2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar bende doğum yaptım, 2.5 da oldu doğumum, şuan uğraşıyoruz emzirmeyle fln, detaylı anlatırım ilk fırsatta
Maşaallah Rabb'im önce İslam'a sonra sana ve babasına bağışlasın.Ayagini surseydin doğuma girerken arkandan gelseydik bizde

Ayy hadi hayırlısı bakalım geri sayımlar başlamış sağlıcakla gelsinler
Kızlar 18 Nisan sezaryen randevusu aldık. Bebeğin boynunda kordon varmış hala. Aslında daha geç bir tarih olacaktı ama bayrama denk geldiği için 38+6 olacak. Doktor yeterli dedi.
Kızlar ben de bugün kontrole gittim, 13 Nisan’a inşallah sezaryen randevumuzu aldık. Çok heyecanlıyım

asigocmen kesinlikle insan evde kendini daha rahat hissediyor. Ben de gazdan dolayı geç taburcu oldum, serum verdiler öyle cıktı, çıkan da sembolik yani insanı rahatlatacak bişey değil. 3. Gün gecesini buldu büyük tuvalete cıkmam gaz ve 3 günlük şişlik sonrasında çok rahatlamıştım. Dikişler çok can sıkıcı evet ama 4. Gün gibi azalmaya başlıyo. İki büklüm olmadan yürüyebiliyosun en azından. Bana arveles bi de panadol vermişti doktor arvelesi içiyodum o iyi geliyordu varsa sen de iç ağrı kesicini canım cekme bosuna. Bi de hastanede diklofen iğne vurmuslardı o inanılmaz iyi geliyodu.

Ördek yürüyüşü gibi bi yürüyüş var yer siler gibi yani onu yapayım dedim iki üç yaptım regl gibi ağrım oldu korktum bıraktım kanala itecez bebeği diye doğurmayım bi anda dedim
Ayy keşke o kadar kolay olsa bi sabah regl ağrısıyla kalkıyorum öğlene geçiyor bütün gün bel fıtığım ağrıyor .Ha doğdu doğacak diyordum şimdi gelmiyor.Vakti bellidir merak etme çok çabalıyorum ama zmaaninda gelecek doğal olarak erken veya geç gelmiyorlar Nefes alacakları vakit belli zaten sadece süreci kolaylaştırabiliyoruz.

Ahududu yaprağı aldım bugün çay yapmak için, denediniz mi onu kızlar
3 gün oldu başlayalı günde iki bardak arada kasılma sanci regl ağrısı yokluyor.Cok bı etkisini göremedim ama rahmi çok iyi besliyormus.Ada çayı da kullanıyorum.Bir iki kez de Hint yağı tükettim bıraktım.Hurma da günde 5,7,9 değişiyor tatlı isteğime göre yiyorum.

İşin şakası o zaten bi anda doğurmak ah ah keşke

İnşallah inşallah hepimiz pat diye sağlıkla doğururuz bugün biraz vajinaya baskı hissettim ama ne bileyim bebek aşırı hareketli sanki gelmk istemiyor yeri çok rahat galiba
Amiinn. Yaa ben de bugün alt karında baskı hissediyorum çok çişim geliyor birde. Baskı olduğundan mı çişim geliyor çişim geldiği için mi baskı oluyor anlamıyorum çünkü tuvaletten çıkınca yine çişim geliyor sanki benimbebito da çok hareketli yaa dirseğini dizini dayayıp duruyor

Maşallah maşallah darısı başımıza

Prematüre anneleri size de 1. ay sonunda detaylı göz muayenesi (rop) önerdiler mi? 1. ayı doldurup yaptıran var mı bu muayeneyi?

Hahahhaahha aynısı aynısı tam çıkıyorum tekrar gidiyorm lavaboya aynen benimkide popoyu kaldırıyor hep içerde amuda kalkıyor gibi bide yani aşağı inmeleri lazımken yukarıya çıkmaları hiç hoş değil ama neysee

Kızlar benim de bugün kontrolüm vardı benim miniş 37+1 günlük boy 49 kilo 3350 olmuş doktorumla 12 nisana gün aldım ama canım eşim 17 sine kadar dursun diyor inanılmaz bir bel ağrım var. Doğum yapanlar bel ağrıları başladıktan kaç hafta sonra doğum yaptınız acaba dayanabilir miyim bilmiyorum

Bebişlerinizin kaçıncı günden itibaren kilo artışı başladı? İlk 10 günde yüzde 10 kilo kaybı normal deniyor benim oğlum da kaybetti mama takviyesine başladık ama çok gerildim kilo alacak mı diye biraz takıntı yaptım sanırım

Yaa sorma daha yukarı yukarı diretiyor bi yerlerini yavrucum aşağı doğru insene diyorum bizimkiler yolumu bulamıyor acaba aşağıdan ışık falan mı tutsak ışığı görünce gelirler belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…