- 5 Ağustos 2015
- 374
- 554
- 103
- 34
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #34.601
Her fırsattaGünde kaç tane yaptınız peki? Ben de başlayayım yaa geç kaldım biraz ama arayı kapatırım inşallah
İnşallahAyyy hadi bakalımkolaylıkla olur inş
Amin amin canım inşallah … gönlünce olsu doğumun . Hiç korkma güzel geçicek inşallahCanım maşallah sana ne güzel bir doğum darısı bize inşallah , Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Ya onu bende çok merak ediyorumİyi iyi sevindim hemen bitmesine
Ben benden umudu kestim kalan 5 gün yazıyor ya o bile heyacanlandirmiyor sanki daha geç gelecek
İnşallah çok güzel geçerhazırlıklarını o güne ayarlar rahat rahat gidersin hasteneye
VivaLaJuicy den haber var mı merak ettim
EvetYaa bide beni de sayın diodun doğurmayanlaraa
Gözün aydın canım rabbim hep böyle iyi etsin
Sağlıkla güzellikle büyüt bebeğini
Sağolasın canım Allah razı olsunAyy inşallah geçer kısa zamanda çok rahatladım bunuda okuyunca kuzum çok şükür tüm bebişler iyi sağlıklı olsun inşallah
Gözün aydın kuzum çok sevindim sağlıkla bol sütle büyüt bebişini çok şükür
Canım içim rahatladı bugün araştırıp sizden de yorumlar gelince inşallah kısa sürede atlatırız bu durumu hepimiz
Canım baş gelişse Elçin Demirel videoları yaptım hep . Pilates ve squat çok çok yaptım. Her fırsatta squat yani sürekli çömelip durdum. Sancılarda da pilates evde çok iyi geldi hastane plastesten çok yürümek sallanmak ve yüz üstü yatakta yastığa sarılmak iyi geldi .Lelamor şimdi yoğunsndur ama cevaplarsan çok sevinirim benim bebe daha kanala bile girmemiş gün içerisinde nasıl hareketler yaptın acaba ne kadar süreyle bende bu hafta yapayım birşeyler belki gelir
Rabbim nasip etsin inşallah güzel kardeşimAyy maşallah sizin gibi sezeryan sonrası normal doğum yapmayı ne kadar çok istiyorum bilseniz çok maşallah size bebeğinize sağlık diliyorum hayırlı uzun ömrü olsun size de geçmiş olsun
Hepsine maşallahEveeeeet ilk doğum yapan olunca 1. Ay kontrolüne de ilk giden oldummaşallah diyerek anlatayım;
Prematüre dedik ama kızım dışarıda kesinlikle çok iyi gelişmiş, arkadaşlarını yakalamış hatta geçmiş2605 doğdu, 5. Günde 2500 dü. 1. Ayında 3850 geldi. Doktoru inanamadı. 500 gr yeterliydi aslında dedi ama 1350 almış. Buraya hemen maşallahlar gelsin lütfen
Boyu da 48 cm di. Şimdi 55 olmuşburaya da maşallah ben zaten tulumlardan anlıyordum. Kız uzun olacak diye küçük hiç bir şey almamıştık. Prematüre gelince bir sürü prematüre kıyafet almıştık. Onları da 1 hafta giyebildi zaten
Mamayı bırakalım dedi ama ben istemedim. Dün bütün gün mama vermemiştim denemek için. Akşama verdim sadece. 1 damlasını bile ziyan etmedi ve 5 dk da bitirdi dedim. Yani aç kalıyor sanki gibi geldi bana. Şimdilik 1 hafta mama vermeyip deneme yapıcaz, haftaya kontrolde karar vericez nasıl ilerleyeceğimize
Bana da hiç lohusa gibi değilsiniz dedi hahahaha sağ olsunödem falan kalmayınca normal insana döndüm. Kilom da zaten hamile kalmadan önceki kilomun da altına indi
Kalça ultrasonu da normal çıktı, ona da bir maşallahalırım
Her şey yolunda gibi maşallah
İnşallah da böyle devam eder diyelim
Hepimizin bebeği sağlıklı olsun da gerisi gelir zaten
Kac cikti sancilar canim ben acil gittigimde 90-100 arasindaydi ilac kullandim bi daha onkadar yuksek yasamadim ama suanda arada sirada nst de 60 lari goruyorum her girdigimde 1 veya 2 kez cikiyor sadece doktorumda yalanci sanci oldugunu soyluyor cok onemsemiyoruz zaten cok dikkat ettim ufacik bi kasilmada bile 45-50 ye geliyor sanci bence normal hic kafana takmaKızlar nst’de ufak sancılar çıkmış, doktor pazartesi çağırdı, yoksa çarşamba gidecektim. Hemşire sıkıntı yok dedi, sancılar artıyor mu diye bakılacakmış tekrar nst ile. Normal mi acaba?
