- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #34.841
Acil şifalar diliyorum miniğime, sağlığına biran önce kavuşur inşallahAmin. Kalp ve solunum sorunu var ve biraz zayıf doğmuştu haftası 37 idi ama o 34 haftalık görünüyordu
Ben kullandım araştırmıştım baya yara olmaması için önceden lansinoh kullanın yazıyordu çok şükğr bnde yara olmadı. Ben gümüş kapakta kullandım tabi onla beraberKızlar göğüs ucu kremini doğumdan önce kullanan var mıydı başlasam mı doktora soran oldu mu?
Yaa bnde alıcam göğüs pedi hiç kullanmadım. En başta gümüş kapak kullandım sütüm azken şükür yara olmadı. Süt çoğalınca silikon göğüs kalkanına geçtim ama ondan da sızıyor bazenCanım göğüs pedi koyuyorum ben. Benimki de akıyor. Ama fıldır fıldır da geziyorumkızı sling e koyup caddede yürüyüş falan yapıyorum acayip keyifli sling e koyacağım gün eşimin hırkasını giyiyorum ki biraz büyük bir şeyle dışarıdan da sarayım minnoşumu. Her geçen gün daha tatlış oluyorlar zaten yaa yirimmm
Oyyy hayırlı olsunnnnKızlarrr ben doğum yaptım.Çok güzeldi, anlatıcam mutlaka bebişi biraz seveyim. 37+2’de 2980 gr, 48 cm. Normal doğumdan korkmayın bacılar, çok güzel geçti. Öpüyorum sizleri.
Maşallah ikinize deKızlarrr ben doğum yaptım.Çok güzeldi, anlatıcam mutlaka bebişi biraz seveyim. 37+2’de 2980 gr, 48 cm. Normal doğumdan korkmayın bacılar, çok güzel geçti. Öpüyorum sizleri.
Ayy çok güzel yaa gözün aydın kuzum sağlıkla büyüt bebişini inşallahKızlarrr ben doğum yaptım.Çok güzeldi, anlatıcam mutlaka bebişi biraz seveyim. 37+2’de 2980 gr, 48 cm. Normal doğumdan korkmayın bacılar, çok güzel geçti. Öpüyorum sizleri.
Evet ben de öyle duymuştum. ben normal düşünmüyorum korktuğum için ama gönül isterdi ki normal olsun dedim doktora. direkt ne gerek var falan diyip sezaryen övdü, çok güveniyordum ama etik değil söylediği. Üzüldüm açıkçası.Normal doğumda sıkıntı çıkabiliyormuş anladığım kadarıyla. normal doğum beklerken kordon dolandığı için acil sezaryene alınan çok kişi duymuştum çünkü. ama kordon dolanmış şekilde normal doğuranlarda var.
riskleri göze almak istemiyor çoğu doktor anladığım kadarıyla
Ne güzel bir doğum hikayesi oldu seninki, gözün aydın olsunKızlarrr ben doğum yaptım.Çok güzeldi, anlatıcam mutlaka bebişi biraz seveyim. 37+2’de 2980 gr, 48 cm. Normal doğumdan korkmayın bacılar, çok güzel geçti. Öpüyorum sizleri.
Benimkininde boynunda kordon var ve yine ters donmus makat gelis durumunda ayrica tansiyonum var ama doktorum istiyorsan makat gelisi ceviririz normal dogum yapabilirsin falan diye surekli cesaretlendiriyo ama ben hic istemiyorum asiri korkuyorum o andan hatta sezeryanda bile spinal olmasammi genelmi olsam diye dusunuyorum her doktor farkli isteEvet ben de öyle duymuştum. ben normal düşünmüyorum korktuğum için ama gönül isterdi ki normal olsun dedim doktora. direkt ne gerek var falan diyip sezaryen övdü, çok güveniyordum ama etik değil söylediği. Üzüldüm açıkçası.
Ne güzel bir doğum hikayesi oldu seninki, gözün aydın olsun
Yaa ufacik detaylara bile nasil takiliyoruz iste ama ameliyathanede senin yaninda kavga olmasi gicik bi sey cok iyi anliyorum zaten gerginsiin..Bosver artik oyle boyle kavustun bebisine ona odaklanAhaha hoca diyor 3.yu de yap kiz diyeya mesela geceden yatış yapıldı sabah yanıma gelebilirdi gelmedi ameliyathane kapısında geldi zahmet etti dogumda ruh gibi ameliyathane çalışanları başımda kavga ettiler sacma sapan yani iğrenç bir ortamdi açıkçası oglumdaki o duygusallığı zerre yaşamadım bi an önce bitse gitsek kafasında oldum Allahtan esim yanımdaydı o olmasa çok gerilirdim
Hosbulduukkk
Gozun aydiin cok sukurKızlarrr ben doğum yaptım.Çok güzeldi, anlatıcam mutlaka bebişi biraz seveyim. 37+2’de 2980 gr, 48 cm. Normal doğumdan korkmayın bacılar, çok güzel geçti. Öpüyorum sizleri.
Bence gelebilir çünkü geçen hafta doktora gittiğimde nişanın gelmiş 1 cm açıklık var demişti. Ben hiç kanli bir şey görmedim ama hep akıntım var. Demek şeffaf da oluyormus.Kızlar nişan sulu akıntılı da gelebilir mi? Çamaşırımda görmedim demiştim ama jöle kıvamında şeffaf bi akıntı var epey sulu gelmiş ama.
Ben iki üç haftadır kullanıyorum pek düzenli olmasa da. Doktorum kullan demiştiKızlar göğüs ucu kremini doğumdan önce kullanan var mıydı başlasam mı doktora soran oldu mu?
Gözünüz aydın sağlıkla mutlulukla büyüsün bebeğinizKızlarrr ben doğum yaptım.Çok güzeldi, anlatıcam mutlaka bebişi biraz seveyim. 37+2’de 2980 gr, 48 cm. Normal doğumdan korkmayın bacılar, çok güzel geçti. Öpüyorum sizleri.
Hoşgelmiş bebeğiniz, sağlıkla mutlulukla büyüsünKızlar dogumum oldu spinal sezaryen ile. Bebeğim çok minnak ama çok tatlı ve sağlığı yerinde çok şükür. Şuan yanımdaAmeliyat güzel geçti şimdi biraz ameliyat yerim yanmaya başladı bakalım inşallah ben de çabuk toparlarım
Gözünaydın canımmm hadi doğuranlar günden güne artıyor çok şükürKızlar dogumum oldu spinal sezaryen ile. Bebeğim çok minnak ama çok tatlı ve sağlığı yerinde çok şükür. Şuan yanımdaAmeliyat güzel geçti şimdi biraz ameliyat yerim yanmaya başladı bakalım inşallah ben de çabuk toparlarım
Çok teşekkür ederim ❤Hoşgelmiş bebeğiniz, sağlıkla mutlulukla büyüsüngözünüz aydın
İnşallah canım çok teşekkür ederim❤Gözünaydın canımmm hadi doğuranlar günden güne artıyor çok şükürsağlıkla miniğin büyüsün seninde ağrıların akşama hafifleyecektir canım bol bol kokla miniğini
Rekorum 1. Haftalıkken pazar kahvaltısına gitmektiYaa bnde alıcam göğüs pedi hiç kullanmadım. En başta gümüş kapak kullandım sütüm azken şükür yara olmadı. Süt çoğalınca silikon göğüs kalkanına geçtim ama ondan da sızıyor bazenumarım ped bu sorunu çözer. Ya maşallah size klübün en büyük bebitosu olarak gezmelere başlamış seninki inşallah sırada biz varız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?