- 2 Ağustos 2022
- 2.134
- 2.540
- 53
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #34.921
4 5 kez bezi mavi oluyor ama ağır değil yani oğlumun yenidogan halini hatirlayamiyorum bir türlüGunde 4-5 cisli bez sanirim isteniyor doydugundan emin olmak icin.Kac kere yapiyor bi bak bakalim ona gore doktora soylersin
Üzülme daha çok yenisiniz çok normal yetmemesi emdikçe açılır inşallahKızlar sütüm yetmiyor, bebek isilik oldu, mama aldım mecbur idrarda kan var çünküHemşireler baktı sütün var diyor, emiyorda ama yetmiyor kilosu iyi diye
Tebrik ederim canım Rabb'im Analı babalı büyütsün inşallahTeşekkür ederim canım inşallah saglıkla kavusursun sende. Ultrasonda 2 kilo ölçülüyordu 2365 gr doğdu. Yine minik ama beklenen bişeydi sonuçta. Saglık durumu iyi çok şükür
Bol bol kayısı suyu tüketin o rahatlatır bide arada suya faln biraz zeytin yağı damlatıp tüketin. Baş ağrısı anesteziden kaynaklı olabilir ben onu çok bilmiyorum da görümcelerimde gördüm vücuttan anestezi etskiisni atmak ve baş ağrısı için Nescafe tüketirlerdiKizlar sezeryan olali 10 gun oldu ama bende hala gaz sancisi var benim durumumda olan varmi buyuk tuvaletjmi yaparken cok agrim oluyo gaz sancisi mahvetti beni bide hergun bas agrisi cekiyorum uykusuzluktan da olabilir bilemiyorum ama bas agrisi kasik agrisi gaz sancisi mahvetti beni
Gaz sancısı gibi bişey olabilir mi? Benimde karnım bi yere hafif dahi değse çok acıyor ama dururken değil.Kizlar karnimin icinde cok feci bi aci hissi var kasilma yada agri gibi degil bildiginiz aci sanki icte bisey yirtildida aciyomus gibi doktorumda seminer icin istanbula gitmis yarin gelecekmis zaten yarin aksam randevum vardi bekleyim yarina kadar diyorum ama ilk kez boyle bisey oldu asiri aciyo varmi boyle bisey yasayan
Benim karnımın üst kısımları acıyor meme altında kalan kısımları gibi, dönerken bilhassa yada oturup kalkarken, yataktan doğrulmaya çalışırken vs.. bugün bunu yazacaktım vazgeçtim siz yazdınız..çok gergin kocaman karnım ondan sanırım...pazartesi operasyon var sanki zor dayanıyorum, iyice zor oldu hareketlerKizlar karnimin icinde cok feci bi aci hissi var kasilma yada agri gibi degil bildiginiz aci sanki icte bisey yirtildida aciyomus gibi doktorumda seminer icin istanbula gitmis yarin gelecekmis zaten yarin aksam randevum vardi bekleyim yarina kadar diyorum ama ilk kez boyle bisey oldu asiri aciyo varmi boyle bisey yasayan
Normal o zaman bence bezde sari cizgi maviye mi ne donuyo sanirim ordan da anlayabilirsiin kontrole gittiginde kilo alimina bakarlar zaten az kaldi4 5 kez bezi mavi oluyor ama ağır değil yani oğlumun yenidogan halini hatirlayamiyorum bir türlü
Çık teşekkür ederim canım ❤N’aptınız canım, iyi misiniz?
Sağlıkla büyüsün bebeğiniz
Çok teşekkür ederim canım ❤Üzülme daha çok yenisiniz çok normal yetmemesi emdikçe açılır inşallah
İsilik ne bilmiyorum inşallah iyileşir hemencecik
Tebrik ederim canım Rabb'im Analı babalı büyütsün inşallah
Bol bol kayısı suyu tüketin o rahatlatır bide arada suya faln biraz zeytin yağı damlatıp tüketin. Baş ağrısı anesteziden kaynaklı olabilir ben onu çok bilmiyorum da görümcelerimde gördüm vücuttan anestezi etskiisni atmak ve baş ağrısı için Nescafe tüketirlerdi
Valla bence bebeğin durumuna göre değişir. Bazı bebeklerin emme gücü olmuyor mesela. Mama vermesek sarılık ihtimali artar, bebek açİlk günlerde ne kadar mama vermek mantıklı olur ben ilk çocukta hiç vermedim çok ağlattım bunda emzirip sonra vereyim diyorum ama mesela günde iki kez 30 cc olsa çok mu olur ilk bir hafta?
