2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Yarın bakayım canım teşekkür ederim

Sling hangi marka kullanıyorsun canım
Nasıl sancılar çektiniz acaba? Dünden beri vajinada iğne batması hissediyorum ve yine vajinanın sol tarafında ama kemikte sanırım bi ağrı var. Bunlar oldu mu sizde acaba açılma belirtisi falan mı bunlar?
Benim sancılarım sizin anlattınız gibi değilde bi anda karnım sertleşiyor göğsüm daralıyor kasığıma ağrı sızı giriyor ve kısa süre sonra gevşiyor bu Doğum başladığında belirli bir düzen ve sürede geliyor benim şimdi düzensiz bazen sık bazen az seyrediyor
Kızlarrr ben doğum yaptım. Çok güzeldi, anlatıcam mutlaka bebişi biraz seveyim. 37+2’de 2980 gr, 48 cm. Normal doğumdan korkmayın bacılar, çok güzel geçti. Öpüyorum sizleri.
Gözün aydın ne güzel sağ Salim kavuşmuşsunuz maşallah

Burda doktor net açıklamış normal doğum destekleyen biri kendisi. benim doktorunda aynı görüşte.Arkadaşımın bebesi üç kez boynuna dolanmıs vaziyette normal doğumla geldi. Kalıplaşmış bazı şeylere takılıyor sanırım doktorlar. Ama sizin tercihiniz zaten o yönde ise takılmayın sağlıkla kavuşun inşallah

Valla gelen gelsin ama kucağa vermek istemiyorum ya bana geliyor ki kendi anneme babama bile vermek istemiyorum. Sonra farklı düşüneceğim kesin ama koruma icgudumuz.

Bir de sorayim tecrubelilere yaa doktorum dun alttan da muayene etti beni spekturumla bakti aciklik su vs var mi diye.Aksi bir sey soylemedi ama dogumu baslatmayi hizlandirir mi sizce..Lutfen olsun oyle bi sey cunku
Ay olabiliyorsa ben de istiyorum ya karnım patlayacak sanki gelmiyor bu bebe

İlk gebeliğimde nişanım geldi gittim 3 cm açılmam vardı bu sefer hiç kan gelmedi ama 1cm açılmam olmuş bende hissetmedim

Ben bugün kontrole gittim. Doktorum amerkaya gideceği için önden diğer doktoru bir göreyim konuşayım dedim. Nst de 3 tane 90 civarı sancım çıktı. Bunun üstüne doktor açıklık var mı bakalım dedi. 2 cm açıklık varmış. İnanılmaz canım acıdı nedense. Eve geldim karnım belim ağırdı biraz. Bir iki saate baktım kanamam olmuş. Hemen kendi doktorumu aradım çağırdı. Hastaneye yatış yapalım bu akşam. Yarın da doğurdun sanciya göre bakarız doğumun başlamış dedi. Ben anlamadım bu işi yani muayene olmasa baslamayacak miydi acaba? Çok kötü değilim ağrı sızı az ama yatış istiyor doktor.

Kızlar sütüm yetmiyor, bebek isilik oldu, mama aldım mecbur idrarda kan var çünkü
Canım benim sütüm yetmiyor değil daha yeteri kadar gelememiştir o sen sıkma canını sakın bozma moralını mamayla destekli git ama bu senii moral olarak düşürmesin emzirmeye devam et daha gelecek süt eme eme uyarılacak ve çoğalacak bende baktım süt geliyor sanıyorum gelen giden yok bebek aç sarılık artıyor ve öyle bi kaç gün geçti sonra geldi şükür yanı süt ilk günden şakır şakır gelmeyebilir bu çok normal

Bende bugün aynı şeyleri yaşadım canım açıklığım 1 cm ,doktor muayne sonrası kanaman olur endişelenme dedi bende de azıcık oldu ama beni 10 gün sonra çağırdı senden farklı olarak ben 36 haftamdayım ona göre değişir mi bilmiyorum sancılarını hissediyor Musun onları takip etmek adına soruyorum ona göre karar verebilirsin sıklaşırsa kendini belli eder

Doktorda öyle dedi, isilik çok arttı yıkamalımıyım yoksa göbeğinin düşmesini beklemek mi lazım doktor yıka dedi

Doktorda öyle dedi, isilik çok arttı yıkamalımıyım yoksa göbeğinin düşmesini beklemek mi lazım doktor yıka dedi
Valla 46 saat verniks beyaz dokusu için önemli sonrasında yıkabilir biz kızımda göbek düşmeden yıkadık isilikten yana panik yapma ferahlat evin sıcaklığına göre giydir kısa sürede geçer ben verniks olayını bilmiyordum çok o zaman biz ilk gün yıkadık düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…