- 21 Mart 2014
- 1.824
- 1.949
- 333
- 29
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #34.661
Maşaallah Rabb'im önce İslam'a sonra sana ve babasına bağışlasınKızlar bende doğum yaptım, 2.5 da oldu doğumum, şuan uğraşıyoruz emzirmeyle fln, detaylı anlatırım ilk fırsatta
Kızlar 18 Nisan sezaryen randevusu aldık. Bebeğin boynunda kordon varmış hala. Aslında daha geç bir tarih olacaktı ama bayrama denk geldiği için 38+6 olacak. Doktor yeterli dedi.
Merhaba kızlar doktor kontrolünden geldim çatala çıktımkanala girmemiş rahim ağzıda normal olduğu için bekleyebiliriz dedi.11 nisan salı günü saat 11 de doğum alınacağım. 38+3 te. İnşallah hepimize hayırlı doğumlar olsun
Kızlar ben de bugün kontrole gittim, 13 Nisan’a inşallah sezaryen randevumuzu aldık. Çok heyecanlıyım
Oh şükür ev en iyisi huzur buluyo rahatlıyor insan, eve git bi duşunu al sıcak su tut göğüslere, birazda uyuyabilsen keşke üstüne acaip sütü getiriyor, sakin ol canım şuan hormonlarımız altüst ağlaman normal , gaz sorunu da yenidoğan bebek problemi bizde de var az sabır inşallah alısacaklar dünyaya bize bizde onlara, sonra herşey normalleşecek annesi, ben de sezeryan agrılarıyla cok sıkıntıdayım, yürüyemiyorum egilemiyorum, ilgilenmek istyorum bebegmle ama cok zor suan, emzirmeye calısmak zulüm, bian önce iyileşmiyo diye ağlıyorum bende
Evet şuan sıradaki benim ama sanmıyorum birileri sürpriz yapıp araya girer benceSıra sana geldi hadi bakalım
Ayy keşke o kadar kolay olsa bi sabah regl ağrısıyla kalkıyorum öğlene geçiyor bütün gün bel fıtığım ağrıyor .Ha doğdu doğacak diyordum şimdi gelmiyor.Vakti bellidir merak etme çok çabalıyorum ama zmaaninda gelecek doğal olarak erken veya geç gelmiyorlarÖrdek yürüyüşü gibi bi yürüyüş var yer siler gibi yani onu yapayım dedim iki üç yaptım regl gibi ağrım oldu korktum bıraktımkanala itecez bebeği diye doğurmayım bi anda dedim
Hiiç belli olmaz pat diye olacak belkiEvet şuan sıradaki benim ama sanmıyorum birileri sürpriz yapıp araya girer bencebenim daha yolum var gibi
YaaKızlar bende doğum yaptım, 2.5 da oldu doğumum, şuan uğraşıyoruz emzirmeyle fln, detaylı anlatırım ilk fırsatta
Aynı gün oluyoruz demek kiBenim de 10 Nisan Pazartesi sezeryanımsağlıkla kavuşalım
Gözünüz aydın, tez zamanda yanınıza gelir inşallah, bence az değil ama en iyi hemşire ve dr bilir. Neden kuvez desteği gerekti acaba?Sezeryan ile doğum yaptım 6. Günüm bebeğim kuvezde 3 saate bir pompa ile süt sagiriyorum ama 60CC çıkıyor az mı sizce
Evet erkekAynı gün oluyoruz demek kisenin bebeğin erkek mi? Sanki dün Deniz ismini gördüm, benim de kızım olacak Deniz Lina düşünüyoruz
3 gün oldu başlayalı günde iki bardak arada kasılma sanci regl ağrısı yokluyor.Cok bı etkisini göremedim ama rahmi çok iyi besliyormus.Ada çayı da kullanıyorum.Bir iki kez de Hint yağı tükettim bıraktım.Hurma da günde 5,7,9 değişiyor tatlı isteğime göre yiyorum.Ahududu yaprağı aldım bugün çay yapmak için, denediniz mi onu kızlar
İnşallah inşallah hepimiz pat diye sağlıkla doğururuzHiiç belli olmaz pat diye olacak belkiharekete devam
İşin şakası o zatenAyy keşke o kadar kolay olsa bi sabah regl ağrısıyla kalkıyorum öğlene geçiyor bütün gün bel fıtığım ağrıyor .Ha doğdu doğacak diyordum şimdi gelmiyor.Vakti bellidir merak etme çok çabalıyorum ama zmaaninda gelecek doğal olarak erken veya geç gelmiyorlarNefes alacakları vakit belli zaten sadece süreci kolaylaştırabiliyoruz.
