- 12 Ekim 2022
- 842
- 1.558
- 43
- 36
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #34.821
Gözün aydın canım çok şükür sağ salim kucağına almışsın yavrunu bol sütün olsun mis mis koklaşın kuzunlaKızlar sabah doktora gitmiştim
Kanamam fazla diye nişanmış
Eve geldim, gece 10 da artık 20 dk lık düzenli sancım başladı
Sabrettim gitmedim doktorla irtibat halinde kaldık
Sancı 10 dk altına inmedi
Sabah 10 a doğdu hareketi de azalınca korktum sancılarda seyrekleşmeye başladı bide
Hemen gittik doktor iyi dedi zaten 5-6 cm açılma olmuş
Ama artık risk almayalım doğum şekline karar vermem için en önemlisi mekonyum dedi
Suyunu deldi su temiz olunca normalle devam dedi
11 de hastaneye giriş yaptım 14.30 da bebiş kucağımdaydı
Maalesef yırtık var dikiş oldu o biraz beni zorladı bide sancı süreci uzun sürünce toplamda hiç uyumadan neredeyse 40 saat falan durdum
Hamdolsun sağlıklıyız
Emiyoruz
Hala sarhoş gibiyim
İnşallah saglik olsun gerisi hallolurOlsun hepsi gecici kendine en az 1 ay sure ver oturucak her sey rayina bebis daha adapte olmaya calisiyoduur
Normal doğumda sıkıntı çıkabiliyormuş anladığım kadarıyla. normal doğum beklerken kordon dolandığı için acil sezaryene alınan çok kişi duymuştum çünkü. ama kordon dolanmış şekilde normal doğuranlarda var.byrktrfa bana da dün yine kordon var dedi, sezaryen öneriyorum dedi, tek turmuş, kan akışı vs normal. Ben zaten sezaryen isticektim ama merak ettiğim şu, kordon olması normal doğuma engel mi? @badess34 senin dediğine göre hiç engel değil. Doktorum cerrah, kendini yormak istemiyor heralde, kendi kendime sezaryene karar vermiş olsam da bu durum üzdü beni. Demek normal istesem cesaretlendirmeyecekti.
Evet canim nasildi hastane tecrubenn anlat biraz daha dogum katina hic bakmadim bile benİnşallah saglik olsun gerisi hallolursende Aytaç hocadaydin değil mi
dün hamilelik uygulamasında denk geldim. doğuma yakın anne adayı evin en görünmeyecek yerindeki kiri bile kendine dert edip orayı temizlemeye çalışmaya başlarmış. eşiniz sizi her an bir eşyayı çekmiş altını silmeye çalışırken bulabilir yazıyordu :)Yuvalama sürecine de girmişsin, demek kesin geliyorsağlıkla gelsin
Hastaneden memnun kaldım daha önce sisli memorial de doğum yapmistkm ordan cok memnunum burda tereddutlerim vardı ama hemsirelerden cok memnun kaldım ameliyathane de açıkçası hoş olmayan şeyler oldu inan en ruhsuz sacma doğumum oldu doktorumun ruh gibi olması ilgisizligi de beni baya gerdi bi daha tercih etmeyeceğim ama hastanede hemsirelerden herseyden memnun kaldımEvet canim nasildi hastane tecrubenn anlat biraz daha dogum katina hic bakmadim bile ben
Canım göğüs pedi koyuyorum ben. Benimki de akıyor. Ama fıldır fıldır da geziyorumHayırlı haberlerini bekliyoruz canım bebişinle birlikte sağlıkla hızlıca doğumun olsun inşallah
Hahahha uyu uyu vallahi doğurmamış arkadaşlar nolur güzelce uyumaya çalışın N nail art ında geçenlerde dediği gibi tünelin ucudün gece sadece 3 saat uyudum ama bakarsan öyle bitkin halsiz flan da değilim güç veriyor bebeğin sana. Benimki birde ağlayan bebek değil ama her 2-3 saatte mıyırdıyor ee uyan emzir gaz çıkar altını aç derken 2 saat uyanık kalıyorum her uyandığında. Gündüz uyucam diyorum ona da nasıl oluyorsa vakit bulamıyorum sütüm akıyor emzirmeye uyandırıyorum falan ulan biz nasıl gezicez tozucaz bebekle bu süt hep akacaksa onu düşünüyorum
Doktor bana kendi söyledi kullanmaya başla, uyarıcı da olur diyeKızlar göğüs ucu kremini doğumdan önce kullanan var mıydı başlasam mı doktora soran oldu mu?
