- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #34.861
Ben prematüre olduğu için 10 gün kadar kimseyi almadım. Ama sırf kendi şımarıklığımdan. Yoksa kızı dışarı çıkarıyordum yani. 10. Günden sonra kapı kapanmadıBugün nst ye girdim. 90 civarı üç tane sancım çıktı. Gerçek doğum sancısı kaç olması gerekiyor biliyor musunuz?
alttan muayene etti bu sefer gerçekten canım acıdı yani. 2 cm açılma dedi. 1 haftada sadece 1 cm artmış yani acilmam.
Bir de sorum var doğum yapan arkadaşlar. Ne zaman ziyaretçi kabul etmeye başladınız? Yani arkadaslarim falan gelmek görmek istiyorlar. Ben de şu an istemem kimseyi diye düşünüyorum ama o zamanki psikolojide nasıl olurum bilmiyorum. En azından 15 20 günlük olsa mi diyorum. Çünkü kucaklarına almak isteyecekler kesin. Düşündükçe biraz panik oluyorum nasıl yok derim diye.
Ahh çok şükürEvveett kızlarVivaLaJuicy ya ulaştım. Herşey yolundaymış. Aşırı yoğunluktan yazamamış. Bugün yarın düşünüyorum yazmayı dedi. Endişelerinizi ilettim üzüldü endişe ettirdiği için. Bebek te kendisi de gayet sağlıklılarmış . Hepinize selam söyledi.buraya en kıza zamanda yazacağını söyledi.
AhEvveett kızlarVivaLaJuicy ya ulaştım. Herşey yolundaymış. Aşırı yoğunluktan yazamamış. Bugün yarın düşünüyorum yazmayı dedi. Endişelerinizi ilettim üzüldü endişe ettirdiği için. Bebek te kendisi de gayet sağlıklılarmış . Hepinize selam söyledi.buraya en kıza zamanda yazacağını söyledi.
Gozun aydin canim siranin bizim haftaya kadar gelmis olmasi pekiiKızlarrr ben doğum yaptım.Çok güzeldi, anlatıcam mutlaka bebişi biraz seveyim. 37+2’de 2980 gr, 48 cm. Normal doğumdan korkmayın bacılar, çok güzel geçti. Öpüyorum sizleri.
Canım kordon dolandığında bildiğim kadarıyla sancıyla gelen bebek sancı arasında geri kaçıyor, tek tur dolanmada ufak müdahale ile doğuyor bebek de bu doğum sayına ya da sezaryen geçmişin varsa ona göre değişebiliyor ve seni de yorduğu için bebeğine daha geç odaklanabiliyorsun. Bazı doktorların işine öyle geliyor burada da çok rastladım.Evet ben de öyle duymuştum. ben normal düşünmüyorum korktuğum için ama gönül isterdi ki normal olsun dedim doktora. direkt ne gerek var falan diyip sezaryen övdü, çok güveniyordum ama etik değil söylediği. Üzüldüm açıkçası.
Ne güzel bir doğum hikayesi oldu seninki, gözün aydın olsun
Evet hepsi Farklı ama normal doğuma da ne gerek var denmesi güven sarsıcı oldu benim için. Yoksa zaten normal düşünmüyordum. Neyse sonu iyi olsun da mühim değilBenimkininde boynunda kordon var ve yine ters donmus makat gelis durumunda ayrica tansiyonum var ama doktorum istiyorsan makat gelisi ceviririz normal dogum yapabilirsin falan diye surekli cesaretlendiriyo ama ben hic istemiyorum asiri korkuyorum o andan hatta sezeryanda bile spinal olmasammi genelmi olsam diye dusunuyorum her doktor farkli iste
Teşekkür ederim ne güzel teselli ettinCanım kordon dolandığında bildiğim kadarıyla sancıyla gelen bebek sancı arasında geri kaçıyor, tek tur dolanmada ufak müdahale ile doğuyor bebek de bu doğum sayına ya da sezaryen geçmişin varsa ona göre değişebiliyor ve seni de yorduğu için bebeğine daha geç odaklanabiliyorsun. Bazı doktorların işine öyle geliyor burada da çok rastladım.
Doktorunun tavrı konusunda kesinlikle haklısın.Hayal kırıklığı yaşamışsın çook haklısın
Bebeğini sağlıkla kucağına al, ikiniz de sağlıklı, mutlu, huzurlu olun gerisini dert etmemeye çalışBelki ikiniz için de en hayırlısı, en iyisi budur
Ayyyyyy çok şükür Allahım ya vallahi o kadar içim rahatladı ki yemin ederim sanki tanıdığım yakın arkadaşımdan haber alamıyormuş kadar üzülüp bir o kadar sevindim yani burda 9 aydır aile olduk öyle kötü şeyler geldi ki aklımıza Allah a şükür şuan hepimiz çok rahatladıkEvveett kızlarVivaLaJuicy ya ulaştım. Herşey yolundaymış. Aşırı yoğunluktan yazamamış. Bugün yarın düşünüyorum yazmayı dedi. Endişelerinizi ilettim üzüldü endişe ettirdiği için. Bebek te kendisi de gayet sağlıklılarmış . Hepinize selam söyledi.buraya en kıza zamanda yazacağını söyledi.