Amiinn. Yaa ben de bugün alt karında baskı hissediyorum çok çişim geliyor birde. Baskı olduğundan mı çişim geliyor çişim geldiği için mi baskı oluyor anlamıyorum çünkü tuvaletten çıkınca yine çişim geliyor sankiİnşallah inşallah hepimiz pat diye sağlıkla doğururuzbugün biraz vajinaya baskı hissettim ama ne bileyim bebek aşırı hareketli sanki gelmk istemiyor yeri çok rahat galiba
Maşallah maşallah darısı başımızaEveeeeet ilk doğum yapan olunca 1. Ay kontrolüne de ilk giden oldummaşallah diyerek anlatayım;
Prematüre dedik ama kızım dışarıda kesinlikle çok iyi gelişmiş, arkadaşlarını yakalamış hatta geçmiş2605 doğdu, 5. Günde 2500 dü. 1. Ayında 3850 geldi. Doktoru inanamadı. 500 gr yeterliydi aslında dedi ama 1350 almış. Buraya hemen maşallahlar gelsin lütfen
Boyu da 48 cm di. Şimdi 55 olmuşburaya da maşallah ben zaten tulumlardan anlıyordum. Kız uzun olacak diye küçük hiç bir şey almamıştık. Prematüre gelince bir sürü prematüre kıyafet almıştık. Onları da 1 hafta giyebildi zaten
Mamayı bırakalım dedi ama ben istemedim. Dün bütün gün mama vermemiştim denemek için. Akşama verdim sadece. 1 damlasını bile ziyan etmedi ve 5 dk da bitirdi dedim. Yani aç kalıyor sanki gibi geldi bana. Şimdilik 1 hafta mama vermeyip deneme yapıcaz, haftaya kontrolde karar vericez nasıl ilerleyeceğimize
Bana da hiç lohusa gibi değilsiniz dedi hahahaha sağ olsunödem falan kalmayınca normal insana döndüm. Kilom da zaten hamile kalmadan önceki kilomun da altına indi
Kalça ultrasonu da normal çıktı, ona da bir maşallahalırım
Her şey yolunda gibi maşallah
İnşallah da böyle devam eder diyelim
Hepimizin bebeği sağlıklı olsun da gerisi gelir zaten
Hahahhaahha aynısı aynısı tam çıkıyorum tekrar gidiyorm lavaboyaAmiinn. Yaa ben de bugün alt karında baskı hissediyorum çok çişim geliyor birde. Baskı olduğundan mı çişim geliyor çişim geldiği için mi baskı oluyor anlamıyorum çünkü tuvaletten çıkınca yine çişim geliyor sankibenimbebito da çok hareketli yaa dirseğini dizini dayayıp duruyor
Yaa sorma daha yukarı yukarı diretiyor bi yerlerini yavrucum aşağı doğru insene diyorumHahahhaahha aynısı aynısı tam çıkıyorum tekrar gidiyorm lavaboyaaynen benimkide popoyu kaldırıyor hep içerde amuda kalkıyor gibi bide yani aşağı inmeleri lazımken yukarıya çıkmaları hiç hoş değil ama neysee
Hayırlı olsun sonunda doğurdun senin doğumunu çok beklemiştimKızlar bende doğum yaptım, 2.5 da oldu doğumum, şuan uğraşıyoruz emzirmeyle fln, detaylı anlatırım ilk fırsatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?