Aaaa nasıl oluyor o? Bilmiyorum ben. Fatura değil de epikrizi almıştımdoğum yapanlar hastaneden epikriz raporu ve faturanızı aldınız değilmi ? sgk ya başvurup doğum ücretinin bir kısmını geri alabiliyoruz.
Aaa doktordan memnundun aslinda araniz iyiydi neden oyle oldu uzuldumHastaneden memnun kaldım daha önce sisli memorial de doğum yapmistkm ordan cok memnunum burda tereddutlerim vardı ama hemsirelerden cok memnun kaldım ameliyathane de açıkçası hoş olmayan şeyler oldu inan en ruhsuz sacma doğumum oldu doktorumun ruh gibi olması ilgisizligi de beni baya gerdi bi daha tercih etmeyeceğim ama hastanede hemsirelerden herseyden memnun kaldım
Valla ben sahur hazırlamıyorum, eşim ben kendime hazırlarım demişti o da 1 gün hazırlayıp yiyorsa 3 gün sahursuz oruç tutuyor. Nasıl da zor geliyor onlaraAy bende tam tersi 1 haftadir oyle bi uyuyorumki anlatamam ama esime sahur hazirliyorum o yuzden gece kalkip sabah tekrar uyuyunca vucut istemsizde uyuyo olabilirdaha yeni kalktim yatktan valla boyle aliscam 1. Hafta sonra yicem bebek gelince
Ahaha hoca diyor 3.yu de yap kiz diyeAaa doktordan memnundun aslinda araniz iyiydi neden oyle oldu uzuldumhemsirelerine ilgiye herkes iyi diyor genelde zaten umarim ben de memnun kalirim.Bir daha tercih etmeyecegim derken 3. Mu gelecek senden
Amin. Kalp ve solunum sorunu var ve biraz zayıf doğmuştu haftası 37 idi ama o 34 haftalık görünüyorduGözünüz aydın, tez zamanda yanınıza gelir inşallah, bence az değil ama en iyi hemşire ve dr bilir. Neden kuvez desteği gerekti acaba?
normalde devletin özel hastanelere belirlediği bir doğum ücreti oluyormuş. tabiki biz bunun kat kat fazlasını veriyoruz.Aaaa nasıl oluyor o? Bilmiyorum ben. Fatura değil de epikrizi almıştım
viva için eski sayfalara bakarken gördüm ben de o da bayadır yazmamış gece merak etmiştim, şurda birbiri için telaşlanan sevinen komşular gibi olduk ne güzel insallah hepsinin güzel haberlerini alırız
Nasıl sancılar çektiniz acaba? Dünden beri vajinada iğne batması hissediyorum ve yine vajinanın sol tarafında ama kemikte sanırım bi ağrı var. Bunlar oldu mu sizde acaba açılma belirtisi falan mı bunlar?Kızlar kontrolüm vardı bugün ilk iş nstye gittim artık oraya yönlendirdiğini bildiğim için ,sancım çıktı bu defa doktor sancıyı görünce alttan muayene etmek isteri hazır değilim falan desemde teslim oldum mecbur ama şükür kolay geçti, sadece çok yukardaymış o yüzden ilerletince acıdı azıcık oda bunu da atlattımçektiğim sancılar boşa değilmiş 1 cm açılmam varmış 10 gün sonra geleceksin takipte kal sıkıntın olursa haberleşiriz dedi epidurali sordum ben önermiyorum dedi sancıyı durduruyor ıkınma anını zorlaştırıyor dedi sabredersen sancılarınla doğurmak daha iyi dedi egzersizlere başlayabilirsin sorun olmaz dedi bizden haberler böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?