2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Keşke numara paylaşmak yasak olmasaymış ulaşılırdı bi şekilde. Pazartesiydi değil mi ameliyatı 2 gün geçti
Evet ta pazartesi sabahtandı ameliyatı.

Kızlar bende doğum yaptım, 2.5 da oldu doğumum, şuan uğraşıyoruz emzirmeyle fln, detaylı anlatırım ilk fırsatta
Ya gözün aydın hadi, tam bir Nisan annesisin artık sağlıkla büyüsün
Oh oh maşallah neyse zaten çok masraf açmıştı bu kız sana, telafi etsin biraz bilgilendirme için teşekkürler

Kızlar bende doğum yaptım, 2.5 da oldu doğumum, şuan uğraşıyoruz emzirmeyle fln, detaylı anlatırım ilk fırsatta
Ayyy hadi hayırlı uğurlu olsun. Valla kendim doğurmuş kadar sevindim. Anlat detayları mutlaka, gözün aydın. Allah sağlıklı uzun ömürler versin kuzuşa.

Ya doğumları okudukça heyecanlanıyorum, sonra diyorum saçmalama senin daha yolun var jdhdhd. Çoğunluğun sezaryen de olacağını düşünerek en son doğuracağım kanaatine vardım ben arkadaşlar. Gelip sizin bebeleri sevicem önce. Lütfen tecrübelerinizi bol bol buraya yazın, ben bildiğiniz ss alıp kendime not olarak saklıyorum. Gideyim hurmaya vereyim kendimi biraz yine efkarlandım.

Kizlar bebislere emzik veren var mi? Meme reddi yasariz diye ödüm kopuyor zaten zor alıştık. Ama beni de emzik niyetine kullaniyor versem mi vermesem mi cok kararsizim
Ben dün verdim ilk kez memeden sınra mıyırdıyordu beşiğine koyunca verryim bi dedim öpücük sesi gibi sesler çıkardı sonra normal emmeye başladı uyudu hemen. Birde bugün memeden sonra verdm azcık yine uyudu iyiydi yani umarım meme reddi falan olmaz.
Canımmm maşallah sana ve bebişine çok şükür bir prematüre annesi olarak darısı benim başıma 21 günlğk olduk bugün 9 gün sonrada biz gideceğiz bakalım hayırla sağlıkla büyüsün bebişlerimiz
Kızlar kötü düşünmek istemiyorum ama VivaLaJuicy miyomlarını da aldıracaktı sezaryende. Umarım her şey yolunda gitmiştir, cumartesiden beri yazmıyor.
Umarım canım bende çok kafaya taktım bu durumu gerçekten çok düşünüyorum moralimi bozmak istemiyorum ama telefonu evde unutsa bile muhakkak biri gidip alırdı ben telefonunun bozulmuş kırılmış olma ihtimalini düşünerek kendimi avutuyorum umarım kısa sürede bize yazarsın VivaLaJuicy
Sezeryan ile doğum yaptım 6. Günüm bebeğim kuvezde 3 saate bir pompa ile süt sagiriyorum ama 60CC çıkıyor az mı sizce
Benim 5. Günde 50 cc vermen yeterli demişti doktorum canım en iyisinş ordaki hemşirelere sor onlar söyler sana

Bende normal diye düşünmek istiyorum ama gerçekten neden yazmadı 1 2 gün falan geçse neyse ama baya uzun zaman oldu VivaLaJuicy inşallah her ikiside iyidir

Sezeryan ile doğum yaptım 6. Günüm bebeğim kuvezde 3 saate bir pompa ile süt sagiriyorum ama 60CC çıkıyor az mı sizce
Bendede iyi ama hemşireler doktorlardan öğrenmen daha iyi olur tabiki

Papatya0593 en sonunda geldi Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin ins güzel anılar toplamissindir mis kokusundan öpüyoruz

Gözün aydın, Allah bağışlasın Papatyamız doğurmuş, başından aşağı papatyalar atmaz mıyız bee Heyecanla bekliyoruz detayları da, mis kokuluyla güzel vakitler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…