2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Gözün aydın canım çok şükür sağ salim kucağına almışsın yavrunu bol sütün olsun mis mis koklaşın kuzunla
Ah dikişler biraz zor kısmı bu normal Doğumun ama geçecek biraz zorlayacak olsada dikkat et canım doktorunun verdiği kremlere falan dikkat eder güzel bakarsan bu süreç çok önemli toparlar inşallah Benin’den kesiğim vardı bakmak çok çok önemli çünkü hep ıslanan bir bölge olduğu için

Normal doğumda sıkıntı çıkabiliyormuş anladığım kadarıyla. normal doğum beklerken kordon dolandığı için acil sezaryene alınan çok kişi duymuştum çünkü. ama kordon dolanmış şekilde normal doğuranlarda var.
riskleri göze almak istemiyor çoğu doktor anladığım kadarıyla

İnşallah arkadaşımızdan güzel haberler alırız kızlar baya fikir üretmişsiniz umarım birinden ses çıkar bende sayfasına bakayım dedim ama malesef erişim kapalı ben hiç göremedim

Yuvalama sürecine de girmişsin, demek kesin geliyor sağlıkla gelsin
dün hamilelik uygulamasında denk geldim. doğuma yakın anne adayı evin en görünmeyecek yerindeki kiri bile kendine dert edip orayı temizlemeye çalışmaya başlarmış. eşiniz sizi her an bir eşyayı çekmiş altını silmeye çalışırken bulabilir yazıyordu :)
buda annelerin yuva kurma iç güdüsünden geliyormuş. yazıyı okuyunca ben bir başla ağlamaya hani kuşlarda otları toplar kendi yuvasını kurar bebişleri gelmeden.
istemesek bile o içgüdü nasıl da geliyor duygusallık çöktü okuyunca :)

Evet canim nasildi hastane tecrubenn anlat biraz daha dogum katina hic bakmadim bile ben
Hastaneden memnun kaldım daha önce sisli memorial de doğum yapmistkm ordan cok memnunum burda tereddutlerim vardı ama hemsirelerden cok memnun kaldım ameliyathane de açıkçası hoş olmayan şeyler oldu inan en ruhsuz sacma doğumum oldu doktorumun ruh gibi olması ilgisizligi de beni baya gerdi bi daha tercih etmeyeceğim ama hastanede hemsirelerden herseyden memnun kaldım

Canım göğüs pedi koyuyorum ben. Benimki de akıyor. Ama fıldır fıldır da geziyorum kızı sling e koyup caddede yürüyüş falan yapıyorum acayip keyifli sling e koyacağım gün eşimin hırkasını giyiyorum ki biraz büyük bir şeyle dışarıdan da sarayım minnoşumu. Her geçen gün daha tatlış oluyorlar zaten yaa yirimmm

doğum yapanlar hastaneden epikriz raporu ve faturanızı aldınız değilmi ? sgk ya başvurup doğum ücretinin bir kısmını geri alabiliyoruz.

Aaa doktordan memnundun aslinda araniz iyiydi neden oyle oldu uzuldum hemsirelerine ilgiye herkes iyi diyor genelde zaten umarim ben de memnun kalirim.Bir daha tercih etmeyecegim derken 3. Mu gelecek senden

Ay bende tam tersi 1 haftadir oyle bi uyuyorumki anlatamam ama esime sahur hazirliyorum o yuzden gece kalkip sabah tekrar uyuyunca vucut istemsizde uyuyo olabilir daha yeni kalktim yatktan valla boyle aliscam 1. Hafta sonra yicem bebek gelince
Valla ben sahur hazırlamıyorum, eşim ben kendime hazırlarım demişti o da 1 gün hazırlayıp yiyorsa 3 gün sahursuz oruç tutuyor. Nasıl da zor geliyor onlara

Kızlar kontrolüm vardı bugün ilk iş nstye gittim artık oraya yönlendirdiğini bildiğim için ,sancım çıktı bu defa doktor sancıyı görünce alttan muayene etmek isteri hazır değilim falan desemde teslim oldum mecbur ama şükür kolay geçti, sadece çok yukardaymış o yüzden ilerletince acıdı azıcık oda bunu da atlattım çektiğim sancılar boşa değilmiş 1 cm açılmam varmış 10 gün sonra geleceksin takipte kal sıkıntın olursa haberleşiriz dedi epidurali sordum ben önermiyorum dedi sancıyı durduruyor ıkınma anını zorlaştırıyor dedi sabredersen sancılarınla doğurmak daha iyi dedi egzersizlere başlayabilirsin sorun olmaz dedi bizden haberler böyle

Son düzenleme:
Aaa doktordan memnundun aslinda araniz iyiydi neden oyle oldu uzuldum hemsirelerine ilgiye herkes iyi diyor genelde zaten umarim ben de memnun kalirim.Bir daha tercih etmeyecegim derken 3. Mu gelecek senden
Ahaha hoca diyor 3.yu de yap kiz diye ya mesela geceden yatış yapıldı sabah yanıma gelebilirdi gelmedi ameliyathane kapısında geldi zahmet etti dogumda ruh gibi ameliyathane çalışanları başımda kavga ettiler sacma sapan yani iğrenç bir ortamdi açıkçası oglumdaki o duygusallığı zerre yaşamadım bi an önce bitse gitsek kafasında oldum Allahtan esim yanımdaydı o olmasa çok gerilirdim

Aaaa nasıl oluyor o? Bilmiyorum ben. Fatura değil de epikrizi almıştım
normalde devletin özel hastanelere belirlediği bir doğum ücreti oluyormuş. tabiki biz bunun kat kat fazlasını veriyoruz.
dilekçe yazıp fatura ve epikriz raporumuzla hastaneyi şikayet etmiş oluyoruz aslında.
sonra devlet hastaneye diyorki bunun şukadar cezası var ya bize cezayı öde yada hastaya bizim sana bildirdiğimiz doğum ücretiyle senin hastadan aldığının arasındaki farkı geri ver.
cezalar cok yüksek olduğu için hastaneler hastaya ödeme yapıyor genelde . alan çok kişi oldu. netten dilekçe örneklerine bakabilirsiniz.
ama faturada doğum paketi vs yazmaması lazım dikkat edin. paket olunca çünkü şukadarını fotoğraf şukadarını kuaför için aldık falan deyip içinden çıkabiliyorlar

B bilemegec nasılsın, her şey yolunda mı?
viva için eski sayfalara bakarken gördüm ben de o da bayadır yazmamış gece merak etmiştim, şurda birbiri için telaşlanan sevinen komşular gibi olduk ne güzel insallah hepsinin güzel haberlerini alırız

Nasıl sancılar çektiniz acaba? Dünden beri vajinada iğne batması hissediyorum ve yine vajinanın sol tarafında ama kemikte sanırım bi ağrı var. Bunlar oldu mu sizde acaba açılma belirtisi falan mı bunlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…