2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ben prematüre olduğu için 10 gün kadar kimseyi almadım. Ama sırf kendi şımarıklığımdan. Yoksa kızı dışarı çıkarıyordum yani. 10. Günden sonra kapı kapanmadı ya öğlen ya akşam birileri oluyor. Bu akşam eltim gelecekmiş mesela. Kızı da okula gidiyor. Hastalık bulaştıracak diye çok korkuyorum. Çok izin vermicem yaklaştırmicam

Evveett kızlar VivaLaJuicy ya ulaştım. Herşey yolundaymış. Aşırı yoğunluktan yazamamış. Bugün yarın düşünüyorum yazmayı dedi. Endişelerinizi ilettim üzüldü endişe ettirdiği için. Bebek te kendisi de gayet sağlıklılarmış . Hepinize selam söyledi.buraya en kıza zamanda yazacağını söyledi.

Ahh çok şükür

Ah iyi bari iyilerse sorun yok insanin aklina neler neler geliyor cok sukur korkularimiz yersiz kaldi

Kızlarrr ben doğum yaptım. Çok güzeldi, anlatıcam mutlaka bebişi biraz seveyim. 37+2’de 2980 gr, 48 cm. Normal doğumdan korkmayın bacılar, çok güzel geçti. Öpüyorum sizleri.
Gozun aydin canim siranin bizim haftaya kadar gelmis olmasi pekii biz en kucuklerdir biz bile doguruyoruz ne cabuj gecti zaman

Canım kordon dolandığında bildiğim kadarıyla sancıyla gelen bebek sancı arasında geri kaçıyor, tek tur dolanmada ufak müdahale ile doğuyor bebek de bu doğum sayına ya da sezaryen geçmişin varsa ona göre değişebiliyor ve seni de yorduğu için bebeğine daha geç odaklanabiliyorsun. Bazı doktorların işine öyle geliyor burada da çok rastladım.
Doktorunun tavrı konusunda kesinlikle haklısın. Hayal kırıklığı yaşamışsın çook haklısın
Bebeğini sağlıkla kucağına al, ikiniz de sağlıklı, mutlu, huzurlu olun gerisini dert etmemeye çalış Belki ikiniz için de en hayırlısı, en iyisi budur

Evet hepsi Farklı ama normal doğuma da ne gerek var denmesi güven sarsıcı oldu benim için. Yoksa zaten normal düşünmüyordum. Neyse sonu iyi olsun da mühim değil

Teşekkür ederim ne güzel teselli ettin hepimizin bebeği sağlıkla gelsin

Ayyyyyy çok şükür Allahım ya vallahi o kadar içim rahatladı ki yemin ederim sanki tanıdığım yakın arkadaşımdan haber alamıyormuş kadar üzülüp bir o kadar sevindim yani burda 9 aydır aile olduk öyle kötü şeyler geldi ki aklımıza Allah a şükür şuan hepimiz çok rahatladık VivaLaJuicy kız sen nerdesin hele bi gel seni öpeceyiiiiiz

Oh beeeee çok şükür çok sevindim Viva haberine nasıldı ama zehir hafiye hallerim böyle durumlarda direkt çaldırın en hin fikirler bende

K Kisgunesim22 mammamia44 gözünüz aydın canımlar

Çoook sevindim sağlıkla kavuşmanıza çok benzer durumlar yaşamıştık inşallah bizde sağlıkla kavuşuruz. Gelişimi nasıl canım ultrason ölçümleriyle uyumlu mu?

Ay çok huzursuz bugün de odaya götür uyut

Ay şükür beee

Sessiz sessiz takipteydim arkadaşımızı çok uğraştınız ulaşmak için iyi olmasına sevindim

Ah cok şükür sürekli bu haber için girip bakıp cıkıyordum, VivaLaJuicy eve dön tülaaay diyecektik artık şükür ki iyisiniz

Kızlarrr ben doğum yaptım. Çok güzeldi, anlatıcam mutlaka bebişi biraz seveyim. 37+2’de 2980 gr, 48 cm. Normal doğumdan korkmayın bacılar, çok güzel geçti. Öpüyorum sizleri.
MaşAllah maşallah ne güzel haber Sağlıcakla büyüsün, gözün aydın

Ufak detay ama mesela o anki psikoloji ile ona ihtiyac duyuyoruz şahsen bi daha istemem ben ama herkesin aynı olmaz tabiki

BUKITOKI canım süt için hangi takviyeleri kullanıyorsun?
Kuzum ben hastanedeki 3. Günümde sütüm çok az gelince baştan beri, hemşirelere sordum ne içeyim diye onlardan biride kendisinin migrostaki maltana içeceğini aldığını ve sütünün arttığını söyledi. Ananaslısını aldırdım ben 3 tane ondan içtim toplamda 2 gün boyunca. Sonra çok şükür sütüm arttı bebişe fazla geldi sağıp dolaba koyuyordum ememiyor tam diye o günden beri hiçbirşey içmedim takviye şükür aynı seviyede ilerliyor sütüm. Ama bol su içiyorum. Zaten hemşirede öyle dedi bol su bol dinlenme yeterli hiç öyle helva tatlı flan girmeyin dedi. Birde gaz yapıcı şeyler yemiyorum süt ürünleri tüketmiyorum falan. Şu maltana yı bir aldır dene istersen kuzum. Burda daha öncede söyledim alıp deneyen faydasını gören var mı kızlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…