- 18 Nisan 2013
- 942
- 1.561
- 313
- 38
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #34.641
Ay beklenen doğum oldu sonunda cok şükür canım sağlıkla büyüt ünşallah geçmiş olsun sana daKızlar bende doğum yaptım, 2.5 da oldu doğumum, şuan uğraşıyoruz emzirmeyle fln, detaylı anlatırım ilk fırsatta
Evet ta pazartesi sabahtandı ameliyatı.Keşke numara paylaşmak yasak olmasaymış ulaşılırdı bi şekilde. Pazartesiydi değil mi ameliyatı 2 gün geçti
Ya gözün aydın hadi, tam bir Nisan annesisin artıkKızlar bende doğum yaptım, 2.5 da oldu doğumum, şuan uğraşıyoruz emzirmeyle fln, detaylı anlatırım ilk fırsatta
Oh oh maşallahEvet evet yaptırdım. Onu da kısaca özetleyeyim; prematüre olduğu için kıza yapamayız falan dediler. Değerlendirmeye girecekmiş. Neyse girdi ve sıkıntı çıkmadı yaptırdık sigortayı. Benim yıllardır acıbadem sigortam olduğu için bupa bebeği de oldu. Doğduktan sonraki ilk ayda yapmamız gerekiyordu. Hızlıca başlattık işlemleri ve ta daaaa ay sonu gelmeden yaptılar nihayetiyi bir sigortacı buldum, ciddi yardımcı oldu
Kalça ultrasonu ve hepatit b aşısının 2. Dozu 1. Ay kontrolünde yapılıyor. Ben aşıyı sağlık ocağında yaptırmak istemedim, hastanede yaptırdım. İstersen sağlık ocağında da yaptırılıyor
Gözünüz aydınKızlar bende doğum yaptım, 2.5 da oldu doğumum, şuan uğraşıyoruz emzirmeyle fln, detaylı anlatırım ilk fırsatta
Çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah. grubun en çok beklenen bebişi de doğdu diğerleri de hızlıca gelir artıkKızlar bende doğum yaptım, 2.5 da oldu doğumum, şuan uğraşıyoruz emzirmeyle fln, detaylı anlatırım ilk fırsatta
Ayyy hadi hayırlı uğurlu olsun. Valla kendim doğurmuş kadar sevindim.Kızlar bende doğum yaptım, 2.5 da oldu doğumum, şuan uğraşıyoruz emzirmeyle fln, detaylı anlatırım ilk fırsatta
Yaaa beklediğim haber geldi sonundaaaKızlar bende doğum yaptım, 2.5 da oldu doğumum, şuan uğraşıyoruz emzirmeyle fln, detaylı anlatırım ilk fırsatta
Ayyy tüylerim diken diken olduKızlar bende doğum yaptım, 2.5 da oldu doğumum, şuan uğraşıyoruz emzirmeyle fln, detaylı anlatırım ilk fırsatta
Yaaa hayırlı olsunnn kavuştun mis kokulu yavruna.Kızlar bende doğum yaptım, 2.5 da oldu doğumum, şuan uğraşıyoruz emzirmeyle fln, detaylı anlatırım ilk fırsatta
Ayyyy hadi gözümüz aydınnnnKızlar bende doğum yaptım, 2.5 da oldu doğumum, şuan uğraşıyoruz emzirmeyle fln, detaylı anlatırım ilk fırsatta
Kizzz masallahhKızlar bende doğum yaptım, 2.5 da oldu doğumum, şuan uğraşıyoruz emzirmeyle fln, detaylı anlatırım ilk fırsatta
Sıra sana geldi hadi bakalımKizzz masallahhtebrik ediyorum Rabb'im analı babalı büyütsün inşallah
Ben dün verdim ilk kez memeden sınra mıyırdıyordu beşiğine koyunca verryim bi dedim öpücük sesi gibi sesler çıkardıKizlar bebislere emzik veren var mi? Meme reddi yasariz diye ödüm kopuyor zaten zor alıştık. Ama beni de emzik niyetine kullaniyor versem mi vermesem mi cok kararsizim
