2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Yaa bnde alıcam göğüs pedi hiç kullanmadım. En başta gümüş kapak kullandım sütüm azken şükür yara olmadı. Süt çoğalınca silikon göğüs kalkanına geçtim ama ondan da sızıyor bazen umarım ped bu sorunu çözer. Ya maşallah size klübün en büyük bebitosu olarak gezmelere başlamış seninki inşallah sırada biz varız

Kızlarrr ben doğum yaptım. Çok güzeldi, anlatıcam mutlaka bebişi biraz seveyim. 37+2’de 2980 gr, 48 cm. Normal doğumdan korkmayın bacılar, çok güzel geçti. Öpüyorum sizleri.
Maşallah ikinize de inşallah sütün de hızlı gelir, gazları da rahatça atlatır, kuzucukla hayırlı, sağlıklı, mutlu yaşarsınız hep aminnn

Kızlarrr ben doğum yaptım. Çok güzeldi, anlatıcam mutlaka bebişi biraz seveyim. 37+2’de 2980 gr, 48 cm. Normal doğumdan korkmayın bacılar, çok güzel geçti. Öpüyorum sizleri.
Ayy çok güzel yaa gözün aydın kuzum sağlıkla büyüt bebişini inşallah o kadar çok istedim ki normal doğumu yaşamayı ama olmadı ne güzel senin çok güzel bir doğum hikayen olmuş maşallah bol bol sütün gelsin inşallah

Evet ben de öyle duymuştum. ben normal düşünmüyorum korktuğum için ama gönül isterdi ki normal olsun dedim doktora. direkt ne gerek var falan diyip sezaryen övdü, çok güveniyordum ama etik değil söylediği. Üzüldüm açıkçası.
Ne güzel bir doğum hikayesi oldu seninki, gözün aydın olsun

Benimkininde boynunda kordon var ve yine ters donmus makat gelis durumunda ayrica tansiyonum var ama doktorum istiyorsan makat gelisi ceviririz normal dogum yapabilirsin falan diye surekli cesaretlendiriyo ama ben hic istemiyorum asiri korkuyorum o andan hatta sezeryanda bile spinal olmasammi genelmi olsam diye dusunuyorum her doktor farkli iste

Yaa ufacik detaylara bile nasil takiliyoruz iste ama ameliyathanede senin yaninda kavga olmasi gicik bi sey cok iyi anliyorum zaten gerginsiin..Bosver artik oyle boyle kavustun bebisine ona odaklan
B bilemegec oo ben girip bakana kadar sen gelmişsin hoşgeldin özlemişiz
Hosbulduukkk gitmem hicbi yere burdayim
Gozun aydiin cok sukur bekliyoruz anlat kendine gelincee

Kızlar nişan sulu akıntılı da gelebilir mi? Çamaşırımda görmedim demiştim ama jöle kıvamında şeffaf bi akıntı var epey sulu gelmiş ama.
Bence gelebilir çünkü geçen hafta doktora gittiğimde nişanın gelmiş 1 cm açıklık var demişti. Ben hiç kanli bir şey görmedim ama hep akıntım var. Demek şeffaf da oluyormus.
Kızlar göğüs ucu kremini doğumdan önce kullanan var mıydı başlasam mı doktora soran oldu mu?
Ben iki üç haftadır kullanıyorum pek düzenli olmasa da. Doktorum kullan demişti

Bugün nst ye girdim. 90 civarı üç tane sancım çıktı. Gerçek doğum sancısı kaç olması gerekiyor biliyor musunuz?
alttan muayene etti bu sefer gerçekten canım acıdı yani. 2 cm açılma dedi. 1 haftada sadece 1 cm artmış yani acilmam.

Bir de sorum var doğum yapan arkadaşlar. Ne zaman ziyaretçi kabul etmeye başladınız? Yani arkadaslarim falan gelmek görmek istiyorlar. Ben de şu an istemem kimseyi diye düşünüyorum ama o zamanki psikolojide nasıl olurum bilmiyorum. En azından 15 20 günlük olsa mi diyorum. Çünkü kucaklarına almak isteyecekler kesin. Düşündükçe biraz panik oluyorum nasıl yok derim diye.

Hoşgelmiş bebeğiniz, sağlıkla mutlulukla büyüsün gözünüz aydın

Gözünaydın canımmm hadi doğuranlar günden güne artıyor çok şükür sağlıkla miniğin büyüsün seninde ağrıların akşama hafifleyecektir canım bol bol kokla miniğini

Rekorum 1. Haftalıkken pazar kahvaltısına gitmekti sonrası geldi zaten

hadi biz ayağımızı sürüdük sizler de gelin peşimizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…