Dun gittik baya kilo kaybetmiş artık almadı lazım dediNormal o zaman bence bezde sari cizgi maviye mi ne donuyo sanirim ordan da anlayabilirsiin kontrole gittiginde kilo alimina bakarlar zaten az kaldi
Bugün benim de karnım öyle, bu şişlikten dolayı da bebeğin hareketlerini daha az hissettim gerildim ama az önce şunu farkettim, hem gazım var hem de tuvalete çıkmadım bugün, belki bu da sebep olmuş olabilirBenim karnımın üst kısımları acıyor meme altında kalan kısımları gibi, dönerken bilhassa yada oturup kalkarken, yataktan doğrulmaya çalışırken vs.. bugün bunu yazacaktım vazgeçtim siz yazdınız..çok gergin kocaman karnım ondan sanırım...pazartesi operasyon var sanki zor dayanıyorum, iyice zor oldu hareketler
Çok geçmiş olsun, Benim bebek hareketleri maşallah tam gaz devam, sanırım cildim çok gergin ondan acıyorBugün benim de karnım öyle, bu şişlikten dolayı da bebeğin hareketlerini daha az hissettim gerildim ama az önce şunu farkettim, hem gazım var hem de tuvalete çıkmadım bugün, belki bu da sebep olmuş olabilir
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum bebeğinizeBen dün doğum yaptım kızlar 12;46 da normal doğum ile kızımı kucağıma aldım.
Çok şükür ikimizde iyiyiz derken sabah 9 da son bir kan aldılar kanın da enfeksiyon çıktığı için küveze aldılar sütümü sağıyorum ama gelmiyor daha yeni diye sanırım
Benimde öyle bebek hareket edince gerdigi yerde açıyor, dışardan aniden dokununca da açıyorÇok geçmiş olsun, Benim bebek hareketleri maşallah tam gaz devam, sanırım cildim çok gergin ondan acıyor
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum bebeğinizesüt zamanla artar bol sıvı alın tekrar geçmiş olsun
Canım gözün aydın sağlıkla büyüsün güzel kızın. Kendine zaman ver mutlaka gelecektir sütBen dün doğum yaptım kızlar 12;46 da normal doğum ile kızımı kucağıma aldım.
Çok şükür ikimizde iyiyiz derken sabah 9 da son bir kan aldılar kanın da enfeksiyon çıktığı için küveze aldılar sütümü sağıyorum ama gelmiyor daha yeni diye sanırım
Bayramın gazabına uğradık heralde bende 39+3deyim doktorum 15nde kadar doğurmam gerektiğini yoksa öteki doktora bırakacağını söyledi . Öteki doktora da gram güvenmediğim için ptesi devlet Hastanesine geçiş yapıyorum bendeYaaaaa resmen aynı durumdayız inanamıyoruuummmBugün 38+2 deyim perşembe günü 39 olucam. Doktorumda cumartesi izne ayrılıyor ve benim 40. Haftamda olmayacak. Bana da perşembeye kadar kendi gelmezse bebiş perşembe ya da cuma sezeryan yapalım mı dedi yoksa beklemek istersende diğer hafta gelirse bebek başka hastane ve doktora yönlendiricek ben karar verdim perşembeye kadar bekliycez eğer gelmezse sezeryan olacağım. Çünkü bir anda başka doktor ve hastaneye gitmek istemiyorum bu benim için çok zor olucak
Benim karnımda tam tersi oldu gevşedi gibi. Karnım çok aşağı indi mide kısmım tamamen boşaldı çukurlaşıyor gibi hatta. Ama hiç ağrım yok henüz.Benim karnımın üst kısımları acıyor meme altında kalan kısımları gibi, dönerken bilhassa yada oturup kalkarken, yataktan doğrulmaya çalışırken vs.. bugün bunu yazacaktım vazgeçtim siz yazdınız..çok gergin kocaman karnım ondan sanırım...pazartesi operasyon var sanki zor dayanıyorum, iyice zor oldu hareketler
Çok geçmiş olsun. Moral her şey moralini yüksek tut artacaktır sütün inşallah canım.Ben dün doğum yaptım kızlar 12;46 da normal doğum ile kızımı kucağıma aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?