle fln, detaylı anlatırım ilk fırsatta
Evet evet yaptırdım. Onu da kısaca özetleyeyim; prematüre olduğu için kıza yapamayız falan dediler. Değerlendirmeye girecekmiş. Neyse girdi ve sıkıntı çıkmadı yaptırdık sigortayı. Benim yıllardır acıbadem sigortam olduğu için bupa bebeği de oldu. Doğduktan sonraki ilk ayda yapmamız gerekiyordu. Hızlıca başlattık işlemleri ve ta daaaa ay sonu gelmeden yaptılar nihayetHepsine maşallahdiyerek okudum. Bravo senin kıza, anası gibi dişli çıktı Ya sen zaten ekspress gebelik yaşadın en zoru son zamanlarmış, ağırlaşıp iyice kilo aldığın. Sen görmedin neyseki oraları kalça ultrasonu 1. Ayda mı yapılıyormuş? Bu arada kıza sigortayı yaptırdın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?