2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Şükür iyiyiz yarim saate eve çıkacağız artık. Sütüm hala gelmedi. Dun gece gaz sorunu yaşadım ağla ağla zor bela sakinlestim. Sanırım bu gaz sorunu benimle olacak hep oncesindede vardi simdide var.
Sen nasıl oldun

Kızlar 18 Nisan sezaryen randevusu aldık. Bebeğin boynunda kordon varmış hala. Aslında daha geç bir tarih olacaktı ama bayrama denk geldiği için 38+6 olacak. Doktor yeterli dedi.
Bende seni etiketleyip sorcaktm dur önce mesajlara bakayım dedim hayırlısı olsun inşallah
Gününü bilmek daha heyecan verici olsa gerek

Ya senin daha az kalmış hayırlısıyla sağlıkla gelsin ❤
Hayırlı olsun geri sayım başlasın o zaman sezeryanın en güzel tarafı bu ya cok net her sey hazırlıklısınız önceden. Sağsalim kavuşun
Teşekkür ederim İnşallah hepimizin gönlüne göre olur Gönül isterdi ki normal yapabileyim ama göze alamadım. Belirsizliğin kalkması güzel haklısın
Bende seni etiketleyip sorcaktm dur önce mesajlara bakayım dedim hayırlısı olsun inşallah
Gününü bilmek daha heyecan verici olsa gerek
Ya evet bir garip oldum. Neler olacak meraktayım. Sen benden önce doğurursun artık

Kızlar nst’de ufak sancılar çıkmış, doktor pazartesi çağırdı, yoksa çarşamba gidecektim. Hemşire sıkıntı yok dedi, sancılar artıyor mu diye bakılacakmış tekrar nst ile. Normal mi acaba?

Valla 1 dk bile sürmedi. Hemen vajinal ultrasonla baktı. Sonra rahim ağzına baktı eliyle sert mi yumuşak mı diye. Kurtulmuş oldum Tabikide bi çatı veya açıklık muayenesi gibi değildi.
İyi iyi sevindim hemen bitmesine
Ya evet bir garip oldum. Neler olacak meraktayım. Sen benden önce doğurursun artık
Ben benden umudu kestim kalan 5 gün yazıyor ya o bile heyacanlandirmiyor sanki daha geç gelecek
İnşallah çok güzel geçer hazırlıklarını o güne ayarlar rahat rahat gidersin hasteneye

VivaLaJuicy den haber var mı merak ettim

Oh şükür ev en iyisi huzur buluyo rahatlıyor insan, eve git bi duşunu al sıcak su tut göğüslere, birazda uyuyabilsen keşke üstüne acaip sütü getiriyor, sakin ol canım şuan hormonlarımız altüst ağlaman normal , gaz sorunu da yenidoğan bebek problemi bizde de var az sabır inşallah alısacaklar dünyaya bize bizde onlara, sonra herşey normalleşecek annesi, ben de sezeryan agrılarıyla cok sıkıntıdayım, yürüyemiyorum egilemiyorum, ilgilenmek istyorum bebegmle ama cok zor suan, emzirmeye calısmak zulüm, bian önce iyileşmiyo diye ağlıyorum bende

Aynen hazırlıklı gitmek, zamanın net olması güzel ilk doğumlar geç olabiliyormuş canım, inşallah zamanında sağlıkla kavuşursunuz viva’dan ses yok hala ya, kazen’e yazıp telefonuna mesaj atmasını mı istesek, bilemedim.

Sezeryan sonrası her şeyi dibine kadar yaşamış biri olarak 6. Gunden bildiriyorum oksurmek hapsirmak yataktan inip geri yatmak ne güzel bişeymis simdi guc bela yapiyorum ama gun geçtikçe iyileştiğini hissediyorum bugün karnimin içi acımıyor mesela geçecek inşallah. Ben de bebeğime tam anlamiyla bakamıyorum diye kendimi kötü hissediyorum ama 1 2 haftaya eski halimize döneriz bence

Kizlar bebislere emzik veren var mi? Meme reddi yasariz diye ödüm kopuyor zaten zor alıştık. Ama beni de emzik niyetine kullaniyor versem mi vermesem mi cok kararsizim
En küçüğüme verdim hemde en iyi markalardan aldım kullansın diye ama düzenli değil yani uyumak istediğinde veya beni çok yorarsa.Ama emzirmeyi çok sık tuttum çok dikkat ettim.Cunku kızım memeyi hiç sevmiyordu sürekli ağlıyordum pispislayarak emzirdim sürekli amuda kalktım tabiri caizse pes etmedim çok şükür sonunda emdi.Senin kokun senin varlığın onun hayatı şuan senin bir organın olduğunu düşünüyor tabiki ayrılmak istemez önemseme bu zamanlar çok kısa sürecek gerçekten ozleyeceksin sadece rahatsız olursan, kendine vakit ayirmak istersen emzik veya ana kucağı kullan.

Kizlar bebislere emzik veren var mi? Meme reddi yasariz diye ödüm kopuyor zaten zor alıştık. Ama beni de emzik niyetine kullaniyor versem mi vermesem mi cok kararsizim
Ben verdim kaç farklı emzik ama almadı. Alsa ne güzel olur yaa. Susturucu resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…