- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #34.901
Ben kullanıyorum canım 36 da başladım haftada iki üç kez sür dedi doktorumKızlar göğüs ucu kremini doğumdan önce kullanan var mıydı başlasam mı doktora soran oldu mu?
Canım ilk gün zaten cok az geliyor yazan herkes bunu yazmıştı eme eme artacak inşallahKızlar sütüm yetmiyor, bebek isilik oldu, mama aldım mecbur idrarda kan var çünküHemşireler baktı sütün var diyor, emiyorda ama yetmiyor kilosu iyi diye
İyi neyse ki onu düşünmüşler. Bir de hasta hasta davetlere icabet edenler var çıldırmalık.Valla planım öyleydi de biraz nezlelermiş. Gelmiyorlarkısmet sonraya artık. Ben ama her halukarda bu dediğini yapıcam
İçini ferah tut canım bebeğine odaklan sen min.sure 3 gün zaten sonra yavaş yavaş çoğalıyor Allah'ın izniyle.Cok normal bu süreç.Kızlar sütüm yetmiyor, bebek isilik oldu, mama aldım mecbur idrarda kan var çünküHemşireler baktı sütün var diyor, emiyorda ama yetmiyor kilosu iyi diye
Ben 38 5 teyim canım. Sancı çok şiddetli hissetmiyorum. Ama biraz karnım belim ağrıyor. İnşallah mudahalesiz dogururum valla tek derdim o.Bende bugün aynı şeyleri yaşadım canım açıklığım 1 cm ,doktor muayne sonrası kanaman olur endişelenme dedi bende de azıcık oldu ama beni 10 gün sonra çağırdı senden farklı olarak ben 36 haftamdayım ona göre değişir mi bilmiyorum sancılarını hissediyor Musun onları takip etmek adına soruyorum ona göre karar verebilirsin sıklaşırsa kendini belli eder
acaba gideceğim diye mi acele ediyor doktor bu doktorlara akıl er miyor inşallah kendiliğinden başlar camımBen 38 5 teyim canım. Sancı çok şiddetli hissetmiyorum. Ama biraz karnım belim ağrıyor. İnşallah mudahalesiz dogururum valla tek derdim o.
Çok teşekkür ederim❤Oh beeeee çok şükür çok sevindim Viva haberinenasıldı ama zehir hafiye hallerim böyle durumlarda direkt çaldırın en hin fikirler bende
K Kisgunesim22mammamia44 gözünüz aydın canımlar
Teşekkür ederim canım inşallah saglıkla kavusursun sende. Ultrasonda 2 kilo ölçülüyordu 2365 gr doğdu. Yine minik ama beklenen bişeydi sonuçta. Saglık durumu iyi çok şükürÇoook sevindim sağlıkla kavuşmanızaçok benzer durumlar yaşamıştık inşallah bizde sağlıkla kavuşuruz. Gelişimi nasıl canım ultrason ölçümleriyle uyumlu mu?
Teşekkür ederim❤Ben kullanıyorum canım 36 da başladım haftada iki üç kez sür dedi doktorum
mammamia44 K Kisgunesim22 hayırlı olsun kızlar sağlıkla büyüsün bebişler
Canım ilk gün zaten cok az geliyor yazan herkes bunu yazmıştı eme eme artacak inşallah
Bende 37+1 bugün sırtımda ağrı basladi yorgunluk ağrısı gibi az hissediyorum belki ağır gelmeye başladığı için diye düşünüyorum birde midem ağrıyor ya ilk sancı sandım ama üsttüm herhalde.Ben 38 5 teyim canım. Sancı çok şiddetli hissetmiyorum. Ama biraz karnım belim ağrıyor. İnşallah mudahalesiz dogururum valla tek derdim o.
Bunu düşünmüyor değilim ama 12sinde gidecek. Yani acele ediyorsa 9u 10unu beklese bari. Ama bilemiyorum.acaba gideceğim diye mi acele ediyor doktor bu doktorlara akıl er miyor inşallah kendiliğinden başlar camım
Benim öyle aşırı ağrım yok. Belim falan ağrıyor ama çok değil. Seninki gibi olsa keşke gam yemeyecegimBende 37+1 bugün sırtımda ağrı basladi yorgunluk ağrısı gibi az hissediyorum belki ağır gelmeye başladığı için diye düşünüyorum birde midem ağrıyor ya ilk sancı sandım ama üsttüm herhalde.