Evet siradaki kizlar lutfen merakta birakmayin belki bebeklerinize odaklaniyosunuz ama en azindan bi iyiyiz yazin bizlere oda yeterKızlar kötü düşünmek istemiyorum amaVivaLaJuicy miyomlarını da aldıracaktı sezaryende. Umarım her şey yolunda gitmiştir, cumartesiden beri yazmıyor.
O zqman ya sabır diyorum, 2.gündeyim suan hiç bitmeyecek gibi, ben her işimi kendim yapmayı seven biri olarak başkalarına muhtaç olmak cok koyuyor bana en cokta bebeğime ben bakamıyorum emzirmek dısında bu cok zoruma gidiyor, inşallah geçecek ya sabır diyeyim o zaman canım 6 güne 4 kaldıSezeryan sonrası her şeyi dibine kadar yaşamış biri olarak 6. Gunden bildiriyorum oksurmek hapsirmak yataktan inip geri yatmak ne güzel bişeymis simdi guc bela yapiyorumama gun geçtikçe iyileştiğini hissediyorum bugün karnimin içi acımıyor mesela geçecek inşallah. Ben de bebeğime tam anlamiyla bakamıyorum diye kendimi kötü hissediyorum ama 1 2 haftaya eski halimize döneriz bence
Canım ben eve geldgmz gibi verdim emzigi ama karnı tok oldgnu bildgm zaman mızmızlanıyosa verdm, yada uyku geçişi için susturucuKizlar bebislere emzik veren var mi? Meme reddi yasariz diye ödüm kopuyor zaten zor alıştık. Ama beni de emzik niyetine kullaniyor versem mi vermesem mi cok kararsizim
Ay maşallah canım benim ya, kızında senin gibi deseneEveeeeet ilk doğum yapan olunca 1. Ay kontrolüne de ilk giden oldummaşallah diyerek anlatayım;
Prematüre dedik ama kızım dışarıda kesinlikle çok iyi gelişmiş, arkadaşlarını yakalamış hatta geçmiş2605 doğdu, 5. Günde 2500 dü. 1. Ayında 3850 geldi. Doktoru inanamadı. 500 gr yeterliydi aslında dedi ama 1350 almış. Buraya hemen maşallahlar gelsin lütfen
Boyu da 48 cm di. Şimdi 55 olmuşburaya da maşallah ben zaten tulumlardan anlıyordum. Kız uzun olacak diye küçük hiç bir şey almamıştık. Prematüre gelince bir sürü prematüre kıyafet almıştık. Onları da 1 hafta giyebildi zaten
Mamayı bırakalım dedi ama ben istemedim. Dün bütün gün mama vermemiştim denemek için. Akşama verdim sadece. 1 damlasını bile ziyan etmedi ve 5 dk da bitirdi dedim. Yani aç kalıyor sanki gibi geldi bana. Şimdilik 1 hafta mama vermeyip deneme yapıcaz, haftaya kontrolde karar vericez nasıl ilerleyeceğimize
Bana da hiç lohusa gibi değilsiniz dedi hahahaha sağ olsunödem falan kalmayınca normal insana döndüm. Kilom da zaten hamile kalmadan önceki kilomun da altına indi
MaşallahEveeeeet ilk doğum yapan olunca 1. Ay kontrolüne de ilk giden oldummaşallah diyerek anlatayım;
İnşallah dediğim gibi telefonunu unutmuştur nereye koyduğunu bulamıyordur bebişle ilgilenmekten de aramıyordur. Ben de merak ediyorum.Kızlar kötü düşünmek istemiyorum amaVivaLaJuicy miyomlarını da aldıracaktı sezaryende. Umarım her şey yolunda gitmiştir, cumartesiden beri yazmıyor.
Benim de 18 Nisan Allah nasip ederseKızlar 18 Nisan sezaryen randevusu aldık. Bebeğin boynunda kordon varmış hala. Aslında daha geç bir tarih olacaktı ama bayrama denk geldiği için 38+6 olacak. Doktor yeterli dedi.
Hepsine kocaman maşAllahEveeeeet ilk doğum yapan olunca 1. Ay kontrolüne de ilk giden oldummaşallah diyerek anlatayım;
Gözün aydın canımIsık tedavisiyle ciktik cok sukur bugun 5 kusure dusmustu sarilik degeri hepimizin bebisleri hep iyi olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?