Oh beeeee çok şükür çok sevindim Viva haberineEvveett kızlarVivaLaJuicy ya ulaştım. Herşey yolundaymış. Aşırı yoğunluktan yazamamış. Bugün yarın düşünüyorum yazmayı dedi. Endişelerinizi ilettim üzüldü endişe ettirdiği için. Bebek te kendisi de gayet sağlıklılarmış . Hepinize selam söyledi.buraya en kıza zamanda yazacağını söyledi.
Çoook sevindim sağlıkla kavuşmanızaKızlar dogumum oldu spinal sezaryen ile. Bebeğim çok minnak ama çok tatlı ve sağlığı yerinde çok şükür. Şuan yanımdaAmeliyat güzel geçti şimdi biraz ameliyat yerim yanmaya başladı bakalım inşallah ben de çabuk toparlarım
Ay çok huzursuz bugün de odaya götür uyutBen prematüre olduğu için 10 gün kadar kimseyi almadım. Ama sırf kendi şımarıklığımdan. Yoksa kızı dışarı çıkarıyordum yani. 10. Günden sonra kapı kapanmadıya öğlen ya akşam birileri oluyor. Bu akşam eltim gelecekmiş mesela. Kızı da okula gidiyor. Hastalık bulaştıracak diye çok korkuyorum. Çok izin vermicem yaklaştırmicam
Ay şükür beeeEvveett kızlarVivaLaJuicy ya ulaştım. Herşey yolundaymış. Aşırı yoğunluktan yazamamış. Bugün yarın düşünüyorum yazmayı dedi. Endişelerinizi ilettim üzüldü endişe ettirdiği için. Bebek te kendisi de gayet sağlıklılarmış . Hepinize selam söyledi.buraya en kıza zamanda yazacağını söyledi.
Sessiz sessiz takipteydim arkadaşımızı çok uğraştınız ulaşmak için iyi olmasına sevindimEvveett kızlarVivaLaJuicy ya ulaştım. Herşey yolundaymış. Aşırı yoğunluktan yazamamış. Bugün yarın düşünüyorum yazmayı dedi. Endişelerinizi ilettim üzüldü endişe ettirdiği için. Bebek te kendisi de gayet sağlıklılarmış . Hepinize selam söyledi.buraya en kıza zamanda yazacağını söyledi.
Valla planım öyleydi de biraz nezlelermiş. GelmiyorlarAy çok huzursuz bugün de odaya götür uyut
Ah cok şükür sürekli bu haber için girip bakıp cıkıyordum,Evveett kızlarVivaLaJuicy ya ulaştım. Herşey yolundaymış. Aşırı yoğunluktan yazamamış. Bugün yarın düşünüyorum yazmayı dedi. Endişelerinizi ilettim üzüldü endişe ettirdiği için. Bebek te kendisi de gayet sağlıklılarmış . Hepinize selam söyledi.buraya en kıza zamanda yazacağını söyledi.
MaşAllah maşallah ne güzel haberKızlarrr ben doğum yaptım.Çok güzeldi, anlatıcam mutlaka bebişi biraz seveyim. 37+2’de 2980 gr, 48 cm. Normal doğumdan korkmayın bacılar, çok güzel geçti. Öpüyorum sizleri.
Ufak detay ama mesela o anki psikoloji ile ona ihtiyac duyuyoruz şahsen bi daha istemem ben ama herkesin aynı olmaz tabikiYaa ufacik detaylara bile nasil takiliyoruz iste ama ameliyathanede senin yaninda kavga olmasi gicik bi sey cok iyi anliyorum zaten gerginsiin..Bosver artik oyle boyle kavustun bebisine ona odaklan
Hosbulduukkkgitmem hicbi yere burdayim
Gozun aydiin cok sukurbekliyoruz anlat kendine gelincee
Kuzum ben hastanedeki 3. Günümde sütüm çok az gelince baştan beri, hemşirelere sordum ne içeyim diye onlardan biride kendisinin migrostaki maltana içeceğini aldığını ve sütünün arttığını söyledi. Ananaslısını aldırdım ben 3 tane ondan içtim toplamda 2 gün boyunca. Sonra çok şükür sütüm arttı bebişe fazla geldi sağıp dolaba koyuyordum ememiyor tam diye o günden beri hiçbirşey içmedim takviye şükür aynı seviyede ilerliyor sütüm. Ama bol su içiyorum. Zaten hemşirede öyle dedi bol su bol dinlenme yeterli hiç öyle helva tatlı flan girmeyin dedi. Birde gaz yapıcı şeyler yemiyorum süt ürünleri tüketmiyorum falan. Şu maltana yı bir aldır dene istersen kuzum. Burda daha öncede söyledim alıp deneyen faydasını gören var mı kızlar ?BUKITOKI canım süt için hangi takviyeleri kullanıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?