Canımmm maşallah sana ve bebişine çok şükürEveeeeet ilk doğum yapan olunca 1. Ay kontrolüne de ilk giden oldummaşallah diyerek anlatayım;
Prematüre dedik ama kızım dışarıda kesinlikle çok iyi gelişmiş, arkadaşlarını yakalamış hatta geçmiş2605 doğdu, 5. Günde 2500 dü. 1. Ayında 3850 geldi. Doktoru inanamadı. 500 gr yeterliydi aslında dedi ama 1350 almış. Buraya hemen maşallahlar gelsin lütfen
Boyu da 48 cm di. Şimdi 55 olmuşburaya da maşallah ben zaten tulumlardan anlıyordum. Kız uzun olacak diye küçük hiç bir şey almamıştık. Prematüre gelince bir sürü prematüre kıyafet almıştık. Onları da 1 hafta giyebildi zaten
Mamayı bırakalım dedi ama ben istemedim. Dün bütün gün mama vermemiştim denemek için. Akşama verdim sadece. 1 damlasını bile ziyan etmedi ve 5 dk da bitirdi dedim. Yani aç kalıyor sanki gibi geldi bana. Şimdilik 1 hafta mama vermeyip deneme yapıcaz, haftaya kontrolde karar vericez nasıl ilerleyeceğimize
Bana da hiç lohusa gibi değilsiniz dedi hahahaha sağ olsunödem falan kalmayınca normal insana döndüm. Kilom da zaten hamile kalmadan önceki kilomun da altına indi
Kalça ultrasonu da normal çıktı, ona da bir maşallahalırım
Her şey yolunda gibi maşallah
İnşallah da böyle devam eder diyelim
Hepimizin bebeği sağlıklı olsun da gerisi gelir zaten
Umarım canım bende çok kafaya taktım bu durumu gerçekten çok düşünüyorum moralimi bozmak istemiyorum ama telefonu evde unutsa bile muhakkak biri gidip alırdı ben telefonunun bozulmuş kırılmış olma ihtimalini düşünerek kendimi avutuyorum umarım kısa sürede bize yazarsınKızlar kötü düşünmek istemiyorum amaVivaLaJuicy miyomlarını da aldıracaktı sezaryende. Umarım her şey yolunda gitmiştir, cumartesiden beri yazmıyor.
Benim 5. Günde 50 cc vermen yeterli demişti doktorum canım en iyisinş ordaki hemşirelere sor onlar söyler sanaSezeryan ile doğum yaptım 6. Günüm bebeğim kuvezde 3 saate bir pompa ile süt sagiriyorum ama 60CC çıkıyor az mı sizce
Canımm şükür hepimizin gözü aydınKızlar bende doğum yaptım, 2.5 da oldu doğumum, şuan uğraşıyoruz emzirmeyle fln, detaylı anlatırım ilk fırsatta
Ayy hayırlı olsunKızlar bende doğum yaptım, 2.5 da oldu doğumum, şuan uğraşıyoruz emzirmeyle fln, detaylı anlatırım ilk fırsatta
Bendede iyi ama hemşireler doktorlardan öğrenmen daha iyi olur tabikiSezeryan ile doğum yaptım 6. Günüm bebeğim kuvezde 3 saate bir pompa ile süt sagiriyorum ama 60CC çıkıyor az mı sizce
TebriklerKızlar bende doğum yaptım, 2.5 da oldu doğumum, şuan uğraşıyoruz emzirmeyle fln, detaylı anlatırım ilk fırsatta
Kaç saate bir için 50 CC dedi]nim 5. Günde 50 cc vermen yeterli demişti doktorum canım en iyisinş ordaki hemşirelere sor onlar söyler sana
Gözün aydın, Allah bağışlasınKızlar bende doğum yaptım, 2.5 da oldu doğumum, şuan uğraşıyoruz emzirmeyle fln, detaylı anlatırım ilk fırsatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?