2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar sütüm yetmiyor, bebek isilik oldu, mama aldım mecbur idrarda kan var çünküHemşireler baktı sütün var diyor, emiyorda ama yetmiyor kilosu iyi diye
Üzülme daha çok yenisiniz çok normal yetmemesi emdikçe açılır inşallah
İsilik ne bilmiyorum inşallah iyileşir hemencecik
Teşekkür ederim canım inşallah saglıkla kavusursun sende. Ultrasonda 2 kilo ölçülüyordu 2365 gr doğdu. Yine minik ama beklenen bişeydi sonuçta. Saglık durumu iyi çok şükür
Tebrik ederim canım Rabb'im Analı babalı büyütsün inşallah
Bol bol kayısı suyu tüketin o rahatlatır bide arada suya faln biraz zeytin yağı damlatıp tüketin. Baş ağrısı anesteziden kaynaklı olabilir ben onu çok bilmiyorum da görümcelerimde gördüm vücuttan anestezi etskiisni atmak ve baş ağrısı için Nescafe tüketirlerdi

Gaz sancısı gibi bişey olabilir mi? Benimde karnım bi yere hafif dahi değse çok acıyor ama dururken değil.

Benim karnımın üst kısımları acıyor meme altında kalan kısımları gibi, dönerken bilhassa yada oturup kalkarken, yataktan doğrulmaya çalışırken vs.. bugün bunu yazacaktım vazgeçtim siz yazdınız..çok gergin kocaman karnım ondan sanırım...pazartesi operasyon var sanki zor dayanıyorum, iyice zor oldu hareketler

Çok teşekkür ederim canım ❤

İlk günlerde ne kadar mama vermek mantıklı olur ben ilk çocukta hiç vermedim çok ağlattım bunda emzirip sonra vereyim diyorum ama mesela günde iki kez 30 cc olsa çok mu olur ilk bir hafta?
Valla bence bebeğin durumuna göre değişir. Bazı bebeklerin emme gücü olmuyor mesela. Mama vermesek sarılık ihtimali artar, bebek aç 30 cc bir anda çok gibi bana göre ama en doğrusunu doktor bilir. Toplam 60 cc yi dört öğüne bölseniz daha mantıklı gibi. Biz şuan bu şekilde yapıyoruz doktor önerisi ile.

Bugün benim de karnım öyle, bu şişlikten dolayı da bebeğin hareketlerini daha az hissettim gerildim ama az önce şunu farkettim, hem gazım var hem de tuvalete çıkmadım bugün, belki bu da sebep olmuş olabilir

Son düzenleme:
Ben dün doğum yaptım kızlar 12;46 da normal doğum ile kızımı kucağıma aldım.
Çok şükür ikimizde iyiyiz derken sabah 9 da son bir kan aldılar kanın da enfeksiyon çıktığı için küveze aldılar sütümü sağıyorum ama gelmiyor daha yeni diye sanırım
P Pnarrdemr canım naptın yazmadın merak ettim.

Çok geçmiş olsun, Benim bebek hareketleri maşallah tam gaz devam, sanırım cildim çok gergin ondan acıyor
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum bebeğinize süt zamanla artar bol sıvı alın tekrar geçmiş olsun

Benimde öyle bebek hareket edince gerdigi yerde açıyor, dışardan aniden dokununca da açıyor

Kizlar ben hurmaya basladim butun tuslara basiyorum artik gelir belki diye de midemi cok yakiyo ya sekerli seyler.Degiyo mu gercekten yemeye ona gore devam edicem

Canım gözün aydın sağlıkla büyüsün güzel kızın. Kendine zaman ver mutlaka gelecektir süt Tez vakitte iyileşip yanına gelir inşallah annesi

Bayramın gazabına uğradık heralde bende 39+3deyim doktorum 15nde kadar doğurmam gerektiğini yoksa öteki doktora bırakacağını söyledi . Öteki doktora da gram güvenmediğim için ptesi devlet Hastanesine geçiş yapıyorum bende

Benim karnımda tam tersi oldu gevşedi gibi. Karnım çok aşağı indi mide kısmım tamamen boşaldı çukurlaşıyor gibi hatta. Ama hiç ağrım yok henüz.

Çok geçmiş olsun. Moral her şey moralini yüksek tut artacaktır sütün inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…