Hiç takılma bebişim bunlara, Hazar’da da idrar sorun oldu eve çıktık 3 gün kadar da devam etti. Süt için mücadeleye devam et, ağız sütü o, o yüzden az geliyor ben sağıyordum 30 cc çıkarsa zil takıp oynuyordum evde herkes gülüyordu. Mama vermek de moralini bozmasın ne yapalım yani vermeyelim de bebişler aç mı kalsınlar o daha da büyük sorun. Ben golden goat almıştım keçi sütü daha sindirilebilir diye sütüm iki gündür stresten azaldı günde bir öğün veriyorum yine.Kızlar sütüm yetmiyor, bebek isilik oldu, mama aldım mecbur idrarda kan var çünküHemşireler baktı sütün var diyor, emiyorda ama yetmiyor kilosu iyi diye
N’aptınız canım, iyi misiniz?Kızlar yatış yaptık damar yolu falan açıldı. Şimdi nstdeyimbir kaç saate minik bey gelicek inşallah. Dualarınızı bekliyoruz
Sağlıkla büyüsün bebeğinizKızlar dogumum oldu spinal sezaryen ile. Bebeğim çok minnak ama çok tatlı ve sağlığı yerinde çok şükür. Şuan yanımdaAmeliyat güzel geçti şimdi biraz ameliyat yerim yanmaya başladı bakalım inşallah ben de çabuk toparlarım
Evet bende ishal ve kusma olduğu ertesi günü dogurmustum.Bu sefer fitik olduğu için doğum ağrısını çözemeyecegim galibaBunu düşünmüyor değilim ama 12sinde gidecek. Yani acele ediyorsa 9u 10unu beklese bari. Ama bilemiyorum.
Benim öyle aşırı ağrım yok. Belim falan ağrıyor ama çok değil. Seninki gibi olsa keşke gam yemeyecegimbenim dün gece tüm hamileliğim boyunca ilk defa midem bulandı ve kustum. Bu galiba doğum belirtisiymis. Bugün gittiğim diğer doktora söyledim de AA öyle mi biraz erken olmuş sanki bu doğuma yakın olur dedi. Zaten eve gittim kanama başladı.
Bilmem ki valla kimse demedi bi seyAy olabiliyorsa ben de istiyorum ya karnım patlayacak sanki gelmiyor bu bebe
Sutun varsa bebis ememiyor yeterince gucu gelmemis olabilir canim mama takviyesi ver hicbi sey olmaz :) bi kac gune zaten alisacaksiniz birbirinize stres olma bosuna ben hep mamalar iyiki var diye dusunuyorum valla 30 sene once olsa nisastayla besleyecektik yetmedigi yerdeKızlar sütüm yetmiyor, bebek isilik oldu, mama aldım mecbur idrarda kan var çünküHemşireler baktı sütün var diyor, emiyorda ama yetmiyor kilosu iyi diye
Evet o da var bendeEvet bende ishal ve kusma olduğu ertesi günü dogurmustum.Bu sefer fitik olduğu için doğum ağrısını çözemeyecegim galiba
İlk başta şakır şakır süt olmaz zaten kuzum hele birkaç gün daha kolostrum gelecek. Bebek emdikçe sütün artacak. Mama takviyesi ver bebişe. Her şeyin alternatifi var artık üzme canını ki sütün olsun. Sıcak duş ve güzel bir uyku en iyi süt artırıcıKızlar sütüm yetmiyor, bebek isilik oldu, mama aldım mecbur idrarda kan var çünküHemşireler baktı sütün var diyor, emiyorda ama yetmiyor kilosu iyi diye
Hiç bilmiyorum ki bizde tam tersiydi durumBende dun başladım ins ise yarar peki birsey soracağım ilk zamanlar çişi az yapması normal mi kaka yapıyoruz ama çiş az yapıyoruz mama da veriyorum aç kalmasın diye ama anlayamadim
Gunde 4-5 cisli bez sanirim isteniyor doydugundan emin olmak icin.Kac kere yapiyor bi bak bakalim ona gore doktora soylersinBende dun başladım ins ise yarar peki birsey soracağım ilk zamanlar çişi az yapması normal mi kaka yapıyoruz ama çiş az yapıyoruz mama da veriyorum aç kalmasın diye ama anlayamadim
İlk günlerde ne kadar mama vermek mantıklı olur ben ilk çocukta hiç vermedim çok ağlattım bunda emzirip sonra vereyim diyorum ama mesela günde iki kez 30 cc olsa çok mu olur ilk bir hafta?İlk başta şakır şakır süt olmaz zaten kuzum hele birkaç gün daha kolostrum gelecek. Bebek emdikçe sütün artacak. Mama takviyesi ver bebişe. Her şeyin alternatifi var artık üzme canını ki sütün olsun. Sıcak duş ve güzel bir uyku en iyi süt artırıcı
Hiç bilmiyorum ki bizde tam tersiydi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?